29/08/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

29/08/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:33 Δημιουργία 29/08/19, 16:05

Κριός

Με την Σελήνη στον Λέοντα θα γνωρίσεις νέο κόσμο, εκείνο όμως που θα «μετρήσει» περισσότερο για σένα είναι η γνωριμία σου με ένα σημαίνον άτομο που μπορεί να σταθεί δίπλα σου τόσο σαν σύντροφος, όσο και σαν φίλος/η. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται στα πρόθυρα μιας σημαντικής διάκρισης.

Παράλληλα με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, στα εργασιακά σου κυριαρχούν οι αλλαγές και οι ανατροπές και είναι μάλλον δύσκολο να διατηρηθεί η υπάρχουσα τάξη πραγμάτων. Μπορείς πάντως κι εσύ να κάνεις κινήσεις, που κανείς δεν περιμένει από σένα. Επιπλέον ενδέχεται να αλλάξεις μια θεραπεία.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια κινητικότητα στα οικογενειακά σου, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων, ίσως μάλιστα να μεταβείς κι εσύ σε έναν νέο αναβαθμισμένο χώρο. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για περιουσιακές ρυθμίσεις.

Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, για μια… ακόμα φορά, έφτασε η ώρα και η στιγμή να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά, αφού οι συνήθεις πρακτικές σου δεν θα αποδώσουν. Αν πάλι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε ξενίζει με τα καμώματά του, δεν έχεις παρά να… ανταποδώσεις στα ίσα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα σου γνωρίζει κόσμο, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα κι ένα νέο δίκτυο. Προσπάθησε ωστόσο να μην αναλωθείς σε επουσιώδη θέματα ούτε να «άγεσαι και φέρεσαι» από ματαιόδοξους, εγωπαθείς ή υπερβολικά «ψωνισμένους» τύπους.

Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού τα πράγματα στο σπίτι ή το γραφείο σου μπορεί να γίνουν κάνουν άνω-κάτω και το ιδανικό βέβαια θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές-καινοτομίες, ώστε να είναι στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Επιπλέον αναμένονται έκτακτες επισκέψεις στον χώρο σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τις οικονομικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να προβείς σε μια ρύθμιση ή να λάβεις μια χρηματοδότηση, που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού οφείλεις να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα που εκφράζουν την αλήθεια σου, όσο ανατρεπτικά κι αν είναι για την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου.

Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν εκπλήξεις και απρόοπτα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό μην κάνεις προγράμματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις μια «προχωρημένη» συσκευή.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να «ξανοιχτείς» προσωπικά και κοινωνικά, αφού θα εισπράξεις πολλά «μπράβο» και… χειροκροτήματα! Είναι μάλιστα πιθανό να τιμηθείς για μια προσπάθειά σου, ενώ γενικότερα ό,τι κάνεις και απευθύνεται στο κοινό θα τύχει ευνοϊκής υποδοχής.

Επιπλέον όμως οφείλεις να ελέγξεις την ματαιοδοξία σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού να προσδίδει ανατρεπτικές διαστάσεις στα οικονομικά σου, αν περιμένεις κάποια έσοδα το πιθανότερο είναι να μην έρθουν ποτέ. Αντίθετα όμως μπορεί να σου έρθει κάτι απρόβλεπτο ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις για τον ρόλο που έχουν παίξεις κάποιοι/ες, είτε στην δουλειά σου, είτε στα προσωπικά σου. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς διεξοδικά για ζητήματα υγείας και διατροφής.

Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου, με «χορηγό» τον Ουρανό, σε καλεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση θα σε κάνει πιθανότατα θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης. Κάνε λοιπόν οικειοθελώς την ανατροπή στην ζωή σου, ξεκινώντας ίσως από την ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισής σου.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα να κάνεις μια σημαίνουσα γνωριμία, που θα σε βοηθήσει σε πολλά. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια θα αποδώσει μέσα από τις «διακεκριμένες άκρες» που διαθέτεις.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες με πρωταγωνιστές μάλιστα άτομα που ποτέ δεν φανταζόσουν! Επιπλέον ενδέχεται να υπάρξει μια αλλαγή αρμοδιοτήτων στα εργασιακά σου ή μια ανακατωσούρα που θα σε αποσυντονίσει προσωρινά αλλά τελικά οι αλλαγές θα σε ευνοήσουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα σου τονίζει πως για να πετύχεις έναν (τουλάχιστον) σημαντικό στόχο σου θα πρέπει να γίνεις πιο ανεκτικός/η απέναντι σε άτομα που «σου δίνουν στα νεύρα» με την εγωπάθεια ή τον ναρκισσισμό τους τους, αλλά κατά τα άλλα ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους.

Εξ άλλου δεν θα τα… παντρευτείς κιόλας! Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου τύχουν όλα τα… παράξενα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις, αφού γίνονται μόνο και μόνο για να σε προκαλέσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με κόσμο. Επιπλέον, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, το ίδιο όμως και τα… κουτσομπολιά, άνευ ουσίας και αποτελέσματος! Μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς και σε διαβάσματα ή μελέτες.

Παράλληλα, μέσα από μια σειρά αλλαγών και ανατροπών στην καριέρα σου, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα, ακολούθησε λοιπόν την ροή και τις ανατροπές που θα γίνουν, ξέροντας πως θα βγεις ωφελημένος/η.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σου κι επειδή οι άλλοι διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, δεν έχεις παρά να άρεις τις επιφυλάξεις σου, αφού η επιτυχία θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού συνηγορεί στο να συνειδητοποιήσεις πράγματα μέσα από μια νέα γνώση αν όμως παραμερίσεις τις πνευματικές αναζητήσεις σου και κινηθείς μόνον στα τρέχοντα και καθημερινά, τότε μαζί με τις ευπρόσδεκτες και ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν και άλλες που δεν θα σου αρέσουν καθόλου!

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντί σου καθιστά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κομβικό παράγοντα ως προς την εξέλιξη και την κοινωνική σου άνοδο, δεν αποκλείεται μάλιστα να σου γίνει μια επίσημη πρόταση ή πρόσκληση, που θα διευρύνει τις προοπτικές σου.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανατροπής, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου κι αν κινηθείς σύμφωνα με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από τα επιδιωκόμενα. Κάνε λοιπόν αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει προσωρινές μεταβολές στα εργασιακά σου κι είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα «διακεκριμένο» πόστο, ίσως όμως και να σου προκαλέσει μια μικρή αδιαθεσία.

Παράλληλα, με τον Ερμή απέναντί σου να επηρεάζεται από τον Ουρανό, καλό είναι για την ώρα να μην «δένεις» τίποτε αλλά και να μην δίνεις υποσχέσεις για πράγματα που δεν εξαρτώνται από σένα. Επιπλέον, η αλλαγή πλαισίου σε μια συνεργασία θα σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις την πολιτική σου κι εδώ οφείλεις να γνωρίζεις πως οι «extreme» ή ασυνήθιστες επιλογές θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε