zodia03-05

20/10/2017: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 20/10/17, 11:55

TAGS

Κριός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, στον Σκορπιό, μαζί με τον Δία και τον Ερμή κάνοντάς σε σεξουαλικά ακαταμάχητο/η. Η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο θα είναι έντονη και η διάθεσή σου να ζήσεις δυνατές ερωτικές εμπειρίες μεγάλη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να κάνεις ακόμα και παράτολμες κινήσεις προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο. Έχεις όλες τις ευκαιρίες να κερδίσεις όποιον/α ποθήσεις, όμως να ξέρεις ότι θα παιδευτείς λίγο μέχρι να τα καταφέρεις.

Αν είσαι σε σχέση, η απολυτότητα που θα επιδείξεις σε ένα ζήτημα μπορεί να προκαλέσει ένταση στη σχέση σου και να χαθεί το ερωτικό κλίμα που. Αν θέλεις λοιπόν να περάσεις ένα όμορφο βράδυ, σταμάτα την κουβέντα και ξεκίνα τα... παιχνίδια που σίγουρα είναι πολύ πιο συναρπαστικά.

Ταύρος

Δίας, Ερμής και πλέον Σελήνη στον 7ο οίκο σου ενισχύουν την σεξουαλικότητα και τον προσωπικό σου μαγνητισμό, δίνοντάς σου την ευκαιρία να πετύχεις πολλά στα ερωτικά σου, αρκεί βέβαια να κυκλοφορήσεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, οπότε δε θα σου είναι δύσκολο να διακρίνεις ποιος ή ποια μπορεί να στο προσφέρει. Δεν αποκλείεται απόψε να κάνεις μια νέα γνωριμία με άτομο που θα σου εμπνέει αξιοπιστία και σιγουριά, ενώ η έλξη μεταξύ σας θα είναι έντονη.

Αν είσαι σε σχέση, άσε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό να σε παρασύρει και ζήσε μια μοναδική νύχτα με το ταίρι σου. Αν σου κάνει κάποιο σκηνικό ζήλειας, που είναι πιθανό, προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με τη συνηθισμένη στωικότητά σου, διαφορετικά θα καταλήξετε να τσακωθείτε.

Δίδυμοι

Τόσοι πλανήτες στον 5ο οίκο σου είναι φυσιολογικό να σου βγαίνει έντονος ερωτισμός και να θέλεις να φλερτάρεις. Ενδεχομένως μάλιστα, αν βγεις το βράδυ, να ξεφύγεις λίγο από τα όρια του παιχνιδιού και να γίνεις πιο τολμηρός/η απ’ όσο συνήθως, αλλά εφ’ όσον έχεις ανταπόκριση και το διασκεδάζεις δε θα το σκεφτείς και πολύ. Θα έχεις πάντως τη δυνατότητα να βάλεις ένα λιθαράκι απόψε για κάτι καινούργιο στα αισθηματικά σου, αν δεν κολλήσεις στο τι εξέλιξη θα έχει μετά και ζήσεις την εμπειρία.

Αν είσαι σε σχέση, μιας και είναι Παρασκευή κι ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα πάρε το ταίρι σου και πηγαίνετε κάπου ρομαντικά οι δυο σας, να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι και να αναθερμάνετε τα αισθήματά σας.

Καρκίνος

Τόσοι πλανήτες στον 5ο οίκο σου είναι φυσιολογικό να σου βγαίνει έντονος ερωτισμός και να θέλεις να φλερτάρεις. Ενδεχομένως μάλιστα, αν βγεις το βράδυ, να ξεφύγεις λίγο από τα όρια του παιχνιδιού και να γίνεις πιο τολμηρός/η απ’ όσο συνήθως, αλλά εφ’ όσον έχεις ανταπόκριση και το διασκεδάζεις δε θα το σκεφτείς και πολύ. Θα έχεις πάντως τη δυνατότητα να βάλεις ένα λιθαράκι απόψε για κάτι καινούργιο στα αισθηματικά σου, αν δεν κολλήσεις στο τι εξέλιξη θα έχει μετά και ζήσεις την εμπειρία.

Αν είσαι σε σχέση, μιας και είναι Παρασκευή κι ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα πάρε το ταίρι σου και πηγαίνετε κάπου ρομαντικά οι δυο σας, να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι και να αναθερμάνετε τα αισθήματά σας.

Λέων

Αυτή την περίοδο συγκεντρώνεις την προσοχή πάνω σου, αλλά, πέρα από την εύνοια που είναι αναμφισβήτητη θα καταφέρεις να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, μόνο αν εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και κινείσαι βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Ευκαιρίες θα σου δοθούν και σήμερα, αν βγεις, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου προκαλέσει έντονη έλξη. Αν υπάρχει ήδη κάποιος/α στη ζωή σου που προσπαθείς να του/ης τραβήξεις το ενδιαφέρον, απλά φρόντισε να το σαγηνεύσεις.

Αν είσαι σε σχέση, κάποια οικογενειακά θέματα θα σε αναγκάσουν να βγάλεις ένα πρόσωπο πιο αρχηγικό κι αυστηρό, κάτι που θα ενοχλήσει τον σύντροφό σου, όμως ξέρεις ότι ίσως πρέπει να γίνεις δυσάρεστος/η γιατί μόνο έτσι θα μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Παρθένος

Γεγονός είναι ότι τώρα τελευταία έχεις γίνει πολύ πιο εξωστρεφής και εκφράζεις πιο εύκολα τις απόψεις σου από άλλες φορές, σήμερα όμως θα είσαι πιο προσεκτικός/η κι ενδεχομένως να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου αν τύχει να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα, θα προσπαθήσεις να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς γι’ αυτό και μάλιστα με τρόπο «ύπουλο», ρίχνοντας άδεια να πιάσεις γεμάτα, ώστε αργότερα να κάνεις τη σύνδεσή σου και να έχεις μια εικόνα.

Αν είσαι σε σχέση, μια εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σου είναι απαραίτητη, ώστε να αποσαφηνίσεις κάποια πράγματα αλλά και να εκφράσεις κάποια άλλα που από καιρό σε τρώνε. Πρόσεξε μόνο το ύφος με το οποίο θα του κάνεις ερωτήσεις γιατί μπορεί να φανείς σαν ανακριτής.

Ζυγός

Η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο αυτήν την περίοδο είναι δεδομένη κι έχεις ευκαιρίες να ικανοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου, όμως δεν φαίνεται να εκμεταλλεύεσαι την εύνοια που έχεις. Απολαμβάνεις την προσοχή που παίρνεις, τα φλερτ και τις προτάσεις που σου γίνονται αλλά μάλλον περιμένεις κάτι καλύτερο να σου τύχει γι’ αυτό και δεν κάνεις προχωράς περισσότερο με κανένα πρόσωπο. Ωστόσο, μπορεί κάποιος/α να σου ξυπνήσει έντονα αισθήματα και να αρχίσεις να μπαίνεις πιο θερμά στο παιχνίδι.

Αν είσαι σε σχέση, από ερωτικής άποψης τα πράγματα με το ταίρι σου πηγαίνουν καλύτερα από ποτέ, αλλά οικονομικά υπάρχει ακόμα μια αστάθεια που σας προβληματίζει. Ωστόσο, δεν πρέπει να τα αφήνετε να επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Σιγά-σιγά θα στρώσουν κι αυτά.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μαζί με τον Ερμή και τον Δία είναι λογικό να θεωρείσαι φαβορί στο ερωτικό παιχνίδι. Έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις όποιον/α θέλεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμφανιστείς κάπου κι όλη η προσοχή θα στραφεί πάνω σου. Η σεξουαλικότητα και ο μαγνητισμός σου είναι σε τέτοια επίπεδα που μια ματιά σου αρκεί για να κάνεις το οποιοδήποτε άτομο να σε ακολουθήσει ακόμα και στην άκρη του γκρεμού, οπότε από σένα εξαρτάται και το τι ψάχνεις τη συγκεκριμένη στιγμή.

Αν είσαι σε σχέση, έχεις την αποκλειστικότητα του συντρόφου σου και σου κάνει όλα τα χατίρια, προκειμένου να σε ευχαριστήσει, γι’ αυτό δε χρειάζεται να ανησυχείς. Απόλαυσε όσα έχεις και μην ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα για να δικαιολογήσεις την καχύποπτη φύση σου.

Τοξότης

Λόγω του ότι είναι Παρασκευή και μόνο, θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και μην αφήσεις το μυαλό σου να πάει σε θέματα που σε προβληματίζουν. Μπορεί τα ερωτικά σου να μην πάνε, όπως θα ήθελες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα συνεχιστεί έτσι η κατάσταση γιατί ρόδα είναι και γυρίζει κι εκεί που ήσουν κάτω, θα ξανανέβεις στην κορυφή. Δεν αποκλείεται επίσης ένα υπονοούμενο ή μια κίνηση ενός προσώπου να σε κολλήσουν και να αναρωτιέσαι αν σημαίνουν κάτι και τι.

Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να εξομολογηθείς στο ταίρι σου σκέψεις και συναισθήματα που κρατούσες μέσα σου, γιατί όχι μόνο θα το εκτιμήσει αλλά θα παρακινηθεί κι εκείνο με τη σειρά του να πει πράγματα και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Αιγόκερως

Δέχεσαι προτάσεις και προσκλήσεις με ιδιαίτερη ευκολία, καθώς θέλεις να διασκεδάζεις παραπάνω, να γνωρίζεις κόσμο και γενικά να είσαι σε κίνηση. Άλλωστε ξέρεις ότι όσο πιο πολύ κυκλοφορείς, τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες να αλλάξεις και την κατάσταση στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται απόψε να υπάρξει ένα άτομο που θα καταφέρει να κερδίσει την προσοχή σου με το έντονο σεξαπίλ του και μάλιστα όχι μόνο θα δείξει ότι ενδιαφέρεται αλλά θα κάνει και κίνηση να σε πλησιάσει.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να βγείτε απόψε με το ταίρι σου, λόγω κούρασης και να το πειράξει, αν όμως του προτείνεις να περάσετε ένα πιο ευχάριστο και... δημιουργικό βράδυ οι δυο σας όχι μόνο δε θα σου αρνηθεί, αλλά στο τέλος θα χαρεί κιόλας με την εξέλιξη.

Υδροχόος

Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι, τώρα τελευταία, τα άτομα που ελκύεις θέλουν το κάτι παραπάνω από σένα και όχι απλά μια προσωρινή ευχαρίστηση, γι’ αυτό θα αρχίσεις κι εσύ να είσαι πιο συγκρατημένος/η κι επιφυλακτικός/η για να μη δίνεις θάρρος άθελά σου και μετά έχεις μπλεξίματα. Το θέμα όμως είναι μήπως γίνεσαι απόλυτος/η, χωρίς να το καταλαβαίνεις και λειτουργείς προκατειλημμένα ή αντιδραστικά. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να βάζεις όρια γιατί μπορεί να εκπλαγείς κι εσύ από την τροπή.

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να μην ξεμπερδέψεις τόσο εύκολα όσο νόμιζες από ένα επαγγελματικό θέμα και να αναγκαστείς να αλλάξεις τα σχέδια που είχες κάνει απόψε με το ταίρι σου. Αν όμως του προτείνεις να τα αναβάλλετε για αύριο, κάπως θα σώσεις την κατάσταση.

Ιχθύες

Πιο εσωστρεφής αλλά εξίσου θελκτικός/η θα είσαι σήμερα οπότε δεν αποκλείεται, ακόμα και αν κάθεσαι σε μια γωνιά αμίλητος/η σε μια σου έξοδο, θα έχεις την κατάκτησή σου. Μπορεί να σε πλησιάσει ένα άτομο και να προσπαθήσει να σε γνωρίσει περισσότερο που αν σου αρέσει και πει και την κατάλληλη κουβέντα, θα λυθείς και γρήγορα. Στην πορεία μάλιστα θα διαπιστώσεις ότι έχετε και αρκετά κοινά και μέχρι το τέλος της βραδιάς να είστε κολλημένοι ο ένας στον άλλον και να συζητάτε.

Αν είσαι σε σχέση, ένα συγγενικό σας πρόσωπο ίσως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ζητήσει τη βοήθειά σας, την οποία είστε πρόθυμοι να δώσετε, με τον όρο όμως να σας εμπιστευτεί πλήρως και να μην κρατά κρυφές πτυχές, γιατί θα φάτε το χρόνο σας κι άκρη δε θα βγάλετε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε