heart-wallpaper

01/11/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 01/11/17, 13:08
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Καλωσορίζεις τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, οπότε λογικό είναι να δραστηριοποιηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα ερωτικά σου. Έχεις ενθουσιασμό και ενέργεια αλλά κι ένα... σπρώξιμο της τύχης, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν πρέπει να χάνεις χρόνο γι’ αυτό κι είσαι συνεχώς σε κίνηση. Η μέρα προσφέρεται για να βγεις, να φλερτάρεις, να παίξεις και να κερδίσεις καρδιές. Η έλξη σου είναι ακαταμάχητη και ακόμα κι αν εσύ δεν κάνεις κάτι, τα τυχερά σου θα τα έχεις και φυσικά θα διαλέξεις το καλύτερο.
Αν είσαι σε σχέση, μια αλλαγή στην εμφάνισή σου δε θα ανεβάσει μόνο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά θα «ξυπνήσει» και το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Πάντως κάποιες κόντρες θα υπάρξουν σήμερα μεταξύ σας, αλλά δε θα είναι ούτε μεγάλης έντασης, ούτε διάρκειας.

Ταύρος
Έχεις μια εσωτερική διέγερση που σε κρατάει όμως σε εγρήγορση και δε σε αφήνει να αδρανήσεις. Μάλιστα θα αρχίσεις να ψάχνεσαι, να κάνεις το παραπάνω, να βρεις τρόπους, να πάρεις πάνω σου την κατάσταση με ένα πρόσωπο και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να γίνει δικό σου, αφού το θέλεις. Με τον Δία άλλωστε απέναντί σου να σου δίνει αβάντες, μπορείς να ρισκάρεις και λίγο περισσότερο και να σου βγει σε καλό. Οπότε, κάνε την κίνησή σου χωρίς φόβο και ενδοιασμούς.
Αν είσαι σε σχέση, στη δουλειά σου θα δημιουργηθεί μια αναστάτωση κι ενδεχομένως το κλίμα να είναι λίγο επιθετικό, οπότε το πιο πιθανό είναι κάνεις μεγάλη προσπάθεια να κρατηθείς για να μην τσακωθείς και όταν βρεθείς με το ταίρι σου να είσαι άκεφος/η ή εξαντλημένος/η.

Δίδυμοι
Σε έχει πιάσει μια βιασύνη και θεωρείς ότι πρέπει να τρέξεις περισσότερο τα ερωτικά σου, κυρίως αν έχεις βρει ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να το κατακτήσεις. Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να την κάνεις μια κίνηση σημασίας να το προσεγγίσεις και μάλιστα θα επιμείνεις μέχρι να το καταφέρεις. Ωστόσο, θα διατηρήσεις το χιούμορ και το ανάλαφρο στιλ σου, θα βγάλεις μια φιλικότητα και δε θα αφήσεις να φανεί η έντονη επιθυμία σου. Έτσι θα αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή του που σταδιακά θα γίνει ερωτική.
Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να λογοφέρεις άσχημα με ένα φίλο ή μια φίλη σου γιατί θα θεωρήσεις ότι ενδιαφέρεται μόνο για το συμφέρον του ή θα διαπιστώσεις ότι λειτουργεί εγωιστικά κι εκεί που θα θυμώσεις περισσότερο είναι για το ότι το ταίρι σου θα σου πει ότι γίνεσαι άδικος/η.

Καρκίνος
Οι ευκαιρίες για να δημιουργήσεις κάτι αξιόλογο στα ερωτικά σου είναι αρκετές το θέμα όμως είναι ότι έχουν αυξηθεί και οι επιθυμίες σου, σήμερα ωστόσο θα νιώσεις ότι είτε δε βρίσκεις αυτό που θέλεις είτε ότι τίποτα από αυτά που έχεις δε σε καλύπτει. Δεν αποκλείεται επίσης να δεχτείς μια κρούση που από τη μια θα σου δημιουργήσει αμηχανία και δε θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις κι από την άλλη θα σε ελκύει η αμεσότητα και η ευθύτητα του συγκεκριμένου προσώπου που ενδέχεται να σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου χώρο.
Αν είσαι σε σχέση, θα προκύψουν διάφορα επαγγελματικά θέματα που θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σου, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς και να είσαι ευερέθιστος/η και με το ταίρι σου, καθώς θα πειράζεσαι και θα αντιδράς με το παραμικρό που σου λέει.

Λέων
Ο καινούργιος μήνας σε τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια που βέβαια δε θα τη σπαταλήσεις όλη στη δουλειά. Θέλεις να βγεις, να συναντήσεις πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις, να μιλήσεις, γενικά να κάνεις ό,τι σε ευχαριστείς. Όπου κι αν πας πάντως με το φλογερό σου ταμπεραμέντο θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα δεχτείς αρκετές προτάσεις και επίμονα φλερτ. Στο χέρι σου είναι, αν είναι του γούστου σου, να προχωρήσεις. Αν μάλιστα σου αρέσει και κάποιος/α αρκετά μπορεί να κάνεις κι εσύ κίνηση να τον/ην πλησιάσεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί να θέλεις να περάσει το δικό σου και να επιμείνεις αλλά είναι πιθανό να μην έχεις δίκιο και να το βλέπεις καθαρά εγωιστικά. Όμως πες εσύ, πες το ταιρί σου που θα προσπαθήσει να σου αποδείξει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα θα καταλήξετε σε σφοδρή λογομαχία.

Παρθένος
Με δυο πλανήτες στον 2ο οίκο σου οφείλεις να ρίξεις το βάρος σου στα ερωτικά σου, οπότε σταμάτα να σπαταλάς ενέργεια και χρόνο σε δευτερεύοντα θέματα και πάρε εκεί πρωτοβουλίες για να εξελίξεις ή να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται και διεκδίκησε με θάρρος αυτά που επιθυμείς. Δεν αποκλείεται πάντως σήμερα να δεχτείς πιέσεις από ένα πρόσωπο που θα σε φλερτάρει επίμονα που ενώ στην αρχή θα σε ξαφνιάσει, μετά μάλλον θα υποκύψεις.
Αν είσαι σε σχέση, αναγκαστικά θα αναλάβεις να τρέξεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις σας αφού βλέπεις ότι ο σύντροφός σου δεν τα καταφέρνει. Ενδεχομένως να μην του αρέσει αυτή η κίνησή σου, αλλά για σένα δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να διευθετηθούν και να ξενοιάσετε.

Ζυγός
Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Κριό και δύο πλανήτες στο ζώδιό σου κινητοποιείσαι ερωτικά, αν και θα έχεις κάποια υπερένταση και θα θέλεις να γίνουν γρήγορα πράγματα. Εξ αιτίας της όμως θα διώξεις κάποιες επιφυλάξεις, οι αμφιβολίες σου θα περιοριστούν και η αναποφασιστικότητά σου θα υποχωρήσει. Θα δείχνεις πιο σίγουρος/η για το τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους και θα βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις. Δεν αποκλείεται, ακόμα, να κάνεις και μια νέα γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει.
Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανός ένας καβγάς με το ταίρι σου γι’ αυτό καλό θα ήταν να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά και να το αφήσεις να ξεσπάσει με την... ησυχία του, να πει ό,τι έχει και να εκτονωθεί κι όχι να προσπαθήσεις να το ηρεμήσεις γιατί θα τα βάλει και μαζί σου.

Σκορπιός
Ο Δίας σου παρέχει τύχη, οπότε δε χρειάζεται να βιάζεσαι και να κυνηγάς τις εξελίξεις, αλλά να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα με ένα πρόσωπο να πάρουν το δρόμο τους. Άλλωστε, αν ήταν γρήγορες, θα σε παρέσυραν και δε θα μπορούσες να ελέγξεις την κατάσταση. Μην ξεχνάς ότι εφ’ όσον το θέλεις πολύ, δε θα σου ξεφύγει. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξει ένα φλερτ με κάποιον/α μέσα στη δουλειά σου που θα σε βάλει σε πειρασμό, όμως τελικά θα κάνεις πίσω, φοβούμενος/η τα μπλεξίματα.
Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία ή μαζεμένη κούραση θα σου χαλάσει τη διάθεση γιατί είχες κάνει σχέδια για το βράδυ με το ταίρι σου. Όμως μάλλον θα είναι παροδική και με την κατάλληλη φροντίδα του θα ανακάμψεις γρήγορα, οπότε... δε θα πάει τελείως χαμένο.

Τοξότης
Δε θα κάτσεις να περιμένεις το γύρισμα της τύχης, αλλά στην παρούσα φάση προτιμάς να την κυνηγήσεις και εφ’ όσον βλέπεις ότι έχεις πέραση στο αντίθετο φύλο και διάφορα πρόσωπα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για σένα, πρέπει να γίνεις πιο δραστήριος/α. Να βγαίνεις συχνότερα, να ξανοίγεσαι περισσότερο για να κάνεις νέες γνωριμίες έτσι ώστε να αυξήσεις τις επιλογές σου. Σήμερα πάντως ίσως πλησιάσεις αρκετά κοντά σε κάποιο πρόσωπο που θα σου αρέσει κι από ό,τι φαίνεται δε θα είναι καθόλου αδιάφορο.
Αν είσαι σε σχέση, θα περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ με την παρέα σας ενώ δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο να πετάξει μια ιδέα που θα σας ενθουσιάσει. Από την άλλη, η επιθυμία σου για το ταίρι σου θα αυξηθεί, γιατί λόγω του φορτωμένου σου προγράμματος θα σου λείπει.

Αιγόκερως
Μπορεί να έχεις μια συναισθηματική αναστάτωση, την οποία θα είναι δύσκολο να κατευνάσεις, όμως θα σε σπρώξει κιόλας να κάνεις μια κίνηση στα ερωτικά σου, που αν την σκεφτόσουν λίγο παραπάνω, μπορεί να μην την τολμούσες και να αλλάξει την τροπή μιας κατάστασης. Από την άλλη, ίσως αναρωτηθείς αν υπάρχουν προοπτικές με ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ ή αν είναι το κατάλληλο για σένα, όμως ζήσε αυτό που σου δίνεται, απόλαυσέ το και ξέχνα το αύριο, αφού έτσι κι αλλιώς όλα ρευστά είναι. Πού ξέρεις; Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανό κάποιες αλλαγές στο σπίτι που θέλετε να κάνετε να γίνουν η αιτία για να τσακωθείτε με τον σύντροφό σου αφού οι απόψεις σας θα διίστανται. Από την άλλη μπορεί να μην ανέχεσαι άλλο τις παρεμβάσεις ενός μέλους της οικογένειας στη σχέση σου και να ξεσπάσεις άσχημα.

Υδροχόος
Ενδέχεται μια πρόσφατη γνωριμία που έκανες να σε έχει ξεσηκώσει συναισθηματικά και να βιάζεσαι να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο άτομο στο επόμενο στάδιο γι’ αυτό σήμερα θα επιμείνεις να βρεθείτε και να έχετε μια προσωπική, στενή επαφή, καθώς δε θέλεις να μιλήσεις άλλο μαζί του με μηνύματα ή τηλεφωνήματα και τελικά με τις κατάλληλες πιέσεις να τα καταφέρεις. Η νύχτα θα κρύβει πολλές εκπλήξεις κι εφ’ όσον κι οι δυο έχετε την ίδια αντιμετώπιση, δε θα σε νοιάζει καθόλου η όποια κατάληξη.
Αν είσαι σε σχέση, κάτι που θα μάθεις σχετικό με ένα συγγενικό πρόσωπο ίσως σου προκαλέσει εκνευρισμό, ωστόσο μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί μπορεί να μην ισχύουν. Συζήτησέ το και με τον σύντροφό σου, άκουσε και την άποψή του και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Ιχθύες
Καλό θα ήταν να περάσεις στη δράση γιατί η υπομονή ενός προσώπου που θέλεις και σε θέλει μάλλον εξαντλείται και έχει αρχίσει να βαριέται από την ντεμί συμπεριφορά σου καθώς νιώθει ότι χάνει το χρόνο του μαζί σου. Κάνε, λοιπόν, την κίνησή σου, πριν είναι αργά, ξελογιάζοντάς το. Ερωτισμό διαθέτεις άφθονο, λίγο θάρρος σου λείπει, αλλά αν είναι να το χάσεις και μετά να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο, βρες το. Από την άλλη, μια άρνησή σου, μπορεί να κάνει κάποιον/η να σε φλερτάρει πιο επίμονα για να σε καταφέρει.
Αν είσαι σε δεσμευμένος/η, η σχέση σου περνά τις καλύτερες στιγμές της αυτόν τον καιρό, οπότε και τα συναισθήματά σου για το ταίρι σου έχουν αναζωπυρωθεί κι επιδιώκεις να περνάς περισσότερο και πιο... ερωτικό χρόνο μαζί του. Απόψε μάλιστα θα περάσετε μια αξέχαστη νύχτα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε