14/03/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/03/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 09:44 Δημιουργία 13/03/20, 09:43


ΚΡΙΟΣ
Έρχεται ψυχική και συναισθηματική ανανέωση, εύνοια σε παρασκηνιακά θέματα, αυξημένη εσωτερική δύναμη και ιδιαίτερα έντονη διαίσθηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έχεις επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον, επιτυχίες για μακροπρόθεσμους στόχους ζωής, βοήθεια από φίλους σε θέματα που σε απασχολούν και νέες σημαντικές γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σου προσφέρονται νέες αξιόλογες επαγγελματικές ευκαιρίες, δυνατότητες για εύρεση εργασίας, προαγωγή ή πετυχημένη αλλαγή καριέρας. Επιπλέον ευκαιρίες για κοινωνική καταξίωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοούνται θέματα σπουδών, ταξιδιών, εξωτερικού και εκπαίδευσης! Αισιοδοξία και δύναμη σε διακρίνουν! Νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές σε ωφελούν σημαντικά!

ΛΕΩΝ
Οικονομικές δραστηριότητες στέφονται από επιτυχία, απολαμβάνεις πάθος και σεξουαλικότητα και έχεις διορατική ικανότητα να ανακαλύψεις ό,τι συμβαίνει παρασκηνιακά.!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχονται νέες σημαντικές γνωριμίες που σε συναρπάζουν, μία ευκαιρία για νέα ουσιαστική σχέση, αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου. ερωτισμός και πάθος στην συντροφική ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις εργασιακή αποδοτικότητα που οδηγεί στην επιτυχία, ομορφιά και γοητεία και πιο ευχάριστη καθημερινότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ετοιμάσου για ανέλπιστες ευκαιρίες και επιλογές στον ερωτικό τομέα, επιλογές για εδραίωση ή και έναρξη νέας σημαντικής σχέσης. ερωτικές κατακτήσεις, καυτές ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έρχονται ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια και το σπίτι, μία επιστροφή παθιασμένη από το παρελθόν και λύσεις σε θέματα με ακίνητα βρίσκουν λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχεις πλούσια αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές , εύνοια σε μετακινήσεις και νέες σημαντικές γνωριμίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ετοιμάσου για οικονομική ευημερία, επιτυχία στον αισθηματικό τομέα και ιδιαίτερα στις σταθερές σχέσεις, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση!

ΙΧΘΥΣ
Θα έχεις ευκαιρίες σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί! Σε διακρίνει θέληση, απολυτότητα και σιγουριά για τον εαυτό σου. Έχεις αισθησιασμό, πάθος και έντονο ερωτισμό! Οικονομικά και ερωτικά θέματα ευνοούνται ιδιαίτερα!

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε