zodia

18/10/2017: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 18/10/17, 12:41

TAGS

Κριός

Μια όμορφη μέρα θα είναι για σένα η σημερινή, όχι μόνο γιατί η Σελήνη έχει περάσει απέναντί σου, αλλά και γιατί η σύνοδος Ερμή - Δία, εκτός του ότι σου δημιουργεί θετικές σκέψεις και συναισθήματα, σου δίνει κι αρκετές ευκαιρίες να κυκλοφορήσεις, να φλερτάρεις, να παίξεις, αλλά και να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει, ίσως και μικρότερο ηλικιακά από σένα. Και μπορεί να μη φαίνεται να έχει μεγάλη διάρκεια, τουλάχιστον όμως θα σου αναπτερώσει το ηθικό και θα απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

Αν είσαι σε σχέση, ένα δωράκι ή μια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε όμως είναι να μη χάσετε τελείως τον έλεγχο, «πάρετε αέρα» κι αρχίσετε να σκορπάτε χρήματα σε ό,τι σας κάθεται το μάτι. Με ρέγουλα για να σας μείνει και κάτι...

 

Ταύρος

Μπορεί να σε πιάσει μια αναποφασιστικότητα ή να διστάζεις να κάνεις μια κίνηση, μήπως και εκτεθείς, αλλά ακόμα κι αν ξανοιχτείς λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα, μην σε απασχολεί, καθώς η σύνοδος Ερμή – Δία στον 7ο οίκο σου θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα που θέλεις. Σκέψου ότι είναι στο χέρι σου να κερδίσεις το άτομο που επιθυμείς, αρκεί να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να το πλησιάσεις, ιδιαίτερα αν βρίσκεται στον ίδιο εργασιακό χώρο με σένα. Αν είσαι διακριτικός/η και κρατήσεις τα προσχήματα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αν είσαι σε σχέση, τα διάφορα όμορφα περιστατικά που θα συμβούν σήμερα θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σας και θα περάσετε υπέροχα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συμβάλλει και μια θετική απάντηση που πήρατε για μια συνεργασία.

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος του κυβερνήτη σου, Ερμή, με το Δία, αλλά και η Σελήνη στον Ζυγό θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα σου ξαναδώσουν το δικαίωμα να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες. Ευχάριστες ειδήσεις σχετικές με τη δουλειά σου είναι επίσης πιθανές, ενώ το κλίμα που διαμορφώνεται ανάμεσα σε σένα κι ένα πρόσωπο που ήθελες, αλλά δεν έβλεπες φως μέχρι τώρα, είναι κάτι παραπάνω από θετικό, το οποίο σε παρακινεί να κάνεις την κίνησή σου και να του εκφράσεις το ενδιαφέρον σου. Ακόμα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι που θα σε συναρπάσει.

Αν είσαι σε σχέση, εφ’ όσον έχετε καλή διάθεση κι οι δυο είναι κρίμα να μείνετε μέσα. Γι’ αυτό φρόντισε να ξεμπερδέψεις με τις δουλειές ή τις άλλες σου υποχρεώσεις, πάρε το ταίρι σου και πηγαίνετε κάπου να ξεσκάσετε. Μια βόλτα, μια ταινία στον κινηματογράφο θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε παραστάσεις.

 

Καρκίνος

Ευνοείσαι αρκετά στα ερωτικά σου σήμερα, ιδιαίτερα από τη σύνοδο Ερμή - Δία, καθώς θα σου δοθούν ευκαιρίες ακόμα και να πέσεις μούρη με μούρη με τον... έρωτα, οπότε κι ας είναι Τετάρτη, πήγαινε κάπου όπου ξέρεις ότι μαζεύεται πολύς κόσμος και της αρεσκείας σου. Ίσως σε πλησιάσει ένα πρόσωπο, που θα σου εκφράσει τον θαυμασμό του και θα το παρακάνει με τα κομπλιμέντα, τόσο που μπορεί να μαγκωθείς, αλλά βάλε τις ανασφάλειές σου στην άκρη και απόλαυσε το ότι αρέσεις κι ελκύεις, χωρίς να ψάχνεις για το αν θα υπάρξει συνέχεια.

Αν είσαι σε σχέση, όλα χαλαρά θα είναι σήμερα και τελειώνοντας με κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ίσως κανονίσετε να βρεθείτε κάπου με το ταίρι σου και την παρέα σας ή να μαζευτείτε σπίτι για ποτό και κουβέντι, να ανταλλάξετε νέα και κουτσομπολιά. Ό,τι κι αν κάνετε πάντως, θα το διασκεδάσετε.

 

Λέων

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Δία γεμίζεις με αισιοδοξία αλλά και προσδοκίες, που βέβαια αν δεν είναι κακό, αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, περιμένεις να συμβούν τα απίστευτα και μετά απογοητευτείς. Είναι πιθανή πάντως μια τυχαία γνωριμία ή επικοινωνία με πρόσωπο που γνωριστήκατε πρόσφατα, η οποία θα σε γεμίσει χαρά. Επίσης, αν πας κάπου το βράδυ, θα κερδίσεις την προσοχή κάποιου/ας που θα σε ελκύσει πολύ, οπότε μη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή, προτείνοντας ακόμα και συνάντηση.

Αν είσαι σε σχέση, η θετική εξέλιξη ενός οικογενειακού ζητήματος ή ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν σε ένα ακίνητο που σας είχε ταλαιπωρήσει, θα σας φτιάξουν τη διάθεση και ίσως το βράδυ το γιορτάσετε στο σπίτι με το ταίρι σου και με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει έντονη γοητεία και η σύνοδος Ερμή – Δία σε κάνει πιο αλέγρο/α κι εξωστρεφή, συνδυασμός αρκετά καλός για τα ερωτικά σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να επικοινωνήσεις, ακόμα και με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό, ίσως μάλιστα ένας από αυτούς σου πετάξει μια σπόντα ή ένα υπονοούμενο που θα δηλώνει ότι του αρέσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να συναντήσεις μέσα από το περιβάλλον σου ή και εντελώς τυχαία ένα πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου.

Αν είσαι σε σχέση, κι ερωτική διάθεση έχετε και κάποιες αγορές ενδεχομένως προσωπικών ειδών να κάνετε που θα σας ανεβάσουν περισσότερο, και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν σε ένα στενό συγγενικό σας πρόσωπο θα ακούσετε κι όλα θα κυλήσουν όμορφα σήμερα.

 

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου αλλά και τη σύνοδο Ερμή - Δία ξαφνικά μπορεί να νιώσεις ότι έχεις στην κατοχή σου κάποιο τζίνι, έτοιμο να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σου. Το σίγουρο είναι ότι η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα είναι τέτοια που κανείς και καμία δε θα μπορεί να σου αντισταθεί και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να φτάσεις σε σημείο να μην ξέρεις πού να ρίξεις το ενδιαφέρον σου, αφού όλες οι περιπτώσεις θα είναι αρκετά σέξι. Πάντως δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία να σου ξεφύγει γιατί μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας πορείας στα ερωτικά σου.

Αν είσαι σε σχέση, τα ευχάριστα νέα έρχονται για σας από τον οικονομικό τομέα όπου ένα ξαφνικό κέρδος, μια μη αναμενόμενη αύξηση ή μια συνεργασία σας που δείχνει να αποφέρει και χρήμα στο ταμείο σας θα σας απογειώσουν κανονικά και ίσως επιδράσουν θετικά και στη σεξουαλική σας διάθεση...

Σκορπιός

Η σύνοδος του Ερμή με το Δία στο ζώδιό σου ευνοεί κάθε προσωπική σου επιδίωξη και φυσικά με τον αέρα του νικητή που έχεις και τον μαγνητισμό που εκπέμπεις μάλλον θα σου γίνουν όλα τα χατίρια. Ιδιαίτερα κοινωνικός/η, πρόσχαρος/η και ανοιχτός/η σε νέες προοπτικές, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Το σίγουρο είναι ότι κάποιος/α θα τραβήξει την προσοχή σου και δε θα διστάσεις να τον/ην πλησιάσεις με σκοπό να αποκτήσεις στενές επαφές ερωτικού τύπου. Βγες απόψε και δε θα χάσεις!

Αν είσαι σε σχέση, τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου θα κυλήσουν όμορφα κι ίσως συμβάλλει σε αυτό κι η δική σου αντιμετώπιση κάποιων θεμάτων που είναι πιο χαλαρή αλλά και οι συνθήκες στη δουλειά σου που έχουν ομαλοποιηθεί, οπότε δεν έχεις άγχος.

 

Τοξότης

Η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη σου, Δία, σε βοηθά να διώξεις από το μυαλό σου οτιδήποτε στενόχωρο που ενδεχομένως να αφορά και σε ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις εδώ και καιρό και να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά ότι, δηλαδή, μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη στιγμή ή να μην είναι το σωστό για σένα. Κάποια πονηρά υπονοούμενα ενός προσώπου που είναι δεσμευμένο πάντως θα σε βάλουν σε σκέψεις, ενώ μια ερωτική εξομολόγηση από κάποιον/α που δεν περίμενες θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Αν είσαι σε σχέση, είσαι στα καλύτερά σου γιατί έχεις ανακτήσει την αισιοδοξία και την πίστη σου ότι όλα θα φτιάξουν σύντομα και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου κι αυτή σου τη διάθεση θα τη μεταδώσεις και στον σύντροφό σου, οπότε το βράδυ σας θα είναι αρκετά ευχάριστο.

Αιγόκερως

Αρκετά πρόσχαρος/η και ευδιάθετος/η θα είσαι σήμερα, ενώ τόσο η Σελήνη στον Ζυγό όσο και η σύνοδος Ερμή – Δία θα σε ωθήσουν να βγεις και να συναναστραφείς με αρκετό κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις μια χαρακτηριστική άνεση να γνωριστείς, να εκφραστείς αλλά και να γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, ενώ μέσα στη χαλαρότητα και την άνεση του κλίματος μια τυπική ή φιλική επαφή με ένα άτομο από το κοινωνικό σου περιβάλλον μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Επίσης, δεν αποκλείεται να ακούσεις τα λόγια που τόσο περίμενες από αυτόν/η που θέλεις.

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται μια βραδινή έξοδος για φαγητό ή ποτό με κάποιους φίλους σας που είχατε καιρό να δείτε, η οποία θα είναι γεμάτη από αστεία και γέλια, ενώ είναι πιθανή και μια προσέγγισή σου για μελλοντική επαγγελματική συνεργασία.

 

Υδροχόος

Θα επικρατεί ένα ανάλαφρο κλίμα γεμάτο κέφι κι ενθουσιασμό, με τη Σελήνη στον αέρινο Ζυγό, αλλά και τη σύνοδο Ερμή – Δία να σε ευνοούν επικοινωνιακά και να σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες. Ωστόσο, για να μπορέσεις να αποκτήσεις κάτι αξιόλογο ερωτικά, πρέπει να διατηρήσεις την επιλεκτικότητά σου και να μη λειτουργήσεις επιπόλαια. Καλό θα ήταν επίσης να μην είσαι και πολύ διαχυτικός/η για να μη δώσεις θάρρος σε κάποιον/α και αρχίσει να βάζει διάφορες ιδέες στον μυαλό του/ης, ιδιαίτερα αν εσύ τον/την βλέπεις φιλικά.

Αν είσαι σε σχέση, οι υποσχέσεις που θα λάβεις όσον αφορά σε ένα επαγγελματικό σου θέμα ή μια πρόταση που θα σου γίνει θα σε κάνουν να χαρείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, ο σύντροφός σου (και δικαίως) θα προσπαθήσει να σε προσγειώσει, τονίζοντάς σου το γνωστό «όπου ακούς πολλά κεράσια...».

 

Ιχθύες

Τα σημάδια είναι ευοίωνα και διαισθάνεσαι ότι τα πράγματα στα ερωτικά σου αρχίζουν να παίρνουν ευχάριστη τροπή ή τουλάχιστον εσύ τα μεταφράζεις έτσι, εξ αιτίας της συνόδου Ερμή – Δία που σε κάνει να βλέπεις τη θετική πλευρά. Πάντως, σήμερα είναι πολύ πιθανό να λάβεις ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα που θα σε ενθουσιάσει και θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εντελώς τυχαία, να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που η συμπεριφορά του ή ο τρόπος σκέψης του θα σε γοητεύσουν και από το πουθενά να ξεκινήσεις επικοινωνία μαζί του.

 

Αν είσαι σε σχέση, αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να απολαμβάνετε της μικρές χαρές που σας προσφέρονται, όταν σας δίνεται η ευκαιρία κι όχι να την σπαταλάτε με ασήμαντα θέματα της καθημερινότητας. Μια βόλτα, αλλαγή περιβάλλοντος, ακόμα και ψώνια θα σας φτιάξουν το κέφι.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε