03/12/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

03/12/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 09:10 Δημιουργία 03/12/19, 09:09

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε, θα σημειώστε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις η συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Όσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε.

ΛΕΩΝ: Ότι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα προκληθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που σας αδιαφορούν. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Έχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες.

ΙΧΘΥΣ: Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων , όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε