love-heart

27/10/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 27/10/17, 12:36
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Η Αφροδίτη από τον 7ο οίκο σου κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τη χθεσινή μέρα, σήμερα κυριαρχούν οι μοιραίοι έρωτες και να έντονα πάθη που θα σε συνταράξουν. Κι εσύ δε θα χάσεις την ευκαιρία να ριχτείς με τα μούτρα και να τη ζήσεις με όλο σου το είναι. Δεν αποκλείεται, επίσης, να νιώσεις ότι συναισθηματικά έχεις φτάσει σε ένα τέλμα και να θέλεις να βιώσεις μια πολύ δυνατή εμπειρία που θα σε «αναστήσει» κι ίσως είναι κι η αιτία που θα τελειώσεις μια κατάσταση που δεν σου λέει τίποτα πια.
Αν είσαι σε σχέση, ένα παρασκήνιο σχετικό με τον επαγγελματικό σου χώρο ίσως αποκαλυφθεί με αποτέλεσμα να στενοχωρηθείς και να χαλάσει το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ίσως όμως σε πείσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή.

Ταύρος
Το τετράγωνο της κυβερνήτη σου, Αφροδίτης, με τον Πλούτωνα σε επηρεάζει αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς δε αποκλείεται να γεμίσεις με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Η έλλειψη εμπιστοσύνης για ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αποκτήσει μια επαφή θα σε καταλάβει κι ενδεχομένως να παρατηρείς τη συμπεριφορά, τις κινήσεις ή τα λόγια του για να διαπιστώσεις, αν σε κοροϊδεύει. Γενικά πάντως έχε υπόψη σου ότι πολλά από αυτά που σκέφτεσαι είναι δημιουργήματα του μυαλού σου, οπότε απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα.
Αν είσαι σε σχέση, κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θα σχετίζονται με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή τη δουλειά θα σας αναστατώσουν, αλλά το θέμα είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να βρείτε λύσεις. Πιθανή είναι και μια ενόχληση στην υγεία σου που μάλλον οφείλεται σε ψυχοσωματικούς παράγοντες.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σου δημιουργεί μια έντονη συναισθηματική φόρτιση που δεν αποκλείεται, εκτός από μια απαισιοδοξία που μπορεί να σε πιάσει, να σε αναγκάσει να αποτραβηχτείς από μια κατάσταση γιατί θα νιώθεις ότι χάνεις τον εαυτό σου. Είναι, επίσης, πιθανό ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με ένα πρόσωπο που σε έχει ταλαιπωρήσει, ίσως προερχόμενο από το παρελθόν σου και να λήξεις οριστικά την ιστορία. Πάντως μπορεί να κάνεις και μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε παθιασμένο ειδύλλιο, το οποίο θα σου αφήσει το στίγμα του.
Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται ο σύντροφός σου βγάλει ζήλεια ή μια ανταγωνιστική διάθεση, με αφορμή ένα περιστατικό που είχε γίνει στο παρελθόν και τον πείραξε και απόψε να το ξαναθυμηθεί. Δεν αποκλείεται επίσης ένα έκτακτο έξοδο ή ζημιά που θα σας αποσυντονίσει.

Καρκίνος
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αντιστρέφει τελείως το χθεσινό, χαρούμενο κλίμα. Μπορεί να σου ξαναφέρει στο μυαλό καταστάσεις του παρελθόντος και ενδεχομένως να σε ωθήσει στο να ξεγράψεις από τη ζωή σου ένα πρόσωπο που δε σου πρόσφερε τίποτα πέρα από στενοχώρια, το οποίο βέβαια συνέχιζε να σε κρατά συναισθηματικά δέσμιο/α. Αν όμως, δεν «πεθάνει» κάτι, δεν γίνεται να γεννηθεί κάτι άλλο. Μια έλξη που θα δημιουργηθεί απόψε, πιθανόν να γίνει μοιραία και να κολλήσεις για καιρό.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου που πιθανή αιτία της θα είναι ένα περιουσιακό ή άλλο οικογενειακό ζήτημα. Ωστόσο, είναι και μια καλή ευκαιρία να γίνει ένα εφ’ όλης της ύλης ξεκαθάρισμα, να τελειώνετε και να πιάσετε και τα δικά σας ζητήματα.

Λέων
Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι, ύστερα κι από διάφορα θα φτάσουν στα αφτιά σου, ότι πίσω από την πλάτη σου γίνονται και λέγονται πράγματα, είτε λόγω ζήλειας είτε κακίας και μάλιστα κάποια από αυτά ίσως στοχεύουν στο να χαλάσουν την εικόνα που έχει σχηματίσει για σένα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αναφέρεις τίποτα και να περιμένεις να μαζέψεις κι άλλα στοιχεία και για να μάθεις βέβαια ποιος/α σε «θάβει» και μετά να ανταπαντήσεις κι εσύ ανάλογα.
Αν είσαι σε σχέση, μια εξομολόγηση του συντρόφου σου ή κάτι που θα μάθεις που αφορά σε μια προσωπική σας υπόθεση δε θα είναι καθόλου ευχάριστα. Παρ’ όλα αυτά, θα ζητήσεις εξηγήσεις για να καταλάβεις κι εσύ τι γίνεται κι αν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.

Παρθένος
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου γεννά συναισθήματα που δεν ήξερες καν ότι είχες, οπότε, είναι πολύ πιθανό να οργιστείς με ένα πρόσωπο και όσα σου έχει κάνει και να διακόψεις κάθε επαφή μαζί του ή με ένα άλλο που σε περιτριγυρίζει καιρό και οι πιέσεις του έχουν γίνει πλέον ασφυκτικές και δεν το αντέχεις. Από την άλλη, μπορεί μια μικρή αφορμή να γίνει η σπίθα που θα ανάψει τη φλόγα του πάθους ανάμεσα σε σένα και κάποιον/α που μπορεί να είχατε φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις μέχρι τώρα και ξαφνικά να βρεθείτε μαζί.
Αν είσαι σε σχέση, από σεξουαλικής άποψης το αποψινό βράδυ αναμένεται καυτό, πρέπει όμως να κρατήσετε απ’ έξω ζήλειες ή σκάλισμα του παρελθόντος γιατί το κλίμα θα χαλάσει και στο τέλος θα καταλήξετε και τσακωμένοι. Από την άλλη είναι πιθανή μια ρήξη με φιλικό σας πρόσωπο.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με το Πλούτωνα και σου βγάζει στην επιφάνεια πάθος, ένταση και ένα σωρό άλλα συναισθήματα, των οποίων τον έλεγχο θα είναι δύσκολο να κρατήσεις. Πολύ πιθανόν να αποφασίσεις να δώσεις το οριστικό τέλος σε μια ιστορία που τραβάει εδώ και καιρό κι έχεις κολλήσει, αλλά δεν φαίνεται να έχει προοπτικές, ενώ αν κυκλοφορήσεις το βράδυ, μπορεί να έρθεις πολύ κοντά σε ένα πρόσωπο που η έλξη που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας θα σε συγκλονίσει κι ενδεχομένως να σε παρασύρει σε άλλα ερωτικά μονοπάτια.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, οι παρεμβάσεις κάποιων ατόμων από το οικογενειακό σας περιβάλλον στη σχέση σας και η επίδρασή τους πάνω στο σύντροφό σου, μπορεί να σε συγχύσουν και να γίνουν αιτία του τσακωμού σας. Ωστόσο, θα είναι λίγο δύσκολο να ανεξαρτητοποιηθεί, αν ακόμα δεν το έχει πάρει απόφαση.

Σκορπιός
Ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, τετραγωνίζεται με την Αφροδίτη και νιώθεις σαν ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί, αφού όλα τα συναισθήματα που κρατάς μέσα σου καιρό έχουν φτάσει πια σε τέτοιο σημείο, που είναι πιθανό, με μια κουβέντα ή κίνηση να γίνεις πολύ σκληρός/η ή σαρκαστικός/η απέναντι σε ένα άτομο που τόσο καιρό σε ταλαιπωρεί με τα τερτίπια ή τα ψέματά του, παρά τις προειδοποιήσεις σου. Επειδή έχει πλέον εξαντληθεί η υπομονή σου, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να διακόψεις την επαφή μαζί του και να πάρει ο καθένας σας το δρόμο του.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να προκύψει μια αναστάτωση με ένα πρόσωπο του συγγενικού σας περιβάλλοντος είτε γιατί θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα είτε γιατί θα μάθετε κάποια πράγματα γι’ αυτό που δε θα είναι και τα πιο ευχάριστα. Πιθανή είναι η εμπλοκή σε ένα γραφειοκρατικό σας θέμα ή βλάβη του εξοπλισμού σας.

Τοξότης
Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα κι η σημερινή μέρα δεν θα είναι τόσο εύκολη όλο η χθεσινή, καθώς κάποια δυσάρεστα γεγονότα θα σε καταβάλουν ψυχολογικά και θα πρέπει να δώσεις μάχη για να κρατήσεις το κουράγιο σου. Από την άλλη, ενδέχεται να ξυπνήσουν τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο του πρόσφατου παρελθόντος σου και να νιώσεις ένα πόνο στην καρδιά. Παρά τη μοναχική διάθεση που θα σε πιάσει, ίσως είναι καλύτερα να πας κάπου με την παρέα σου, να συναναστραφείς με κόσμο και να ξεχαστείς. Πιθανή είναι πάντως μια καινούργια εμπειρία να σε συγκλονίσει.
Αν είσαι σε σχέση, ένα οικονομικό θέμα που θα προκύψει ξαφνικά θα σας αναστατώσει και θα σας βάλει σε διαδικασία να ψάχνετε για μια άμεση λύση. Ενδεχομένως όμως μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να βρείτε μια βοήθεια, αρκεί να το ζητήσετε.

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα με το ζώδιό σου είναι λογικό να επηρεαστείς συναισθηματικά και να βλέπεις κάποιες καταστάσεις μεγεθυμένες. Γεγονός είναι ότι δε θα έχεις την αυτοσυγκράτηση και τον έλεγχο που συνηθίζεις και είναι πιθανό να πετάξεις τη μάσκα της σοβαρότητας και της ψυχρότητας, αν βρεθείς με ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει πολύ. Από την άλλη, θα έχεις τη δυνατότητα να τελειώσεις μια κατάσταση που δεν εξελίσσεται ή θεωρείς ότι ό,τι ήταν να πάρεις το πήρες και ό,τι ήταν να δώσεις το έδωσες και δεν έχει μείνει τίποτα άλλο.
Αν είσαι σε σχέση, κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο δε θα είναι ευχάριστες και ενδεχομένως να διαισθανθείς ότι κάποιοι λογαριάζουν για σένα... χωρίς εσένα, κάτι που θα σε εξοργίσει. Ωστόσο ο σύντροφός σου θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει και να σε πείσει να οργανώσεις την αντεπίθεσή σου.

Υδροχόος
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε προσγειώνει ανώμαλα και ενδεχομένως να σε εκπλήξει δυσάρεστα στα ερωτικά σου, καθώς ένα πρόσωπο, με το οποίο πίστευες ότι είχατε έρθει πολύ κοντά, θα εξαφανιστεί ξαφνικά ή θα απαιτήσει από σένα συγκεκριμένες δεσμεύσεις που δεν μπορείς να δώσεις. Αυτή η συμπεριφορά θα σε πειράξει πολύ, ίσως γιατί δεν είχε βγάλει κάτι ανάλογο σε καμία σας επαφή γι’ αυτό και είναι πιθανό να κλειστείς στον εαυτό σου και να μη θέλεις να επικοινωνήσεις με κανέναν. Όμως πρέπει γρήγορα να το ξεπεράσεις και να πας παρακάτω.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρχει μια ένταση με το ταίρι σου που ενδεχομένως να επαναφέρει ένα θέμα του παρελθόντος που θα πρέπει να λογοδοτήσεις ξανά, ενώ θεωρούσες ότι είχε κλείσει. Καλό θα ήταν να ήταν όμως να μην είσαι απόλυτος/η και να ακούσεις αυτά που έχει να πει.

Ιχθύες
Σε επηρεάζει αρκετά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που ενδεχομένως να σου στείλει κάποια σημάδια, τα οποία καλά θα κάνεις να τα πάρεις σοβαρά υπόψη σου και να είσαι σε επιφυλακή με ένα πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει ή έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Αν μάλιστα διαισθανθείς ότι τα πράγματα θα μπλέξουν και δε θα μπορείς να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις, φρόντισε να απομακρυνθείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός βέβαια αν θέλεις κάτι για να βασανιστείς. Στην παρούσα φάση όμως καλό θα ήταν να μην το ρισκάρεις γιατί είναι πιθανό να το μετανιώσεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να σκαλίσεις μια υπόθεση του παρελθόντος ή να σε πιάσει καχυποψία και να ψάχνεις να βρεις απαντήσεις, θα επηρεάσει τόσο εσένα, όσο και το ταίρι σου και θα δημιουργήσει μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα σήμερα μεταξύ σας. Προσπάθησε να το ξεχάσεις ή πες αυτό που σε τρώει και μην το κρατάς μέσα σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε