love-wallpaper

07/11/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 07/11/17, 12:35
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Αφροδίτη στον Σκορπιό. Πώς επηρεάζει τα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Κριός
Η σεξουαλικότητά σου πλέον εκτοξεύεται, αφού καταφτάνει στον 8ο οίκο σου και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και γίνεσαι ακαταμάχητος/η. Πάθη και μοιραίοι έρωτες κάνουν τις νύχτες σου ανεπανάληπτες και σου δίνουν τη δυνατότητα να βιώσεις μοναδικές στιγμές. Η έλξη σου είναι έντονη, τραβάς πάνω σου το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου γι’ αυτό δεν είναι απίθανο αυτή την εποχή να ζήσεις ένα ειδύλλιο που θα σε σημαδέψει. Το σίγουρο είναι ότι δε θα είσαι τόσο ενθουσιώδης, ενώ κάθε βήμα σου θα είναι προσεκτικό και μεθοδευμένο.
Αν είσαι σε σχέση, η τύχη στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο είναι με το μέρος σου και θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδη ή να βρεις τρόπο να αυξήσεις τα χρήματά σου. Από την άλλη, ορισμένες φορές σκηνικά ζήλειας ή ο έλεγχος που θα σου ασκεί ο σύντροφός σου θα ταράζουν το κλίμα, θα είναι όμως κι ένα έναυσμα για να φουντώσει ο έρωτάς σας.

Ταύρος
Μετά τον Δία και τον Ήλιο και η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο οίκο σου, οπότε έχεις κάθε λόγο να χοροπηδάς από τη χαρά σου, αφού με τον ερωτισμό που σου χαρίζει θα γίνεις πόλος έλξης του αντίθετου φύλου γι’ αυτό οι ευκαιρίες για ένα καινούργιο έρωτα αλλά και για δημιουργία μιας σχέσης το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα είναι πολλές. Έτσι κι αλλιώς δε λειτουργείς βιαστικά, όμως πρέπει να είσαι παρατηρητικός/η, να συνδυάσεις μυαλό και καρδιά αλλά να ακούσεις και το ένστικτό σου, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή, για να εγκαταλείψεις οριστικά το κλαμπ των ελεύθερων.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ο έρωτας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα φουντώσει, αλλά πέρα από τις όμορφες στιγμές που θα ζήσετε, μακριά απ’ όλους και όλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες που θα το πιάνει ανασφάλεια και θα πιέζει για την αποκλειστικότητα της προσοχή σου, λες και δεν την έχει κι εκεί κάποιες φορές θα δυσανασχετείς.

Δίδυμοι
Κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου θα σταματήσουν αλλά κι η δική σου στάση θα αλλάξει, αφού θα βαριέσαι και δε θα δίνεις σημασία ή συνέχεια σε κάποιες κόντρες, οπότε δε θα τραβάς και κανένα ζόρι. Επειδή θα είσαι και πιο κεφάτος/η και χαλαρός/η, ίσως τραβήξεις την προσοχή ενός συναδέλφου σου ή άλλου προσώπου που κινείται στον εργασιακό σου χώρο και να ξεκινήσει ένα παιχνίδι μεταξύ σας, με υπονοούμενα και σχόλια. Ωστόσο, είτε θα μείνετε εκεί και δε θα προχωρήσετε περισσότερο είτε να υπάρξει μια πιο... στενή επαφή που θα κρατηθεί μυστική.
Αν είσαι σε σχέση, η ψυχολογία σου θα είναι καλή, τα πράγματα με το ταίρι σου θα κυλούν σε γενικές γραμμές ήρεμα, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει, κυρίως από την πλευρά σου μια χαλάρωση, η όρεξή σου να αυξηθεί γι’ αυτό θα σου είναι δύσκολο να αντισταθείς σε λιχουδιές.

Καρκίνος
Η περίοδος ήταν ήδη ευνοϊκή για τα ερωτικά σου, με την προσθήκη της Αφροδίτης όμως στον 5ο οίκο σου, απλά θα εκτοξευθεί, αφού θα αναδείξει τα πιο σέξι στοιχεία σου και θα σε κάνει περιζήτητο/η στο αντίθετο φύλο. Όπου κι αν πηγαίνεις, τα φλερτ και οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετά και θα σε κρατούν σε εγρήγορση, ενώ ένα νέο παθιασμένο ειδύλλιο μπορεί να δημιουργηθεί και να βιώσεις στιγμές που όμοιές τους δεν είχες ξαναζήσει. Αν ήδη υπάρχει κάποιος/α που θέλεις, οι συγκυρίες θα έρθουν έτσι που θα σε φέρουν πολύ κοντά στην κατάκτησή του.
Αν είσαι σε σχέση, ο έρωτάς σου για το ταίρι σου θα μεγαλώσει και θα βιώσετε πολλές και όμορφες ρομαντικές στιγμές. Όμως έχε το νου σου γιατί χωρίς να το καταλάβεις ίσως γίνεις καταπιεστικός/η ή βγάλεις ένα ανικανοποίητο κι οι απαιτήσεις σου από αυτό συνεχώς να αυξάνονται.

Λέων
Το φλογερό σου ταμπεραμέντο και ο αισθησιασμός της Αφροδίτης στο Σκορπιό κάνουν ένα πολύ δυνατό μείγμα, το οποίο δε θα αφήσει αδιάφορο κανέναν και καμία εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα τραβάς την προσοχή πάνω σου, αφού τα vibes που θα εκπέμπεις θα είναι έντονα. Γι’ αυτό δε χρειάζεται να καταφύγεις σε άσκοπους εντυπωσιασμούς, αντίθετα, να βγάλεις την πιο... μοιραία σου πλευρά για να ιντριγκάρεις ώστε το ερωτικό παιχνίδι να πάρει άλλες διαστάσεις. Τα τυχερά πάντως θα τα έχεις και μάλιστα οι προϋποθέσεις για το παραπάνω θα είναι κατάλληλες.
Αν είσαι σε σχέση, το σπίτι θα έχει την τιμητική του κι είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποια αγορά ή άλλη προσθήκη ή να το εξωραΐσετε, αλλάζοντάς το τελείως. Θα περνάτε πολλές ώρες σε αυτό, ξεκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, νιώθοντας σαν να είναι το ερωτικό σας λημέρι.

Παρθένος
Πολύ εξωστρεφής δε θα είσαι αλλά ακόμα και συγκρατημένα να συμπεριφέρεσαι, κάτι στη συνολική σου παρουσία, κάτι στο μεστό σου λόγο, θα σε κάνει συμπαθή και μάλιστα θα σε προσεγγίζουν πιο εύκολα διάφορα πρόσωπα που θα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Εσύ από την άλλη που διανύεις μια φάση που το μόνο που σε νοιάζει είναι να περάσεις καλά, θα χαρείς με την προσοχή που παίρνεις, πολύ περισσότερο αν διακρίνεις και το ερωτικό στοιχείο, οπότε δε θα χάνεις ευκαιρίες, θα ξεδιπλώνεις τα ταλέντα σου και θα δημιουργείς πιο στενές επαφές.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση σας με στενά συγγενικά σας πρόσωπα θα βελτιωθούν, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι πιο άνετη αλλά κι η διάθεσή σας να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα θα μεγαλώσει, γι’ αυτό είναι πιθανά μικρά ταξίδια κι εκδρομές, όποτε σας δίνεται η δυνατότητα, που θα σας φέρουν και πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Ζυγός
Η Αφροδίτη αποχαιρέτησε το ζώδιό σου και πέρασε στον Σκορπιό και 2ο οίκο σου, καλώντας σε να βάλεις μια τελεία στο επικοινωνιακό παιχνίδι και τα πολλά λόγια και να περάσεις στο πιο ουσιαστικό στάδιο μιας επαφής που έκανες το προηγούμενο διάστημα, χωρίς ενδοιασμούς κι αμφιβολίες. Εφ’ όσον η έλξη που ασκείς θα είναι έντονη και θα φαίνεται σε κάθε σου έξοδο, θα αποκτήσεις περισσότερη σιγουριά και αποφασιστικότητα, οπότε θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση και να βιώσεις συναρπαστικές εμπειρίες που θα σε κρατούν άγρυπνο/η τα βράδια.
Αν είσαι σε σχέση, διάφορα οικονομικά θέματα θα διευθετηθούν κι ίσως κερδίσεις επιπλέον χρήματα, δίνοντας σε σένα και το σύντροφό σου χαρά, αφού θα καλύψετε κάποιες βασικές σας ανάγκες και κάνοντας αγορές που επιθυμούσατε, οπότε ξέγνοιαστα πλέον θα χαρείτε τον έρωτά σας.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη έρχεται να κρατήσει παρέα στον Ήλιο και τον Δία σου και όπως αντιλαμβάνεσαι να σε στεφανώσει νικητή/α στα ερωτικά πράγματα, αφού με την τύχη στο πλευρό σου όποια επιθυμία κι αν έχεις θα πραγματοποιηθεί, ακόμα κι αν στρίψεις από μια γωνία, μπορεί να πέσεις στον άνθρωπο της ζωής σου. Γενικά θα αναστατώνεις τα πλήθη στο πέρασμά σου και δημιουργείς πάθη στο αντίθετο φύλο, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να απλώσεις το χέρι σου και να πάρεις αυτόν/η που σου αρέσει περισσότερο και θεωρείς ότι σου ταιριάζει. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου θα κάνει πάταγο.
Αν είσαι σε σχέση, ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σου θα φτάσουν στα ανώτερα επίπεδα, οπότε οι μέρες και περισσότερο οι νύχτες με το σύντροφό σου προβλέπονται θερμές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι μια ζήλεια ή τάση για άσκηση ελέγχου που μπορεί να σε πιάνει ξαφνικά και να δημιουργούνται εντάσεις.

Τοξότης
Θα έχεις μια τάση απομόνωσης ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα διάλειμμα από την ενεργό ερωτική δράση, που όμως θα σε ωφελήσει, αφού θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν ή θα έχεις επαφές με πολύ δικά σου πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα αίσθημα με άτομο που έχει κάποια δέσμευση, οπότε θα κρατηθεί μυστικό, με το οποίο όμως κινδυνεύεις να κολλήσεις πολύ και να το θέλεις αποκλειστικά δικό σου, κάτι που στην παρούσα φάση θα είναι από δύσκολο έως αδύνατο.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, παρά τα μικροπροβλήματα στη σχέση σου, θα πειστείς για την αγάπη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, οπότε θα σου είναι πιο εύκολο και να ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές του ή να εκφράσεις και συ με τη σειρά σου το πώς νιώθεις γι’ αυτό και να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Αιγόκερως
Αρκετοί κι αρκετές θα έλκονται αυτό το διάστημα από την παρουσία σου και θα θέλουν να σε κατακτήσουν, οπότε θα αφήσεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου θέματα και θα καταπιαστείς με τα ερωτικά που βλέπεις ότι υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό. Θα έχεις μεγάλη πέραση και σε κάθε σου έξοδο θα αποκτάς τουλάχιστον έναν θερμό θαυμαστή. Είναι πιθανή μια γνωριμία που θα σε εξιτάρει σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος και μάλιστα θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον κι από την άλλη πλευρά, θέτοντας έτσι τις βάσεις ακόμα και για σχέση.
Αν είσαι σε σχέση, θα αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με το ταίρι σου με διάφορες δράσεις που σας αναζωογονούν, ενώ θα βγαίνετε έξω συχνότερα οι δυο σας ή με την παρέα σας να διασκεδάζετε σε μέρη με εκλεκτό κόσμο ή θα μαζεύεστε σε σπίτια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δημιουργήσετε και νέες φιλίες.

Υδροχόος
Αναζητάς έντονες και πρωτόγνωρες ερωτικές εμπειρίες και η Αφροδίτη από τον 10ο πλέον οίκο σου έρχεται να σου προσφέρει αυτά που ψάχνεις. Ίσως μάλιστα οι... προσφορές που θα έχεις να είναι τόσο καλές που θα σε βάλουν στο τριπάκι να σταματήσεις τα πολλά φλερτ και παιχνίδια και να αφοσιωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο για να περάσεις ωραία, απολαμβάνοντας το ενδιαφέρον του. Όμως, πιθανό επίσης είναι να σε πιάσει το ανικανοποίητο, να θέλεις συνεχώς και κάτι άλλο, οπότε δύσκολα θα συμμαζευτείς με τόσους πειρασμούς γύρω σου.
Αν είσαι σε σχέση, επαγγελματικά θέματα ίσως επιλυθούν με τον πιο συμφέροντα για σένα τρόπο ενώ μια επιτυχία είναι πολύ κοντά, που θα σε κάνει χαρούμενο/η και χωρίς έγνοιες πια θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Θετικές εξελίξεις θα υπάρχουν και σε ένα περιουσιακό ή κληρονομικό σας θέμα.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενισχύει τον αισθησιασμό και τη μυστηριώδη σου πλευρά, τραβώντας αρκετά άτομα κοντά σου, αφού θα θέλουν να μάθουν τα μυστικά της καρδιάς σου και να σε κατακτήσουν. Εσύ, από την άλλη, θα κρατάς κλειστά τα φύλλα σου, παίζοντας έξυπνα, για να αυξάνεις την περιέργειά τους και κατ’ επέκταση το ενδιαφέρον τους. Σιγά-σιγά και χωρίς να το καταλάβουν θα τρυπώσεις μέσα τους. Μια γνωριμία πάντως που θα γίνει τώρα, ακόμα κι αν παραμείνει προσωρινά σε επικοινωνιακό επίπεδο έχει όλες τις προδιαγραφές να προχωρήσει περισσότερο.
Αν είσαι σε σχέση, οι εκδηλώσεις αγάπης του συντρόφου σου θα είναι πιο συχνές, το ίδιο και η έκφραση των συναισθημάτων του και θα νιώσεις μοναδικός/η. Θα υπάρχει συνεννόηση, σπάνια θα κοντράρεστε και θα συζητάτε περισσότερο ό,τι συμβαίνει για να μην μένει τίποτα στον αέρα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε