zodia-4

09/10/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 09/10/17, 10:52

Κριός

Το τετράγωνο του Ήλιου απέναντί σου με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια έντονη υπερένταση η οποία δε θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη. Ίσως αναγκαστείς να αλλάξεις τους στόχους σου ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα που δε θα σου αρέσουν καθόλου σχετικά με τις ερωτικές σου επιδιώξεις. Από την άλλη, μπορεί να έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι με ένα πρόσωπο και να μην αντέξεις τα τερτίπια του γι’ αυτό και να τελειώσεις την κατάσταση. Δεν αποκλείεται πάντως να εμπνεύσεις ένα δυνατό πάθος, στο οποίο θα ενδώσεις και θα σου αφήσει το στίγμα του.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ή θα λύσετε κάποια προβλήματα της σχέσης σας και θα περάσετε σε άλλη φάση ή θα το διαλύσετε. Μέση λύση δεν υπάρχει, οπότε καλό θα ήταν να πάρεις την πρωτοβουλία και να τα θέσεις όλα επί τάπητος στο ταίρι σου. Από την άλλη, είναι πιθανή μια αναστάτωση στα επαγγελματικά σου που θα εντείνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

 

Ταύρος

Η βδομάδα δεν ξεκινά και με τον πιο ιδανικό τρόπο, αφού έντονα συναισθήματα θα σε κατακλύσουν, ενώ κάποιες αποκαλύψεις για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σε στενοχωρήσουν. Θα είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις γρήγορα, αλλά το να κάθεσαι να σκέφτεσαι διάφορα και να βασανίζεσαι σίγουρα δε θα αλλάξει τα πράγματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα Χ και να πας παρακάτω. Πάντως, όταν θα περάσει λίγο χρόνος, θα καταλάβεις ότι μάλλον γλύτωσες από ένα μεγάλο μπελά.

Αν είσαι σε σχέση, κάποια προβλήματα στη δουλειά σου θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου, θα θέλεις να μείνεις μόνος/η σου και δε θα μιλιέσαι, όπως επίσης και την υγεία σου. Συζήτησέ τα με το ταίρι σου, έστω και για να ξεσπάσεις και μην τα κρατάς μέσα σου γιατί θα σκάσεις.

 

Δίδυμοι

Δε σε πάνε καθόλου αυτές οι μέρες, αφού τα προβλήματα συνεχίζουν να σε κυνηγούν και ίσως σήμερα, ακόμα κι εσύ που είσαι λαλίστατος/η να μη θέλεις να πεις τίποτα απολύτως και σε κανέναν. Η απαισιοδοξία θα σε καταλάβει και ενδεχομένως να νιώσεις ότι όποια προσπάθεια και αν κάνεις, ακόμα και στα ερωτικά σου, πάει στράφι. Βέβαια, μια ευθύνη την έχεις κι εσύ γιατί ψάχνεις την εύκολη λύση, την εύκολη σχέση, πιθανόν και το εύκολο σεξ γιατί δε θέλεις να δεθείς συναισθηματικά, ενώ όλα γύρω σου σε σπρώχνουν να αλλάξεις μυαλά και να ωριμάσεις.

Αν είσαι σε σχέση, προετοιμάσου για μια επίθεση από το ταίρι σου που θα οφείλεται στη ζήλεια του, η οποία ενδεχομένως να μην είναι και τελείως αδικαιολόγητη. Καλό θα ήταν να αποφύγεις δικαιολογίες ή ψέματα και να του δώσεις συγκεκριμένες εξηγήσεις γιατί έτσι θα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.

 

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας απέναντί σου κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πράγματα που υπάρχουν μέσα σου και ίσως σχετίζονται με ανασφάλειες και αρκετά απωθημένα. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι εξαρτημένος/η από αντιλήψεις ή επιθυμίες τρίτων και δεν κάνεις αυτό που προστάζει η καρδιά σου, ούτε καν στα ερωτικά σου ή ότι όλες οι επιλογές σου δεν ήταν βασισμένες σε αυτό που θέλεις εσύ, αλλά σε αυτό που θα ευχαριστούσε τους άλλους. Μπορεί να στενοχωρηθείς, αλλά είναι και μια ευκαιρία να κόψεις κάποιους «δεσμούς».

Αν είσαι δεσμευμένος/η, κάποιο οικογενειακό θέμα ή πρόβλημα με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση κι είναι λογικό να επηρεάσει και τη σχέση σου, αφού θα ρίξετε όλο το ενδιαφέρον σας εκεί και πιθανόν να σας απασχολεί για μέρες.

Λέων

Από χθες δεν ήσουν στα καλύτερά σου κι η σημερινή μέρα μάλλον είναι το "κερασάκι στην τούρτα", αφού θα λάβεις κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις, ενώ και η κατάσταση με ένα πρόσωπο που ήθελες πολύ έχει μείνει στάσιμη και δε βλέπεις να αλλάζει. Έτσι όπως θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η είναι πιθανό να αποφασίσεις να διακόψεις κάθε επαφή μαζί του, τουλάχιστον για ένα διάστημα. Άλλωστε θεωρείς ότι θα σου κάνει καλό μια απόσταση. Αν υπάρχει κάτι αληθινό, θα αντέξει, αν όχι, θα τελειώσει.

Αν είσαι σε σχέση, από τη μια τα της δουλειάς σου, από την άλλη κάποια ζημιά που μπορεί να γίνει, η μέρα θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και ίσως τελικά φωνάξετε «έλεος». Μαζέψτε όση ψυχραιμία σας μείνει και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση για να αντεπεξέλθετε.

Παρθένος

Από χθες έχεις βάλει... πάγο σε μια κατάσταση γιατί έχεις χαλαστεί με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σήμερα όμως θα πάρεις την απόφαση να την τελειώσεις, αφού θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν πρόκειται να καταλήξετε πουθενά και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ταλαιπωρηθείτε. Αν «κρατηθείς» από τη λογική ή και το θυμό σου, δε θα σε αγγίξει τόσο, αν όμως μείνεις μόνος/η και αφήσεις να ανεβαίνουν στην επιφάνεια και τα άλλα συναισθήματά σου, τότε θα γίνεις χάλια. Μια μοιραία έλξη είναι επίσης πιθανή.

Αν είσαι σε σχέση, μια σύγκρουση με φιλικό σας πρόσωπο, που μπορεί να έχει αιτία και τα χρήματα είναι πολύ πιθανή, καθώς ενδέχεται να ανακαλύψετε διάφορα που θα σας κάνουν έξω φρενών μαζί του, οπότε η οριστική ρήξη είναι μάλλον βέβαιη. Από την άλλη, μπορεί να βγάλεις έντονη ζήλεια στο ταίρι σου και να τσακωθείτε άσχημα.

 

Ζυγός

Ο Ήλιος σου κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και όπως αντιλαμβάνεσαι δε θα είναι μια χαρούμενη και ανέμελη Δευτέρα, αφού θα σου φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα μπορεί και «αυτοκαταστροφικά». Ίσως σχετίζονται με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει ή κάποιον/α από το πρόσφατο παρελθόν σου που σε πλήγωσε. Και μεν στη μια περίπτωση να αντιληφθείς ότι επιζητάς πολύ περισσότερα, στην δε άλλη να τα βάλεις με τον εαυτό σου. Διεκδίκησε ή αναγνώρισε τα λάθη σου, όμως μην αφήσεις να σε πιάσει ηττοπάθεια ή να βυθιστείς στον καημό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, έχεις το πάνω χέρι κι αν το συνειδητοποιήσεις, μπορείς να καταφέρεις πολλά στη σχέση σου και να τελειώνεις οριστικά με κάποιες καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν αντέχεις, ώστε να αλλάξεις τελείως τα πράγματα. Δεν πρέπει καθόλου να υποχωρήσεις, αλλά να στριμώξεις λίγο τον σύντροφό σου.

 

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο κι όσο κι αν πέσεις στα μαλακά... το γεγονός ότι θα πέσεις δεν παύει να ισχύει. Ίσως νιώσεις μόνος/η ή να απομονωθείς για να διαχειριστείς καλύτερα κάποια συναισθήματά σου που σε τρώνε ή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ένα πρόσωπο που μεν σε ελκύει, αλλά βλέπεις ότι δεν υπάρχει μέλλον μεταξύ σας. Έχεις τη δύναμη να περάσεις από το πολύ στο τίποτα και να βάλεις τελεία, το θέμα είναι να το θέλεις. Αν αφορά πάντως σε κάποιον/α δεσμευμένο/η καλύτερα να το κόψεις όσο είναι νωρίς.

Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην αρχίσεις να ζυγιάζεις το ποιος αγαπάει πιο πολύ τον άλλον. Τα αρνητικά σενάρια είναι ειδικότητά σου, αλλά μη μπεις σε αυτή τη λογική. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εκφράσεις στο ταίρι σου τα παράπονα ή τις ανησυχίες σου κι αυτά ελεγχόμενα για να μη χάσεις το μέτρο.

 

Τοξότης

Δεν θα είναι εύκολη η μέρα ούτε για σένα, αφού θα αντιληφθείς για μια ακόμα φορά ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα κάποιους ανθρώπους, ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, κρίνοντας από τις δικές σου προθέσεις γιατί το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς. Αυτό που σίγουρα δε χρειάζεται να κάνεις πάντως είναι να προσπαθήσεις να σώσεις μια κατάσταση που βλέπεις ότι δε γυρνάει, εκτός αν θέλεις να βασανιστείς. Από την άλλη, μπορεί κάποιος/α να σου ασκεί έντονη έλξη, καλό θα ήταν όμως να κρατηθείς μακριά γιατί θα μπλέξεις σε μια κατάσταση που δε θα είναι εύκολη.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα οικονομικό ζήτημα ή θέμα με κάποιο πολύ δικό σας πρόσωπο, θα προκαλέσει κρίση και στη σχέση σου, αφού θα θεωρηθείς υπαίτιος από το σύντροφό σου για μια ενέργειά σου που ήταν λανθασμένη, για την οποία δε ζήτησες καν τη γνώμη του, πριν την κάνεις.

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μόνο χαλαρό δεν το λες, αφού δεν αποκλείεται να σε πάρει τελείως από κάτω και να τα βάλεις με τον εαυτό σου και τη χαζομάρα που θεωρείς ότι σε δέρνει. Οι εξελίξεις στα ερωτικά σου θα είναι δυσάρεστες, κάτι που θα σε σκληρύνει αρκετά, ώστε να πατήσεις «διαγραφή» του συγκεκριμένου ατόμου με συνοπτικές διαδικασίες. Από την άλλη, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο να βγάλεις από τη ζωή σου κάποιον/α, αφού έχεις αισθήματα, αλλά θα το κάνεις γιατί στο... μέτρημα τα αρνητικά βγήκαν περισσότερα από τα θετικά.

Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μια απόλυτη και μάλλον σκληρή στάση απέναντι στο ταίρι σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι τα λόγια σου δεν έπιασαν τόπο και συνεχίζει να κάνει τα δικά του, ανεξάρτητα από το αν σου αρέσουν ή όχι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να του πετάξεις κι ένα τελεσίγραφο μπας και το συνεφέρεις.

 

Υδροχόος

Η ψυχολογία σου δε θα είναι καλή, θα τα βλέπεις όλα μαύρα, ενώ αρνητικές σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό σου. Όλα θα σε ενοχλούν, τίποτα δε θα σε ικανοποιεί, γι’ αυτό θα αποφασίσεις να αποσυρθείς από την ενεργό δράση, για να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να επιστρέψεις δυναμικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναγνωρίσεις και κάποια λάθη σου στα ερωτικά που θα πονέσουν, αλλά ξέρεις ότι ούτε μπορείς να επανορθώσεις, ούτε και να γυρίσεις το χρόνο πίσω να τα διορθώσεις, οπότε θα πρέπει να ζήσεις με αυτά.

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να μην μπορείς να συγκρατήσεις κάποια δυσάρεστα συναισθήματα και παρά το ότι δε θα έχεις όρεξη να εμπλακείς σε καβγά, θα τα βγάλεις στο ταίρι σου, με την πρώτη αφορμή που θα σου δοθεί. Καλό θα ήταν όμως να σταθείς σε γεγονότα κι όχι σε συμπεριφορές, γιατί εκεί ίσως κάνεις λάθος.

 

Ιχθείς

Με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα δεν αποκλείεται να βγάλεις τον κακό σου εαυτό και επειδή είσαι ήδη μπουχτισμένος/η από ένα πρόσωπο να θέλεις να το πληγώσεις. Σου είναι πολύ εύκολο να του δημιουργήσεις ενοχές και γενικά να χτυπήσεις στα ευαίσθητα σημεία του, το θέμα όμως είναι τι θα κερδίσεις εσύ από όλο αυτό; Μια πρόσκαιρη ικανοποίηση γιατί μετά θα σε πάρει από κάτω. Το να φύγεις και να μην ξανακοιτάξεις πίσω σου ενδεχομένως να είναι το καλύτερο για σένα, όσο κι αν σε πονέσει. Άλλωστε μεγαλύτερη εκδίκηση από την αδιαφορία δεν υπάρχει.

Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ήρεμα σήμερα και είναι πιθανό η αιτία να προκληθεί από ένα οικονομικό ζήτημα που θα προκύψει για το οποίο δεν είχες καμία ιδέα. Ίσως όμως κι εσύ να προτίμησες να παραμείνεις στην άγνοια με τον τρόπο σου και τώρα θα δεις ότι είναι καλύτερα να ξέρεις, παρά να μένεις στο σκοτάδι.

Πηγή: astrology.gr

 

 

Αν σου άρεσε κάνε