zodia

02/11/17: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 02/11/17, 10:59

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα και να πάρεις την ζωή πιο «χαλαρά», χωρίς να εκνευρίζεσαι «για ψύλλου πήδημα». Αν όμως δεν καταφέρεις να απαλλαγείς από την νευρικότητά σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρεις «στραβά» κάποιες επιπολαιότητες των άλλων, χαλώντας τελικά το όποιο καλό κλίμα. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε ανταμείψει με την ανεύρεση-απόκτηση ενός παλαιού αντικείμενου αξίας ή απλά την επιστροφή κάποιων δανεικών.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί απλά να… απολαύσεις τα πλεονεκτήματά της. Αν όμως είσαι μόνος/η, φρόντισε να βρεθείς με πρόσωπα που ξέρεις ότι σε αγαπούν και τα αγαπάς χωρίς όμως να έχεις το μυαλό σου σε «μπλεξίματα»!

 

Ταύρος

Γενικά

Ο Δίας απέναντί σου επιθυμεί να σου χαρίσει όμορφες και θετικά φορτισμένες στιγμές, ίσως μάλιστα να σε ανταμείψει και με συγκεκριμένες παροχές που θα κάνουν το μέλλον σου να δείχνει πιο φωτεινό. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε κάνει να είσαι… αλλού και να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ζεις στο σήμερα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην διατροφή σου, ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει και επαγγελματική σχέση και με δεδομένη την θετική επιρροή του Δία στα προσωπικά σου, όλα θα εξελιχθούν… ομαλά! «Παίζει» βέβαια και η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα φαίνεται να ανακινεί μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία που μπορεί να σου προσφέρει μια πολύτιμη διέξοδο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό έχει όλη την καλή πρόθεση να συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως τελικά η χαρά σου να… μετριαστεί από κάποιες επιπολαιότητες που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται. Αλλά επειδή πιθανότατα δεν πρόκειται για κάτι που θίγει πραγματικά την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων, μάλλον πρέπει «να βάλεις νερό στο κρασί σου»!

Ερωτικά

Είτε είσαι μόνος/η είτε… όχι, το πιθανότερο είναι να σου δοθεί η ευκαιρία για κάτι «ενδιαφέρον», πρόσεξε όμως μήπως στην όλη κατάσταση υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που η δημοσιοποίησή τους θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μίνι σκάνδαλο!

 

Καρκίνος

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η, με συνέπεια να κλειστείς στον εαυτό σου, αναπολώντας τα «πώς» και τα «γιατί» καταστάσεων του παρελθόντος. Και το… κακό είναι ότι με την Σελήνη στον Κριό οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν το πότε θα «ξεκολλήσεις». Καλό είναι λοιπόν να επανακτήσεις την δυναμική σου, πριν χαθούν οριστικά οι ευκαιρίες σου. Παράλληλα βέβαια, θα σου δοθεί η δυνατότητα να έρθεις ακόμη πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε παλιά είτε… νέα!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία να μπεις σε μια σχέση που έχει ουσιαστικές προδιαγραφές μονιμότητας, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια επανασύνδεση. Αλλά κι αν είσαι δεσμευμένος/η, αναμένονται περισσότερες… αγκαλιές!

 

Λέων

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό διανθίζει την καθημερινότητά σου με έντονες στιγμές και βέβαια δεν αποκλείεται να «τα τσουγκρίσεις» με άτομα που δρουν εγωιστικά και δεν υπολογίζουν τους άλλους. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις μια νέα τεχνική ή να επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σου προσφέρει ένα κληροδότημα μεγάλης συναισθηματικής αξίας αλλά ίσως η μεγαλύτερη συνεισφορά του να είναι η δημιουργία ενός «ζεστού» οικογενειακού κλίματος.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να «παίξεις» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου αλλά και να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή συνάντηση. Από εκεί και ύστερα όμως, όλα τα … ωραία θα συμβούν σε έναν προσωπικό χώρο.

 

Παρθένος

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα επαναφέρει δυνατές μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και μπορεί να «ακυρώσει» προσωρινά τη λογική σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις την αρχική αιτία, όσων σε ταλαιπωρούν «ανεξήγητα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για να καλύψεις τις ανάγκες σου, είτε για να ρισκάρεις με σκοπό το κέρδος. Ίσως όμως να λάβεις κι εσύ δώρα ή χρήματα από συγγενικά σου πρόσωπα.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από τα παλιά μπορεί να σου βάλει… ιδέες για κάτι περισσότερο κι ίσως πραγματικά να αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να «τρέξει» μια κατάσταση με ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας, που «κουβαλά» μια ιδιαίτερη σοφία.

 

Ζυγός

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σου παρέχει τις προϋποθέσεις για να ωφεληθείς από μια συνεργασία, ίσως μάλιστα λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Στην πορεία βέβαια δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και τα πισωγυρίσματα αλλά «τέλος καλό, όλα καλά». Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως σου επιστραφούν κάποια χρήματα Επιπλέον, μπορεί να αναβιώσει μια παλιά δουλειά αλλά και να αξιοποιήσεις αδιάθετο εξοπλισμό που στην παρούσα φάση «σου λύνει τα χέρια».

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σου δίνει πλεονέκτημα στα προσωπικά σου κι αν το επιθυμείς μπορείς προχωρήσεις σε μια σχέση. Ωστόσο, είναι πιθανόν να μπεις σε… δίλημμα μεταξύ δύο προσώπων, που το ένα σε καλύπτει κυρίως υλικά και το άλλο συναισθηματικά.

 

Σκορπιός

Γενικά

Με τον Δία στο ζώδιό σου, η τύχη σου… περισσεύει και το μόνο που καλείσαι να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας κυρίως σπατάλες και επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Με την Σελήνη στον Κριό μάλιστα, μπορεί να παρασυρθείς σε κάποιες διατροφικές «ατασθαλίες», οπότε «κράτα χαρακτήρα». Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, με σκοπό όμως να αναβιώσεις ένα ταλέντο σου κι όχι κάποιες «κακές συνήθειες»!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βάζει στον πειρασμό να ενδώσεις σε μια σχέση που σίγουρα έχει πλεονεκτήματα αλλά και κάποιες «κρυφές» πλευρές, αν το πράξεις όμως να θυμάσαι ότι κανείς και τίποτε δεν σου εξασφαλίζει την δέουσα εχεμύθεια!

 

Τοξότης

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να «βγάλει στην φόρα» ένα οικογενειακό μυστικό ή να συμβάλλει στην ανεύρεση αντικειμένων που σου θυμίζουν πολλά. Όλα αυτά ωστόσο έχουν ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» προσωρινά στο χθες, καθιστώντας δύσκολη την προσαρμογή σου στο σήμερα! Ευτυχώς όμως, η Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να «συνέλθεις» γρήγορα και να δημιουργήσεις ή απλά να διασκεδάσεις, απολαμβάνοντας την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Ερωτικά

Δεν έχει νόημα να γκρινιάζεις, όταν περιβάλλεσαι από πρόσωπα που σε αγαπούν και σε σέβονται. Αν μάλιστα η προσωπική σου ζωή σου φαίνεται «ανιαρή», μπορείς να… δανειστείς για την ώρα τα πολλά και σπαρταριστά επεισόδια στις ζωές των φίλων σου!

 

Αιγόκερως

Γενικά

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εξασφαλίσεις όλα τα καλά για σένα και τους οικείους σου, όχι όμως… άκοπα, αφού στην πορεία θα προκύψουν εντάσεις και ανταγωνισμοί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια προσωρινή «αλλαγή έδρας» ή να δεχθείς επισκέψεις που θα σε αναστατώσουν. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, συμβάλλοντας σε έντονες συγκινήσεις και την δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει και ένα παλιό χόμπι σου.

Ερωτικά

Σε κοινωνικό επίπεδο έχεις τον τρόπο να κερδίζεις τις εντυπώσεις, κάτι που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με ένα «απαστράπτον» πρόσωπο, αν όμως επιχειρήσεις το κάτι παραπάνω, μπορεί να διαπιστώσεις ότι τελικά υπάρχουν και κάποιες δύσκολες απαιτήσεις.

 

Υδροχόος

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας σπουδαίας προοπτικής. Επιπλέον, στη δουλειά σου φαίνεται να διευκολύνεσαι ύστερα από την μεσολάβηση ενός «ισχυρού» προσώπου, γι’ αυτό μην διστάσεις να ζητήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν κι ακόμη… περισσότερα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και να εντείνει τις προσπάθειές σου για να μάθεις περισσότερα, μέσα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ερωτικά

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος, αλλά σε κάθε περίπτωση μαζί με τα ευχάριστα θα… ενσκήψουν και κάποιες παλιές «αμαρτίες» και καλό είναι να μην πάρεις το όλο θέμα «αψήφιστα»!

 

Ιχθύες

Γενικά

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει και σου… άρεσαν! Ίσως μάλιστα ξαναβρεθείς σε μέρη που «μιλάνε» στην ψυχή σου. Μπορείς βέβαια να «δουλέψεις» την όψη, εντρυφώντας σε θρύλους και παραδόσεις ή μελετώντας το οικογενειακό ιστορικό σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις αμέσως το περίσσευμά σου, καταλήγοντας στα… ίδια!

Ερωτικά

Συγκινητικές προσφορές ή μια ανταλλαγή δώρων μπορεί να δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, ακόμη όμως κι αν σήμερα συμβάλλουν σε μια νέα «κατάκτηση» ποτέ μην… πιστέψεις ότι τα υλικά αγαθά αρκούν για να «εξαγοράσουν» την αγάπη.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε