Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων την εβδομάδα 25/11-01/12

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων την εβδομάδα 25/11-01/12

ΖΩΔΙΑ UPD 10:50 Δημιουργία 25/11/19, 10:49

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα ρε παιδάκι μου του 1ου και του 3ου, επιτέλους! Άσε πίσω ό,τι κακό κουβαλάς και ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα, ρομαντικές εκδρομές και συναντήσεις, φλερτ και για αρκετά κιλά τύχη!
Τα «ΜΗ»: Τα ερωτικά σου επικεντρώνονται στην κρεβατοκάμαρα 2ο δεκαήμερο και καλοπερνάς... Ωστόσο, όχι πολλές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα!




ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο ετοιμάσου για έκπληξη, ξαφνική τύχη, ερωτική καλοπέραση και συναισθηματική επιτυχία με ποικίλους τρόπους! Εσύ του 2ου καλά στέφανα εύχομαι και περιμένω προσκλητήριο, που δεν θα μου πέσει από τα χέρια! Ναι, ναι! Τόσο τέλεια!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, το πορτοφόλι γεμάτο, όπως και το… κρεβάτι σου! Μέχρι εκεί η εύνοια! Nextweekπερισσότερα!



ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο νέα σχέση βλέπω, γάμο βλέπω, συντροφικότητα βλέπω και γενικά, άψογα τα ερωτικά σου, με την βοήθεια της τύχης!
Τα «ΜΗ»:Δουλειά, υποχρεώσεις και τρεξίματα καθημερινότητας 3ο δεκαήμερο… Αυτά και sorry…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο οι ευκαιρίες για να τα αλλάξεις όλα όπως γουστάρεις στον συντροφικό τομέα είναι εδώ και άπειρες! Μην κολλάς λοιπόν σε παλιές αρνητικές εμπειρίες! Εσύ του 2ου φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο, έχεις ερωτική τύχη και –γιατί όχι- κάνεις νέα συναρπαστικά συναισθηματικά ξεκινήματα!
Τα «ΜΗ»: Τέλεια τα επαγγελματικά σου κι ας κουράζεσαι 3ο δεκαήμερο!Τα ερωτικά σου ωστόσο στον πάγο…



ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γλέντα το λαμπερό μου πλάσμα του 1ου και του 3ου δεκαημέρου! Αναμφίβολα έχεις την περισσότερη τύχη και τις πιο πολλές ευκαιρίες στα ερωτικά σου! Δεν θα πω πολλά, γιατί απλά τα έχεις όλα αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου ασχολήσου με τα προβλήματα που έχεις στο σπίτι και άσε τον πρώην εκεί που κάθεται! Δεν λέει…



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1Ο και 2Ο δεκαήμερο, αυτή η εβδομάδα τα έχει όλα! Φλερτ, κεραυνοβόλους έρωτες, φλερτ, γνωριμίες, καλοπέραση, συναίσθημα και ερωτική επιτυχία!
Τα «ΜΗ»: Αν θες επανασύνδεση ή συγκατοίκηση 3ο δεκαήμερο, έχει καλώς… Όλες οι υπόλοιπες ερωτικές εξελίξεις σε pauseφάση…


ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τέλος τα παλιά προβλήματα 1Ο και 3Ο δεκαήμερο! Ρίξε μαύρη πέτρα και ετοιμάσου για χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, φλερτ, εκδρομές, βολτούλες, νέες γνωριμίες και συζητήσεις με το αποτέλεσμα που θες!
Τα «ΜΗ»: Λεφτά, λεφτά, λεφτά, η εβδομάδα σου 2ο δεκαήμερο… Αυτό σε απασχολεί και εκεί επικεντρώνεσαι, μπας και «κλείσεις τρύπες»!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Επικοινωνιακή θα είναι η λύση, για ο,τιδήποτε σε απασχολεί στον έρωτα 1ο και 2Ο δεκαήμερο! Επικοινωνιακές εκπλήξεις, ευκαιρίες, χαρές, συναισθηματικές εξελίξεις και επιτυχίες! Το νου σου στο κινητό, λοιπόν! Θα χτυπήσει λέμε!
Τα «ΜΗ»: Λεφτά υπάρχουν 3ο δεκαήμερο (όντως βρε, μην κοροϊδεύεις!) και μπόλικο σεξ υπάρχει… Εξελίξεις όμως, μπα…


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, παρακαλώ πέρασε, κάτσε στο θρόνο σου και απόλαυσε την απόλυτη τύχη! Όχι μόνο στον έρωτα, αλλά παντού! Αυτή η εβδομάδα αλλάζει την ζωή σου με ποικίλους τρόπους και σου υπόσχεται μόνο χαμόγελα ευτυχίας!
Τα «ΜΗ
»: Μπλα-μπλα ερωτικό, αλλά και κρυφό (μην πω παράνομο) βλέπω 2ο δεκαήμερο… Προσοχή στις αποκαλύψεις!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, εκπλήξεις, ερωτική ανανέωση, επιτυχία και καλοπέραση 1ο και 2ο δεκαήμερο! Ζήσε τον Έρωτα που έρχεται και άσε τα παλιά! Τα προβλήματα καπούτ!
Τα «ΜΗ»: Συναίσθημα φουλ αυτή η εβδομάδα 3ο δεκαήμερο, αλλά για κάποιο λόγο κρυφό… Απαγορευμένες αγάπες Αιγοκέρακι; Το νου σου…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Για πάμε για δράση 1Ο και 3ο δεκαήμερο! Δράση για να πετύχεις αυτήν την εβδομάδα (ναι σου λέω, σιγουράκι!) τον μεγάλο σου ερωτικό πόθο! Άλλωστε θα σε βοηθήσουν και τα φιλαράκια σου, σε αυτήν την αλλαγή που θες να κάνεις! Μπράβο! Τα «ΜΗ»: Σε έχει φάει η δουλειά βρε μαναράκι μου του 2ου… Τι να κάνεις; Υπάρχουν και αυτές οι ξενέρωτες εβδομάδες!



ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ξαφνική τύχη, επίτευξη ερωτικού στόχου, ανανέωση, χαρά, χαμόγελα, εύνοια, φλερτ και συναισθηματικές γνωριμίες 1ο και 2ο δεκαήμερο! Όλα σούπερ και λίγα λέω!
Τα «ΜΗ»: Και εσένα σούπερ 3ο δεκαήμερο, αλλά στα… επαγγελματικά! It’sok! Σου υπόσχομαι ότι έρχονται πολύ πιο ενδιαφέρουσες ημέρες!

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε