hearts-feathers

02/11/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 02/11/17, 13:00
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου ενισχύοντας την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητά σου. Ωθείσαι να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες στα ερωτικά σου και να μη σπαταλήσεις πολύτιμο χρόνο με δεύτερες σκέψεις ή ενδοιασμούς και να προσελκύσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Η αυτοπεποίθηση και αλλά κι η σεξουαλικότητα δε σου λείπουν, οπότε λογικό είναι να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και να βγεις νικητής/α στο παιχνίδι της κατάκτησης. Είσαι πάντως πολύ κοντά στο να βρεις κάτι που θα σε συναρπάσει.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα νιώσεις την ανάγκη να τονώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, το θέμα είναι να κρατήσεις το μέτρο γιατί το πείραγμα μπορεί να καταλήξει σε ανταγωνισμό και τελικά να καβγαδίσετε και να χαλάσετε ένα όμορφο βράδυ.

Ταύρος
Έχεις μια συναισθηματική αναστάτωση αλλά έτσι δεν μένεις αδρανής, περιμένοντας από τους άλλους να δεις τι θα κάνουν. Μάλιστα, θα σπρωχτείς κάνεις πράγματα, να επιχειρήσεις το κάτι παραπάνω, να βρεις τρόπους, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου για να κατακτήσεις ένα άτομο που θέλεις. Με το θάρρος που έχεις πολύ πιθανό να το προσεγγίσεις ευθέως για να του εκφράσεις τις προθέσεις σου. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να σου βγει κάπως απότομα.
Αν είσαι σε σχέση, στη δουλειά σου επικρατεί ένα έντονο κλίμα ή οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, με αποτέλεσμα από το απόγευμα και μετά να νιώθεις εξαντλημένος/η, αποζητώντας ηρεμία, στοργή και φροντίδα από το ταίρι σου.

Δίδυμοι
Ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ήσουν συγκρατημένος/η και περίμενες την κατάλληλη στιγμή να κινηθείς, αυτές τις μέρες σε έχει πιάσει μια ανυπομονησία και θέλεις να τρέξεις τα ερωτικά σου. Γι’ αυτό σήμερα θα είσαι πιο αποφασισμένος/η και διεκδικητικός/η προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν πρόκειται να υποχωρήσεις, αν δεν περάσει το δικό σου. Ωστόσο, διατηρείς το ανέμελο και παιχνιδιάρικο στιλ σου που σε βοηθά να πλησιάσεις περισσότερο χωρίς να φανεί ξεκάθαρα το τι επιδιώκεις.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να εκνευριστείς ή να λογοφέρεις με ένα φίλο σου για ένα προσωπικό του θέμα, αγνοώντας τον σύντροφό σου και τις προτροπές του να αδιαφορήσεις, ίσως γιατί έχει πει ένα ψέμα που σε πείραξε ή την έχεις δει εγωιστικά.

Καρκίνος
Πρέπει να είσαι σίγουρος/η τι ψάχνεις, για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά σου που ελέω Δία δεν είναι και λίγες... Το τι θεωρείς εσύ σημαντικό να υπάρχει στην ερωτική σου ζωή, πώς κρίνεις ότι κάποιο είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να στο προσφέρει και να μην παρεκκλίνεις από το στόχο σου, θα σε φέρει πολύ κοντά στην επιτυχία. Όταν παρασύρεσαι συναισθηματικά και κάνεις παρορμητικές κινήσεις, έχε υπόψη σου ότι το αποτέλεσμα δε θα είναι το αναμενόμενο.
Αν είσαι σε σχέση, κάποια επαγγελματικά θέματα ίσως φάνε αρκετό από τον χρόνο σου σήμερα, με αποτέλεσμα, εκτός από σωματική κούραση να γίνεις κι ευέξαπτος/η με κάθε τι που αναφέρει το ταίρι σου, ιδίως με τις υποδείξεις ή τη συμβουλή του να... ηρεμήσεις.

Λέων
Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας μια βόλτα να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου ή να συναντήσεις τα πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου που ξέρεις ότι μαζί τους περνάς καλά, υπάρχει κατανόηση και μπορείς να μιλήσεις με άνεση για διάφορα θέματά σου. Ίσως σε βοηθήσει να ξεχάσεις για λίγο κι ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ, αλλά προς το παρόν νιώθεις ότι όλα είναι εναντίον σου και η κατάσταση μεταξύ σας δεν προχωράει ή να το βγάλεις από μέσα σου και να ξεσπάσεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πολύ πιθανό ένας συγγενής να γίνει η αιτία που θα λογοφέρετε με τον σύντροφό σου, είτε γιατί θα πει κάτι που θα παρεξηγηθείς είτε για τις συχνές παρεμβάσεις του στη σχέση σας που σου σπάνε τα νεύρα.

Παρθένος
Έχεις πέραση αυτή την εποχή, σε ελκύουν κι ελκύεις, συμβαίνουν όμως και αναποδιές και ενδεχομένως μια κατάσταση να μην προχωρά όσο σύντομα θα ήθελες ή να αλλάζουν τα δεδομένα σου. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί τελικά ίσως είναι για το καλό σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά για να ζήσεις το τώρα και τις καινούργιες συγκινήσεις που σου προσφέρει. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται και άφησε τις πολλές αναλύσεις και σκέψεις γιατί ο χρόνος κυλά και αυτές μειώνονται.
Αν είσαι σε σχέση, αν θεωρείς ότι χρειάζεται να κοπούν κάποια περιττά έξοδα, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στα οικονομικά σας ή να υπάρξει μια βελτίωση, μη διστάζεις, ακόμα κι αν ο σύντροφός σου «κλωτσήσει».

Ζυγός
Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Κριό, νιώθεις πιο δυνατός/η και ακμαίος/α από ποτέ, όμως μπορεί και να οδηγηθείς σε απερίσκεπτες ενέργειες εξ αιτίας της σιγουριάς σου και να βγάλεις μια μάλλον εγωιστική συμπεριφορά του τύπου «εγώ είμαι κι άλλος κανείς». Από την άλλη, είναι πιθανό να προκύψει και μια νέα ερωτική γνωριμία σε μια εκδήλωση που θα παρευρεθείς ή μέσα από μια παρέα, όπου εκτός από την έντονη σεξουαλικότητα, θα σε κερδίσει η ευθύτητα και η ειλικρίνεια του συγκεκριμένου ατόμου.
Αν είσαι σε σχέση, η απότομη συμπεριφορά του συντρόφου σου εξ αιτίας ενός θέματος που θα προκύψει μπορεί να σε εκνευρίσει αρκετά, να ξεχάσεις κι εσύ τους καλούς σου τρόπους και να ανταπαντήσεις στον ίδιο τόνο. Το ζητούμενο όμως είναι να το λύσετε κι όχι να τσακωθείτε.

Σκορπιός
Τα πράγματα πάνε όπως ακριβώς τα είχες υπολογίσει κι ακόμα καλύτερα, οπότε δε χρειάζεται να βιάζεσαι, κυρίως αν η επαφή σου με ένα πρόσωπο είναι πολύ πρόσφατη γιατί ακόμα θέλετε χρόνο για να γνωρίσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον για να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο. Σίγουρα πάντως εξελίξεις θα υπάρξουν και μάλιστα αρκετές, γι’ αυτό χαλάρωσε κι απόλαυσε όλα τα στάδια. Πιθανή είναι επίσης μια κρούση από άτομο που σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο.
Αν είσαι σε σχέση, οι αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς σου ή ένα θέμα που θα προκύψει με αυτή ενδέχεται να χαλάσουν το πρόγραμμα που είχες στο νου σου για μια ήρεμη βραδιά με το ταίρι σου, κάτι που θα σε απογοητεύσει.

Τοξότης
Το να πηγαίνεις σε πολυσύχναστα μέρη και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, μάλλον είναι ο μόνος τρόπος ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να βρεις κάποιον/α που θα σου προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, η κατάσταση με ένα πρόσωπο που θέλεις καιρό θα αρχίσει να εξελίσσεται, καθώς θα αφήσει να φανούν σημάδια ότι επιδιώκει κάτι παραπάνω από σένα, όμως πρέπει να γίνουν βήματα κι από την πλευρά σου και μάλιστα άμεσα, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο...
Αν είσαι σε σχέση, το μυστικό για να διατηρηθεί το ήρεμο κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου είναι να έχετε και οι δυο κάποιες προσωπικές ελευθερίες και να μη νιώθετε περιορισμένοι. Το να βγαίνει συχνά ο καθένας σας με την παρέα του είναι μια καλή λύση.

Αιγόκερως
Πρέπει να αφήνεσαι που και που πιο ελεύθερος/η στα ερωτικά σου και να μη σκέφτεσαι συνεχώς το μετά και τις συνέπειες. Αυτό που οφείλεις σίγουρα είναι να ζήσεις το τώρα, γιατί το μέλλον δεν μπορείς να το προβλέψεις. Μην απορρίπτεις κανέναν και τίποτα, μένοντας στην πρώτη εικόνα γιατί δε γνωρίζεις τι θα βγάλει στην πορεία. Σήμερα θα σου δοθεί η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σε φλερτάρει, οπότε, αν λειτουργήσεις με το συναίσθημα της στιγμής, θα αποκτήσεις μια όμορφη εμπειρία.
Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τσακωθείτε με τον σύντροφό σου, για ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι και κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε γιατί έχετε μια διαφορετική αντίληψη του χρόνου που πρέπει να γίνουν, καθώς θα επιμείνεις ότι καλό είναι να περιμένετε λίγο ακόμα και να οργανωθείτε.

Υδροχόος
Ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα για σένα, αφού η απρόσμενη γνωριμία σου με ένα πρόσωπο, μέσω του περιβάλλοντος που κινείσαι ή κοινωνικού δικτύου, θα σε ενθουσιάσει, λόγω των κοινών σας αντιλήψεων και νοοτροπίας σε βασικά ζητήματα, ακόμα και σχέσεων. Εκτός αυτού η αμεσότητα κι η ειλικρίνειά του θα κάνουν κι εσένα να συμπεριφερθείς με άνεση και αυθορμητισμό, ξεχνώντας τεχνικές φλερτ και κόλπα προσέγγισης. Το σίγουρο είναι ότι έχει όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο.
Αν είσαι σε σχέση, ένα κουτσομπολιό εις βάρος σου από πρόσωπο του στενού σας κύκλου μάλλον θα σου προκαλέσει θυμό, αλλά άκουσε το ταίρι σου και μη ζητήσεις ακόμα εξηγήσεις καθώς είναι πιθανό να μην ισχύει η πληροφορία που έφτασε στα αφτιά σου και να τσακωθείτε άδικα.

Ιχθύες
Η κατάσταση στα ερωτικά σου είναι ρευστή, γι’ αυτό δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τι θέλεις, αφού πάνω που πας να πάρεις μια απόφαση για ένα πρόσωπο, εμφανίζεται ένα άλλο που σε ελκύει περισσότερο. Καλό θα ήταν λοιπόν να μη βιάζεσαι να δεσμευτείς, αντίθετα να απολαύσεις την πέραση που έχεις, να παίξεις, να φλερτάρεις και κάποια στιγμή η καρδιά σου θα σε οδηγήσει στο σωστό μέρος. Όμως, φρόντισε να το περνάς έμμεσα και στην άλλη πλευρά για να μην έχει περισσότερες απαιτήσεις από σένα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σου πάει από το καλό στο καλύτερο αυτόν τον καιρό, γεγονός που σε ηρεμεί ψυχολογικά και σου επιτρέπει να ασχοληθείς και με κάποια δικά σου θέματα, που είχες αφήσει λόγω των έντονων καταστάσεων που αντιμετώπιζες. Αν όμως απορροφηθείς στα αυτά, δε θα γλυτώσεις τη μουρμούρα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε