21/02/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

21/02/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 13:06 Δημιουργία 21/02/20, 13:04

ΚΡΙΟΣ: Θα σας δοθούν πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με το ταίρι σας νέες εμπειρίες οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα δεν είναι και η καλύτερη για τις οικογενειακές σας σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα, θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο να περάσετε με το σύντροφό σας κάποιες ιδιαίτερες στιγμές που θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αυξηθεί κατακόρυφα το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε, αλλά θα αναζητάτε μόνο την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση.

ΛΕΩΝ: Δε θα είναι δύσκολο να γοητεύσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και ίσως να είναι ευκολότερο, αφού θα μπορείτε να εκφράσετε με άνεση αυτά που νιώθετε και τις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε για την επιτυχία των συναντήσεων που έχετε κατά νου. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αναπτυχθεί ειδύλλιο στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε σωστά την καλή σας διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές. Δεν υπάρχει λόγος να δώσετε κι άλλη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί πολλές φορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ζητάτε τρυφερότητα κάντε το χωρίς να ψάχνεστε σε επιπόλαιες περιπέτειες. Έχετε το νου σας σε πράγματα που υπολογίζετε γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι μεγάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος. Εμπιστευθείτε την κρίση σας αλλά έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαδικασία και μόνο του να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και τη σταθεροποίησή τους.

ΙΧΘΥΣ: Με πολλές ιδέες αφού έχετε έμπνευση και λίγα χρήματα θα ομορφύνετε το χώρο σας Αν θέλετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα αφιερώστε χρόνο στον έρωτα.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε