26/11/2019: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

26/11/2019: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 09:43 Δημιουργία 26/11/19, 09:42

Κριός

Μια επαγγελματική επαφή ή ένα ταξίδι για δουλειά, μπορεί να γίνουν η αφετηρία μιας σχέσης με ένα πρόσωπο που έχει οικονομική άνεση και εξουσία, η οποία πέρα από το… αίσθημα θα έχει και το πλεονέκτημα της δικής σου ανάδειξης, μέσα από την στήριξη του. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την συμπάθεια των άλλων προς το πρόσωπό σου, κερδίζοντας επαγγελματικά και κοινωνικά.

Ταύρος

Αν είσαι ήδη σε μια «δοκιμαζόμενη» σχέση, οι συνθήκες ευνοούν το να συζητήσεις με το ταίρι σου, γύρω από όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να λειανθούν πρόσφατες παρεξηγήσεις. Αλλιώς μείνετε να τρωγόσαστε σαν τον σκύλο με την γάτα! Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να γίνεις πιο επικοινωνιακός/η και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, είτε σε μια έξοδό-ταξίδι σου, είτε στο διαδίκτυο.

Δίδυμοι

Είναι… δύσκολο να μην το γλεντήσεις -κι αυτό ισχύει για όλο το μήνα κι όχι μόνον για σήμερα-, ίσως μάλιστα να βρεθείς και να δράσεις σε ένα «χλιδάτο» περιβάλλον! Αν όμως αναζητάς κάποιο ιδιαίτερο συναισθηματικό βάθος, το πιθανότερο είναι να μην το βρεις, αφού προέχει η καλοπέραση. Στην περίπτωση πάλι που είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως το παρακάνεις με τις… ματιές σου προς μια άλλη κατεύθυνση!

Καρκίνος

Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών και τις παρέες σου είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο «κοντινό», αφού υπάρχει και συναισθηματική και σεξουαλική συμβατότητα. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να δεις το θέμα «χαλαρά», χωρίς να προσχεδιάσεις καταστάσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψει… ζήτημα, λόγω ενός απροκάλυπτου φλερτ!

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν, είτε σε εκδρομές ή χώρους διασκέδασης, είτε στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά παρά το καλό κλίμα και τις προοπτικές για καλοπέραση, λείπει το βάθος συναισθημάτων, γι’ αυτό μην έχεις σώνει και καλά «σοβαρές» βλέψεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να εξέλθεις παρέα με το ταίρι σου, αφήνοντας κατά μέρος τις… άλλες αναζητήσεις σου!

Παρθένος

Και όμως δεν είναι ψέμα! Εκεί που όλα έδειχναν «μαύρα κι άραχνα» η Αφροδίτη αρχίζει να σε «τροφοδοτεί» με νέες γνωριμίες, αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ίσως και τον χρόνο σου για να αποφασίσεις. Μην περιμένεις ωστόσο να σου προκύψει «με τη μια» μια σταθερή σχέση, αφού για την ώρα εκείνο που προέχει είναι η ερωτική σου απόλαυση!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, η επίσκεψή σου σε ένα σπίτι ή αντίθετα μια πρόσκληση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για ένα «τετ α τετ» στον χώρο σου θα εξελιχθεί πολύ όμορφα, αφού πέρα από την ερωτική έλξη θα υπάρξουν και πολλές ανέσεις. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να μοιραστείς με το ταίρι σου την «φωλιά» σας, μην διστάσεις μάλιστα να του χαρίσεις ξεχωριστές στιγμές σε ένα «in» περιβάλλον.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητες σου για κάτι καλό θα πολλαπλασιαστούν αν «κυκλοφορήσεις» ή ταξιδέψεις αλλά ανάλογα θετικά μηνύματα θα εισπράξεις και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, ένα κατά τα άλλα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί με απροσδόκητα θετικό τρόπο για σένα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ή απλά δεν έχεις όρεξη για περιπέτειες, πρόσεξε μήπως σε «στριμώξουν» σε καμιά γωνιά!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπο σου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε κάποιο… πανηγύρι! Ίσως πάλι να σου γίνει μια πρόταση μέσω διαδικτύου ή να έχεις μια ερωτική τηλεφωνική συνομιλία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το ταίρι σου θα σου προσφέρει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πλήρης, αφήνοντας κατά μέρος τις ανησυχίες σου για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σε οδηγεί στον δρόμο της χαράς και των απολαύσεων, αν λοιπόν είσαι μόνος/η, αποφάσισε τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία «μιλάει» στην καρδιά σου, ξέροντας όμως ότι για να βρεθείς στον «παράδεισό» σου θα πρέπει να λειτουργήσεις «χαλαρά» και χωρίς σχέδιο, αφήνοντας τα πράγματα στην ροή τους. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα λάβεις μια… ακόμη αναγνώριση από το ταίρι σου!

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να κινείται πλέον στον 12ο ηλιακό «οίκο» σου μπορείς να έχεις όποιον/α θελήσεις στα… κρυφά, καλό είναι όμως να επιλέξεις ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να σου παράσχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και σε ένα επαγγελματικό ή τεχνικής φύσεως ζήτημα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι καταστάσεις μάλλον δεν σε αφήνουν να… αγιάσεις, δεν χρειάζεται ωστόσο να το τραβήξεις στα άκρα κι αύριο μέρα είναι!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε η μεσολάβηση κάποιου/ας μπορεί να λειτουργήσει θετικά και να σου δώσει ότι ζητάς, ενώ ανάλογο «σουξέ» θα έχεις και σε μια παρέα! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ουδείς λόγος υπάρχει για να «ψάχνεσαι» αλλά αν ανησυχείς για το ταίρι σου και τις δικές του «αναζητήσεις», συζήτησε το θέμα με έναν φίλο ή μια φίλη και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε