Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα 11-17 Νοεμβρίου

ΖΩΔΙΑ UPD 13:52 Δημιουργία 11/11/19, 13:51

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σας, αλλά σχεδόν όλες θα είναι αποδοτικές και επικερδείς αφού η οργάνωσή σας θα λειτουργεί σε άριστο συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, κερδίζοντας τους γύρω. Οι προϋποθέσεις στην εργασία σας θα είναι καλύτερες και σταδιακά θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Τώρα μπορείτε να εδραιώσετε αλλαγές που έχουν ξεκινήσει, ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας, θα βοηθήσει να προωθήσετε πιο γρήγορα τις υπόλοιπες υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου, είτε στόχους στον εργασιακό τομέα, είτε ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου και γιατί όχι την ανακάλυψη ενός συντρόφου. Κρατήστε σταθερό χαρακτήρα και να μην αλλάζετε απόψεις. Η προς τα έξω εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας, θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με πολύ οικεία πρόσωπα ακόμα και αν σας προκαλέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ολοκληρώστε συνεργασίες που πρέπει να πάρουν το δρόμο τους, ακόμα και αν κατά κάποιο τρόπο σας φαίνονται δύσκολες. Θα μπορέσετε να πετύχετε μεγάλα βήματα προόδου, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό σας τομέα. Ξεπεράστε οικονομικές πιέσεις για να προωθήσετε αποτελεσματικά τα σχέδιά σας. Κάντε τη σχετική υπομονή μέχρι να συλλέξετε όλα τα δεδομένα που θα σας οδηγήσουν στις σωστές κατευθύνσεις. Ακόμα και με κάποιες πιέσεις θα προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας, οπότε μη χάσετε την πίστη στις ικανότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο επαγγελματικός χώρος, θα σας χαρίσει ευκαιρίες προόδου, γι’ αυτό χειριστείτε τις με σύνεση και ωριμότητα. Ανταποκριθείτε σε καλέσματα, καθώς αρκετά ευνοημένες θα είναι οι επαφές σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αφήστε το παρελθόν να πάει στο καλό και ξεκινήστε να ζείτε το τώρα για να απολαύσετε το αύριο. Κρατήστε μόνο ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και ανοίξτε πανιά για τον καινούριο έρωτα που έχετε να σας κατακτήσει. Η σχέση σας θα περάσει η σχέση σας σε άλλο επίπεδο και είναι πιθανό να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή ακόμα και γάμο.

ΛΕΩΝ: Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και από εδώ και στο εξής θα θέλετε να λειτουργείτε μέσα στη σχέση σας μόνο με αυτόν τον τρόπο. Η βδομάδα θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σοβαρού θέματος που σας έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα σε μια συνεργασία και να αποδείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στις όποιες εξελίξεις. Τα πράγματα θα κινηθούν προς θετικές κατευθύνσεις, αλλά ίσως τα γεγονότα εξελιχθούν με κάπως περίεργο τρόπο που θα σας γεμίσουν άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτικά έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο σίγουροι για αυτά που ζητάτε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό θα ανανεωθείτε συναισθηματικά. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θέλετε να πάρετε. Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τελικά ήταν χρήσιμες, αφού όπως φαίνεται θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις καλές σας σχέσεις ή και να σας δημιουργήσουν κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη, και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές σας υποθέσεις. Βέβαια, δε θα μείνουν παραπονεμένες οι οικονομικές σας σχέσεις είτε αφορούν συναλλαγές, είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς. Θα υπάρξουν ορισμένα εμπόδια στις συνεργασίες σας, τα οποία θα είναι απαγορευτικά για τις επιδιώξεις σας. Το κλίμα που θα επικρατεί δε θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες πολύ ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εκρήξεις θυμού προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να μην επωμίζεστε τα προβλήματα των άλλων, γιατί και ο οργανισμός σας έχει όρια. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για ανάπαυση. Επιδιώξτε να κάνετε αλλαγές από το να κάνετε υπερβολές. Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω μια καλή εικόνα. Ίσως προσγειωθείτε σε μια πραγματικότητα που νομίζατε ότι δεν ίσχυε. Όπως και να έχει μην αφήσετε την ενέργειά σας να καταναλωθεί και να απορροφηθεί στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας. Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα ή μεγάλα ρίσκα που απλά θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στην συνέχεια. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις. Ένας καλός σας φίλος, ένας γείτονας, ακόμα και κάποιος που σας σύστησαν στον εργασιακό χώρο ή στο οικογενειακό περιβάλλον, είναι πιθανό να γίνει σχέση ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο τομέας της τύχης θα είναι για άλλη μια φορά στο πλευρό σας, βοηθώντας σας να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να τις αξιοποιήσετε για δικό σας όφελος. Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό ξεκινήστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δε χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία. Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα περιστρέφονται γύρω σας και θα αναζητούν τη συντροφιά σας. Κάντε καινούριες γνωριμίες και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και αν δε θέλετε να το δείχνετε έχετε ανάγκη από αγάπη και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και να μην το παίζετε απόμακροι και ψυχροί σε όσους προσπαθούν να σας πλησιάσουν λίγο περισσότερο. Εξάλλου, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ίσως ο άνθρωπος που θα κερδίσει την καρδιά σας να μην είναι πολύ μακριά, αφού μπορεί να είναι και ένα άτομο που δε φανταζόσασταν.

ΙΧΘΥΣ: Κερδίστε τους γύρω με την αυθόρμητη συμπεριφορά σας και αφήστε τη γοητεία σας να κλέψει καρδιές. Οι δεσμευμένοι εκφράστε στο σύντροφό σας με λόγια τα συναισθήματά σας ακόμα και αν φαντάζουν υπερβολικά. Θα εκτιμήσει ότι του ανοίξατε την καρδιά σας και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που δεν είχατε καταλάβει ότι διαθέτει και το έκρυβε γιατί δεν είχε καταλάβει τι πραγματικά νιώθετε. Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές με το σύντροφό σας. Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε