Love-lock

31/10/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 31/10/17, 12:40
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Η μέρα σου δεν θα είναι κι από τις πιο δραστήριες. Λίγο η διάθεσή σου που θα είναι πεσμένη, λίγο τα συναισθήματά σου που είναι μπερδεμένα, το μόνο που θα σε νοιάζει είναι να τελειώνεις όσες υποχρεώσεις έχεις και να μαζευτείς στο σπίτι σου. Θέλεις λίγο χρόνο μακριά από όλους και όλα, να ηρεμήσεις και να σκεφτείς καλύτερα μια ερωτική σου υπόθεση, που μάλλον δεν πάει όπως υπολόγιζες γιατί η συμπεριφορά του απέναντί σου έχει αλλάξει κι αυτό σε ενοχλεί.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να μην είσαι η πιο ευχάριστη παρέα για το ταίρι σου, καθώς η συναισθηματική σου αστάθεια θα είναι μεγάλη. Μια θα είσαι καλά και μια θα σου φταίνε όλα και θα γκρινιάζεις, φέρνοντάς το σε απελπισία γιατί δε θα ξέρει τι να κάνει για να σε ευχαριστήσει.

Ταύρος
Η εικόνα σου για ένα θέμα που αφορά στα ερωτικά σου δεν είναι κι η πλέον ξεκάθαρη, αλλά δε θέλεις να το αναλύσεις παραπάνω γιατί διαισθάνεσαι ότι όσο πιο πολύ ψάχνεις τα πράγματα, τόσο περισσότερο θα μπλέκεις, αντί να ξεμπλέκεις το κουβάρι. Έτσι κι αλλιώς όμως, γρήγορα θα ξεδιαλύνει η κατάσταση από μόνη της και θα δεις τι μέλλει γενέσθαι, χωρίς να κάνεις εσύ το παραμικρό. Από την άλλη, είναι πιθανό να σε μπερδέψει η στάση κάποιου φίλου ή φίλης σου, καθώς θα διακρίνεις έναν ανεπαίσθητο ερωτισμό.
Αν είσαι σε σχέση, θα σου βγει πολύ έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός και παρότι δεν θα είσαι πολύ εκδηλωτικός/ή στα λόγια, θα καταφέρεις με τις πράξεις και τη συμπεριφορά σου να περάσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου.

Δίδυμοι
Μπορεί να υπάρχουν διάφορα εμπόδια στα ερωτικά σου, αλλά σου παρουσιάζονται και κάποιες καλές ευκαιρίες, οπότε εκμεταλλεύσου τις για να πετύχεις κάτι αξιόλογο. Εκτός αν σε αυτή την περίοδο που διανύεις δε σε απασχολούν οι δεσμεύεις, αλλά το να βρεις την ηρεμία σου, οπότε θα απολαύσεις το ενδιαφέρον που συγκεντρώνεις και θα χαρείς το παιχνίδι. Ωστόσο, απόφυγε τις υποσχέσεις και τα πολλά λόγια για να μη δώσεις το δικαίωμα σε ένα πρόσωπο να ελπίζει σε κάτι περισσότερο.
Αν είσαι σε σχέση, δε θέλεις να σου χαλάσει τη διάθεση ένα επαγγελματικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει, γι’ αυτό θα βρεις ένα τρόπο να το σπρώξεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να περάσεις ένα όμορφο, χαλαρό βράδυ με το ταίρι σου που το έχεις πιο πολύ ανάγκη.

Καρκίνος
Ακόμα κι αν είσαι ανάμεσα σε κόσμο, μπορεί να απομονωθείς στον δικό σου και το μυαλό σου να πλάθει συνεχώς ερωτικές στιγμές που θα ήθελες να ζήσεις με το πρόσωπο που σου αρέσει. Από την άλλη, είναι πιθανή η γνωριμία σου μέσα από το περιβάλλον που κινείσαι ή το διαδίκτυο με κάποιον/α που θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια και μια περίεργη χημεία γι’ αυτό θα σου είναι αρκετά εύκολο να εκφράσεις σκέψεις σου και συναισθήματά σου, ακόμα και για πιο ευαίσθητα θέματα που δε συνηθίζεις.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ερμηνεύσεις λάθος μια κουβέντα ή συμπεριφορά του συντρόφου σου και να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση χωρίς ουσιαστικό λόγο. Γι’ αυτό, πριν μιλήσεις, ζήτησέ του να σου διευκρινίσει τι σημαίνει, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι θα φανείς κάπως.

Λέων
Έχεις μια αισιοδοξία για την πορεία των ερωτικών σου που πιθανόν να ξεφεύγει από τα... επιτρεπτά όρια, όμως από τη στιγμή που δεν σε κάνει να ονειροβατείς και να επιθυμείς ανέφικτα πράγματα, δε θα σε βλάψει. Αντίθετα, επειδή θα εκπέμπεις θετική ενέργεια, μπορεί να τραβήξεις κοντά σου ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει και θα νιώσεις, εκτός από σεξουαλικά κι άλλα συναισθήματα να σε πλημμυρίζουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι αυτή η αρχή ενός ρομαντικού ειδυλλίου.
Αν είσαι σε σχέση, η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι πολύ αγαπησιάρικη. Ιδιαίτερα το βράδυ, θα σταματήσετε να ασχολείστε με κάποια οικονομικά θέματα που σας παιδεύουν, θα απολαύσει ο ένας τη συντροφιά του άλλου και θα χαρείτε τον έρωτά σας.

Παρθένος
Με τη Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθύς ευνοείσαι αρκετά στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθείς εντελώς συμπτωματικά κάπου, όπου θα συμπέσουν οι δρόμοι σας με ένα πρόσωπο, του οποίου η γοητεία κι η ευγένειά του θα σε ελκύσουν. Μετά από αρκετή ώρα κουβέντας να έρθετε πολύ κοντά, αν και θα αισθανθείς ότι σου ασκεί μια περίεργη δύναμη που σου αποσπά, χωρίς να το καταλαβαίνεις, λόγια και σκέψεις που σε άλλες περιπτώσεις κρατάς για τον εαυτό σου κι εκεί να σημάνει ο εσωτερικός συναγερμός σου.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η αφέλεια ή η καλοπιστία του συντρόφου σου μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες είτε όσον αφορά σε μια συνεργασία είτε σε κάποιο άλλο θέμα γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο, εφ’ όσον γνωρίζεις τον χαρακτήρα του, να έχεις το νου σου και να του ζητάς εξηγήσεις.

Ζυγός
Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για να βάλεις στην άκρη οτιδήποτε ερωτικό σε απασχολεί και να φροντίσεις τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα είναι ρευστά κι αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, οπότε είναι καλύτερα για σένα να ακολουθείς τη ροή τους και ανάλογα να κινείσαι, παρά να προσπαθείς να τα ελέγξεις. Πιθανόν τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο μέρα με τη μέρα να μεγαλώνουν και να βρεθείς ερωτευμένος/η χωρίς να το καταλάβεις.
Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα είσαι κάπως πεσμένος/η σε διάθεση ή θα νιώσεις μια μικρή ενόχληση, αλλά με λίγο κανάκεμα και φροντίδα από το ταίρι σου θα πάρεις σύντομα τα πάνω σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κάνεις και μια μικρή αποτοξίνωση για να ελαφρύνεις τον οργανισμό σου.

Σκορπιός
Ο αισθησιασμός και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπεις σε κάνει ακαταμάχητο/η στο αντίθετο φύλο, οπότε δεν αποκλείεται σήμερα ένα πρόσωπο να σε φλερτάρει και να προσπαθήσει να αποκτήσει μια πιο στενή επαφή μαζί σου. Παρότι θα κολακευτείς και θα σου αρέσει, δε θα το αφήσεις να το καταλάβει και θα κρατήσεις μια μάλλον χαλαρή και φιλική συμπεριφορά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αφήσεις και κάποιο υπαινιγμό, να φανεί ότι σε ενδιαφέρει και το ερωτικό για να μην παρεξηγήσει τη στάση σου.
Αν είσαι σε σχέση, ένα φιλικό σας πρόσωπο σήμερα μπορεί να μην είναι καλά, εξ αιτίας ενός προβλήματος που θα του προκύψει και να ζητήσει τη βοήθειά σας, χαλώντας τα σχέδιά σου για ένα πιο ιδιαίτερο βράδυ με το ταίρι σου γι’ αυτό και δε θα είσαι και πολύ καλή παρέα

Τοξότης
Μέσα από διάφορα λόγια και κινήσεις ίσως καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι ένα άτομο σε θέλει, ωστόσο, είναι πιθανό να μην τα ερμηνεύεις σωστά και να πέφτεις έξω, από τη στιγμή που δεν σου έχει εκφράσει τίποτα. Διατήρησε τις αμφιβολίες σου, αλλά εφ’ όσον σου αρέσει και θα σε ενδιαφέρει να γίνει κάτι περισσότερο μεταξύ σας, δε χάνεις τίποτα να το προσεγγίσεις εσύ και χαλαρά να ξεκινήσεις μια επαφή. Έτσι, θα καταλάβεις αμέσως αν είναι ερωτικές ή φιλικές οι προθέσεις του και θα το χειριστείς ανάλογα.
Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για πιο χουχουλιάρικες καταστάσεις και θα την εκμεταλλευτείτε με τον σύντροφό σου για να χαλαρώσετε στο σπίτι. Θα κουβεντιάσετε, θα απολαύσετε ένα ωραίο φαγητό ή κρασί και γενικά θα κάνετε όλα όσα σας ευχαριστούν.

Αιγόκερως
Στο μυαλό σου θα επικρατεί ένα χάος από τις πολλές και αντιφατικές σκέψεις, καθώς δεν ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ και θεωρείς ότι σιγά-σιγά τα συναισθήματά σου γι’ αυτό αυξάνονται. Ενδεχομένως μετά από αρκετές παραδοχές κι αναιρέσεις να φτάσεις σε αδιέξοδο, οπότε θα επικοινωνήσεις με άτομα που αγαπάς κι εμπιστεύεσαι για να του ζητήσεις βοήθεια αφού είναι γνωστό ότι σε αυτά τα θέματα δεν διακρίνεσαι για την ευκολία, με την οποία τα αντιμετωπίζεις.
Αν είσαι σε σχέση, σε απασχολούν κάποια οικονομικά ή γραφειοκρατικά θέματα και ίσως γι’ αυτό να είσαι απορροφημένος/η στις σκέψεις σου. Μην περιμένεις όμως από το σύντροφό σου να δείξει κατανόηση, αν δεν του εξηγήσεις το λόγο που κάθεσαι αμίλητος/η ή που είσαι αλλού.

Υδροχόος
Οι αντιδράσεις σου σήμερα θα είναι σπασμωδικές και θα αφήσουν ερωτήματα γιατί παρότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις μια αρκετά στενή επαφή με το άτομο που θέλεις, μπορεί στο τέλος να αρχίσεις να μαζεύεσαι, αν δεις ότι τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή από αυτήν που επιθυμούσες ή δεν έχετε τις ίδιες επιδιώξεις και περιμένει από σένα περισσότερα από όσα προτίθεσαι να δώσεις. Τη συγκεκριμένη περίοδο περισσότερο σε ενδιαφέρει να καλύψεις τις σεξουαλικές ανάγκες σου, παρά να δεσμευτείς.
Αν είσαι σε σχέση, δεν μπορείς να εστιάσεις σε κάποια πρακτικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με οικονομικά θέματα, γι’ αυτό είναι καλύτερα να αφήσεις το σύντροφό σου να τα αναλάβει και να καταπιαστείς με κάτι άλλο που έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια.

Ιχθύες
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, δείχνεις αποφασισμένος/η να κάνεις δικό σου ένα πρόσωπο και όπου σε βγάλει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, γι’ αυτό θα επιχειρήσεις μια έμμεση κίνηση να το προσεγγίσεις. Η θετική σου ενέργεια και η αισιοδοξία σου σε κάνουν να τα βλέπεις όλα ρόδινα και πιστεύεις ότι θα υπάρξει αίσια κατάληξη, κάτι που φυσικά δεν ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα, αφού δεν έχεις κάποια ένδειξη ότι κι εκείνο σε θέλει. Φρόντισε λοιπόν να μην εκτεθείς συναισθηματικά αν δεν δεις σημάδια ενδιαφέροντος κι από την πλευρά του.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, όσο κι αν το θέλεις και προσπαθείς, δε γίνεται τα πάντα να κυλούν χαλαρά και απροβλημάτιστα στη σχέση σου. Κάτι θα χαλάει τη γαλήνη σας, αλλά, μόνο για σήμερα, φρόντισε να ξεχάσεις τα διάφορα θέματά σας και να περάσεις ένα όμορφο, ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε