Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 18 έως 24 Νοεμβρίου

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 18 έως 24 Νοεμβρίου

ΖΩΔΙΑ UPD 14:06 Δημιουργία 18/11/19, 14:03

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, η πιο αισιόδοξη και χαρούμενη εβδομάδα είναι εδώ! Με μηνύματα, συναντήσεις, ταξιδάκια και ευχάριστες ερωτικές επαφές! Ιδίως εσύ 3ο, δεν φαντάζεσαι πόσο τύχη θα έχεις μωρό μου!
Τα «ΜΗ»: Τέλος τα σεξάκια με τους πρώην 2ο δεκαήμερο! Ώρα για οικονομικές τακτοποιήσεις… Πριν «πνιγείς»

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σεξ, χρήμα και εκπλήρωση μίας μεγάλης επιθυμίας θα έχεις 3ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, βελτιώνεις την σχέση σου ή κάνεις νέα γνωριμία αν είσαι single!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, κόψε εγωισμούς, νεύρα, επιθετικότητα και… χαζομαγκιά στα ερωτικά σου, γιατί θα έρθουν ανατροπές, που δεν θα τις αντέξεις και θα μετανιώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όλα μοσχοβολούν έρωτα, συντροφικότητα και συναίσθημα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Εσύ βέβαια του 3ου, θα πάρεις το «χρυσό» αφού πέρα από την εύνοια, η Τύχη γίνεται η καλύτερη σου φίλη στα ερωτικά σου, αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»:Οκ, με τόσα μπερδέματα σε πρακτικά θεματάκια και αναποδίτσες στην καθημερινότητα, τις προηγουμένες μέρες 2ο δεκεαήμερο, θεωρώ πως πρέπει να ασχοληθείς με αυτά, την συγκεκριμένη εβδομάδα και όχι με τα ερωτικά, που έτσι κι αλλιώς είναι ψιλοπαγωμένα τώρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γλέντι, κατακτήσεις, πάθος, γοητεία, ερωτικές επιτυχίες, φλερτ και απλά περνάς υπέροχα 1ο και 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, είσαι μια χαρά! Απλά θεωρώ ότι η μεγάλη χαρά, δεν θα έρθει από τα ερωτικά σου, αλλά από τα επαγγελματικά!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, ζεις τον μεγάλο έρωτα, βρίσκεις τον μεγάλο έρωτα ή μετατρέπεις έναν –ξανά- μεγάλο έρωτα, σε κάτι πιο επίσημο! Είσαι στην πιο καταπληκτική σου φάση! Η καλύτερη εβδομάδα είναι εδώ!
Τα «ΜΗ»: Και εσύ του 1ου, μια χαρά θα τα πήγαινες στα ερωτικά, αν δεν είχες τα οικογενειακά να σε τρέχουν, τα νεύρα σου που σε κάνουν να χάνεις το δίκιο σου και αν δεν ξεκολλήσεις από τον πρώην! Εσύ πάλι του 2ου, την «άκουσες» που ψύχρανε ο καιρός και αράζεις καναπέ με κουβερτούλα και βλέπεις Netflixή Άγριες Μέλισσες! Σιγά μην ζήσεις έτσι έρωτα, πουλάκι μου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Με τέτοια επικοινωνιακή γοητεία, δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκπληρώσεις τον ερωτικό σου σκοπό, αυτήν την εβδομάδα 1ο και 2ο δεκαήμερο! Τέλος τα μπερδέματα, τέλος τα προβλήματα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου να αναμένεις μία μεγάλη χαρά μέσα από το σπίτι και την οικογένεια! Ο έρωτας ωστόσο, στάσιμος προς το παρόν, αλλά it's ok!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, ευχάριστα νέα, γνωριμίες, εκδρομές, εξόδους ψυχαγωγίας, μηνύματα και τηλεφωνήματα που χαρίζουν χαμόγελα Ζυγέ του 1ου και του 3ου!
Τα «ΜΗ»: Καλή περίοδος 2ο δεκαήμερο, όμως θεωρώ πως το ενδιαφέρον σου, στρέφεται στο πορτοφόλι και όχι σε ζητήματα καρδιάς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Επιτέλους, τέλος τα μπερδέματα και η ασυνεννοησία 2ο δεκαήμερο! Ναι, αυτήν την εβδομάδα βρίσκεις λύσεις και διορθώνεις τα πάντα! Εσύ του 3ου, εκτός του ό,τι το χρήμα ρέει φουλ, απόλαμβάνεις και τον απόλυτοαισθησιασμό, στον έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Ωχ μωρέ 1ο δεκαήμερο… Πρώτον θα σε μαλώσω, γιατί παραείσαι επιθετικός, εγωιστής και νευρικός στον έρωτα. Δεύτερον θα σε στηρίξω, γιατί θα έρθουν κάτι ανατρεπτικά γεγονότα, που πραγματικά θα σου φέρουν τα πάνω κάτω… Πόσο υπομονή και ψυχραιμία να έχεις πια!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η δική σου εβδομάδα 1ο και 3ο δεκαήμερο! Όλα κυλούν άψογα στον έρωτα και όχι μόνο, βρίσκονται λύσεις και πραγματικά οι εξελίξεις είναι μόνο θετικές! Θα σταθώ όμως σε σένα 3ο δεκαήμερο, που η τύχη σου είναι άπλετη! Γιατί ναι μωρό μου… Κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για θαύματα!
Τα «ΜΗ»: Στα παράνομα βρίσκεις… χαρά 2ο δεκαήμερο! Το θέμα είναι πως όλο αυτό το κρυφό που σε εξιτάρει, θα μείνει μόνο στα λόγια…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώρα για αλλαγή, κινητικότητα, χαρά, μεγάλα βήματα βελτίωσης στον έρωτα και για μία ξεχωριστή γοητεία που σε κάνει ακαταμάχητο 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου , ετοιμάσου να πάρεις μία μεγάλη χαρά που έχει να κάνει με έναν απωθημένο έρωτα, καυτό, ρομαντικό και ίσως… κρυφό!
Τα «ΜΗ»: Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται προς τα φιλικά σου 2ο δεκαήμερο και όχι στα ερωτικά… Δεν πειράζει, καλύτερα! Γιατί αρκετά λάθη είχες κάνει τελευταία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βρίσκεις τον εαυτό σου 3ο δεκαήμερο και με την βοήθεια της τύχης, αλλά και των φίλων σου, εκπληρώνεις –επιτέλους- αυτόν τον ερωτικό στόχο, που εδώ και καιρό διεκδικείς! Χαμογέλα λοιπόν!
Τα «ΜΗ»: Ανατροπές στα επαγγελματικά και καυγάδες στα ερωτικά 1ο δεκαήμερο… Ευτυχώς που οι φίλοι θα σου σταθούν σε όλα! Εσύ του 2ου αντιθέτως, επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά και πουθενά αλλού, όχι γιατί θα έχεις προβλήματα, αλλά γιατί επιτέλους στρώνουν τα πράγματα!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Τι γίνεται βρε 1ο και 2ο δεκαήμερο; Πόσο τέλεια! Φλερτ, ευχάριστα νέα, ειδήσεις που σε χαροποιούν, νέες γνωριμίες, ταξίδια, διασκέδαση, γοητεία και τύχη!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, έρχεται μία μεγάλη χαρά αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι για τα ερωτικά! Τα επαγγελματικά σου ετοιμάζουν μία μεγάλη χαρμόσυνη έκπληξη!

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε