16/09/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/09/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:25 Δημιουργία 16/09/19, 10:23

ΚΡΙΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέζουν τις ήδη υπάρχουσες.

ΤΑΥΡΟΣ: Στηριχθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα. Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιτυχία στο συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα, είτε περιστασιακό. Εστιάστε στο στενό σας κύκλο και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαμορφώστε ένα καινούριο περιβάλλον και επενδύστε σε μια καινούρια δουλειά. Οι συγκρούσεις δε θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ότι σας πίεζε.

ΛΕΩΝ: Η προσωπική ζωή θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλλει μια νέα πτυχή της σχέση σας. Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ότι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενεργοποιηθείτε στο να βρείτε την άκρη με την προσωπικές σας διαδρομές σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση για αυτά που νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι βασικοί τομείς της ζωής σας, όπως, τα επαγγελματικά, τα συναισθηματικά, το περιβάλλον και οι στόχοι σας, θα βρίσκονται σε φάση αντίθεσης ή αμφισβήτησης από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε περισσότερη έμφαση στο ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, για να αποκτήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιο τρόπο μπορείτε και πάρτε τα μέτρα σας ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας, για να αποφύγετε τις επιπτώσεις και για να μην προβληματιστείτε στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνεργάτες σας θα εστιάσουν την προσοχή τους στους ανταγωνισμούς, παρά στο συντροφικό σας πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει πιο εύθικτους και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε.

ΙΧΘΥΣ: Έως ένα σημείο θα είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε την προκατάληψη ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν, γιατί αυτό δε συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε