zodia-5

Ο Ερμής στον Σκορπιό και οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 5 Νοεμβρίου

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 19/10/17, 17:32

TAGS

Ο Ερμής, ο πλανήτης που επηρεάζει άμεσα τις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες και είναι ο βασικός ρυθμιστής των σκέψεων, του λόγου, των μετακινήσεων, των συμφωνιών αλλά και κάθε μορφής επικοινωνίας μας, περνά στις 17 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου! Σε αυτό το χρονικό διάστημα καλούμαστε να σκεφτούμε, να αποφασίσουμε, να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε στόχους, ιδέες, σχέδια,  ενώ οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα θα μας βοηθήσουν να έχουμε εποικοδομητικές επικοινωνιακές εξελίξεις!

Κριός

Ευκαιρία: Τακτοποίηση , διευθέτηση χρεωστικών υπολοίπων. Αποφασιστικότητα, δυναμισμός και αναγνώριση των αδυναμιών.

Πρόκληση: Η επίμονες σκέψεις, η ζήλεια , οι διεκδικητικές  και εξουσιαστικές τάσεις θα σε κάνουν να λειτουργήσεις απόλυτα! 

Στόχος:  Διευθέτηση και λύση παρελθοντικών οικονομικών εκκρεμοτήτων. Επίλυση ψυχολογικού αδιέξοδου!

Ταύρος

Ευκαιρία: Εκ βαθέων συζητήσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες. Γνωριμίες για σύναψη νέων σχέσεων κάθε μορφής.  Αποφάσεις για την εξέλιξη και την προοπτική γνώσεων, εμπειριών, σχέσεων.

Πρόκληση: Η τάση σου να επιμένεις να γίνει εδώ και τώρα το δικό σου, αλλά και η καχυποψία που θα σε διακρίνει στις σχέσεις σου!

Στόχος:  Αποφάσεις για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών!

Δίδυμος

Ευκαιρία: Βάζεις σε τάξη και σειρά τις εργασιακές εκκρεμότητες, αναλαμβάνεις νέες εργασίες και λειτουργείς επίμονα και μαχητικά προκειμένου να εξασφαλίσεις μία καλύτερη επαγγελματική εξέλιξη! Εξετάσεις που αφορούν την φυσική κατάσταση ευνοούνται!

Πρόκληση: Ο συγκεντρωτισμός που θα σε διακατέχει αυτό το διάστημα θα σε φορτώσει με πολλές ευθύνες που ναι μεν θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις δεν θα λείψει όμως το άγχος και η πίεση.

Στόχος:  Να βάλεις σε τάξη την εργασία αλλά και τις υποχρεώσεις σου!

Καρκίνος

Ευκαιρία: Είναι η ιδανική περίοδος για να ανοίξεις την καρδιά σου, να πεις αυτά που αισθάνεσαι, να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, να φλερτάρεις, να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον ερωτικό σύντροφο, στα παιδιά, στα δημιουργικά σου ταλέντα! Τα ευχάριστα μηνύματα / συναντήσεις αισθηματικού περιεχομένου δεν θα λείψουν!

Πρόκληση: Αρκετές στιγμές μπορεί να παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και να ζητάς κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχεις ...

Στόχος:  Να εμπιστευτείς τις νέες ιδέες και τις νέες επιθυμίες σου και να βάλεις πλώρη για νέα σχέδια!

Λέων

Ευκαιρία: Να έρθεις πιο κοντά με τα οικογενειακά σου πρόσωπα, να γίνουν συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό! Παράλληλα η εποχή είναι ιδανική για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τόσο την προσωπική ζωή και την οικογένεια, όσο και τα επαγγελματικά σου!

Πρόκληση: Να αντιμετωπίσεις και να λύσεις τις δοκιμασίες του παρελθόντος ... θα τα καταφέρεις, δεν σου κρύβω όμως ότι κάποιες στιγμές μπορεί να ανασύρονται σκέψεις που σου προκαλούν ανασφάλεια!

Στόχος:  Να βρεις τις ισορροπίες στην επικοινωνία σου και στην επαφή σου με την οικογένεια και να επιλύσεις και να νιώσεις περισσότερη σταθερότητα για τα σχέδιά σου!

Παρθένος

Ευκαιρία:  Διανύεις μία επικοινωνιακή περίοδο, όπου οι συζητήσεις, οι αποφάσεις, οι συμφωνίες θα μπορέσουν να κριθούν υπέρ σου! Αλλαγή στο μεταφορικό μέσο, ένα ταξιδάκι, προτάσεις και προσκλήσεις είναι μέσα στα ευχάριστα του μήνα! Σημαντική βελτίωση στη σχέση σου με αδέρφια / ξαδέρφια! Παράλληλα στα αισθηματικά έχεις την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις να καλύψεις κενά του παρελθόντος!

Πρόκληση: Η προσκόλληση σου σε πολύ μικρές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, που θα γίνεται και η βασική αιτία να λειτουργείς αρκετά επίμονα και επιβλητικά στις επαφές σου!

Στόχος:  Να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον και την προοπτική των οικονομικών, των σχέσεων και των επαγγελματικών σου , γνωρίζοντας καλύτερα και πιο στοχευόμενα τι θέλεις για την πορεία σου!

Ζυγός

Ευκαιρία:  Σου δίνεται η ευκαιρία να προβείς σε οικονομικές διαπραγματεύσεις, να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες αλλά και να ορίσεις μέσα σου αλλά και στους ανθρώπους που έχεις απέναντί σου, τι σου ανήκει, τι είναι δικό σου, αλλά και το τι ακριβώς θες! Η εκφραστικότητά σου σε βοηθά να αναδεικνύεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση!

Πρόκληση: Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα τα θέλεις όλα δικά σου και θα επιμένεις να διεκδικείς εδώ και τώρα ότι θεωρητικά πιστεύεις ότι αξίζεις!

Στόχος:  Η ανάπτυξη των οικονομικών μέσω σωστών διαπραγματεύσεων, αλλά και η ανάκτηση της αυτοπεποίθησης!

Σκορπιός

Ευκαιρία:  Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και διαθέτεις τις ιδέες, την εκφραστικότητα αλλά και το επικοινωνιακό χάρισμα προκειμένου να μπορείς άμεσα να έχεις εποικοδομητικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου! Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων, μετακινήσεις, συζητήσεις και γνωριμίες ευνοούνται ....

Πρόκληση: Το αποφασίζω και διατάζω, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σου το οποίο  και προσπαθείς να χαλιναγωγείς! Αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρνεις εύκολα να περιορίσεις αυτή την τάση σου, με αποτέλεσμα να λειτουργείς πολύ απόλυτα στις επαφές σου, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα ξεστομίσεις λόγια σκληρά!

Στόχος:  Η ανασυγκρότηση σκέψεων, αποφάσεων, συμφωνιών, επικοινωνιών!

Τοξότης

Ευκαιρία:  Να βρεις απαντήσεις και λύσεις για ζητήματα που σε ταλάνιζαν εδώ και καιρό, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σου! Η περίοδος είναι ιδανική για να συγκροτήσεις τους στόχους σου, για να κλείσεις ανοιχτές εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά και να διαπραγματευτείς στα επαγγελματικά σου, νέα ξεκινήματα που θα γίνουν μετά τις 7/11.  Η διαίσθησή σου θα είναι η πιστή σου φίλη που θα σε καθοδηγεί με τον καλύτερο τρόπο!

Πρόκληση: Μην αφήσεις τις νοσταλγικές σκέψεις να σε καταβάλλουν ψυχολογικά!

Στόχος:  Να ξεπεραστούν δυσάρεστες καταστάσεις και ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος!

Αιγόκερως

Ευκαιρία:  Δικτύωση, επαφές, γνωριμίες, συλλογικές δραστηριότητες  και στήριξη από τον κοινωνικό σου κύκλο αποτελούν την δική σου ευκαιρία ως και τις 5 Νοεμβρίου! Δεν θα λείψει η κατάκτηση και η εκπλήρωση προσδοκιών ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Πρόκληση: Να διακρίνεις ποιοι είναι οι άνθρωποι / φίλοι πάνω στους οποίους μπορείς να στηριχτείς!

Στόχος:  Να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο !

Υδροχόος

Ευκαιρία:  Εποικοδομητικές επικοινωνίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους που αφορούν το μέλλον και την καριέρα σου! Είναι η ιδανική στιγμή για να έχεις κοινωνικές επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια!

Πρόκληση: Να αποφύγεις τους ανταγωνισμούς και το παρασκήνιο στα επαγγελματικά!

Στόχος:  Να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους!

Ιχθύς

Ευκαιρία:  Έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις κόσμο, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να καθαρίσεις το μυαλό σου από δυσάρεστες καταστάσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Επιπλέον σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις μία νέα συμφωνία ,  να διευθετήσεις νομικά έγγραφα, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους.

Πρόκληση: Να καταφέρεις να οργανώσεις σωστά τα μετέπειτα σχέδιά σου!

Στόχος:  Να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου αλλά να ακολουθήσεις ήδη και τα βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά σε νέες εμπειρίες,γνώσεις, ανθρώπους, ευκαιρίες!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε