23/01/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

23/01/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:31 Δημιουργία 23/01/20, 11:29

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά και κυρίως μην ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι έχετε κατασταλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τη ζωηρή σας φαντασία να σας παρασύρει σε περιπέτειες, γιατί οι ευθύνες που θα αναλάβετε θα σας υπενθυμίζουν συνεχώς ότι χρειάζεστε περισσότερο να λειτουργείτε με λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί για να μην κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή στην ποιότητα της δουλειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν είστε εγκρατείς στις σπατάλες, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε αρκετά εύκολα στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως.

ΛΕΩΝ: Διαπραγματευτείτε τους οικονομικούς όρους σε μια νέα εργασία που έχετε κατά νου. Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε. Δε χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα.

ΖΥΓΟΣ: Δε σας φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς. Σταματήστε να ξοδεύετε αλόγιστα και τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να γίνετε πιο φιλικοί με άτομα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανή η ρήξη σε μια συνεργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δε σας δίνουν τίποτα. Ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις από την ανάγκη σας για πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε μικρές αλλαγές για να νιώσετε καλά και μην κάνετε κάτι υπερβολικό. Η αγωνία σας να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις είναι κατανοητή.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές από τις περιπτώσεις που έχετε αναλάβει θα σας προβληματίσουν. Τα λάθη είναι αναμενόμενα και μέσα από αυτά θα μάθετε να κάνετε επιλογές.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε