hearts-hands

06-12/11/17: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 06/11/17, 14:19
Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα;

Κριός

Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο, με το οποίο έχεις μια τυπική επαφή ή κινείται στα ίδια στέκια με σένα να σου εκφράσει τον έρωτά του, εκπλήσσοντάς σε γιατί δεν σε είχε αφήσει να καταλάβεις ότι τρέφει αισθήματα για σένα. Στην αρχή μπορεί να σκαλώσεις, αλλά αν σου αρέσει εμφανισιακά ή σου είχαν περάσει σκέψεις γι’ αυτό στο παρελθόν, τότε θα ανταποκριθείς. Στο κάτω-κάτω σε φάση αναζήτησης είσαι, γιατί να μην το δοκιμάσεις; Μπορεί αυτό που έψαχνες να είναι δίπλα σου.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να μάθεις κάποια κουτσομπολιά που αφορούν στην προσωπική ζωή ενός γνωστού ή συγγενικού σας προσώπου κι εννοείται ότι θα τα μεταφέρεις στο ταίρι σου που μπορεί αρχικά να εκπλαγεί, αλλά μετά θα σου βάλει υποψίες για το αν ισχύουν ή όχι.

Ταύρος
Σαν χαρακτήρας μπορεί να έχεις τα κολλήματά σου ή να έχεις ένα συγκεκριμένο πρότυπο στο μυαλό σου που βρίσκεις ελκυστικό, αλλά τώρα τελευταία έχεις κάπως χαλαρώσει και με την πέραση που έχεις, σε παίρνει να γίνεις πιο περιπετειώδης. Ίσως σήμερα, αν σου δοθεί η ευκαιρία, να μη το πολυσκεφτείς και να υποκύψεις στον πειρασμό ενός ατόμου που θα σε ελκύσει με το χιούμορ και την ευστροφία του, δοκιμάζοντας μια καινούργια και άκρως αναζωογονητική, ερωτική εμπειρία.
Αν είσαι σε σχέση, θα απολαύσεις τη μέρα σου με το ταίρι σου, θα φάτε, θα χαλαρώσετε, θα γελάσετε, αλλά το βράδυ σας θα είναι ακόμα καλύτερο, καθώς η ερωτική αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση και των δύο θα είναι πολύ μεγάλη κι αν και καθημερινή... θα το ξενυχτήσετε.

Δίδυμοι
Η βδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, δημιουργώντας σου μια σχετική συναισθηματική αστάθεια, γι’ αυτό και δε θα έχεις μια στάνταρ συμπεριφορά και διάθεση. Μια θα είσαι μαζεμένος/η, μια πιο ομιλητικός/η. Ωστόσο, η τάση σου να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις και να ανοιχτείς θα σε βοηθήσει να βρεις γρήγορα τα πατήματά σου. Σαφώς τα ερωτικά τυχερά δε θα λείψουν, αφού κι εσύ θα είσαι πιο δεκτικός/η στο φλερτ και το παιχνίδι, οπότε όλα εξαρτώνται από το τι θέλεις περισσότερο σε αυτή τη φάση.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να μπορείς να συνεννοείσαι με το ταίρι σου και να μην κουράζεσαι να εξηγείς τα αυτονόητα είναι για σένα το πλέον σημαντικό, προκειμένου να λειτουργήσει η σχέση σου. Όμως μην θεωρείς ότι έπρεπε να γίνεται αυτόματα. Θα χρειαστεί χρόνος για να φτάσετε σε αυτό το επίπεδο.

Καρκίνος
Θα είσαι πιο σκεπτικός/η, μαζεμένος/η ίσως και λιγομίλητος/η, πιθανόν εξ αιτίας ενός γεγονότος που θα σε κινητοποιήσει να σκεφτείς και τη νοοτροπία που έχεις στα ερωτικά σου και αν χρειάζεται να την αλλάξεις, προκειμένου να αποκτήσεις αυτά που θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος/η. Ίσως πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι με το τι λένε οι άλλοι και να επηρεάζεσαι από τη γνώμη τους. Το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι να κοιτάξεις να είσαι εσύ καλυμμένος/η συναισθηματικά από τις επιλογές σου.
Αν είσαι σε σχέση, στη δουλειά σου θα επικρατεί ένα αλαλούμ, με τηλέφωνα, μηνύματα και συζητήσεις να μη σε αφήνουν στιγμή να ηρεμήσεις, γι’ αυτό από ένα σημείο και μετά το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι το πότε θα επιστρέψεις στο σπίτι και την αγκαλιά του συντρόφου σου.

Λέων
Θα είσαι κοινωνικός/η και ενεργητικός/η, γι’ αυτό νιώθεις ότι δε μπορείς να μείνεις πολύ ώρα στο ίδιο μέρος. Θέλεις να βγεις έξω, να δεις φίλους, να ξεσκάσεις, έστω και για λίγο, για να ανταλλάξετε τα νέα σας και να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ. Ενδέχεται πάντως να προκύψει ένα φλερτ από το πουθενά, που θα σε ξαφνιάσει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί βέβαια να μείνεις με την αίσθηση ότι δε θα ξαναειδωθείτε, αλλά δε θα σε νοιάζει αφού κι αυτή η μικρή... δόση θα σε αναζωογονήσει.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις κάτι διαφορετικό να κάνεις το βράδυ με το ταίρι σου, γι’ αυτό θα ψάξεις να βρεις τι θα μπορούσε να του κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα αρέσει βέβαια και σε σένα, είτε βγείτε έξω είτε μείνετε οι δυο σας στο σπίτι.

Παρθένος
Τον τελευταίο καιρό είσαι αρκετά εξωστρεφής αλλά και πρόθυμος/η να γνωριστείς με καινούργια ακόμα και διαφορετικά πρόσωπα, που έχουν όμως κάτι να σου πουν. Θέλεις να επικοινωνήσεις με κόσμο, γιατί έτσι αυξάνεις και τις πιθανότητες να βρεις αυτόν/η που θα σου ταιριάζει κι επειδή έχεις εύνοια, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ. Σήμερα πάντως δεν αποκλείεται να εξάψεις την περιέργεια ενός ατόμου μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο και να θέλει να μάθει περισσότερα για σένα.
Αν είσαι σε σχέση, θα σε πιάσει άγχος και νευρικότητα από όλα αυτά που έχεις να κάνεις στη δουλειά σου, αλλά αν δεν ηρεμήσεις και δεν τα βάλεις σε μια σειρά, θα αργήσεις να τελειώσεις, οπότε ο χρόνος που θα περάσεις με τον σύντροφό σου θα είναι περιορισμένος.

Ζυγός
Η άνεσή σου να κινείσαι σε κάθε χώρο και να επικοινωνείς σου δίνει πόντους και εύκολα κλέβεις τις εντυπώσεις με τη γοητεία και το στιλ σου. Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς, να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου και να πλασάρεις τις ιδέες και κυρίως τον καλύτερο εαυτό σου. Θα τραβήξεις τα βλέμματα του αντίθετου φύλου πάνω σου, θα έχεις και τα φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, όμως προς το παρόν δε θα συμβεί κάτι περισσότερο, εκτός ίσως από το να αποκτήσεις καινούργιες επαφές.
Αν είσαι σε σχέση, η συζήτησή σας με κάποιους συγγενείς θα ξεμακρύνει αρκετά κι ίσως κάποια στιγμή να ξεφύγετε κι από το θέμα που σας απασχολεί, μιλώντας για ένα σωρό άλλα, οπότε, όπως είναι αναμενόμενο, δε θα καταλήξετε κάπου συγκεκριμένα και θα το ξαναπιάσετε κάποια στιγμή από την αρχή.

Σκορπιός
Αν σε ενδιαφέρει ερωτικά ένα πρόσωπο, φροντίζεις να μάθεις τα πάντα γι’ αυτό για να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις, από τα γούστα του, μέχρι και το... νούμερο του παπουτσιού του. Έτσι, είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και ελέγχεις απόλυτα την κατάσταση. Σήμερα, ενδεχομένως να σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις διάφορες πληροφορίες για κάποιον/α που έχεις βάλει στο μάτι, όμως μπορεί να είναι κουτσομπολιά, οπότε καλό θα ήταν να τις διασταυρώσεις, πριν κάνεις κάποια ενέργεια που θα σε εκθέσει.
Αν είσαι σε σχέση, η διαφορετική σου αντίληψη για την οικονομική διαχείριση με αυτήν του συντρόφου σου θα επιφέρει μια ένταση, αφού ορισμένες φορές βλέπεις ότι λειτουργεί επιπόλαια και απερίσκεπτα. Όμως καλό είναι να βρείτε μια μέση οδό, ώστε να έχετε κοινή αντιμετώπιση.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, στους Διδύμους, οπότε είναι λογικό να έχεις μια υπερκινητικότητα ή μια ανησυχία. Δεν αποκλείεται να ανοίξεις αρκετά μέτωπα, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις διάφορα, αλλά το πιο πιθανό είναι να αφήσεις τα περισσότερα στη μέση. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα λειτουργήσεις από ανάλαφρα έως επιπόλαια. Θα γνωρίσεις κάποια άτομα, θα αστειευτείς, θα φλερτάρεις, όμως αν δεν έχει κανένα αυτό το κάτι να κεντρίσει την περιέργειά σου, θα φεύγεις ολοταχώς.
Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να σε στριμώξει να κάνετε μια κουβέντα που όλο απέφευγες, ίσως γιατί βαριόσουν και δεν είχες διάθεση για σοβαρές συζητήσεις. Όμως πρέπει να μιλήσετε για κάποια θέματα, ώστε να μειωθούν οι εντάσεις κι οι τσακωμοί μεταξύ σας που όσο το αναβάλλεις, τόσο θα συνεχίζονται.

Αιγόκερως
Σου είναι αρκετά εύκολο να το ρίχνεις στη δουλειά για να μη σκέφτεσαι διάφορα θέματα και σήμερα αυτό θα κάνεις, προκειμένου να κρατάς τη σκέψη σου απασχολημένη και να μην τρέχει στο πρόσφατο παρελθόν σου ή ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Βέβαια, κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσεις με τον εαυτό σου για να τα βάλεις όλα κάτω για να δεις τι θα κάνεις ή τι πάει στραβά γιατί το να «κρύβεσαι» από την αλήθεια, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι του χαρακτήρα σου. Ίσως όμως δε νιώθεις ακόμα έτοιμος/η.
Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να ξεκινήσετε μια διατροφή, αποτοξίνωση ή άσκηση που συνεχώς αναβάλλετε και περιμένετε να έρθει η... Δευτέρα. Όσο κι αν διαρκέσει, θα σας αναζωογονήσει το μυαλό και το σώμα και θα νιώθετε πιο υγιείς, οπότε αφήστε τις δικαιολογίες και ξεκινήστε.

Υδροχόος
Η γοητεία αλλά κι η επικοινωνιακή σου άνεση θα λάμψουν σήμερα κι όπου κι αν βρεθείς, από το δρόμο μέχρι σε κάποιο στέκι, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις κι ενδεχομένως το ενδιαφέρον ενός ατόμου που θα σου αρέσει αρκετά για το στιλ, την εξυπνάδα και το χιούμορ του. Η ανταπόκρισή σου, επίσης, θα είναι άμεση, γι’ αυτό το να κανονίσετε να ξαναβρεθείτε σύντομα θα έρθει αυθόρμητα. Ωστόσο, έχε κατά νου ότι δύο... παρόμοια άτομα έχουν περισσότερες πιθανότητες να παραμένουν φίλοι, παρά εραστές.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ο σύντροφός σου να προτείνει να ξεκινήσετε ένα ενδιαφέρον, ώστε να έχετε κάτι να απασχολείστε δημιουργικά και μάλλον θα σου φανεί καλή ιδέα γι’ αυτό θα αρχίσετε μαζί να ψάχνετε κάτι που θα αρέσει και στους δυο και θα μπορείτε να το υποστηρίξετε οικονομικά και χρονικά.

Ιχθύες
Δεν αποκλείεται να σε ζώσουν οι αμφιβολίες για ένα πρόσωπο που σου αρέσει, ενδεχομένως γιατί διαισθάνεσαι ότι είναι ανειλικρινές απέναντί σου ή είναι σε τελείως διαφορετική φάση από τη δική σου και δεν ζητάτε τα ίδια πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Είναι όμως πιθανό τα συμπεράσματά σου να βασίζονται σε σκόρπια στοιχεία κι η σύνδεση που έχεις κάνει να είναι ατυχής. Δώσε του λίγο χρόνο ακόμα κι αν διαπιστώσεις ότι έχεις πέσει μέσα στις εκτιμήσεις σου, τότε στρέφεσαι σε κάποιο άλλο.
Αν είσαι σε σχέση, είσαι χαοτικός/η και η «οργάνωση» είναι άγνωστη λέξη για σένα, ωστόσο προκειμένου να γίνουν κάποιες δουλειές στο σπίτι και να μην επιβαρυνθεί μόνο ο ένας, θα πρέπει να τις μοιράσετε με τον σύντροφο σου, ιδίως αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, που εσύ είσαι των καλλιτεχνικών παρεμβάσεων και με τα πρακτικά δεν το έχεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε