Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 13/11/2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 13/11/2019

ΖΩΔΙΑ UPD 11:04 Δημιουργία 13/11/19, 11:02

ΚΡΙΟΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ότι σας είναι άχρηστο.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση. Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν στάση απέναντί σας. Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στη σχέση σας και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος. Περιορίστε τα έξοδά σας, μεταθέτοντας αγοραστικές σας επιθυμίες για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν αν συμβούν, γι’ αυτό τίποτα δε σας σταματά. Ίσως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ: Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Αρκεστείτε σε ότι μπορείτε να εισπράξετε και δείτε το μέλλον περισσότερο αισιόδοξα.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε