zodia

05/11/2017: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 05/11/17, 12:52

TAGS

Κριός

Είτε από καπρίτσιο είτε επειδή πραγματικά το θέλεις, έχεις κολλήσει με ένα άτομο κι έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να το κάνεις δικό σου. Εν τω μεταξύ, όσο πιο αδιάφορο δείχνει, τόσο περισσότερο επιμένεις και δεν κάνεις πίσω. Ωστόσο, αυτή σου η ξεροκεφαλιά ενδεχομένως να σου στοιχίζει σε χρόνο κι ευκαιρίες και να είχες βρει ήδη κάποιο άλλο που θα ήσουν μια χαρά. Οπότε ξανασκέψου, μήπως δεν είναι γνήσιο το ενδιαφέρον σου και τσιτώνεσαι, μόνο και μόνο επειδή σε απορρίπτει.

Αν είσαι σε σχέση, αναμένεται να ζήσεις αρκετές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και θα είσαι εσύ εκείνος/η που θα προκαλέσει να συμβούν. Από την άλλη, μια ωραία βόλτα, αν ο καιρός το επιτρέπει, θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξετε παραστάσεις, ξεφεύγοντας για λίγο από τη ρουτίνα.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο μέχρι το μεσημέρι θα αποκτήσεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου, που όχι μόνο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και θα αυξήσει τις πιθανότητες να προσελκύσεις το άτομο που σου αρέσει. Γενικά πάντως, θα πρέπει να γίνεις πιο ευέλικτος/η, παιχνιδιάρης/α και πιο άνετος/η στις κινήσεις σου, χωρίς να ανησυχείς ότι κάποιος/α δε θα σε πάρει στα σοβαρά. Αν σε θέλει, πολύ γρήγορα θα ανακαλύψει και την πιο σέξι σου πλευρά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με τη σχέση σου και να προσπαθήσεις να λύσεις θέματα που σας απασχολούν. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση το ταίρι σου να μην είναι τόσο πρόθυμο να συμμετάσχει ή να διαφωνήσει με τις προσεγγίσεις σου.

 

Δίδυμοι

Η Κυριακή σου θα ξεκινήσει με αργούς, νωχελικούς ρυθμούς και σένα με την τάση να χουχουλιάσεις σπίτι σου. Ωστόσο, με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σου, το μεσημέρι, αλλά και του κυβερνήτη σου Ερμή, απέναντί σου, στον Τοξότη, θα πάρεις τα πάνω σου και θα αρχίσεις να νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω, να δεις και να επικοινωνήσεις με κόσμο. Πάντως, επειδή εδώ και μέρες είσαι ξεσηκωμένος/η με τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν ή δεν ξέρεις πώς να χειριστείς μια κατάσταση, θα σε βοηθούσε το να μειώσεις την ταχύτητά σου και να σκεφτείς πριν από οποιαδήποτε ενέργειά σου.

Αν είσαι σε σχέση και να θες να μη μιλήσεις για κάποια πράγματα στο ταίρι σου, δεν θα μπορέσεις, όχι μόνο γιατί θα σε πιέσει αυτό επειδή θα σε βλέπει ανήσυχο/η αλλά γιατί κι εσύ θα έχεις την ανάγκη να μοιραστείς κάποιες σκέψεις ή συναισθήματά σου μαζί του. Ωστόσο, μην περιμένεις να τα πάρει όλα μια χαρά...

 

Καρκίνος

Δεν έχεις κανένα λόγο να μην αισθάνεσαι καλά, αφού ακόμα κι αν δεν υπάρχουν οφθαλμοφανή σημάδια, το νιώθεις ότι η ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Γι’ αυτό θέλεις να εκμεταλλευτείς την Κυριακή για να κυκλοφορήσεις, να συναντήσεις δικούς σου ανθρώπους, αλλά και να αυξήσεις τις πιθανότητες μιας καινούργιας γνωριμίας. Κι ίσως έχεις όντως τα τυχερά σου και σε πλησιάσει ένα πρόσωπο με το οποίο θα ξεκινήσετε μια χαλαρή, αλλά σταθερή επαφή.

Αν είσαι σε σχέση, μέχρι και νωρίς το απόγευμα θα είστε έξω, ενδεχομένως με φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα με τα οποία θα φάτε, θα γελάσετε και θα περάσετε όμορφα. Μετά όμως θα μαζευτείτε στο σπίτι για να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές που παρατήσατε.

 

Λέων

Το φλερτ ενός ατόμου, το οποίο φαίνεται να έχει κάποια υψηλή κοινωνική θέση ή οικονομική επιφάνεια, θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Ίσως μάλιστα να είναι ιδιαίτερα επίμονο και να σε πιέζει να δεσμευτείς να συναντηθείτε σύντομα κατ’ ιδίαν. Λογικό είναι από το έντονο ενδιαφέρον του να κολακευτείς και να υποκύψεις. Ωστόσο, φρόντισε να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην δείξεις τον υπερβάλλοντα ενθουσιασμό σου, αν δεν γνωριστείτε καλά, γιατί μπορεί να κρύβει και πτυχές που δε θα σου αρέσουν.

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να παρουσιαστεί ένα επαγγελματικό θέμα στο ταίρι σου, για το οποίο θα ζητήσει τη γνώμη σου. Ωστόσο, είναι προτιμότερο, αν δεν το γνωρίζεις καλά να αποφύγεις να εκφράσεις άποψη, να το παραπέμψεις ή να απευθυνθείς σε κάποιον φίλο ή γνωστό σας που ξέρει περισσότερα.

 

Παρθένος

Εκεί που ένα πρόσωπο είναι χαλαρό μαζί σου, μιλάτε για διάφορα -προσωπικά και μη- θέματα, γελάτε και φαίνεται να δημιουργείται μια ιδιαίτερη επαφή, εκεί απομακρύνεται ή εξαφανίζεται για μέρες, χωρίς κάποια συγκεκριμένη εξήγηση, εκνευρίζοντάς σε ή προκαλώντας σου απορίες. Σήμερα, θα σπάσεις το κεφάλι σου για να βρεις το γιατί έχει αυτήν τη συμπεριφορά, ωστόσο, μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις κι ενδεχομένως να καταλήξεις και σε λάθος συμπεράσματα. Ρώτα το ευθέως και μην σπαζοκεφαλιάζεις.

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα θα πρέπει να παρουσιάσεις συγκεκριμένα επιχειρήματα στο σύντροφό σου για να μπορέσεις να το μεταπείσεις και να μην κάνει μια ενέργεια στα επαγγελματικά του που θεωρείς επιπόλαιη. Και πάλι όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις...

 

Ζυγός

Εκπέμπεις έντονο ερωτισμό και λογικό είναι να τραβάς την προσοχή του αντίθετου φύλου, μάλλον όμως δεν χειρίζεσαι σωστά τα πράγματα γιατί μεν κολακεύεσαι και δείχνεις ανταπόκριση, αλλά μέχρι εκεί. Ανάληψη πρωτοβουλιών για κάτι περισσότερο δεν υπάρχει ούτε και εκφράζεις σαφώς τι θέλεις ή τι νιώθεις. Με την Αφροδίτη τελευταία μέρα στο ζώδιό σου, κάνε μια απόπειρα, μίλα, μην αφήνεις να ξεγλιστρούν ευκαιρίες από τα χέρια σου. Σήμερα σε παίρνει για το παραπάνω βήμα.

Αν είσαι σε σχέση, ίσως αισθανθείς οικονομικά ανασφαλής ή βλέπεις ότι τα έξοδά σας να έχουν αυξηθεί οπότε μια συζήτηση με το σύντροφό σου είναι απαραίτητη για να βρείτε τρόπους για το πώς θα αντεπεξέλθετε. Μπορεί αρχικά να κόψετε κάποιες δαπάνες που δεν είναι απαραίτητες.

 

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον 7° οίκο σου, τον Ταύρο μέχρι το μεσημέρι, ο δυναμισμός, το πάθος και η αποφασιστικότητά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και ενδεχομένως να σε σπρώξουν στο να πάρεις τα ηνία μιας κατάστασης στα χέρια σου και να την οδηγήσεις εκεί που θέλεις εσύ. Τον έλεγχο έτσι κι αλλιώς τον έχεις στο αίμα σου και γι’ αυτό δε θα σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Πρόσεξε μόνο να μην υποτιμήσεις το άλλο πρόσωπο γιατί η ασφυκτική πίεση που μπορεί να του ασκήσεις δεν αποκλείεται να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, δε χρειάζεται να δυσκολεύεις τον εαυτό σου και τη σχέση σου γιατί καμιά φορά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο τα φαντάζεσαι. Ό,τι είναι, συζήτα το ευθέως από το ταίρι σου να σου λυθούν απορίες και να σου φύγουν αμφιβολίες. Το ένστικτό σου άλλωστε ξέρεις πότε ο άλλος λέει αλήθεια και πότε όχι.

 

Τοξότης

Σήμερα ίσως σκεφτείς ότι τα θέλω σου είναι τελείως διαφορετικά από ένα πρόσωπο που σου αρέσει ή ότι έχετε άλλη αντιμετώπιση στα θέματα σχέσεων και περιμένει πράγματα από σένα που στην παρούσα φάση δεν μπορείς να προσφέρεις. Με τη Σελήνη όμως απέναντί σου, στους Διδύμους και τον Ερμή πλέον στο ζώδιό σου, δε θα κάτσεις να σκάσεις και πολύ. Πιθανόν να αποφασίσεις να ζήσεις ελεύθερα αυτό που έχεις, χωρίς να σε απασχολεί το αύριο, που έτσι κι αλλιώς δε γνωρίζεις, οπότε γιατί να αγχώνεσαι;

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται ο σύντροφός σου να σε πιέσει να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, για λόγους υγείας και ευεξίας, όμως οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες γιατί θεωρείς ότι δε σου χρειάζεται. Από την άλλη, ίσως συζητήσετε να διακόψετε μια συνεργασία αφού έχετε χορτάσει από λόγια, ουσία όμως δε βλέπετε.

 

Αιγόκερως

Δείχνεις πιο άνετος/η, ίσως γιατί η σιγουριά και η αυτοπεποίθησή σου έχουν επιστρέψει με το θετικό κλίμα που επικρατεί στα ερωτικά σου. Οπότε θα είσαι κεφάτος/η και προσεγγίσιμος/η όπου κι αν πας, γι’ αυτό και θα τραβήξεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Θα κάνεις γνωριμίες, θα σε φλερτάρουν ενώ δεν αποκλείεται, πριν τελειώσει η βραδιά, να σου γίνει και μια πρόταση που θα σκεφτείς σοβαρά να αποδεχτείς, αφού το συγκεκριμένο άτομο θα σου φανεί αρκετά έξυπνο και γοητευτικό.

Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις τη διάθεση να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, γι’ αυτό κι η συμπεριφορά σου απέναντί του θα γίνει πιο ερωτική. Είναι πιθανό, επίσης, σήμερα να κάνετε και κάποιες δουλειές του σπιτιού που θέλατε καιρό, όπως πχ να του βάλετε τη... χειμερινή φορεσιά του.

 

Υδροχόος

Όσο πιο πολλές γνωριμίες κάνεις, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι διαθέσιμες επιλογές σου κι έτσι μπορεί πιο εύκολα να... πέσεις πάνω σε αυτόν/η που σου ταιριάζει. Σήμερα βέβαια ενδεχομένως να δυσκολέψεις λίγο τη ζωή σου, καθώς θα αναρωτηθείς, αν ξέρεις κι εσύ ο/η ίδιος/α τι ψάχνεις επιτέλους, αφού θα διαπιστώσεις ότι τραβούν το ενδιαφέρον σου αρκετά ετερόκλητα πρόσωπα, που το καθένα με το ξεχωριστό στιλ του σε ελκύει. Αλλά, γρήγορα θα εγκαταλείψεις τις... εσωτερικές αναζητήσεις και θα συνεχίσεις στην ίδια πορεία.

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως το σπίτι να χρειάζεται κάποιες αλλαγές για να γίνει πιο λειτουργικό, οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνετε με το σύντροφό σου ένα ξεκαθάρισμα σε αντικείμενα ή να διαμορφώσετε διαφορετικά ένα χώρο δίνοντάς του τελείως άλλο χαρακτήρα.

 

Ιχθύες

Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, να ξεκουραστείς, να τον φροντίσεις συναισθηματικά και σωματικά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως μάλιστα τύχει να συζητήσεις με ένα συγγενή σου μια ερωτική σου υπόθεση και αργότερα καταλήξεις ότι ξοδεύεις χρόνο σε πρόσωπα που σε κολακεύουν, σου υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, αλλά όταν έρχεται η ώρα της... πληρωμής... από δω πάνε κι άλλοι. Τώρα που έχεις εύνοια, μάλλον πρέπει να προσέχεις περισσότερο τις επιλογές σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, εξ αιτίας της πίεσης τη καθημερινότητας ίσως υπάρχουν εντάσεις στη σχέση σου, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείς ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Είναι ευκαιρία σήμερα, να ξεχάσετε δουλειές κι υποχρεώσεις και να κάτσετε οι δυο σας με το ταίρι σου να περάσετε μια χαλαρή Κυριακή.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε