love-couple-kiss

30/10/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 30/10/17, 13:36
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Μετά από μια χαλαρή κι ανέμελη Κυριακή, έρχεται η Δευτέρα με διάφορες δουλειές, όμως η βαρεμάρα και η έλλειψη ενεργητικότητας που έχεις δε βοηθά στο να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου κι ίσως αρχίσεις να μιζεριάζεις. Δεν αποκλείεται όμως να σου φτιάξει τη διάθεση ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο που θα αντιληφθείς ότι σε φλερτάρει διακριτικά και μάλλον του αρέσεις καιρό και βέβαια, ακόμα και για να πάρεις τα πάνω σου, δε θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Αν είσαι σε σχέση, μια αδιαθεσία μπορεί να σου χαλάσει την όρεξη για το οτιδήποτε, ωστόσο με τη φροντίδα του συντρόφου σου και θα συνέλθεις σύντομα και θα σου φτιάξει η διάθεση, αφού η προσοχή του θα είναι στραμμένη πάνω σου.

Ταύρος
Ένα όμορφο κομπλιμέντο σήμερα είναι ικανό, όχι μόνο να σε ανεβάσει ψυχολογικά, αλλά να τονώσει και την αυτοπεποίθησή σου. Δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικό είναι να πιστεύεις πρώτα εσύ στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου γιατί μόνο έτσι θα αρχίσουν να συμβαίνουν καλά πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Και μόνο το γεγονός ότι είσαι ευδιάθετος/η και χαλαρός/η είναι αρκετό για να σε φλερτάρει ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει αρκετά.
Αν είσαι σε σχέση, αυτό που θέλεις σήμερα είναι να απομονωθείς για λίγο με το σύντροφό σου, ώστε να σταματήσουν να σας ζαλίζουν φίλοι και γνωστοί με τα προβλήματά τους, που τα περισσότερα είναι ασήμαντα και να περάσετε ένα όμορφο ερωτικό βράδυ.

Δίδυμοι
Ενδεχομένως να έχεις τη διάθεση να βάλεις σε μια τάξη στον χώρο σου και να ξεφορτωθείς πράγματα που είναι άχρηστα ή παλιά κι όλο το αναβάλλεις. Το να ομορφύνεις το περιβάλλον που ζεις θα σου δώσει ένα έναυσμα να καταπιαστείς με όλα τα προσωπικά σου θέματα, κυρίως τα ερωτικά και να κάνεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Ίσως αντιληφθείς ότι ένα πρόσωπο δε σου προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, αντίθετα με την φλου στάση του μάλλον σε παιδεύει. Όμως δεν θα είναι εύκολο να το ξεφορτωθείς έτσι απλά.
Αν είσαι σε σχέση, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο σε προβληματίζει κι ίσως γιατί σε κάνει να φαίνεσαι κακός/α ή άδικος/η, αν διαφωνείς μαζί του και θα αρχίσεις και συ να τα χάνεις, γι’ αυτό θα το συζητήσεις με τον σύντροφό σου, όχι τίποτα, αλλά για να επιβεβαιωθείς ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Καρκίνος
Καλό θα ήταν να ρωτήσεις ευθέως ένα πρόσωπο τι αισθάνεται για σένα γιατί το να απασχολείς το μυαλό σου με το τι σήμαινε το υπονοούμενο που σου πέταξε ή η κίνηση που έκανε είναι χάσιμο χρόνου. Όχι μόνο αυτό, αλλά και μπορείς να δώσεις λανθασμένη ερμηνεία και να ελπίζεις τσάμπα. Αν πάλι δε νιώθεις άνετα να ανοίξεις τέτοια συζήτηση μαζί του, τότε άφησε να περάσει λίγος καιρός ακόμα μπας και ξεκαθαρίσει το τοπίο. Διαφορετικά συνέχισε στο δρόμο σου και μην ασχολείσαι άλλο.
Αν είσαι σε σχέση, ένας στενός συγγενής σας ίσως ζητήσει τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που αντιμετωπίζει, όμως δε θα είναι εύκολο είτε γιατί είναι πολύ ευαίσθητο και χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς είτε γιατί αφορά και σε κάποιο άλλο επίσης δικό σας πρόσωπο και φοβάστε ότι θα μπλεχτείτε.

Λέων
Συχνά τα φαινόμενα απατούν γι’ αυτό άκουσε το ένστικτό σου τι σου λέει για ένα πρόσωπο που σε έχει συνεπάρει εφ’ όσον αντιλαμβάνεται πράγματα που εσύ δεν μπορείς και μην τυφλώνεσαι από το συναίσθημα. Αν συμφωνεί μαζί σου, τότε προχώρησε και ζήσε τον έρωτά σου στο μέγιστο. Αν όμως σου στέλνει απανωτές προειδοποιήσεις να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου και να μην πιστεύεις όλα όσα σου λέει, καλό θα ήταν να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου και να μην τις αγνοήσεις.
Αν είσαι σε σχέση, ένας υποτυπώδης έλεγχος των οικονομικών σας είναι απαραίτητος, καθώς συνηθίζετε να ξοδεύετε διάφορα ποσά από δω και από κει ή αγοράζετε ακριβά πράγματα που μεν είναι όμορφα αλλά όχι κι απαραίτητα και στο τέλος χάνετε τον μπούσουλα.

Παρθένος
Η Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθύς, ενδεχομένως να σε γεμίσει αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις καθώς τουλάχιστον στα ερωτικά σου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, οπότε οποιαδήποτε απόφασή σου μπορεί να είναι λανθασμένη ή τουλάχιστον εσύ να έχεις αυτή την αίσθηση. Η λογική σου σίγουρα δε θα σε βοηθήσει, από την άλλη και το συναίσθημα μπορείς να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να καταλήξεις στο να δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό σου και να μην κάνεις ακόμα τίποτα.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να εκνευριστείς με το χάος που επικρατεί στο μυαλό του συντρόφου σου ή την αδράνεια που έχει δείξει σε ένα θέμα που σας αφορά, ωστόσο, όσο και αν φωνάξεις ή το κατακρίνεις κατά βάθος γνωρίζεις ότι έτσι είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ζυγός
Η δουλειά μπορεί να αποτελέσει τη φυγή σου σήμερα, καθώς θα στρέψεις την προσοχή σου εκεί και θα καταπιαστείς με διάφορα πρακτικά θέματα, μην αφήνοντας περιθώρια στο μυαλό σου να σκεφτεί τα της ερωτική σου ζωής ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θέλεις αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις. Βέβαια αυτό είναι μια προσωρινή λύση γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσεις με όλα αυτά και όταν μείνεις μόνος/η τότε θα επανέλθουν όλα στο κεφάλι σου. Δεν αποκλείεται όμως αν ηρεμήσεις να βρεις τη λύση.
Αν είσαι σε σχέση, οι υποχωρήσεις σου είναι αρκετές αλλά καλό θα ήταν να έχεις επίγνωση και των αντοχών σου γιατί όσο πιο πολύ πιέζεσαι τόσο πιο γρήγορα θα φτάσεις στα όριά τους. Ζήτησε από το ταίρι σου να αναλάβει όσες μπορεί για να σε ξεκουράσει και μην τα φορτώνεσαι όλα εσύ.

Σκορπιός
Η εμπιστοσύνη είναι για σένα απαραίτητο στοιχείο προκειμένου να προχωρήσεις σε μια σχέση. Στην παρούσα φάση όμως, ένα άτομο που σου αρέσει έχεις την αίσθηση ότι κρύβει διάφορα και αυτό από μόνο του σε αναγκάζει να κρατάς κι εσύ κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και να μην τα μοιράζεσαι, κυρίως ό,τι σχετίζεται με τα συναισθήματά σου γι’ αυτό. Έτσι όμως θα παραμένετε στο ίδιο σημείο. Οπότε ή βρες ένα τρόπο να του τα αποσπάσεις ή κάνε εσύ την αρχή εκφράζοντας κάποια δικά σου μήπως παρακινηθεί.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως το ταίρι σου δε θέλει να σου μιλήσει γι’ αυτό που το απασχολεί γιατί απλά δεν είναι έτοιμο ή σίγουρο. Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι κρύβει κάτι ύποπτο, ούτε ότι δε σε εμπιστεύεται. Περίμενε και μην το πιέζεις γιατί κάνεις τα πράγματα χειρότερα και δημιουργείς εκνευρισμό.

Τοξότης
Το να φαντάζεσαι ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον σου δίνει το ερέθισμα να προσπαθήσεις περισσότερο και να σκεφτείς πώς μπορείς να το αποκτήσεις. Αν έχεις βρει ήδη το αντικείμενο του πόθου σου και κάνεις σχέδια για τους δυο σας, τότε πρέπει να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες για να τα κάνεις πραγματικότητα. Βρες έναν έμμεσο τρόπο να το προσεγγίσεις, να δημιουργήσεις μια κοντινή επαφή, κυρίως όμως έχε υπομονή. Όλα θα γίνουν, αρκεί να το πιστέψεις και να μη βιάζεσαι.
Αν είσαι σε σχέση, ένα μέλος της οικογένειά σας ίσως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και χρειαστεί τη βοήθειά σας. Οπότε, θα αναγκαστείτε να θυσιάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, που θα περνούσατε ήρεμα στο σπίτι για να συμβάλλετε όπως μπορείτε. Μάλλον όμως δε θα είναι κάτι σοβαρό.

Αιγόκερως
Η ψυχολογία σου είναι πολύ καλή γι’ αυτό σκέφτεσαι θετικά και ενδεχομένως να έχεις την αίσθηση ότι τα καλύτερα στα ερωτικά σου δεν έχουν έρθει ακόμα. Οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και να μη χάνεις την πίστη σου. Βέβαια καλό είναι να την κρατάς, από μόνη της όμως δεν αρκεί για να αλλάξει η κατάσταση, χρειάζεται να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου. Όσο πιο πολύ κινείσαι, βγαίνεις, συναναστρέφεσαι με κόσμο, τόσες περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις αυτόν/η που ψάχνεις.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σας που θα σας δημιουργήσουν διάφορες απορίες, όμως είναι πιθανό να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οπότε κρατήστε τα για τον εαυτό σας, μέχρι να τα εξακριβώσετε.

Υδροχόος
Ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα έχει πολύ έντονη επίδραση πάνω σου και σε κάνει να χάνεις τον προσανατολισμό σου. Το σκέφτεσαι συνεχώς, θέλεις να βρίσκεσαι περισσότερο μαζί του, σε τροφοδοτεί με φαντασιώσεις και παρ’ όλα αυτά δεν έχει συμβεί τίποτα από σεξουαλικής άποψης μεταξύ σας για να δικαιολογεί τη συμπεριφορά σου. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια έλξη. Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σε έχει κολλήσει μαζί του, μήπως είναι καθαρά δική σου ανάγκη.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ερωτική διάθεση υπάρχει, αλλά η σχέση σου ίσως χρειάζεται περισσότερο συναίσθημα από την πλευρά σου, όχι γιατί δεν το έχεις αλλά γιατί δεν το δείχνεις και συχνά ο άνθρωπός σου αμφιβάλλει. Πρέπει που και που να εκφράζεσαι πιο ανοιχτά για αυτά που νιώθεις.

Ιχθύες
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να βγάλεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια και να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου. Ο ερωτισμός σου είναι αναμφισβήτητος οπότε πολλοί/ες θα αποπειραθούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον σου, αν και ορισμένοι/ες δε θα αξίζουν και το χρόνο σου. Έχεις πάντως τη δυνατότητα να πετύχεις ένα ερωτικό σου στόχο, χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Αρκεί να έρθεις κοντά του, να απλώσεις τα δίχτυα σου και να του εξάψεις τη φαντασία. Μετά όλα θα γίνουν αυτόματα.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ο σύντροφός σου να σε κανακέψει λίγο παραπάνω σήμερα, κάνοντάς σε να νιώσεις μοναδικός/η αλλά και τυχερός/η που τον έχεις στο πλευρό σου και σου προσφέρει τέτοιες στιγμές, οπότε θα ξεχάσεις παράπονα και προβλήματα και θα αφεθείς στην αγκαλιά του.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε