love

30/10-5/11/17: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:21 Δημιουργία 30/10/17, 14:44
Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα;

Κριός

Η Αφροδίτη είναι στον άξονα σας κι επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Έρχεται κι ο Άρης στο Ζυγό, ο οποίος αφορά κατά βάση όσους είναι του πρώτου δεκαημέρου. Ενώ η ερωτική διάθεση είναι διάχυτη, υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες κι εμπόδια, τα οποία στο χέρι σας είναι να ξεπεραστούν. Ίσως χρειαστεί να αψηφήσετε τις κοινωνικές αντιδράσεις, όσον αφορά τη διαφορά κοινωνικού status με το άτομο που αγαπάτε ή να υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, νεότερος (Ζυγός ή Τοξότης) ή μεγαλύτερος (Αιγόκερως ή Ζυγός). Εάν είχατε χωρίσει με έναν Δίδυμο, τώρα μπορείτε να τα ξαναβρείτε κι ίσως φτάσετε σε γάμο.
#AstroLoveTip: Να είστε ανοιχτοί στην αλήθεια και την αγάπη, γιατί το σύμπαν σας ευνοεί.

Ταύρος
Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες διακατέχεστε από έντονη αισιοδοξία, χαρά, θετική ενέργεια και κάνετε σκέψεις για συμβίωση ή γάμο. Ο Ταύρος πάντα αναζητά την καλή ζωή, το ρομαντισμό, τη συντροφικότητα και την αγάπη. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό, σας προτρέπει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί, πιο φιλικοί και κοινωνικοί. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ένας Ζυγός ή ένας Τοξότης κι ιδιαίτερα ο δεύτερος σας ανάβει τη σπίθα για ζωή. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, ίσως γοητευτείτε από έναν μεγαλύτερο Δίδυμο ή Ζυγό, που θα σας δείξει έναν νέο δρόμο. Η Πανσέληνος σας επηρεάζει και φέρνει μια νέα πραγματικότητα στη σχέση σας.
#AstroLoveTip: Αποφύγετε να μπλέξετε αισθηματικά κι οικονομικά, ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις και μπερδέματα.

Δίδυμοι
Αναζητάτε το άλλο σας μισό και στην προσπάθεια σας αυτή έχετε αφήσει κατά μέρος όλα τα υπόλοιπα. Είστε ανεβασμένοι, έχετε καλή διάθεση και τάση για αλλαγές. Με τον Ιχθύ τα βρίσκετε, αφού έχετε συναισθηματική σταθερότητα και εμπνέετε σιγουριά στον άλλο. Η Πανσέληνος σας δίνει ώθηση να κάνετε συζητήσεις με τον Ταύρο, τον Σκορπιό και τον Τοξότη που βελτιώνουν τη σχέση σας και την προάγουν σε άλλο επίπεδο. Η γνωριμία με έναν Κριό, ανεβάζει πολύ τον πήχη και σας βάζει σε μια εντελώς νέα κατάσταση.
#AstroLoveTip: Να ρισκάρετε και να φλερτάρετε με άτομα διαφορετικά απ’ ότι έως τώρα, γιατί σίγουρα θα σας ωφελήσει.

Καρκίνος
Αρχίζει μια περίοδος υποχωρήσεων, οι οποίες καταλαβαίνετε πως πρέπει να γίνουν. Όταν συναντάται μια δυσκολία στη σχέση ή κάτι δε γίνεται με το δικό σας τρόπο, δε χρειάζεται να φτάνετε τα πράγματα στα άκρα, ούτε να απομονώνεστε ή να σκέφτεστε την απιστία, γιατί αυτό σας πληγώνει. Αν γίνετε πιο κοινωνικοί κι ανοιχτοί, η σχέση σας με τον Ζυγό και τον Υδροχόο θα ωφεληθεί και θα γίνει καλύτερη. Είναι μια καλή περίοδος και θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε οικογένεια ή γάμο. Αν συναντηθείτε με έναν Κριό, η σχέση σας θα είναι πολύ δυνατή και θα σας αναζωογονήσει.
#AstroLoveTip: Μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει, αναλύστε το κι εμπιστευθείτε τη λογική σας.

Λέων
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα σας ενεργοποιεί την κτητική διάθεση και σας ωθεί σε μια στροφή προς τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να θέλετε να εξασφαλιστείτε με τον Ταύρο, τον Τοξότη, τον Υδροχόο και τον Σκορπιό. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, ότι δε σας υπολογίζουν, σας αγνοούν και σε σας αγαπάνε. Η λύση σε όλα ξεκινά από το δυνατό σας χαρτί, την επικοινωνία. Να κάνετε ταξίδια, έστω και μικρά ή κάποια έκπληξη στο σύντροφο σας, γιατί αυτό θα σας ανανεώσει. Έχετε θέσει στενά όρια στον εαυτό σας, τα οποία πιστεύετε πως αν τα ξεπεράσετε θα θιγεί η αξιοπρέπεια κι η προσωπικότητα σας. Αυτό δεν ισχύει, αφού εσείς διαθέτετε σεβασμό κι αξιοπρέπεια αφ’ εαυτού σας.
#AstroLoveTip: Ξεπεράστε κάποιες εμμονές και στεγανά που έχετε για τον εαυτό σας και θα βρείτε την πραγματική αγάπη κι ευτυχία.

Παρθένος
Αυτή την περίοδο νιώθετε έντονα συναισθήματα, είστε πολύ ρομαντικοί, κρύβετε μέσα σας έναν «Οθέλλο». Έχετε διάθεση για ζωή, ενέργεια, χιούμορ και γενικότερα είστε διαφορετικοί γιατί κρύβετε μέσα σας ένα πολύ έντονο συναισθηματικό κομμάτι, το οποίο κάποιοι από εσάς εκφράζετε. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ζορίζεστε πολύ και πιέζεστε, κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον σας. Η Πανσέληνος σας κάνει πιο ερωτικούς, ρομαντικούς και παθιασμένους. Γι’ αυτό με τον Σκορπιό προσπαθήστε να κάνετε ανακωχή και με τον Κριό να του δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.
#AstroLoveTip: Αφήστε τον εαυτό σας πιο ελεύθερο, να ακολουθήσει το συναίσθημα και μη βάζετε τη λογική πάνω απ’ όλα, για να μπορέσετε να βιώσετε την αγάπη.

Ζυγός
Βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση, αφού η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας κι ακολουθεί κι ο Άρης. Σας έχουν δώσει ξεκάθαρα το μήνυμα πως πρέπει να εστιάσετε στην αγάπη, την υπομονή, την προστασία του εαυτού σας και τον αυτοσεβασμό. Μόνο έτσι θα επιτύχετε να ισορροπήσετε τη σχέση σας και να έχει αρμονία κι αγάπη. Μη γίνεστε κτητικοί, ιδιαίτερα με τον Ταύρο και τον Σκορπιό. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, πιθανόν να σας γοητεύσει ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερο, που σας βγάζει σιγουριά. Με τον Αιγόκερω υπάρχει αστάθεια, μια κρύο μια ζέστη, γι’ αυτό εσείς που είστε πιο επικοινωνιακοί προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πράγματα, διότι διαφορετικά το οικοδόμημα της σχέσης θα διαλυθεί.
#AstroLoveTip: Κρατήστε τη θετική σας ενέργεια, το ρομαντισμό σας, δείξτε ψυχραιμία και το πλανητικό σύστημα σύντομα θα σας το ανταποδώσει.

Σκορπιός
Έχετε δώρα αυτή την εβδομάδα, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, διανύετε μια περίοδο χαράς κι αισιοδοξίας, λόγω της θέσης του Ήλιου και του Δία. Όταν νιώθετε καλά οδηγείτε και τα πράγματα γύρω σας προς το καλύτερο. Ίσως να έχετε ένα κρυφό ειδύλλιο με έναν Κριό ή ένα Ζυγό, το οποίο δε θέλετε σε καμία περίπτωση να γίνει γνωστό. Ίσως να είστε σε δίλλημα μεταξύ των δύο και θα ακολουθήσετε όποιον σας πιέζει λιγότερο. Όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, επηρεάζεστε θετικά από την Πανσέληνο κι ίσως προχωρήσετε στη συμβίωση με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό. Με τον Υδροχόο και τον Αιγόκερω έχετε πολύπλοκες συζητήσεις, οι οποίες σας βελτιώνουν και σας ανεβάζουν επίπεδο. Ο Δίας σας ευνοεί και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές.
#AstroLoveTip: Μην έχετε οικονομικό ανταγωνισμό με το σύντροφο σας και αποφύγετε να δημιουργείτε σχέσεις με άτομα οικονομικά εξαρτημένα από εσάς.

Τοξότης
Διανύετε μια περίοδο εσωτερικής έρευνας, κρύβετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και ψάχνετε το παρελθόν σας. Η Πανσέληνος σας επηρεάζει και κλείνεστε στον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη σχέση. Την κατάσταση βελτιώνουν οι φίλοι που σας βοηθούν να αλλάξετε παραστάσεις βγαίνοντας από το σπίτι. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες πιέζεστε πάρα πολύ από τον Κρόνο, σας βγάζει από τα όρια σας κι αυτό έχει αντίκτυπο στη σχέση σας. Λόγω αυτής της πίεσης, καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας, προτού ηρεμήσετε και δείτε τα θέματα ψύχραιμα. Αν θέλετε να ζήσετε εμπειρίες με έναν Κριό, ένα Λιοντάρι ή έναν Υδροχόο, μικρότερης ηλικίας, προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.
#AstroLoveTip: Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και να είστε ισορροπημένοι στα καλά και στα δύσκολα.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα ρισκάρετε έντονα και σας βγαίνει, αφού αναζωογονήστε ερωτικά, ειδικά όσοι είστε του τρίτου δεκαημέρου. Μπαίνετε σε μια πιο ρομαντική φάση κι αναζητάτε το άλλο σας μισό. Από άνθρωποι του Κρόνου μετατρέπεστε στο αρχέτυπο του Διονύσου. Παρ’ ότι δεν είστε άπιστοι, την περίοδο αυτή με την επιρροή του Πλούτωνα που φέρνει ανατροπές, κάνετε τρέλες κι έχετε μια πιο αναρχική διάθεση. Η σχέση με τον Σκορπιό ή τον Ταύρο μπορεί να αναγεννηθεί και με τον Υδροχόο μπορεί να εξελιχθεί αναπάντεχα καλά, από εκεί που δεν το περιμένατε.
#AstroLoveTip: Υπάρχουν ευκαιρίες για γνωριμίες κι επικοινωνία, αρκεί μόνο να μην κάνετε υπερβολές.

Υδροχόος
Ενώ αναζητάτε την αλήθεια και τον έρωτα στη σχέση, καταλήγετε σε δεσμούς εξάρτησης και ζήλιας. Η Πανσέληνος σας επηρεάζει και σας κάνει κτητικούς και ζηλιάρηδες, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την ως τώρα συμπεριφορά σας. Αυτή η τάση σας βγαίνει κυρίως με τον Ταύρο, τον Σκορπιό και τον Καρκίνο και δημιουργεί έντονες συγκρούσεις. Όταν όμως προσπαθείτε να βελτιώσετε και να εξωραΐσετε καταστάσεις και το βάλετε ως στόχο, το καταφέρνετε. Γενικά είστε μοναχικά πλάσματα, την περίοδο αυτή όμως έχετε την επιθυμία να κάνετε σχέση και να βρείτε τον άνθρωπο σας. Με το Λιοντάρι που χρειάζεται την αναγνώριση, κάντε ένα βήμα πίσω και δείξτε του πως τον καταλαβαίνετε.
#AstroLoveTip: Μη δείχνετε αδιαφορία για το σύντροφο σας και μη μεταφέρετε μέσα στη σχέση προβλήματα από το οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ιχθύες
Υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες, οι οποίες σας οδηγούν να διεκδικήσετε, να ρισκάρετε, να γίνετε ανταγωνιστικοί. Κυρίως όσοι είναι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, κάνουν τα πάντα για να πετύχουν το στόχο τους, ακόμα και ταξίδι στο εξωτερικό. Πρέπει να μιλήσετε τη γλώσσα της αλήθειας στο σύντροφο σας και να πείτε πράγματα μέσα από την καρδιά σας, που μπορείτε να τα κάνετε, ιδιαίτερα με τον Παρθένο και τον Σκορπιό που είναι ορθολογιστές. Με τον Δίδυμο και τον Ζυγό προσπαθείτε να φτιάξετε τη σχέση σας, αλλά υπάρχουν δυσκολίες κι έτσι απομονώνεστε.
#AstroLoveTip: Διατηρήστε τη γλυκύτητα σας, φυλάξτε την ενέργεια σας και πείτε την αλήθεια της καρδιάς σας.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε