30/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

30/08/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 16:34 Δημιουργία 30/08/19, 16:13

Κριός

Η πολυαστρία στον 6ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα ερωτικό «πατιρντί» στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που συνδέεται με αυτήν. Ωστόσο, όλα φαίνεται να γίνονται μετ’ εμποδίων, κάτι που σημαίνει ότι κάπου υπάρχει… πρόβλημα, σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για μια σχέση, που μπορεί να αλλάξει πολλά στη ζωή σου, έστω κι αν αρχικά περάσει από «σαράντα κύματα»!

Ταύρος

Ο «γεμάτος» 5ος ηλιακός οίκος σου φέρνει δυνατές συγκινήσεις, ίσως μάλιστα η δημιουργία μιας νέας σχέσης να οδηγήσει σε μια «αποκατάσταση»! Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να επανασυνδεθείς με κάποιον/α πρώην κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε… όλα καλά! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το δίλημμά σου ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν σου μπορεί να γίνει τόσο «φορτικό», ώστε «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια»!

Δίδυμοι

Το «κλειδί» της υπόθεσης είναι να βρεθείς σε «τετ α τετ», αφού μετά… όλα γίνονται! Επιπλέον, «παραμονεύει» μια παλιά σου αγάπη, ίσως μάλιστα, αφορμής δοθείσης, να σου προταθεί κι ένα δείπνο με σκοπό… ξέρεις ποιον! Το πώς θα τα διαχειριστείς βέβαια όλα αυτά επαφίεται σε σένα, αλλά στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να βιώσεις μια παράλληλη κατάσταση, αφού δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στον πειρασμό!

Καρκίνος

Σήμερα, οι «πειρασμοί» στην ζωή σου –παλιοί και νέοι- θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, το ερωτικό στοιχείο θα είναι παρόν, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια «κρούση» σε ταξίδι ή μέσω διαδικτύου.. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε όλα καλά, αφού εσύ αποφασίζεις το τι θα πράξεις, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μην μπεις σε μια παράλληλη, όσο και βασανιστική κατάσταση!

Λέων

Ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που έχουν ανάλογη… τρέλα με σένα και δεν αποκλείεται να έχεις μια ερωτική εμπειρία, μέσα από την οποία θα αποκομίσεις μια αίσθηση ευχαρίστησης, αλλά και την προοπτική μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μην κάνεις το λάθος να αποπειραθείς να την «δέσεις», με «συνήθεις» όρκους, αφού θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Παρθένος

Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα, όπου κι αν βρεθείς, ίσως μάλιστα να λάβεις άμεσα και μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση που θα σε «ξεσηκώσει». Αργά ή γρήγορα, λοιπόν, είτε θα βρεις το ταίρι σου είτε θα «το κάψεις», με τον/την νυν σύντροφό σου, υπάρχει όμως και ο… αντίλογος, αφού φαίνεται πως πρώτα οφείλεις να ξεκαθαρίσεις οριστικά το τι «παίζει» με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Ζυγός

Όλα συνηγορούν στο να «ανθίσει» ένας έρωτας, είτε στον χώρο της εργασίας σου είτε κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με αντικείμενο την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Μάλιστα, με τον… Ουρανό παρόντα στην «εξίσωση», δεν αποκλείεται αυτή η σχέση να εξελιχθεί απρόσμενα και σε κάτι επίσημο. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε το νέο σκηνικό θα γίνει η «θρυαλλίδα» διαλυτικών εξελίξεων και ανατροπής των ισορροπιών.

Σκορπιός

Παρότι για την ώρα δεν δείχνει ξεκάθαρο το αν πρόκειται για μια φιλική ή ερωτική προσέγγιση, αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου μπορεί να σου «ξυπνήσει» συναισθήματα, προσφέροντάς σου μάλιστα και την προοπτική μιας συμβίωσης. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, με τόσες διαθέσιμες προσφορές που έχεις δείχνει μάλλον απίθανο το να… κάτσεις σε μια μεριά, κράτα όμως και μια «πισινή» για τη συνέχεια!

Τοξότης

Η επιθυμία σου να «αποκατασταθείς» εδώ και τώρα σε «ντοπάρει» με θετικά συναισθήματα και σίγουρα αν τα πράγματα πάνε καλά, δείχνεις πρόθυμος/η να υποστηρίξεις το νέο ξεκίνημά σου, μέχρι… πέρατος! Ας μην ξεχνάς όμως ότι ο χαρακτήρας σου είναι τέτοιος που αύριο-μεθαύριο μια «κολλητή» κατάσταση θα σε κουράσει και τελικά θα πέσεις στην συναισθηματική παγίδα που έστησες εσύ ο/η ίδιος/α στον εαυτό σου!

Αιγόκερως

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου ξανακτυπά την πόρτα, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση και κάνεις… πονηρές σκέψεις, μην νομίζεις ότι απλά θα «διασκεδάσεις», χωρίς περαιτέρω συνέπειες, αφού δεν θέλει και πολύ για να βρεθείς εγκλωβισμένος/η ανάμεσα στο χθες και το σήμερα. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να βρεθείς σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση, με τις μνήμες και τα… παράπονα να σε κατακλύζουν!

Υδροχόος

Πολλά γίνονται επί… κλίνης και είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς ότι ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι «έπαιξε» στο παρελθόν, εξακολουθεί να σε γοητεύει, ίσως μάλιστα να πατήσει σε μια «αδύναμη» στιγμή του για να σε «εκμεταλλευτεί» και το καλό ή το… κακό είναι ότι έχει «επίσημες» βλέψεις! «Κακό» είναι βέβαια στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού η απεμπλοκή σου από αυτό το δίλημμα δεν θα είναι διόλου εύκολη.

Ιχθύες

Ο έρωτας σου προσφέρεται πλέον «στο πιάτο», ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάτι «δυνατό», που θα σου ξυπνήσει επιθυμίες, ικανές να σε παρασύρουν σε μια απόφαση… αποκατάστασης και η αλήθεια είναι ότι μπορείς να την έχεις, είτε άμεσα είτε προσεχώς. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και επανεμφανιστεί κάποιος/α πρώην, τότε θα υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα αφού δεν θα μπορείς να αποφασίσεις το τι θα πράξεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε