zodia-5

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό τα 12 ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 04/10/17, 12:45

Κριός

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στο ζώδιό σου. Οπότε, εκεί που κρατούσες τα χαρτιά σου κλειστά, ξαφνικά θα κάνεις το «μπαμ» και θα ξεπεράσεις πολλά από τα πράγματα που σε έχουν ενοχλήσει με πολύ δυναμικό τρόπο. Γιατί θα δεις ότι έχεις την δύναμη να τα ξεχάσεις όλα και να ξεκινήσεις είτε μια σχέση είτε μια συνεργασία από την αρχή. Επιπλέον, θα δεις αλήθειες που μπορεί να σε ενοχλήσουν, αλλά δεν θα μπορέσεις να τις κρατήσεις μόνο για σένα και θα τις μοιραστείς με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σου.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο μπορείς να αναλάβεις μια δουλειά, αλλά και να ηγηθείς μιας συνεργασίας. Μετά από όλο αυτό, θα ενδυναμωθείς και θα δικαιωθούν τόσο οι απαιτήσεις από τον εαυτό σου όσο και οι προσδοκίες σου για καινούργιες συνεργασίες και επαφές, οι οποίες σίγουρα θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα προσόντα σου.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος αυτή θα δώσει μια καινούργια διάσταση σε σχέσεις που δεν ήταν πολύ ξεκάθαρες. Θα καταλάβεις κάποια λάθη που έχουν γίνει ακόμα και από την πλευρά σου, κυρίως με έναν Κριό που μπορεί να είναι μακριά από εσένα. Γιατί θα διαπιστώσεις ότι οι αποστάσεις δεν μετράνε εμπρός στα δυνατά συναισθήματα που πιθανόν να νιώθεις.

Θα βιώσεις μια πρωτόγνωρη εμπειρία, που για τα δικά σου δεδομένα θα είναι μια σπρωξιά για να μπεις σε μια ομάδα όπου υπάρχει μεγαλύτερη επαφή και επικοινωνία. Με τον Ζυγό ανοίγονται τελείως τα χαρτιά γιατί δεν σου αρέσει να κρατάς πλέον τις σκέψεις μόνο για σένα. Μάλλον δεν το αντέχεις γιατί έχεις αλλάξει πια. Σιγά-σιγά απέκτησες μια καινούργια νοοτροπία, η οποία δεν σου αφήνει περιθώριο να χάνεις τον χρόνο σου αν δεν υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για να δράσεις. Κυρίως αν εμπλέκονται άτομα που βρίσκονται και στο χώρο της δουλειάς σου.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος αυτή «πηγαίνει» πολύ στην δική σου ενέργεια, αφού κάνεις βήματα ξεκάθαρα τα οποία αποπνέουν δυναμισμό και σίγουρα θα υπάρξουν μεγαλύτερες ευθύνες τις οποίες εσύ εύκολα μπορείς να αναλάβεις. Θα διοχετεύσεις την δράση σου μέσα σε ομάδες και θα κάνεις μεγάλες κοινωνικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το μυστικό είναι ότι θα νιώσεις πολύ όμορφα και η δύναμή σου θα σε οδηγήσει σε καινούργιες διαδρομές, ενώ οι γνωριμίες σου θα σε ωθήσουν ώστε να αναλάβεις πρωτοβουλίες που δεν ήταν εύκολο να αναπτύξεις την προηγούμενη περίοδο.

Η νέα σου δημιουργική δράση και μάλιστα με τις ευλογίες κάποιων συνεργατών σου ή του /της συντρόφου σου θα σε ωθήσει σε μεγάλη επέκταση, που δεν θα είναι πλέον εύκολο να αναχαιτιστεί αν οργανωθείς σωστά. Μια καινούργια σχέση με ένα πρόσωπο που τόσο καιρό ήταν φιλικό θα προκύψει χωρίς καν να το περιμένεις.

 

 

Καρκίνος

Θα πάρεις μεγάλη δύναμη αφού θα κινηθείς με ιδιαίτερη παρόρμηση χωρίς να σκεφτείς όμως τις συνέπειες. Και αυτό θα έχει διπλό αποτέλεσμα. Γιατί από τη μια θα ξεσηκωθείς για κάτι καινούργιο και θα κάνεις πολύ γρήγορες κινήσεις, αλλά από την άλλη θα χρειαστεί να σκεφτείς και λίγο για να μην γίνουν ενέργειες που στην πορεία θα σε βλάψουν.

Απλά χρειάζεται να είσαι απόλυτα συνειδητός/η όταν θα παίρνεις τις αποφάσεις σου. Κυρίως με τον Κριό ή τον Ζυγό θα υπάρχουν εξελίξεις που σίγουρα θα σε βγάλουν έξω από τη βαρετή καθημερινότητά σου. Η σύνεση και η ισορροπία θα είναι οι καινούργιες έννοιες τις οποίες θα πρέπει να ασπαστείς. Όσο πιο συνεργάσιμος/η είσαι, τόσο «θα σπάσεις τον πάγο» και θα πάρεις βοήθεια ακόμα και από άτομα που αρχικά δεν ήταν φιλικά μαζί σου.

 

Λέων

Η Πανσέληνος αυτή θα σε δικαιώσει αφού θα σου δώσει μια μεγάλη ώθηση να αναπτύξεις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές οι οποίες θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Πιθανόν να βρεθείς ξαφνικά και σε ένα ταξίδι και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, γιατί θα συνδυάσεις γνώση, επικοινωνία, νέες γνωριμίες αλλά και επαγγελματική επιτυχία. Όλα θα είναι με το μέρος σου αρκεί να μπορείς να τα διαχειριστείς σωστά. Γιατί μερικές φορές τα χαλάς με την αμετακίνητη στάση σου.

Το καλό είναι ότι θα επενδύσεις περισσότερο στην επικοινωνία και μάλλον θα τα πεις «έξω από τα δόντια», με έναν τρόπο που θα νιώθεις ότι σε καθοδηγεί μια αόρατη δύναμη και σου δίνει τέτοιο θάρρος ώστε να κάνεις πραγματικότητα ένα μέρος από τα τολμηρά σχέδιά σου. Επένδυσε στα όνειρά σου και δεν θα χάσεις, αρκεί να τολμήσεις και να ρισκάρεις σε πράγματα που γνωρίζεις πολύ καλά.

 

Παρθένος

Αναγνωρίζεις ξαφνικά ότι πρέπει να κάνεις ένα βήμα ώστε να απελευθερωθείς από οικονομικές υποχρεώσεις που δεν είναι απόλυτα δικές σου. Η εύκολη αναγνώριση κάποιων λαθών σου θα σου δώσει μια έξτρα δύναμη, παρόλο που δεν είναι εύκολο να τα αποδεχτείς γιατί δεν είσαι πάντα έτοιμος/η για αυτές τις ανακαλύψεις. Τώρα όμως βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με μια πραγματικότητα που δεν είναι εύκολη και δεν μπορείς να χαϊδεύεις πρώτα τα δικά σου αυτιά και μετά των δικών σου ανθρώπων.

Οι αποφάσεις σου θα είναι πολύ παρορμητικές, έντονες και με μια νότα πρωτοπορίας. Όλα θα φανούν πιο εύκολα αν αποφασίσεις να βάλεις και τη δική σου σφραγίδα μέσα σε μια συνεργασία, η οποία εδώ και πολύ καιρό δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρη. Τώρα, όμως, βρίσκεσαι μπροστά στον πειρασμό να τα δεις όλα από την καλή και την ανάποδη. Ο Κριός σίγουρα θα παίξει ρόλο στις βασικές σου αποφάσεις.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος αυτή είναι στα μέτρα σου αφού γίνεται στον άξονά σου και σίγουρα θα σε δραστηριοποιήσει περισσότερο. Δεν θα κρατήσεις τα προσχήματα και θα δράσεις με πολύ δυναμικό τρόπο, ενώ τα γεγονότα θα ξεδιπλωθούν πολύ γρήγορα, χωρίς καν να προλαβαίνεις να σκεφτείς πριν αποφασίσεις. Η δυναμική αυτή θα σε υποχρεώσει να ξεκολλήσεις από τα τετριμμένα και δεν θα έχεις περιθώρια λάθους ή αλλαγής στις κινήσεις σου.

Το ότι θα βρεθείς ξαφνικά με πολύ κόσμο γύρω σου θα σου δώσει μια ιδιαίτερη αισιοδοξία, αλλά συγχρόνως θα καταλάβεις ότι τις αποφάσεις θα πρέπει να τις πάρει εσύ, αψηφώντας κάποια σταθερά δεδομένα ώστε να μπορέσεις να σπάσεις τον κλοιό της εξάρτησης. Η ατομικότητά σου εδώ θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο και μπορεί να πάρεις τον τίτλο του κυρίαρχου σε μια κατάσταση που αφορά και τρίτους.

 

Σκορπιός

Είσαι αποφασισμένος/η να ξεπεράσεις τις παλιές δυσκολίες, αλλά χρειάζεται να βάλεις πείσμα και δυναμικότητα για να δράσεις ανάλογα. Πιθανόν να μην υπολογίσεις κανέναν συνεργάτη ή άτομο που είναι πολύ κοντά σου και εσύ να πρέπει να κάνεις τα δικά σου. Ο λόγος είναι ότι αν δεν πάρεις αυτές τις ιδιαίτερες πρωτοβουλίες δεν θα μπορείς να αναδειχθείς στην δουλειά σου ή σε έναν τομέα που μόνον εσύ ξέρεις και χειρίζεσαι.

Θα ξεκαθαρίσεις την αλήθεια από το ψέμα σε μια υπόθεση που αφορά ένα ακίνητο και έτσι θα σου δοθεί η ώθηση να κάνεις και κάποιες ριζικές αλλαγές σε άλλους τομείς. Η σχέση με έναν Ζυγό δεν είναι καθόλου εύκολη και μπορεί να υπάρξουν μεταξύ σας έντονες αψιμαχίες, επειδή δεν συμφωνείς με τον τρόπο που λειτουργεί και διαχειρίζεται κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις.

 

Τοξότης

Αναγνωρίζεις και πάλι την παλιά σου αίγλη, κυρίως με τον τρόπο που θα κινηθείς στον ερωτικό τομέα, αλλά και σε όλες τις σχέσεις που συμμετέχεις με την ιδιαίτερη προσωπικότητά σου. Γιατί όλα θα τα κάνεις με τρόπο δημιουργικό, ξεφεύγοντας από τη συνήθεια και την εξάρτηση. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να αλλάξεις, να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, να αναλάβεις δράση και κυρίως να ρισκάρεις σε θέματα που αφορούν την οικονομική σου ανεξαρτησία.

Για αυτό θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και ένας καλός συνδυασμός δράσης μεταξύ φίλων και ομάδων, θα σου δώσει την ευκαιρία να κερδίσεις και μάλιστα με εύκολο τρόπο. Το ίδιο μπορεί να ρισκάρεις και σε ερωτικό επίπεδο, κάνοντας εσύ την κίνηση σε ένα άτομο που θα του εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου, χωρίς να φοβάσαι την απόρριψη.

 

Αιγόκερως

Θα γίνεις, θέλεις, δεν θέλεις, τολμηρός/η και θα αναγκαστείς να βγεις έξω από το συνηθισμένο σου κουστούμι με στόχο την αλλαγή. Το ότι δεν θα φοβηθείς να κινηθείς κοντά σε έναν Κριό είναι το καινούριο που θα σου φέρει αυτή η Πανσέληνος. Σίγουρα μπορεί να γίνουν λάθη και παραλείψεις αλλά δεν θα τις χρεώσεις στον εαυτό σου όπως παλιά, γιατί έχεις ανάγκη να δράσεις με έναν τρόπο που θα σπάει όλα τα καλούπια.

Οι συγκυρίες μπορεί να βοηθήσουν να φτάσεις στον στόχο σου και να καταργήσεις κάποια εμπόδια τα οποία σε δεσμεύουν. Θα μιλήσεις ανοικτά και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις "έξω από τα δόντια" και αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις τη διαφορετικότητά σου. Το σπίτι σου χρειάζεται αλλαγές και μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να πετάει ξαφνικά ακόμα και αγαπημένα αντικείμενα. Γιατί θα πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν τα χρειάζεσαι αφού θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή.

 

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να ξεκινήσεις έναν νέο τρόπο επικοινωνίας που πιθανόν να χαλάσει κάποιες προσωπικές σχέσεις. Γιατί μπορεί να τα λες «έξω από τα δόντια» και αυτό να ενοχλεί συγκεκριμένα άτομα κυρίως από την οικογένεια σου. Ο λόγος είναι ότι δεν θα κρατηθείς πλέον και θα αποχωρήσεις από συνεργασίες ή ακόμα και επαφές που δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Επειδή θα κινηθείς πολύ δυναμικά, πιθανόν να μην προλάβεις να δεις κάποια πράγματα καθαρά, γιατί θα έχεις πάρει τέτοια φόρα που δεν θα μπορείς να υπολογίσεις το αποτέλεσμα.

Σε αυτήν τη φάση, σε αφορά η δράση και όχι το τι θα συμβεί. Εσύ θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και θα βρεις αφορμή να κάνεις τα δικά σου. Καινούρια σχέδια στον ορίζοντα θα ανατρέψουν τα παλιά και εσύ θα τα ακολουθήσεις γιατί θα βρεις οπαδούς και υποστηρικτές. Το θέμα ενός παιδιού θα τεθεί πάλι σε μια καινούργια βάση.

 

Ιχθύες

Προσπαθείς να πάρεις τη δύναμή σου πίσω και σε αυτή σου την προσπάθεια θα κάνεις κινήσεις για να εξασφαλιστείς οικονομικά. Πιθανόν να αναζητήσεις συνεργασίες με άτομα που μπορεί να μην έχεις και τη μεγαλύτερη οικειότητα. Για αυτό θα κάνεις ανοίγματα τα οποία κατά κάποιο τρόπο θα σε κάνουν να ρισκάρεις. Πάντως οι πολλές σχέσεις και επαφές σε βγάζουν για λίγο έξω από το κουκούλι σου και σε κουράζουν, σε σημείο που να μην το καταλαβαίνεις άμεσα. Όμως η ανάγκη να αλλάξεις είναι τόσο μεγάλη, που θα κάνεις κινήσεις πολύ εξτρήμ για τη δική σου πραγματικότητα.

Το καλό είναι ότι θα δεις επιτέλους αλήθειες που πιθανόν να απέφευγες και επίσης θα αναγνωρίσεις τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Γιατί πολλές φορές έλεγες ότι δεν είσαι ικανός/ή για αυτό ή για το άλλο και τώρα, εξ ανάγκης, διαπιστώνεις το αντίθετο. Με τον Ζυγό γίνονται πολλές ζυμώσεις για να είστε μαζί και στο τέλος θα τα καταφέρετε.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε