astrology-stars

Το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και οι Προβλέψεις των Ζωδίων

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 25/10/17, 16:03
Στις 24 Οκτωβρίου 2017, ο Ερμής συνάντησε σε όψη τριγώνου, τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα, μια βοηθητική όψη για να εκπληρώσεις τα όνειρα σου, να βγεις από αδιέξοδα και κυρίως να φτιάξει η ψυχολογία σου.

Ο Ερμής βέβαια στον Σκορπιό, δεν φημίζεται για τις αισιόδοξες σκέψεις του, είναι μάλλον καχύποπτος και πολλές φορές απομονώνεται για να αποκαλύψει μια «κρυφή ιστορία» με αποτέλεσμα να μεταμορφωθείς σε ντετέκτιβ και φυσικά να μπλέξεις την αλήθεια με το ψέμα; Από την άλλη όμως,

Ο Ποσειδώνας σε όψη με τον Ερμή, εντυπωσιακά μπορεί και σε παρασύρει σε ονειρικό κόσμο, όπου μπορείς να παίξεις με την φαντασία σου και να γίνεις πιο δημιουργικός, μια που βρίσκεις μια διέξοδο.

Ωστόσο, και παρά την άνθιση της Τέχνης και την ρομαντική έκφραση των συναισθημάτων σου, κρύβεται πάντα ο «κίνδυνος» της υπερβολής και φυσικά εξαπάτησης.

Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και σε ρομαντικές ιστορίες, που τώρα ξεκινούν και πιθανόν να σε παρασύρουν εκτός συζυγικής στέγης και φυσικά καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι και επαφή με την πραγματικότητα. Θετικές εξελίξεις για καλλιτέχνες, θεραπευτές, άτομα που ασχολούνται με την Μεταφυσική και με την ψυχολογία.

Εμβάθυνση στην γνώση της ανθρώπινης φύσης και επαφή με τα κρυμμένα μας εσωτερικά κομμάτια για να μπούμε σε φάση θεραπείας-κάθαρσης. Έντονες ερωτικές συνευρέσεις.
Επηρεάζονται Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι γεννημένοι αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο την 11η μοίρα των αντίστοιχων πλανητών.

Κριός
Η θετική όψη του τριγώνου αγγίζει τον συναισθηματικό σου κόσμο, γίνεσαι πιο συναισθηματικός, ευαίσθητος και συμπαραστέκεσαι περισσότερο τους γύρω σου. Οικονομικές συμφωνίες θέλουν προσοχή, κυρίως εάν σχετίζονται άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος. Ερωτικές εκπλήξεις.

Ταύρος
Η θετική όψη του τριγώνου αγγίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συνειδητοποιείς ότι έχεις άτομα που σε στηρίζουν, κυρίως μέσα από τον φιλικό σου κύκλο και θα πάρεις ηθική ικανοποίηση. Προσοχή βέβαια σε εξομολογήσεις και μυστικά, γιατί μπορεί να παρασυρθείς και να εκτεθείς. Ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου.

Δίδυμοι
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει την καθημερινότητα σου, επηρεάζεσαι θετικά από την συντροφική σου σχέση και συναισθηματικά θα νιώσεις πληρότητα. Προσοχή βέβαια , σε συναδελφικές σχέσεις και συμφωνίες που αφορούν μια νέα εργασία. Ενασχόληση βέβαια με το σώμα, εναλλακτικές θεραπείες και αποτοξινώνεσαι.

Καρκίνος
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει ερωτικές σχέσεις, ξεκινάς μια ερωτική σχέση που θα σε κάνει να ονειρεύεσαι και θα πιστέψεις ότι συνάντησες το άλλο σου μισό. Προσοχή βέβαια, σε επιχειρησιακά ξεκινήματα, επαφές με το τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Ηθική ικανοποίηση μέσα από προσωπικές επιτυχίες.

Λέων
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει το σπίτι σου, έχεις την δυνατότητα να ομορφύνεις τον χώρο σου, να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για αρραβώνα ή γάμο. Προσοχή σε αγοραπωλησίες και συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου. Πιθανή συγκατοίκηση.

Παρθένος
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει τις άμεσες επαφές σου, μπορείς τώρα να προβληθείς περισσότερο μέσα από μέσα επικοινωνίας και να διαφημίσεις με επιτυχία τη δουλειά σου ή τις γνώσεις σου. Προσοχή βέβαια σε συμφωνίες που μπορεί τώρα να προκύψουν και δες τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Ρομαντικές συναντήσεις.

Ζυγός
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει τα οικονομικά σου, μια νέα πηγή εσόδων ξεπηδά ή θα απελευθερωθείς από ένα οικονομικό βάρος και θα νιώσεις επιτέλους ασφάλεια. Προσοχή όμως μην εξιδανικεύεις τις καταστάσεις και να είσαι προσεκτικός στις συναλλαγές σου. Ερωτικά είσαι σε σχέση που σου ταιριάζει.

Σκορπιός
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει τα σχέδια σου, αισθάνεσαι ικανοποιημένος από τις εξελίξεις που έχεις στη δουλειά σου ή σε μια σχέση και αυτό σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου. Προσοχή βέβαια σε σκέψεις υπεραισιοδοξίας και σε «καλούς» συνεργάτες. Προσωπική επιτυχία μέσα από ένα σχέδιο.

Τοξότης
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει τον εσωτερικό σου κόσμο, αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη για ότι έχεις καταφέρει και μπορείς μέσα από συζητήσεις που θα γίνουν με κοντινά σου πρόσωπα, να αποβάλλεις ενοχές και τύψεις. Προσοχή σε παρασκήνιο και δήθεν «μυστικά» που σου αποκαλύπτονται. Πλατωνικός έρωτας.

Αιγόκερως
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει τον τρόπο που σκέφτεσαι, έχεις πλέον σχέδια αλλά και εύκολα μπορείς να φτιάξεις με φαντασία και μεράκι ένα νέο εγχείρημα που αφορά τη δουλειά σου και να έχεις τρομερή επιτυχία. Προσοχή σε φιλικές προσεγγίσεις και μην ανοίγεσαι, εκμυστηρεύεσαι τα μυστικά σου. Διπλές σχέσεις.

Υδροχόος
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει τη δουλειά σου, προτάσεις που σε απογειώνουν επαγγελματικά και γνωριμίες που αξίζει να κρατήσεις και μπαίνεις σε ανοδική φάση. Προσοχή μόνο σε συντροφικές, συζυγικές σχέσεις, καθώς πιθανός συμβιβασμός δεν θα βγει σε καλό. Φαντασία και ενδιαφέροντα ερωτικά λογοπαίγνια.

Ιχθύες
Η θετική όψη του τριγώνου, αγγίζει μια εσωτερική σου επιθυμία, ένα όνειρο σου θα πραγματοποιηθεί και ίσως αφορά τη δραστηριότητα σου σε μια άλλη πόλη ή το εξωτερικό. Προσοχή σε νομικά θέματα, μην έχεις αυταπάτες και προσπάθησε να είσαι σίγουρος για την συγκατάθεση που δίνεις. Ερωτικές ανησυχίες σε παρασύρουν.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε