28/11/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/11/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:09 Δημιουργία 28/11/19, 12:07

ΚΡΙΟΣ: Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε οριστικά ότι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι είστε ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με το χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να το κατακτήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε. Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε τα παράπονά σας μόνο σε αυτούς που τα προκάλεσαν. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα, εξετάστε σωστά τα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν περνάτε καλά με τις παρέες σας, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προτιμήστε να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας, αντί να ρισκάρετε σε παράτολμες επενδύσεις.

ΙΧΘΥΣ: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα. Προσεγγίστε αυτούς που θέλετε να σας βοηθήσουν με θετική σκέψη.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε