Ζώδια: Τι φέρνει ο Άρης στον Τοξότη έως τις 16 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Τι φέρνει ο Άρης στον Τοξότη έως τις 16 Φεβρουαρίου

ΖΩΔΙΑ UPD 14:55 Δημιουργία 07/01/20, 14:53

TAGS

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Κριέ του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, μέσα από επαφές και μετακινήσεις, ξεπερνάς κάθε είδους ερωτικό πρόβλημα και περνάς υπέροχα!
Τα «Μη»:
Κριέ του 2ου δεκαημέρου, μην προκαλείς καυγάδες και μην ρισκάρεις υπερβολικά!


ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Ταύρε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, σε χαρακτηρίζει ερωτισμός, γοητεία, πειθώ, σεξουαλικότητα και πραγματοποιείς μία βαθιά επιθυμία!
Τα «Μη»: Ταύρε του 2ου δεκαημέρου, μην καταστρέφεις την ερωτική εύνοια με καχυποψία και ζήλια!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Δίδυμε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για πάθος και ερωτισμό στην ερωτική σου ζωή, όπως επίσης πετυχαίνεις έναν μεγάλο ερωτικό στόχο!
Τα «Μη»: Δίδυμε του 2ου δεκαημέρου, και πάλι παραμυθιάζεσαι, εξιδανικεύεις. απογοητεύεσαι και τελικά τσακώνεσαι κιόλας! Κρίμα είναι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Καρκίνε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, ήρθε η ώρα να ομορφύνεις, να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου,να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση ή να αρχίσεις διατροφή!
Τα «Μη»: Καρκινάκι του 2ου δεκαημέρου, σε τρέχουν τα επαγγελματικά και οι υποχρεώσεις! Βάλε πρόγραμμα στην ζωή σου, για να μην εξαντληθείς!

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»:
Λιονταράκι του 1ου και του 3ου δεκαημέρου είσαι απόλυτα γοητευτικός, λαμπερός και ερωτεύσιμος! Ερωτικές εκπλήξεις, κατακτήσεις, προτάσεις, διασκεδάσεις, πάθη και εξομολογήσεις ένα περιμένεις!
Τα «Μη»:
Λέοντα του 2ου μην χάσεις ευκαιρία για ερωτική επιτυχία και καλοπέραση, αρχή να μειώσεις εγωκεντρισμό και προσδοκίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Παρθένε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, το παρελθόν ξαναχτυπά την πόρτα σου, αλλά χρειάζονται σωστοί και ώριμοι χειρισμοί, για να πετύχει το... "γλυκό" της επανασύνδεσης!
Τα «Μη»: Παρθένε του 2ου μην κάνεις λάθος ερωτική επιστροφή, μην παραμυθιάζεσαι, μην ωραιοποιείς καταστάσεις και μην γκρινιάζεις τόσο, γιατί θα το μετανιώσεις!

ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Ζυγέ του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνεις φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις ερωτικές σε ανανεώνουν!
Τα «Μη»:
Ζυγέ του 2ουδεκαημέρου… Όχι στα κουτσομπολιά και όχι στα φλερτ, σε διπλό ταμπλό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Σκορπιέ του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, πες ναι στον αισθησιασμό, στο ποιοτικό σεξ, στην σιγουριά και στην ερωτική εντιμότητα!
Τα «Μη»: Σκορπιέ, του 2ου δεκαημέρου, μην καταστρέφεις την ερωτική εύνοια και τύχη, με ζήλιες, τσακωμούς, εγωισμούς και απαιτήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»:
Τοξότη του 1ου και του 3ου δεκαημέρου γοητεύεις, χορταίνεις κατακτήσεις, αποκτάς δύναμη, βελτιώνεις σεξουαλική ζωή και δραστηριοποιείσαι επικοινωνιακά για να πετύχεις πολλούς ερωτικούς στόχους!
Τα «Μη»:
Τοξότη του 2ου δεκαημέρου, μην αναλώνεσαι σε καυγάδες και νεύρα! Επιπλέον, μην επιμένεις στα ίδια λάθη και στις ίδιες ερωτικές ουτοπίες, διότι όταν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, θα απογοητευτείς πολύ!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»:
Αιγόκερε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, οφείλεις να ανασυντάξεις δυνάμεις, να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αισθάνεσαι, να εκμεταλλευτείς μυστικά που γνωρίζεις και ίσως να απολαύσεις έναν παθιασμένο κρυφό έρωτα!
Τα «Μη»: Εσύ του 2ου, απέφυγε κρυφούς και παθιασμένους έρωτες και κυρίως ερωτικές ουτοπίες, που στο τέλος θα σε απογοητεύσουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Υδροχόε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, κάνεις αλλαγές και πετυχαίνεις ερωτικά όνειρα! Γνωρίζεις κόσμο, φλερτάρεις και ανανεώνεσαι με κάθε τρόπο!
Τα «Μη»: Υδροχόε του 2ου δεκαημέρου, μην προκαλείς υπερβολικά, απλά για να προκαλέσεις, μην έχεις υψηλές προσδοκίες και μην προκαλείς καυγάδες σε έρωτα και φιλία!

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»:
Ψαράκι του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, οφείλεις να διεκδικήσεις σοβαρότητα και σταθερότητα στον Έρωτα, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου!
Τα «Μη»: Εσύ Ψαράκι του 2ου; άλλη μια φορά βάζεις τρικλοποδιές στον ίδιο σου τον εαυτό με ερωτικές εξιδανικεύσεις προσώπων και καταστάσεων. Επιπλέον προκαλείς ερωτικούς καυγάδες και κάνεις λάθη στην δουλειά!

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε