intro-love

23-29/10/17: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 23/10/17, 12:03
Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα;

Στο πλανητικό σύστημα υπάρχουν πολλές πληροφορίες, αρκεί να ξέρουμε να τις ερμηνεύσουμε σωστά κι αυτό θα μας οδηγήσει σε μια αλήθεια, έξω από τη δική μας υποκειμενική πραγματικότητα. Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται περισσότερο οι Ζυγοί, γιατί έχουν την Αφροδίτη και μπαίνει κι ο Άρης στο ζώδιό τους. Κατ’ επέκταση ευνοούνται οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, χωρίς να σημαίνει πως οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες μένουν ανεπηρέαστοι.
Υπάρχουν δώρα για όλους, γι’ αυτό να προσέχουμε τις πλανητικές επιταγές και να τις εξηγούμε όπως πρέπει. Το ερωτικό κομμάτι στη ζωή μας είναι πολύ συναρπαστικό αλλά και πολύ δύσκολο ταυτόχρονα. Είναι μια «βόμβα», την οποία έχουμε όλοι ανάγκη για να τροφοδοτούμε την ψυχή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Κριός
Στις 23 του μήνα, που μπαίνει ο Άρης στον άξονα σας το Ζυγό, θα προσπαθήσετε να διορθώσετε πιθανά λάθη με κάθε τρόπο. Το ζήτημα είναι να το κάνετε επειδή το νιώθετε κι όχι από το φόβο της απόρριψης. Η Αφροδίτη που παραμένει στο Ζυγό, σας ευνοεί όσον αφορά τα προσωπικά σας κι ιδιαίτερα στο επίπεδο γάμου ή συμβίωσης, αφού σας ωθεί να γίνετε πιο συντροφικοί κι επικοινωνιακοί. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί ίσως σας γυρίσει μπούμερανγκ. Με το Σκορπιό, τον Καρκίνο και το Ζυγό τα πράγματα βελτιώνονται, αφού η επικοινωνία σας γίνεται πιο βαθιά κι ειλικρινής. Αν δείξετε κατανόηση με τον Παρθένο, τότε θα ζήσετε μια νέα πραγματικότητα.
#AstroLoveTip: Eαν γίνετε πιο συντροφικοί, τότε θα «δέσει το γλυκό» και θα γίνει ένα υπέροχο μείγμα, που θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε συνέχεια.

Ταύρος
Ήδη ζείτε μια νέα πραγματικότητα, αφού ο Άρης κι ο Δίας είναι στον άξονα σας και σας παρακινούν να εμπιστευθείτε, να γίνετε πιο ανοιχτοί και να εκτιμήσετε περισσότερο τις επιλογές και τις ανάγκες του άλλου. Έχετε τη διάθεση να συγχωρήσετε ή να παραβλέψετε τα λάθη του/της συντρόφου σας, με στόχο να προχωρήσετε παρακάτω μαζί κι ευτυχισμένοι. Ο κύκλος με το Λιοντάρι, τον Υδροχόο κι έναν άλλο Ταύρο δεν έχει κλείσει. Το θέμα είναι να κάνετε την προσπάθεια σας, επειδή το έχετε ανάγκη και θέλετε τον άλλο στη ζωή σας κι όχι επειδή στο παρελθόν σας είχε απορρίψει.
#AstroLoveTip: Εκμεταλλευτείτε την καλή «εύνοια» που σας χαρίζει ο Δίας που θα σας βοηθήσει τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι
Οργανώνετε καλύτερα το χρόνο σας, αναγνωρίζετε την αξία σας και βλέπετε την αλήθεια, με αποτέλεσμα να εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ο Κρόνος είναι στον Τοξότη και τον άξονα σας και σας ωθεί να βελτιωθείτε ως άτομα, να γίνετε πιο δημιουργικοί και να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες στη σχέση σας, με έναν άλλο Δίδυμο, Τοξότη, Παρθένο ή και Ιχθύ. Αντιπροσωπεύετε τη νεότητα και την αιώνια εφηβεία, οπότε έχετε ανάγκη την ωριμότητα και να κατανοήσετε τι ακριβώς ζητάτε, ώστε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Μια νέα γνωριμία με έναν Ταύρο ή Σκορπιό, θα αλλάξει την καθημερινότητα σας και θα σας ρίξει στα «βαθιά νερά».
#AstroLoveTip: Πουθενά δεν θα είσαστε καλά, με κανένα πρόσωπο, αν εσείς πρώτα από όλα, δεν τα βρείτε τον εαυτό σας.

Καρκίνος
Αλλάζει το πλανητικό σκηνικό για σας, γίνεστε πιο ερωτικοί, πιο ειλικρινείς, πιο δεκτικοί και «γλυκύτεροι». Όσον αφορά τη σχέση σας με το Σκορπιό, κάνετε μερικά βήματα πίσω, αφού βλέπετε ότι έχει διάθεση για αλλαγές κι έτσι τα πράγματα ηρεμούν. Τώρα που νιώθετε σιγουριά για τα αισθήματα σας εκμεταλλευτείτε το και διορθώστε τη σχέση σας με τον Υδροχόο, τον Ταύρο και το Σκορπιό. Ο Κριός, σας οδηγεί στα άκρα, αν είστε τέτοιοι τύποι μπορείτε να τον ακολουθήσετε, διαφορετικά προτιμήστε να μείνετε λίγο πιο πίσω.
#AstroLoveTip: Να θυμάστε πως όσο Φάσκετε και αντιφάσκετε θα ταλαιπωρείτε τον άλλον.

Λέων
Διαπιστώνετε ότι αλλάζουν τα πράγματα και νιώθετε καλύτερα επειδή μπορείτε κι επικοινωνείτε με μεγαλύτερη ευκολία. Μην περιμένετε να γίνονται όλα όπως ακριβώς τα θέλετε και τα σκέφτεστε και πόσο μάλλον, όταν αυτό σε συμβαίνει να μη το θεωρείτε απόρριψη. Αν στη σχέση έχετε συνεισφέρει στα οικονομικά περισσότερο από τον άλλο θεωρείτε ότι δεν αγαπιέστε, γεγονός το οποίο δεν ισχύει. Με τον Ταύρο και το Σκορπιό, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη στο Ζυγό, σας βοηθά να απελευθερωθείτε και να δώσετε αγάπη. Μια νέα γνωριμία με Κριό ή Υδροχόο, θα σας βγάλει απ’ τη βαρετή πραγματικότητα και θα σας κάνει να ελπίζετε και πάλι.
#AstroLoveTip: Είστε οι πιο ευλογημένοι του ζωδιακού, γι’ αυτό μην στεναχωριέστε όταν τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα έχετε σχεδιάσει.

Παρθένος
Θα ζήσετε μια διαφορετική εβδομάδα, αφού θα κάνετε δώρα στον εαυτό σας, κάτι που δε συνηθίζετε κι αυτό σας κάνει να νιώσετε καλά και πλήρης. Μια ξαφνική γνωριμία με Ζυγό θα σας φέρει πιο κοντά. Επικεντρωθείτε στα θετικά του, γνωρίστε τον κι αφήστε κατά μέρος τη διάθεση για αναλύσεις και κριτική, γιατί είναι μια καλή περίοδος να δημιουργήσετε κάτι καινούριο. Πιθανόν σε ένα ταξίδι να γνωρίσετε ένα Σκορπιό ή έναν Ταύρο, με τους οποίους συνήθως ταιριάζετε. Με τον Τοξότη υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στη σχέση, καλό θα είναι όμως να κάνετε υπομονή ως το τέλος της χρονιάς που τα θέματα θα λυθούν οριστικά.
#AstroLoveTip: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αναλύσεις, τις κριτικές και τις γκρίνιες, που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Ζυγός
Ενώ η Αφροδίτη συνεχίζει να σας δίνει τα δώρα της κι είστε ευγενικοί και συντροφικοί, στις 23 του μήνα μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ασυμβίβαστους κι επαναστατικούς. Κρατήστε τις ισορροπίες, δε χρειάζεται να γίνετε υποχωρητικοί, παρά μόνο να ακούτε τους άλλους και να μην είστε επιθετικοί. Ο Άρης στο Ζυγό μαζί με την Αφροδίτη, σας κάνουν ματαιόδοξους κι ίσως λίγο νάρκισσους, γι’ αυτό δώστε προσοχή και μην παρασύρεστε. Προσπαθήστε να διορθώσετε τα πράγματα με τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο, δείτε πιο αντικειμενικά τη σχέση σας και μη χρεώνεστε εξ’ ολοκλήρου την αποτυχία του παρελθόντος. Η γνωριμία στο εξωτερικό με έναν Τοξότη, θα καταλήξει σε μια πολύ όμορφη σχέση.
#AstroLoveTip: Χρειάζεται να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις για να ξανά, αρμονία και ισορροπία μέσα σας.

Σκορπιός
Στις 23 του μήνα μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σας, οπότε μαζί με τον Ερμή και το Δία σας βοηθούν να αλλάξετε εντελώς τη ζωή σας. Όλα είναι στο χέρι σας, νιώθετε τη ψυχή του άλλου και καταλαβαίνετε την ανάγκη του, επομένως δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα στη σχέση σας, αρκεί να περιορίσετε την τάση σας να ελέγχετε τον άλλο. Μη νιώθετε ανασφάλεια, είστε άνθρωποι που αγαπούν, ειλικρινείς και δυνατοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την πλανητική συγκυρία. Αφεθείτε στη μαγεία μιας νέας γνωριμίας με Σκορπιό του δεύτερου δεκαημέρου. Αυτή η εβδομάδα θα πάει καλά με τον Ιχθύ και τον Καρκίνο, που σιγά σιγά επιστρέφουν στη ζωή σας. Με τον Παρθένο, ειδικά αν κι οι δύο έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, πρέπει να κάνετε αμοιβαίο συμβιβασμό.
#AstroLoveTip: Μη θέλετε συνεχώς τον έλεγχο, γιατί αυτό, δείχνει απλώς πως νιώθετε ανασφαλείς.

Τοξότης
Είναι μια περίοδος που ίσως κρατήσετε κρυφή μια σχέση που έχει επανέλθει από το παρελθόν. Μετά το πέρασμα του Κρόνου, έχετε αλλάξει και δεν είστε τόσο ανοιχτοί, αισιόδοξοι κι αυθόρμητοι. Ωριμάζετε κι αποκτάτε τη σοφία να μην εκθέτετε την σχέση σας, προτού βεβαιωθείτε για τα συναισθήματα σας κι έτσι, κρατάτε μυστική την επιστροφή ενός Ταύρου ή ενός Σκορπιού. Είστε μπερδεμένοι αυτό το διάστημα και χρειάζεται υπομονή με τον Παρθένο. Μια σχέση που είχατε αδικήσει στο παρελθόν, με τη βοήθεια της Αφροδίτης τώρα, θα τη δείτε με αγάπη και θα δείξετε πως έχετε μετανιώσει.
#AstroLoveTip: Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ωριμότητα και την σοφία στην καρδιά σας, σε κάθε σας κίνηση.

Αιγόκερως
Ο Κριός κι ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας και κάνουν προσπάθειες να σας προσεγγίσουν. Για να προχωρήσει η σχέση αυτή, θα πρέπει να δείξετε κι εσείς το ενδιαφέρον σας και τώρα που σοβαρεύει η κατάσταση, να μην επιβάλλετε τους όρους σας και να αποδεχθείτε τον άλλο όπως είναι. Με τον Καρκίνο, θέλετε να προχωρήσετε και να κάνετε οικογένεια κι αυτό θα γίνει μόνο αν δεν πιέζεστε και δε θεωρείτε τον άλλο δεδομένο. Είναι απαραίτητο να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Επειδή προτιμάτε να κάνετε σχέση με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους, πολλές φορές υπάρχει σύνδεση των επαγγελματικών με τα ερωτικά σας.
#AstroLoveTip: Είναι μια καλή περίοδος τώρα, να δείξετε και ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιο ανάλαφρο και πιο εύκολο στις επαφές.

Υδροχόος
Αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας κι έτσι νιώθετε πιο σίγουροι κι ελεύθεροι και ζείτε καλύτερα τη σχέση σας. Με το Σκορπιό αρχίζει ένα καινούριο πάθος, καλό θα είναι να ακολουθήσετε τη φιλοδοξία του, τις επιθυμίες του κι έτσι θα δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή σχέση. Μαθαίνετε νέα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για εσάς, από έναν Ταύρο με τον οποίο συνεργάζεστε στενά στα επαγγελματικά. Ο Καρκίνος που σας ενδιαφέρει είναι διστακτικός και συναισθηματικά ευμετάβλητος, αν δείξετε σταθερότητα κι ότι είστε σίγουροι, θα τον κάνετε να σας ερωτευτεί σφόδρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συγχωρήσετε ένα Λιοντάρι που είχατε αδικήσει στο παρελθόν κι ίσως έτσι κάνετε μια νέα αρχή.
#AstroLoveTip: Μπείτε λίγο και στα παπούτσια του άλλου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα άλλο επίπεδο.

Ιχθύες
Μπαίνετε πλέον σε «βαθιά νερά» τα οποία δεν έχετε συνηθίσει. Έτσι όμως, γίνεστε πιο ουσιαστικοί και δίνετε σημασία μόνο σε ότι έχει αξία για τη σχέση σας. Παραμερίστε τα κουτσομπολιά, την καχυποψία κι επικεντρωθείτε στα θετικά του/της συντρόφου σας, χωρίς να παρερμηνεύετε τη συμπεριφορά του/της, ιδιαίτερα του Διδύμου, του Παρθένου και του Τοξότη. Ο Τοξότης, ειδικά αν είναι μεγαλύτερος ηλικιακά θα δράσει ως «δάσκαλος» για σας κι αυτό ίσως σας κουράζει. Αν μείνετε σταθεροί και πιστέψετε στον εαυτό σας, τότε τα πράγματα με το Σκορπιό και τον Ταύρο θα γίνουν πολύ καλά.
#AstroLoveTip: Χρειάζεται να μάθετε την ενότητα αυτό το διάστημα. Εστιαστείτε στα θετικά κομμάτια του/της συντρόφου σας.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε