november-014

Νοέμβριος 2017: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 01/11/17, 13:23
Τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα ερωτικά σας;

Kριός

Καλό Νοέμβριο σεξουλιάρικα μου πλάσματα! Κι αν απορείτε γιατί σας προσφωνώ έτσι, ε, κάποιο καλό λόγο θα έχω!
Ο μήνας των γενεθλίων του Σκορπιού, σας πάει πολύ, σας το έχω πει αυτό ποτέ; Ιδιαίτερα όταν εκτός από τον Ήλιο, βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο κι η Αφροδίτη κι ο Δίας! Η ενέργεια σας θα χτυπήσει κόκκινο, η σεξουαλική σας διάθεση, θα αγριέψει επικίνδυνα, θα νιώσετε μια εσωτερική ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να βάλετε στο μικροσκόπιο και την όποια σχέση ή γάμο.
Δεν το έχω σε τίποτα, να σας δω (αμφότερους δεσμευμένους ή μη), να επιζητάτε διακαώς μια ανανέωση, σε μεγάλη κλίμακα, την οποία θα αρχίσετε να ζυμώνετε μέσα σας, αλλά κάποια στιγμή μέσα στο μήνα, δεν αποκλείεται και να σκάσει μύτη. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη, άρα όχι μόνο θα μπορείτε άνετα να διατυπώσετε αυτό που σκέφτεστε, αλλά θα μπορέσετε να κάνετε πράξη (πολύ σημαντικό αυτό), όλα όσα νιώθετε πως πρέπει να αλλάξουν και να πάρουν άλλη μορφή. Αλλάξτε μέσα σας, αλλά επιδράστε και στην σχέση σας, αλλάζοντας ότι δεν σας ευχαριστεί πιά!
Εάν κάτι πρέπει να προσέξετε, είναι μια λανθάνουσα αίσθηση κτητικότητας και ψιλοζήλιας που μπορεί να σας «τσιμπήσει» κάποια στιγμή. Του Σκορπιού τερτίπια είναι αυτά κι αν πρέπει να σας πω κάτι είναι, να το αφήσετε να περάσει και να προσπεράσει και να μην ασχοληθείτε. Χρόνο από τη ζωή σας θα χάσετε, αλλά πολύ φοβάμαι πως ότι κι αν σας λέω τώρα, εκείνη τη στιγμή, θα κρατιέστε με νύχια και με δόντια για να μην… ξεματιάσετε κανέναν ή καμία.
Όσοι/ες βρίσκεστε ακόμα στο μετέωρο βήμα του πελαργού (να πλησιάσω, να κάνω σχέση, να μην κάνω, να κάνω το επόμενο βήμα ή όχι), ίσως νιώσετε κάπως περίεργα κι άβολα όσον αφορά τα θέματα οικειότητας. Από την μια το συναίσθημα αυτό θα είναι πολύ έντονο (θα θέλετε να ανοιχτείτε και να αφεθείτε στο άλλο πρόσωπο) κι από την άλλη, θα ζυγίζετε τα πάντα, μήπως και σας λείπει καμία πληροφορία και δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε έτσι τον/την άλλο/η. Μπούρδες! Προχωρήστε άφοβα, μην μασάτε. Όλα αυτά τα παθαίνετε επειδή ο Άρης θα βρίσκεται στον… Ζυγό! Απλά, προσπεράστε τον και μην ενδώσετε στην κόντρα που πάει να σας παίξει.
Η Πανσέληνος θα γίνει στις 4 του μήνα στον Ταύρο και Νέα Σελήνη θα έχουμε στις 18… πάλι στον Σκορπιό! Δεχτείτε πως όλος ο μήνας θέλει δυο πράγματα από εσάς: να σφίξετε τις σχέσεις σας (οι δεσμευμένοι), να τις ανανεώσετε, να τις βάλετε σε νέα πιο σταθερή βάση (μέσα από ψυχοφθόρο διαδικασία όμως) και να σταθεροποιήσετε ότι υπάρχει στη ζωή σας και το αγαπάτε (μιλώντας πάντα για ανθρώπους κι όχι για αντικείμενα).

Ταύρος
Καλά μου Ταυράκια, ο Νοέμβριος θα αποδειχτεί ένας μήνας που δεν σας αφήσει καθόλου μα καθόλου, αδιάφορους!
Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο (στις 4), στο ζώδιο σας. Με το «καλημέρα σας», θα λάμψετε, θα εδραιώσετε την παρουσία σας στον περίγυρο σας, θα στρέψετε όλα τα κεφάλια σε εσάς. Ήρθε επίσης η στιγμή, να βάλετε μια τελεία σε κάποια θέματα που έχετε αφήσει πολύ καιρό ανοιχτά (ακόμα και στην σχέση σας με κάποιο πρόσωπο), είτε αυτό σημαίνει μια νέα αρχή (αν το έχετε πάρει απόφαση), είτε ένα τέλος. Όπως και να έχει, μια Πανσέληνος, επιζητά την ολοκλήρωση και δεν αφήνει δουλειές στην μέση.
Πριν μου κατεβάσετε πλερέζες, να σας πω ότι πολύς Σκορπιός θα παίξει αυτό το μήνα κι ίσως αυτό να σας σώσει, κυριολεκτικά. Το ξέρω ότι διαβάζετε με δυσπιστία αυτές τις γραμμές, αλλά σας το υπόσχομαι πως αμφότεροι Ταύροι (δεσμευμένοι και μη), στο τέλος, θα συμφωνήστε μαζί μου.
Το νεφέλωμα του Σκορπιού (Ήλιος, Δίας, Αφροδίτη, αλλά και Νέα Σελήνη), σκοπό έχουν να σας ενεργοποιήσουν συναισθηματικά, να σας βάλουν στην πρίζα όσον αφορά τον/την σύντροφο σας και να δώσουν μια καλή πάσα, στους singles, για να βάλουν γκολ (όπου γκολ, εννοούμε, σχέση).
Οι δεσμευμένοι, έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες να συσφίξετε τη σχέση σας με το έτερο ήμισυ, εξομαλύνοντας την μεταξύ σας κατάσταση, αποφεύγοντας τις τριβές κι αναπτύσσοντας μια πιο βαθιά κι ουσιαστική επικοινωνία, σε άλλο επίπεδο. Κοινώς, θα μπορέσετε κάποια πράγματα, να τα πιάσετε στον αέρα κυριολεκτικά, χωρίς να χρειαστεί να ξεράνετε τη γλώσσα σας σε πολύωρες συζητήσεις. Μην ανησυχείτε, δεν θα πάει τίποτα στραβά, δεν μιλάμε για καταστάσεις με εντάσεις και καυγάδες, όχι.
Με τον Ερμή στον Τοξότη, το ένστικτό σας, θα δουλεύει ρολόι, ενώ παράλληλα ο/η καλός/ή σας, θα δραστηριοποιηθεί έντονα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά του/της. Παράλληλα, ο Άρης θα βρίσκεται στον ήπιο και γλυκό Ζυγό, αρκετά επικοινωνιακός και καταφερτζής, ώστε να μην σας προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα!
Οι singles, μπορείτε να αρχίσετε να χειροκροτάτε από τώρα, Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 του μήνα, είναι εξαιρετική για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να κάνετε το επόμενο βήμα, ώστε να φύγετε από το club των singles. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι, θα αναζητήσετε μια σχέση που να μην σας καλύπτει μόνο σεξουαλικά, αλλά κυρίως, ψυχικά. Θα το νιώσετε έντονα αυτό το συναίσθημα και φυσικά, ακολουθείστε το!

Δίδυμοι
Νοέμβριος, μήνας ζωηρός κι ωραίος ξεκινάει για εσάς, πανέξυπνα μου πλάσματα!
Με την Πανσέληνο να γίνεται στις 4 του μήνα κιόλας στον Ταύρο, θα έχετε τη χαρά να μάθετε πολλά πράγματα που τόσον καιρό ήταν κρυμμένα (ή τα κρατούσαν κρυμμένα επίτηδες) από εσάς. Μην εκπλαγείτε με ότι μάθετε και κυρίως οι singles, μην κατσουφιάσετε εάν γκρεμιστεί η εικόνα ατόμου που σας ενδιέφερε πολύ. Καλύτερα να μάθετε τώρα πριν μπλέξετε ποιο είναι το πραγματικό του πρόσωπο. Οι δεσμευμένοι, δεν πιστεύω ότι θα ταραχτείτε από κάτι, απλά ίσως νιώσετε μια… ψυχική φαγούρα, αλλά τίποτα παραπάνω. Επίσης να ξέρετε ότι είναι μια θαυμάσια περίοδος να επουλώσετε τυχόν πληγές από περασμένους μήνες, σε μια διαδικασία, εντελώς προσωπική κι εσωτερική πάντως!
Ήλιος, Δίας, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη, θα σας ατενίζουν από τον πολύ Σκορπιό και εκτός από sexy vibes, λένε να σας χορηγήσουν και κάτι ακόμα: την ευχέρεια βαθιάς σκέψης, καλό ένστικτο και μια όμορφη ευκαιρία να κάνετε επιτέλους μια σχέση που να έχει κάτι σωστό και καλό να σας προσφέρει. Το ξέρω ότι δεν του το είχατε του Σκορπιού, αλλά ιδιαίτερα με την Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, μπορείτε άνετα να ξεκινήστε κάτι καινούργιο ή να κάνετε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο, που θα έχει κάτι να σας δώσει που και θα το χρειάζεστε και θα είναι λογικό. Σκεφτείτε το λίγο: από την μια θα οπλιστείτε με αυτό το βαθύ κι ουσιαστικό του Σκορπιού κι από την άλλη, θα κοιτάξετε και μια φορά ποιο άτομο σας κάνει καλό, κι όχι απλά να σας αρέσει και να πάει στο καλό!
Οι δεσμευμένοι (σε γάμο ή σε σχέση) με τον Ερμή στον Τοξότη, θα περάσετε μια φάση πολύ όμορφη: θα ψάξετε να βρείτε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια του/της συντρόφου σας. Θα δείτε ποιες είναι οι ανάγκες του/της και ποιες οι δικές σας και θα προσπαθήσετε να ζυγίσετε όλα τα υπέρ και τα κατά πριν ανοίξτε το στόμα σας. Αυτό όπως καταλαβαίνετε, μόνο καλό μπορεί να σας κάνει μεσοπρόθεσμα, αφού θα δημιουργήσετε ένα κλίμα συνεργασίας κι όχι αντιπαλότητας. Επίσης, σε αυτό το σημείο να σας πω, να περιμένετε να μάθετε πολλά πράγματα που δεν σας είχε πει ή εκμυστηρευτεί ποτέ το ταίρι σας, αλλά λόγω κλίματος, θα σας ανοιχτεί και θα εκπλαγείτε από τα πόσα καλά μπορούν να προκύψουν από λίγη κουβέντα, από την οποία θα απουσιάζει η επικριτική διάθεση!
Με τον Άρη να διανύει τον όμορφο και γλυκό Ζυγό, αμφότεροι Δίδυμοι (ελεύθεροι και μη), ετοιμαστείτε για φλερτάκι, για παιχνίδι, για λίγη περιπέτεια (αθώα), για λίγο από όλα. Λέγοντας αυτό, να ευχηθώ καλό κυνήγι στους singles και καλή αυτοέκφραση (μέσα από δραστηριότητες-χόμπι) στους δεσμευμένους! Επίσης, εσείς οι τελευταίοι, αν έχετε παιδιά, δεν αποκλείεται να ακούσετε κάτι καλό από εκείνα (ίσως κάποιον νέο έρωτα!).

Καρκίνος
Τι καλό σας μαγειρεύει ο Νοέμβριος καλά μου Καρκινάκια; Για πάμε να δούμε τα ερωτικά dos & don'ts για αυτό το μήνα!
Λοιπόν! Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε μπόλικο σεξουλιάρη Σκορπιό, που σας κλείνει το μάτι, για πολλές τρέλες, ωραίες στιγμές ξεγνοιασιάς, αλλά και έντονων συναισθημάτων κι επίμονου φλερτ! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προβάλλετε σωστά τον εαυτό σας και πιστέψτε με, θα γεμίσετε με θετική ενέργεια, που θα σας κάνει αντικείμενα πόθου! Αφήστε να σας κυνηγήσουν και λιγάκι, καθίστε πίσω και δείτε τους άλλους/ες, να κάνουν βήματα προς την δική σας κατεύθυνση. Με τον Ήλιο και τον Δία στο ίδιο αυτό ζώδιο, αποκτάτε όχι μόνο μια ερωτική διάθεση, αλλά κι έναν αέρα περιπέτειας, μια ανάγκη για αυτοέκφραση, αλλά και σπάσιμο των δεσμών σας με οτιδήποτε σας χωλαίνει.
Είναι τώρα μια θαυμάσια ευκαιρία και για τους δεσμευμένους, αλλά και για τους singles, να αφεθείτε λιγάκι, να ξεγνοιάσετε, να πάρτε και κανένα ρίσκο (συναισθηματικά μιλώντας πάντα), να αναστατώστε γλυκά τη ρουτίνα σας και να σηκώσετε κεφάλι. Μην το ψάχνετε, οι συγκυρίες είναι σούπερ, έχετε πολύ Σκορπιό να σας κάνει πλάτες, μην περιμένετε για δεύτερη τέτοια ευκαιρία. Το ότι ο Σκορπιός όπου πατάει, βαραίνει λίγο το κλίμα, είναι μύθος: απλά ότι αίσθημα περάσει από το μυαλό και την καρδιά, θα είναι σαν να έχει μπει σε ενισχυτή. Όλα θα τα νιώθετε στον υπερθετικό βαθμό και οι singles, θα αναζητήσετε ταίρι με νόημα (έστω κι αυτό είναι μια προσωρινή φάση για κάποιους/ες από εσάς, που δεν αγαπούν τις δεσμεύσεις).
Η Πανσέληνος, θα γίνει στον Ταύρο στις αρχές του μήνα κιόλας (στις 4) και θέλει να σας υπενθυμίσει ότι η ευτυχία σας, περνάει μερικές φορές μέσα από τους σημαντικούς άλλους της ζωής, που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι γνωστοί και οι φίλοι. Σε αυτόν τον κύκλο, οι singles, μπορεί να έχετε κάνει ήδη μια γνωριμία, την οποία, ήρθε η ώρα να ρεστάρετε ή να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά σε σχέση. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι, ρίξτε μια ματιά στο ταίρι σας και παρατηρήστε αν όλα πάνε καλά μαζί του/της. Δεν υπονοώ ότι αναγκαστικά κάτι θα συμβαίνει, αλλά καλό θα ήταν να έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά.
Ο Άρης από την θέση του Ζυγού (άουτς), πολύ θέλει να σας δαγκώσει, αλλά ευτυχώς δεν έχει δόντια! Μην του επιτρέψετε να σας χαλάσει την ζαχαρένια σε οικογενειακό επίπεδο, με ανούσιες γκρίνιες οι δεσμευμένοι, ενώ οι ελεύθεροι κι ωραίοι Καρκίνοι, μην τον αφήσετε να σας γκρεμίσει ότι έχετε δημιουργήσει σε θέματα εργασίας! Προσοχή!
Η Νέα Σελήνη τέλος, που θα γίνει στις 18, στον Σκορπιό (ω, τι έκπληξης!), για καλή σας τύχη, θέλει να σας γνωρίσει κάποιον/α καινούργιο/α και να κάνει την καρδούλα σας να χτυπήσει δυνατά από έρωτα! Τόση εύνοια πια! Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι, δεν αποκλείεται να πάθετε το ίδιο (ωχ κι αμάν!), αλλά αυτό το κρίμα, δεν θα το πάρω στο λαιμό μου!

Λέων
Καλό μήνα να έχετε περήφανα μου πλάσματα κι όλα καλά να σας πάνε!
Παρόλο που ο μήνας έχει πολύ Σκορπιό (όχι, μην μου κατσουφιάζετε, έχω να σας πω ωραία πράγματα, περιμένετε!), θα δείτε πως θα τον περάσετε με το κεφάλι ψηλά!
Διαβάστε τι όμορφα μπορείτε να κάνετε όλο τον πλανητικό Σκορπιό, να δουλέψει για την πάρτη σας! Έχουμε και λέμε: Ήλιος, Αφροδίτη, Δίας και Νέα Σελήνη, όλα θα είναι στον Σκορπιό. Κι ενώ το στόμα σας –πάω στοίχημα- έχει ελαφρώς στραβώσει, θα δείτε τι αγγελάκια μπορείτε να κατεβάσετε με την βοήθεια του.
Αρχικά, η οικογενειακή σας ζωή (αυτό αφορά κυρίως τους δεσμευμένους), θα κυλήσει σαν γλυκό μέλι. Πολλά θέματα που απασχολούν εσάς και το ταίρι σας, θα βρουν επιτέλους λύση, ή έστω εσείς, θα βρείτε ένα τρόπο να τα ξεπεράσετε. Οι κεραίες σας, θα τεντωθούν και θα πιάνετε στον αέρα, κάθε λέξη, κάθε νεύμα, κάθε συναίσθημα, ακόμα κι αν αυτό δεν έχει ειπωθεί ή δεν έχει εκφραστεί.
Θα σας πιάσει μια έντονα ρομαντική και νοσταλγική διάθεση (αμφότερους Λέοντες, ελεύθερους κα μη), βαθιά συναισθηματική, που θα σας κάνει πιο γλυκούς/ές, αλλά και πιο δεκτικούς στα αισθήματα. Ιδιαίτερα με την Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, θα αναζητήσετε πρόσωπα, δεσμεύσεις, σχέσεις, που θα βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την αφοσίωση, σε οτιδήποτε έχει ένταση, αλλά και βάθος.
Κι όλα αυτά σας τα γράφω, ενώ παράλληλα, ιδιαίτερα οι singles Λέοντες, θα έχετε πάρει λίγη από την τρέλα του Τοξότη και του Ερμή που θα βρίσκεται εκεί και θα θέλετε να το ρίξετε έξω και να πείτε «ναι» σε όποια πρόταση θα δέχεστε. Έχω όμως την υποψία, ότι η υπεροχή του Σκορπιού θα είναι καταλυτική για τις ερωτικές σας επιλογές. Ναι, θα έχετε κέφι, ναι, θα έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο, αλλά να δείτε που στο τέλος, θα κάνετε την έκπληξη και θα πάτε για το σίγουρο, το σταθερό, το βαθύ (επιμένω στη λέξη, είναι σύνθημα για τον Σκορπιό και την φύση του).
Ο Ταύρος, θα σας ανταμείψει με την Πανσέληνο στις 4 του μήνα στο ζώδιο του και αυτό που θα θελήσει από εσάς, είναι να κλείσετε εκκρεμότητες στα θέματα της δουλειάς σας. Κάντε το κι όλα καλά θα πάνε.
Τέλος, ο Άρης στον Ζυγό, σας στέλνει τα καλύτερα του χαιρετίσματα και σας βάζει σε ένα σύντομο τρυπάκι σκέψεων, που όμως μπορεί να αποβεί πολύ δημιουργικό, ιδιαίτερα εάν βάλετε τι σκέψεις σε μια σειρά και τις κάνετε πράξη, για το δικό σας όφελος. Οι singles, δεν αποκλείεται να κάνετε και νέα γνωριμία με την παρουσία σας σε κάποια συνάντηση φίλων, επομένως, μην χάσετε την όμορφη αυτή ευκαιρία!

Παρθένος
Τέλειο μήνα σας εύχομαι να περάσετε καλά μου Παρθενάκια!
Ο μήνας κυριαρχείται από το ζώδιο του Σκορπιού (που μια χαρά σας τα λέει, πιστέψτε με), αλλά θα ξεκινήσω από τον έτερο αγαπημένο σας φίλο, που δεν είναι άλλος από τον Ταύρο!
Ο καλός μας ο Ταύρος λοιπόν, έχει την Πανσέληνο αγκαλιά και λάμπει μαζί της! Σας χαμογελάει, σας κλείνει το μάτι και δεν έχει να σας ζητήσει τίποτε περισσότερο από το να χαλαρώσετε λίγο τα γκέμια και να δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ηρεμήσει, να ρίξει την ένταση και τους τόνους, όχι τόσο για το καλό των άλλων, όσο, για το δικό σας. Ναι, εννοείται πως οι γύρω σας, θα ανακουφιστούν κι εκείνοι, αλλά κυρίως, πρέπει να ξεδώσετε εσείς, για να καθαρίσει το σύστημα λιγάκι.
Λέγοντας αυτά, σας πάω στον Σκορπιό σε όλες του τις μορφές! Ήλιος, Αφροδίτη, Δίας και Νέα Σελήνη, όλοι, μας γνέφουν από αυτό το ζώδιο. Οι δεσμευμένοι, καλείστε να ανοιχτείτε στο ταίρι σας, να ανανεώσετε τη σχέση σας μαζί του, μέσα από ωραίες κουβέντες που θα φέρουν στην επιφάνεια πολλά πράγματα. Μην τρομάζετε, αυτή είναι η φύση του Σκορπιού: βουτάει με το κεφάλι στα βαθιά κι ότι πιάσει. Να μου το θυμηθείτε, αμφότεροι Παρθένοι (singles και μη), ενώ θα έχετε τρελή διάθεση για κοινωνικοποίηση και πολλές ευκαιρίες, στο τέλος της ημέρας, θα γυρέψετε εκείνον/η που σας έκανε κλικ, όχι γιατί ήταν ωραίος/α ή απλά εξυπνούλης/α και χαριτωμένος/η, αλλά εκείνο το πρόσωπο, με το οποίο νιώσατε μια σύνδεση σε άλλο επίπεδο. Τα καλά νέα λοιπόν είναι ότι, θα έχετε τέτοιες ευκαιρίες και μάλιστα αρκετές. Τα υπέροχα νέα είναι ότι, θα σας πάει σούπερ μια τέτοια γνωριμία και μάλιστα μια γνωριμία που εξαρχής θα έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο!
Οι δεσμευμένοι Παρθένοι, με τον Ερμή στον (γκουχ - γκουχ) Τοξότη, μπορεί να πείτε και μια κουβέντα παραπάνω στο ταίρι σας, ιδιαίτερα όταν την ίδια στιγμή, ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα σας ξυπνήσει έντονα τα συναισθήματα της κτητικότητας και της ζήλειας! Δεν γνωρίζω εάν θα έχετε λόγους για να κάνετε σκηνές ή να ξεκινήσετε νέο γύρο… καυγάδων, αλλά αντί να κάνετε τα χατίρια στον Τοξότη που δεν έχει όρια στην γλώσσα του, δεν αφήνετε και τίποτα να πέσει κάτω, να το κλωτσήσετε στην άκρη και να το προσπεράσετε με αδιαφορία; Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;
Να μην ξεχάσω να σας πω επίσης, ότι είναι μια υπέροχη εποχή για casual sex για όσους Παρθένους το επιθυμούν -γιατί ωραία τα είπαμε για όσους θέλουν σχέση- αλλά κι οι ορκισμένοι singles, θα έχετε κι εσείς τα τυχερά σας!

Ζυγός
Καλό σας μήνα πανέμορφα μου πλάσματα! Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που δεν θα σας ταλαιπωρήσει και να μου το θυμάστε, όλο και κάτι καλό θα σας συμβεί!
Με εσάς, θα ξεκινήσω από το μεγάλο σας όπλο, που δεν είναι άλλο, από τον Άρη στο ζώδιο σας! Για έναν ολόκληρο μήνα, θα στέκεστε γερά στα πόδια σας, θα ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και θα μπορέσετε να περάσετε (ή και να επιβάλλετε) τα ‘’θέλω’’ σας. Αυτός ο αέρας που θα αποπνέετε, να μου το θυμάστε ότι θα σας κάνει πολύ επιθυμητούς/ές, κοινώς θα έχετε τρελό sex appeal και τρελή πέραση. Παρόλο που ο Άρης σας προσδίδει έναν τόνο επιθετικό, για καλή σας τύχη, ο Άρης στο ζώδιο σας, ξέρει ποια είναι τα όρια και δεν τα ξεπερνάει. Αυτό σημαίνει ότι αν νιώσετε ότι γίνεστε δυσάρεστοι/ες, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αναδιοργανωθείτε. Οι singles, νομίζω ότι μπήκατε στο νόημα: ωραίες ευκαιρίες για παιχνίδι και σκοράρισμα! Οι δεσμευμένοι Ζυγοί, διεκδικείστε! Βάλτε τις μηχανές μπροστά και ζητήστε από το ταίρι σας όλα όσα θεωρείτε ότι σας λείπουν (προσοχή, φροντίδα, επικοινωνία κτλ.).
Η Πανσέληνος θα γίνει στον ζώδιο του Ταύρου στις 4 κιόλας του μήνα, και θα βάλει φωτιά στο… κρεβάτι σας! Πολύ πάρε-δώσε σεξουαλικής φύσης θα πέσει, αλλά δεν θα ακούσω κανένα παράπονο από εσάς. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί, φροντίστε να περάσετε καλά, αλλά μην αμελήσετε το έτερο ήμισυ και τις επιθυμίες του!
Κατά τα άλλα, πολύ Σκορπιό θα έχει ο μήνας, αλλά ούτε αυτό θα σας χαλάσει. Αυτό που θα προσέξετε οι δεσμευμένοι, είναι οι τάσεις κτητικότητας και ζήλειας που μπορεί να σας βγουν, μάλλον αδικαιολόγητα, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι, αφού αυτή είναι η φύση του Σκορπιού: να εκδηλώνει την ανασφάλεια του, γραπώνοντας τον άλλο από το λαιμό! Η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα, θα κινηθεί κι εκείνη στο ίδιο μοτίβο, κάνοντας πλάτες, κυρίως στους singles, για να βρουν ταίρι!
Οι singles εν ολίγοις, θα έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες να εγκαταλείψετε το club σας και να περάσετε σε εκείνο των δεσμευμένων εάν το θελήσετε, διότι είναι μια υπέροχη περίοδος, να δέσετε τον γάιδαρο σας. Ευνοούνται σκανδαλωδώς οι σχέσεις που θα βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σταθερότητα. Επίσης, μην φοβηθείτε τίποτα, ανάδρομους δεν έχουμε που να σας χαλάνε τη συνταγή, επομένως βουρ στο γλυκό!
Με τον Ερμή στον Τοξότη, που επίσης μια χαρά θα σας τα πει, οι δεσμευμένοι, θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε επικοινωνιακά ανοίγματα, αλλά και σοβαρές συζητήσεις με τον/την καλό/ή σας και πολύ καλά θα πράξετε. Όπως σας ανέφερα και πιο πάνω, είναι μια περίοδος τώρα που αβαντζάρει πολύ εσάς τους δεσμευμένους και μάλλον το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: μιλήστε, εκφράστε και βγάλετε τα αγκάθια από μέσα σας.

Σκορπιός
Χρόνια σας πολλά δυναμικά μου Σκορπιουδάκια! Μήνας των γενεθλίων σας ο Νοέμβριος και φέτος σας έχει φυλάξει, τα καλύτερα δώρα!
Ο Δίας (αυτός ο μέγας ευεργέτης), μπήκε στο ζώδιο σας και λέει να σας χαλαρώσει λιγάκι, να σας δώσει όσα σας στέρησε και να σας βοηθήσει να λάμψετε και να μεγαλουργήσετε! Έφτασε ο καιρός να απαλλαγείτε από την κατήφεια που μπορεί να σας πρόσθεσαν τα βάρη που κουβαλάτε και να χαμογελάσει λιγάκι και το πικραμένο σας χειλάκι!
Ήλιος, Δίας, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη, όλοι και όλες, κάνουν το πέρασμα τους από το ζώδιο σας. Ο Νοέμβριος, θα είναι ένας μήνας που θα αισθανθείτε μια γλυκιά –δυνατή, αλλά γλυκιά- ένταση, σχεδόν ευφορία! Άλλο να σας το λέω κι άλλο να το βιώνετε! Ξαφνικά, θα γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές/ριες κι ο κόσμος θα σας δει με άλλο μάτι. Θα αποκτήσετε μια λάμψη, έναν αέρα υπεροχής. Ξάφνου, κάθε λόγος και κίνηση σας, θα μετράει. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να διαγράψετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Μην διστάσετε! Τώρα είναι το σωστό λεπτό.
Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, δεσμευμένοι και μη, θα περάσετε στη φάση που θα τα θέλετε όλα έτοιμα στο πιάτο και δεν αποκλείεται να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας. Μεταξύ μας, πολύ καλά θα κάνετε και μην βάλτε φρένο. Εάν θέλετε να περιποιηθείτε extra τον εαυτό σας, κάντε το. Θέλετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας; Τώρα είναι η τέλεια στιγμή!
Εκφραστείτε, κινηθείτε, μην φοβάστε τις επιπτώσεις των πράξεων σας (έχετε κι ένα Δία να καθαρίζει για πάρτη σας, βρε!). Σπρώξτε μακριά τα προβλήματα ή βρείτε τους νέες λύσεις. Γενικότερα, πάρτε το μήνυμα: έξω το παλιό, μέσα το καινούργιο. Αυτό που γράφω, ισχύει για όλους τους Σκορπιούς, ανεξαρτήτως δέσμευσης, κι όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.
Φυσικά και ευνοούνται οι όποιες καινούργιες σχέσεις κτίζουν τις βάσεις τους αυτή την περίοδο. Οι singles επίσης, μπορείτε να έχετε όσο σεξάκι θέλετε, αλλά οφείλω να σας πω ότι ακόμα καλύτερα, όσοι/ες επιθυμείτε να κάνετε το επόμενο βήμα, θα μπορέσετε να κάνετε χωρίς φόβο ή αμφιβολία για το καλό αποτέλεσμα!
Η Πανσέληνος θα γίνει αρκετά νωρίς, στις 4 του μήνα, στον Ταύρο (ναι, σ’ αυτόν!) κι απλά υπερθεματίζει σε ότι σας έγραψα και πιο πάνω: κάντε το επόμενο βήμα, περάστε από την γνωριμία στην σχέση, από την σχέση στον γάμο. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί, απλά θα περάσετε μέλι με τον/την σύντροφό σας, αλλά μην απορήσετε εάν ακούσετε από την μεριά του/της, να εκφράζει επιθυμίες ή ψευτοπαράπονο και να ζητάει περισσότερο την προσοχή σας, παρά να θέλει να δημιουργήσει ένταση ή πρόβλημα.

Τοξότης
Καλό μήνα να έχετε καταπληκτικά μου Τοξοτάκια!
Από όλα έχει ο μπαξές αυτόν τον μήνα, αλλά το γενικό μοτίβο, το μονοπωλεί ο γείτονας σας, ο Σκορπιός. Κι εσείς όμως έχετε παρουσία αυτόν τον μήνα, με τον Ερμή στο ζώδιο σας, να σας κάνει λαλίστατους, επικοινωνιακά ανοιχτούς κι ευέλικτους και οφείλω να είπω, τρομερά ώριμους στην σκέψη, άρα και στις επιλογές!
Έχοντας κάνει αυτόν τον πρόλογο, οι singles, φαντάζομαι ότι το πιάσατε το υπονοούμενο: τέλειος μήνας για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση! Ο Ερμής παρεούλα με τον Κρόνο στο ζώδιο σας (κουράγιο, φεύγει από πάνω σας όπου να ναι!), κατά τα τέλη του μήνα, θα σας ευνοήσουν πολύ στις όποιες αποφάσεις πάρετε σχετικά με αυτό το θέμα. Ένα θα σας πω: κάντε το βήμα, πάρτε την απόφαση, δεν θα το μετανιώσετε, γιατί ο Δεκέμβριος, δε θα μας τα πει καλά σχετικά με αυτό το θέμα (δεν σας λέω λέξη παραπάνω! Να περιμένετε να σας τα πω τον επόμενο μήνα!).
Η Πανσέληνος στις 4 του μήνα, στον πολύ και σούπερ Ταύρο, θέλει να σας βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες με θέματα που άπτονται της καθημερινότητας σας ή της εργασίας σας. Οι δεσμευμένοι Τοξότες, θα αισθανθείτε και μια μικρή πίεση περισσότερο, να λάβετε αποφάσεις που θα βάλουν ένα τέλος σε ότι μένει λειψό ή στη μέση. Μια χαρά θα πράξετε και μπράβο σας, απλά προσέξτε να μην ανακατευτείτε και πολύ με θεματάκια που αγγίζουν τα όρια γηπέδου του/της συντρόφου σας κι έχουμε δράματα!
Ο Άρης στον παιχνιδιάρη κι ανάλαφρο Ζυγό, όλο το μήνα στέλνει φιλάκια και γνεύει με νόημα σε όλα τα Τοξοτάκια! Παίξτε, διασκεδάστε, ρίξτε το με φίλους έξω, κάντε νέες γνωριμίες, καινούργιες παρέες, αναμειχθείτε με συλλόγους, κλαμπ, ξεκινήστε ένα χόμπι (κι ας το αφήσετε, και τι έγινε;), αλλά…. Κουνηθείτε και ξεδώστε! Κάπου εκεί υπάρχει και μια νέα γνωριμία για τους singles, ενώ οι δεσμευμένοι/ες, θα περάσετε κρέμα με τον/την καλό/ή σας! Ξέρετε τι ωραία ψυχολογία θα φτιάξετε;
Α, και μιας και το έφερε η κουβέντα, ο Σκορπιός ο πολλά βαρύς (με Ήλιο, Αφροδίτη, Δία και Νέα Σελήνη στο ζώδιο του), δεν θέλει να σας κάνει κακό, απλά μπορεί να νιώσετε ένα βάρος που δεν θα ξέρετε που να αποδώσετε. Ε, αποδώστε τον στον Σκορπιό, να πάει στο καλό και να μην σας ξαναενοχλήσει. Διαφορετικά, θα βουρλιστείτε άδικα και χωρίς λόγο. ΔΕΝ θα σας φέρει γεγονότα ο Σκορπιός και ο μικρός στρατός από πλανήτες που έχει βγάλει βόλτα. Αν μάλιστα θέλετε, μπορείτε και να τον εκμεταλλευτείτε: είναι τέλεια ευκαιρία, για να ξετρυπώσετε εχθρούς, να αποκαλύψετε σχέδια που έγιναν πίσω από την πλάτη σας! Ορίστε! Να τα καλά! Οι ελεύθεροι δεν θα βρείτε λόγο ή αιτία να περάσετε άσχημα. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε ευκαιρίες να ξετρυπώσετε λαγούς!

Αιγόκερως
Νοέμβριο θαυμάσιο σας εύχομαι να περάσετε καλά μου πλάσματα και γιατί άλλωστε να μην περάσετε μούρλια όταν σας δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες;
Αναρωτιέμαι πόσα καλά μπορεί να σας φέρει ο μήνας με το «καλημέρα», όταν η Πανσέληνος γίνεται στις 4, στον υπέροχο Ταύρο και σας ψιθυρίζει το παρασύνθημα για να διασκεδάσετε, να βάλετε το πρόγραμμα και τις σκοτούρες στην άκρη και να δείτε τι όμορφα μπορείτε να περάσετε, εάν για λίγο πατήσετε pause και χαλαρώσετε. Οκ, αν δεν γουστάρετε (ή δεν μπορείτε) να χαλαρώσετε, μην ξεχάσετε να φορέσετε το καλύτερο σας χαμόγελο, γιατί θα νιώσετε την ανάγκη να γίνεται ποθητός/ή, ερωτεύσιμος/η, αλλά και να ανοίξετε τις πόρτες σας για να σας φλερτάρουν. Θα περάσετε μούρλια με αυτό το Φεγγάρι, αρκεί όμως να το θέλετε και να επιτρέψετε και λίγη διασκέδαση στον εαυτό σας!
Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού (βρε, μην κατσουφιάζετε!), δεν θα σας κάνει ζημιά. Άντε, το πολύ πολύ να σας φέρει καμία μουρμούρα στη δουλειά, αλλά φαντάζομαι, είναι συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Οι singles, παίζει να χτυπήσετε διάνα με ερωτοκατάσταση-αστραπή στο χώρο εργασίας (ας πούμε, επαγγελματικό χώρο, -με την ευρύτερη έννοια της λέξης- για να είμαι πιο ακριβής), επομένως, τρίψτε τα χεράκια σας! Μην περιμένετε να βγάλετε σχέση από εκεί, αλλά κι ακόμα σας βγει, μαγκιά σας!
Ο Ερμής στον Τοξότη, θα γεμίσει το μυαλουδάκι σας με σκέψεις (ευχάριστες, σε γενικές γραμμές), ενώ οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι, δεν αποκλείω και την ιδέα να ακούσετε νέα από το εργασιακό περιβάλλον του/της συντρόφου σας, που θα έχουν επίσημο τόνο. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό, όλα μεστά και σοφά θα γίνουν.
Ο Σκορπιός, αυτόν το μήνα, έχει γεμίσει τον ουρανό, αλλά κι αυτό είναι μια ακόμα καλή είδηση για εσάς! Ήλιος, Αφροδίτη, Νέα Σελήνη και Δίας, όλοι μας κοιτούν στα μάτια, από τον Σκορπιό. Κι εκεί που λέτε «τι καλό μπορεί να μου συμβεί με τον Σκορπιό καβάλα;», έρχομαι να σας λύσω την απορία: πολλά και καλά! Είναι μια θαυμάσια περίοδος, όλοι οι Αιγόκεροι (ανεξαρτήτως δέσμευσης), να ανοίξετε τους κύκλους των φίλων σας, να τους ξεσκαρτάρετε, να κάνετε νέους, (κι άρα, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες), ενώ παράλληλα, μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά καινούργια πράγματα, χόμπι, να γραφτείτε σε συλλόγους, να βάλετε νέους στόχους, αλλά κυρίως, μπορείτε να διασκεδάσετε! Είδατε που το μοτίβο αυτό, σας κυνηγάει όλο τον μήνα τελικώς;
Οι singles, εκμεταλλευτείτε τη Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα για να κάνετε νέες γνωριμίες, που θα έχουν βάθος κι ουσία και φυσικά ωραίο σεξάκι! Οι δεσμευμένοι, μπορεί και να εκφράσετε ζήλια για την ανοιχτή διάθεση που θα δείξει να έχει το ταίρι σας, αλλά είναι αμαρτία να μπείτε φυλακή, εάν πρώτα δεν διαπιστώσετε… διαρροές!

Υδροχόος
Καλό σας μήνα αδέσμευτα μου Υδροχοάκια! Ο Νοέμβριος θα σας δοκιμάσει, αλλά και θα σας δώσει τρυφερό φιλί στο μάγουλο!
Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στον τρομερό και φοβερό Ταύρο (άουτς!), αλλά να σας πω εδώ, ότι καλύτερο Φεγγάρι, δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε, αμέ! Κι αν αρχικά πιστεύετε ότι θα σας ζορίσει, να σας θυμίσω ότι εσείς είστε εκείνοι/ες που έχετε ζορίσει τον εαυτό σας και τον έχετε φέρει στα άκρα, ενώ το Φεγγαράκι, δεν θέλει να κάνει τίποτα παραπάνω, από το να σας υπενθυμίσει ότι οφείλετε να κρατήσετε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας και του σπιτιού. Αν δεν το κάνετε, ναι, θα νιώσετε την Πανσέληνο βαριά πάνω από τα κεφάλια σας, ενώ αν ακούσετε με προσοχή το διάταγμα της και χαλαρώσετε, ρίξετε τις στροφές (δεν σας λέω να πέσετε στο ρελαντί, αλλά κόψτε κάτι), θα δείτε τι όμορφα που θα το βιώσετε. Φροντίστε λιγάκι τον εαυτό σας, ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι/ες Υδροχόοι για να πάρει τα πάνω της κι η ψυχολογία σας.
Ο Άρης όλο το μήνα, θα βρίσκεται στον φιλικότατο Ζυγό, επομένως, πάρτε βαθιά ανάσα, όλοι οι Υδροχόοι, η ροή ενέργειας στην ατμόσφαιρα, θα είναι ήπια, συνεχόμενη κι ευεργετική για εσάς! Οι singles, τολμήστε να κάνετε ανοίγματα σε πρόσωπα έξω από τα συνηθισμένα σας στάνταρ (οκ, μην το ξεχειλώσετε και φτάσετε στο άλλο άκρο, πιάσατε το νόημα φαντάζομαι), δοκιμάστε πρόσωπα που δεν θα τους δίνατε δεύτερη ευκαιρία ούτε για πλάκα και περάστε ζάχαρη. Φυσικά, μιλάω για casual sex κι εφήμερες καταστάσεις, μην ψαχτείτε και μην επιζητήσετε τίποτα παραπάνω.
Αν θέλετε να μιλήσουμε για κάτι παραπάνω, θα σας πάω στον αγαπημένο σας Σκορπιό, που από αυτόν, έχει μπόλικο ο μήνας! Ήλιος, Αφροδίτη, Δίας και Νέα Σελήνη σας χαιρετούν με αγάπη από αυτό το ζώδιο και μπορούν –αν το θέλετε- να σας κάνουν τη ζωή πιο πιπεράτη και σεξουλιάρικη! Προβλέπω να βάζετε υψηλούς στόχους οι singles, να δαγκώνετε τη λαμαρίνα με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σας περιβάλλον (όχι αναγκαστικά στο ίδιο γραφείο με εσάς, αλλά να γνωρίζεστε επαγγελματικά, για παράδειγμα). Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι, θα έχετε μια φίνα και ρομαντική διάθεση, που θα περάσει προς τα έξω και το καλό που σας θέλω να προσέχετε μην σας βγει εκτός ελέγχου η όλη κατάσταση. Θα έχετε τρελή επιτυχία στον κοινωνικό σας κύκλο και μεγάλο σουξέ. Κι επειδή μιλάμε για Σκορπιό εδώ, το πάθος και το δράμα, πάνε πακετάκι, επομένως… το νου σας!
Με τούτα και με κείνα, ωραία θα τον βγάλετε τον μήνα, χωρίς πολλά παράπονα, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις περιστάσεις και να μην πατήσετε τις λεπτές κόκκινες γραμμές, μεταξύ του χαλαρού, του άνετου και της μεγάλης οικειότητας που δεν δικαιολογείται με ελαφρές γνωριμίες.

Ιχθύες
Υπέροχο μήνα να έχετε γλυκά μου Ψαράκια! Όλα τα καλά του ουρανού να βιώσετε και να χαμογελάτε πάντα!
Τα καλά νέα του μήνα, λέγονται «Σκορπιός»! Πολύ Σκορπιό θα έχει το πλανητικό στερέωμα και τόσο το καλύτερο για εσάς! Ήλιος, Αφροδίτη, Δίας και Νέα Σελήνη, σας δίνουν τρελή αβάντα και σας προωθούν σαν τρελοί. Μην ψάχνετε για καλύτερη περίοδο από αυτήν, τα πάντα σας λένε «προχώρα!». Θέλετε να δοκιμάσετε ένα καινούργιο έρωτα οι singles; Κάντε το, τολμήστε το, μην χάνετε χρόνο! Θέλετε οι δεσμευμένοι να κάνετε μια ανανέωση στη σχέση σας, να λύσετε μερικά θεματάκια και να επιτρέψετε και στο έτερο ήμισυ να επικοινωνήσει μαζί σας για θέματα που το απασχολούν; Ναι, τώρα είναι η σωστή η ώρα. Μπείτε στο νόημα και κουνήστε χέρια και πόδια για να πετύχετε τα αποτελέσματα που τόσο επιθυμείτε. Όχι μόνο δεν θα μπλοκαριστείτε σε συναισθηματικά θέματα, αλλά θα βρείτε επιτέλους κι έξυπνες (και πονηρές) λύσεις.
Η Πανσέληνος στις 4 κιόλας του μήνα στον Ταύρο, υπερθεματίζει σε ότι ήδη έχω γράψει: βρείτε μια χρυσή τομή σε ότι πρέπει να γίνει και σε ότι επιθυμείτε να κάνετε, βάλτε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και πράξτε τα δέοντα για να επιτύχετε ότι έχετε βάλει στόχο. Μέσα από καλά δομημένη επικοινωνία, οι singles δεν αποκλείω να ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση σε σωστές βάσεις, ενώ οι δεσμευμένοι, θα εκπλαγείτε από ότι μπορεί να ακούσετε από τον/την σύντροφό σας, σχετικά με κάποιους στόχους που έχει θέσει εκείνος/η για την ζωή του/της!
Ο Ερμής από τον Τοξότη (όχι, δεν βρίζουμε), ίσως σας φέρει κανένα μαντάτο από το χώρο της καριέρας σας ή το κοινωνικό σας περιβάλλον που μπορεί να σας φανεί… κάπως! Φυσικά και θα προσπεράσετε, φυσικά και δεν θα πάρετε από το πακετάκι, κι όλα θα τρέξουν μέλι-γάλα! Αν πάλι, νιώσετε ότι στριμώχνεστε, απλά σοβαρέψτε το πράγμα από μόνοι/ες σας και πάρτε καμιά πρωτοβουλία σχετική με αυτό το κομμάτι. Να δείτε που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.
Ο Άρης από τον Ζυγό, όχι μόνο σας στέλνει φιλάκια, αλλά και κάτι παραπάνω: ευχές για πολύ και καλό σεξάκι, είτε το θέλετε μέσα στην σχέση σας, είτε το θέλετε μόνο του και χωρίς δεσμεύσεις. Να δείτε που θα είναι και πολύ ρομαντικό, πολύ τρυφερό και πολύ θα σας αρέσει! Οι δεσμευμένοι μάλιστα, δεν αποκλείεται και να δείτε το ταίρι σας να αναλαμβάνει δράση για διάφορα θέματα και πολύ θα σας ενθουσιάσει αυτό! (για να μην πω, θα σας ανάψει!). Είναι θαυμάσια περίοδος για να ξανά-ερωτευτείτε τον άνθρωπο σας και να περάσετε γλύκα!
Ακόμα κι η παραφωνία του Ερμή στον Τοξότη, δεν βλέπω να ανακόπτει τη φόρα που θα πάρετε αυτό το μήνα και με τόσο Σκορπιό να σας κάνει πλάτες, ε, θα δείτε ότι όλα, δεν θα πάνε απλώς καλά, αλλά θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Εσείς δεν έχετε, παρά να αναλάβετε δράση και να απολαύσετε τα φρούτα των κόπων σας (των συναισθηματικών μιλώντας πάντοτε)!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε