Zodiac

03/10/2017: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 03/10/17, 13:18

TAGS

Κριός

Μια εσωτερική ένταση θα την έχεις σήμερα που ενδεχομένως να σε σπρώξει να καταπιαστείς με διάφορα, προκειμένου να ηρεμήσεις. Το κλίμα όμως είναι άκρως ερωτικό και το μυαλό σου θα στριφογυρνά συνεχώς σε ένα πρόσωπο, αποσυντονίζοντας σε. Σκέφτεσαι ότι εύκολα θα μπορούσες να κάνεις μια σχέση μαζί του, αφού σου προκαλεί τόσα συναισθήματα, ωστόσο υπάρχει και ένας δισταγμός από την πλευρά σου, μήπως μπλεχτείς σε μια ασφυκτική κατάσταση και δεν μπορείς να ξεφύγεις, γι’ αυτό θα είσαι και πιο προσεκτικός/η στις εκδηλώσεις σου.

Αν είσαι σε σχέση, επαγγελματικά ζητήματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου κι ενδεχομένως να αναστατωθείς από κάποιες εξελίξεις. Εμφανώς επηρεασμένος/η, όχι μόνο δε θα έχεις διάθεση για να ακούσεις οποιαδήποτε χαζομάρα, αλλά μπορεί να ξεσπάσεις και στον σύντροφό σου με την παραμικρή αφορμή που θα σου δώσει.

 

Ταύρος

Το τρίγωνο της κυβερνήτης σου, Αφροδίτης, με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί την ανάγκη να ζήσεις τον απόλυτο, τον μοιραίο έρωτα, αλλά για να βιώσεις τέτοια εμπειρία θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος/η να παίξεις όλα για όλα με το πρόσωπο που θα σε ελκύσει, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Ευκαιρίες θα έχεις πάντως σήμερα για να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε τραβήξει πολύ, οπότε εξαρτάται καθαρά από σένα πώς θα χειριστείς την κατάσταση. Αν παίξεις έξυπνα, μπορείς να κατακτήσεις την καρδιά του και μάλιστα πολύ εύκολα.

Αν είσαι σε σχέση, μέρα εξομολογήσεων θα είναι η σημερινή για σένα, αφού ωθείσαι να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι στο ταίρι σου, διαλύοντας κάθε αμφιβολία του για το αν το θέλεις ή όχι και φυσικά ο έρωτας ανάμεσά σας θα ξαναφουντώσει και οτιδήποτε άλλο θα μπει στην άκρη, ως δευτερεύον.

Δίδυμοι

Και μόνο στην ιδέα ότι ίσως χάσεις την ελευθερία κινήσεών σου και την ανεξαρτησία σου, τρέμεις, όμως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δοκιμάζει τις αντοχές σου και ενδεχομένως να φέρει στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει τόσο, που δύσκολα θα καταφέρεις να αντισταθείς. Μπορεί να έχεις την βαθύτερη ανάγκη να ζήσεις κάτι έντονο αυτή την περίοδο που θα σου αποσπάσει τελείως την προσοχή από άλλα θέματα που σε απασχολούν. Ωστόσο, πρόσεξε μήπως προσπαθώντας να αποφύγεις κάποιους μπελάδες, μπεις σε άλλους.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια ζημιά στο σπίτι ή πρόβλημα με την οικογένεια μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας, αφού δεν έχετε ηρεμήσει καθόλου αυτό το διάστημα και φυσικά έχετε βάλει όλα τα προσωπικά σας στην άκρη, προκειμένου να αντιμετωπίζετε τα διάφορα που σκάνε κατά καιρούς.

 

Καρκίνος

Θα σου είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατηθείς και να μην εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που θέλεις, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις τον έλεγχό σου, ιδίως αν δεν γνωρίζεις το αν ενδιαφέρεται για σένα, για να μην βρεθείς προ δυσάρεστης έκπληξης. Ίσως είναι προτιμότερο να βρεις έναν τρόπο να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή μαζί του, ώστε να το καταλάβεις. Από την άλλη, μια τυχαία γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πολύ δυνατό που πιθανόν να σε διαρκέσει για αρκετό καιρό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, υπάρχει περίπτωση να μάθετε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο κάποια κουτσομπολιά ή κακεντρεχή σχόλια που γίνονται για τη σχέση ή το ταίρι σου από άτομα που ούτε καν φανταζόσασταν, που εσένα τουλάχιστον θα σε πληγώσουν αρκετά γιατί τα συμπαθούσες.

 

Λέων

Η μέρα προμηνύεται θυελλώδης για τα ερωτικά σου, εξ αιτίας του τριγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα που αυξάνει τις επιθυμίες σου στο μέγιστο, γίνεσαι ασυγκράτητος/η και λογικό είναι να θολώσει το μάτι σου. Θέλεις ένα άτομο τώρα... χθες και είσαι αποφασισμένος/η να το κατακτήσεις, ακόμα και αν φέρεις τον κόσμο τούμπα για να τα καταφέρεις. Το ότι είναι αρκετά δύσκολο, λόγω συγκεκριμένων συγκυριών, αντί να σε αποθαρρύνει, μάλλον σε πωρώνει περισσότερο. Άλλωστε διαισθάνεσαι ότι κάθε στιγμή μαζί του, αν το κάνεις δικό σου, θα αξίζει.

Αν είσαι σε σχέση, κάποια σκηνικά ζήλειας στο σύντροφό σου είναι πολύ πιθανά όπως επίσης το να βγάλεις μια παράλογη κτητικότητα, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, ίσως γιατί θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι σου... ανήκει. Ωστόσο, μάλλον όλα αυτά θα φουντώσουν και το πάθος ανάμεσά σας.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τριγωνίζεται με τον Πλούτωνα κάνοντάς σε πρωταγωνιστή/α του ερωτικού παιχνιδιού. Οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης όψης είναι πολλές κι οι προκλήσεις το ίδιο, οπότε πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και θα υπάρξουν έντονες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Ίσως μια πρόταση για ραντεβού σε δελεάσει τόσο, που δε θα κάτσεις να τη σκεφτείς καν, πριν πεις το «ναι». Δεν αποκλείεται πάντως να είναι η αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

Αν είσαι σε σχέση, επιδιώκεις αρκετό καιρό να έρθεις σε επαφή με κάποιο ισχυρό πρόσωπο που ενδεχομένως να σε έχουν συστήσει άλλοι και σήμερα ίσως τα καταφέρεις και μάλιστα μπορεί να το πείσεις να σε βοηθήσει και να στηρίξει μια προσπάθειά σου, διώχνοντας έτσι και τις αμφιβολίες ή την απαισιοδοξία του συντρόφου σου που είχε αρχίσει να πιστεύει ότι δε θα γίνει τίποτα.

 

Ζυγός

Τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο επανέρχονται δριμύτερα και ενδεχομένως να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να είσαι εσωστρεφής, απορροφημένος/η στις σκέψεις σου και το μυαλό σου συνεχώς να είναι σε αυτό. Είναι η μέρα των μεγάλων αποφάσεων και κινήσεων, οπότε, αντί να κάθεσαι να «κοπανιέσαι» και να «χτυπιέσαι», ίσως θα ήταν καλύτερα να του φανερώσεις τι νιώθεις ή τουλάχιστον να του έστελνες ένα ξεκάθαρο σήμα για να δεις τις αντιδράσεις του και να καταλάβεις, αν σε θέλει κι αυτό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα θέμα που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σας θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά κι ίσως πάρει περισσότερο χρόνο να διευθετηθεί από ό,τι είχατε αρχικά εκτιμήσει. Οπλιστείτε με ψυχραιμία και μην τα αφήνετε να επηρεάσουν και τη σχέση σας.

 

Σκορπιός

Με το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα ίσως έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που μαζί του θα ζήσεις μοναδικές ερωτικές στιγμές. Έτσι κι αλλιώς ο μαγνητισμός που ασκείς στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλος και πυροδοτείς πάθη, οπότε λογικό είναι να σε φλερτάρουν και να προσπαθούν να σε προσεγγίσουν περισσότερο. Σήμερα όμως εσύ θα είσαι εκείνος/η που θα κάνει παιχνίδι, αν μάλιστα βρεθείς σε μέρος με κόσμο, το μάτι σου δε θα αφήσει κανέναν/καμία που να μην το περάσεις από ακτίνες κι αν κάτι σε τραβήξει, θα κάνεις κίνηση.

Αν είσαι σε σχέση, τα αισθήματά σου για το ταίρι σου θα φουντώσουν και ίσως νιώσεις ότι μακριά του δεν αντέχεις ούτε λεπτό, κάτι που σαφώς δημιουργεί τις καλύτερες προδιαγραφές για μια νύχτα αρκετά ερωτική, αφού και η ανταπόκρισή του θα είναι παραπάνω από θερμή.

 

Τοξότης

Θέλεις πολύ ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σήμερα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, η σεξουαλική σου επιθυμία γι’ αυτό θα είναι μεγάλη. Ωστόσο, θα προσπαθήσεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου αυτά τα συναισθήματα και δε θα του τα εκδηλώσεις, γιατί δεν είσαι σίγουρος/η ότι είναι αμοιβαίο. Ίσως όμως πρέπει να κάνεις μια κίνηση διερευνητική, έστω και έμμεση, γιατί μπορεί κι αυτό να νομίζει το ίδιο για σένα και να μην το δείχνει. Αν ο καθένας σας περιμένει από τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα, τότε μάλλον θα αργήσετε πολύ.

Αν είσαι σε σχέση, ένα οικονομικό θέμα θα σας αναστατώσει αρκετά κι ίσως γίνει η αιτία έντασης για σένα και τον σύντροφό σου, αφού το πιο πιθανό είναι να θεωρηθείς υπεύθυνος/η. Αντί να τσακωθείτε, είναι προτιμότερο να βρείτε μια λύση για να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

 

Αιγόκερως

Πάνω που είχες παραιτηθεί από μια ερωτική σου υπόθεση και δεν ήθελες να το παλέψεις άλλο. αφού δεν έβλεπες προκοπή, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου έρχεται να σε ξανατραβήξει πίσω, με ένα μήνυμα που θα λάβεις από το συγκεκριμένο πρόσωπο ή πληροφορία από ένα γνωστό σου που θα σου αποδείξει ότι μάλλον βιάστηκες να το διαγράψεις. Η φλόγα που είχε σβήσει μέσα σου, θα αρχίζει να φουντώνει και πάλι και θα σε βάλει ξανά στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά όμως είσαι αποφασισμένος/η να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ανακαλύψεις σήμερα ότι κάποια προβλήματα που δημιουργούνται ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, οφείλονται στα λόγια ή την επίδραση ενός ατόμου από το συγγενικό σας περιβάλλον, αφού μετά από κάθε τους επαφή σου... σερβίρει διάφορα.

 

Υδροχόος

Η λίμπιντό σου σήμερα θα κτυπήσει κόκκινο. Ο ερωτισμός και γοητεία σου είναι τέτοια που ενδεχομένως να ελκύσουν ένα άτομο, το οποίο θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Αν θες να βιώσεις μια παθιασμένη κατάσταση, που θα δοκιμάσει τις αντοχές σου σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, αφού μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις θα πέσεις πάνω. Αν, πάλι, δεν πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς, καλύτερα να αποφύγεις τα πολλά-πολλά γιατί προκαλείς και δε θα καταφέρεις τελικά να κρατηθείς μακριά από τον πειρασμό.

Αν είσαι σε σχέση, μια οικονομική υπόθεση σήμερα θα ξαναέρθει στην επιφάνεια και θα αναστατώσει εσένα και το σύντροφό σου, αλλά θα έχετε την ευκαιρία, έστω και με αυτόν τον τρόπο να καταφέρετε επιτέλους να την κλείσετε οριστικά και να μην ξανασχοληθείτε ποτέ μαζί της.

 

Ιχθύες

Το τρίγωνο της Αφροδίτης απέναντί σου με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει έντονη συναισθηματική αναστάτωση, καθώς θα νιώσεις τον έρωτά σου για ένα πρόσωπο να ξαναδυναμώνει, πάνω που πίστευες ότι το είχες ξεπεράσει κι ίσως ξανακυλήσεις... στην εξάρτησή του, παρά το ότι ξέρεις ότι δεν υπάρχουν προοπτικές μεταξύ σας. Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια κρούση από άτομο του περιβάλλοντός σου που θα σου εξομολογηθεί τι νιώθει και θα σε ξαφνιάσει γιατί δεν το περίμενες και θα χρειαστείς χρόνο, προκειμένου να το επεξεργαστείς κατάλληλα το όλο θέμα.

Αν είσαι σε σχέση, μερικές φορές σε πιάνει ζήλεια και κτητικότητα προς το ταίρι σου, αλλά δεν το δείχνεις, προτιμάς να βιώνεις το «δράμα» μέσα σου. Έτσι και σήμερα, διάφορες αρνητικές σκέψεις θα σε καταλάβουν, χωρίς να έχεις ουσιαστικό λόγο κι ενδεχομένως με μια αφορμή να του κάνεις κάποιο σκηνικό.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε