Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΖΩΔΙΑ UPD 10:24 Δημιουργία 12/09/19, 10:22

ΚΡΙΟΣ: Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, ίσως οι συνθήκες γίνουν πιο δύσκολες απ’ ότι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει μια απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τις κατάλληλες διεργασίες μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε σε πρακτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προκαλέστε τον εαυτό σας ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα. Αποκτήστε μια σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεων σας. Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπος σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε.

ΛΕΩΝ: Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ίσως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας, είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις, δημιουργεί επαφές με ανθρώπους που θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύετε σημαντικά η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας. Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ότι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς και οι άλλοι και δεχθείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους. Μην ασχοληθείτε καθόλου με ένα συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες που θα έχετε μικρές ή μεγάλες, θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας, θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές σας υποθέσεις. Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, βοηθώντας στην κοινωνική σας εξέλιξη.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε