zodia

10/11/2017: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 10/11/17, 10:43

Κριός

Η Σελήνη και η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλουν στη διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου και μάλιστα με «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε κοινωνικές «αβρότητες» αλλά να οργανώσεις και κάτι πιο φιλόδοξο! Παράλληλα. η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό ευνοούν τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσεις τις σπατάλες. Πριν αγοράσεις μάλιστα οτιδήποτε, περίμενε μήπως και σου το… δωρίσουν!

Ερωτικά

Τα «μπερδέματα» καλά… κρατούν κι επειδή είναι δύσκολο να υπάρξει μια ομαλή ροή στις εξελίξεις και πολύ περισσότερο ένα «στάνταρ» αποτέλεσμα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, χωρίς όμως να τους δίνεις και τόση σημασία.

 

Ταύρος

Γενικά

Η Σελήνη κι η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να σε φέρουν σε ένα «high» περιβάλλον! Ίσως βέβαια να αναδείξουν και κάποιες… γκρίνιες των οικείων σου, τελικά όμως όλα θα ξεπεραστούν. Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία. Παράλληλα, η παρουσία του Δία και της Αφροδίτης στον 7ο φυσικό «οίκο» σου δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο αλλά και λειτουργικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το πιθανότερο είναι να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντί σου, σου θέτουν ευχάριστα διλήμματα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μάλλον πρέπει να τα ξεχάσεις και να δώσεις έμφαση στο ταίρι σου, που από ό,τι φαίνεται μπορεί να καλύψει -και με το παραπάνω- τις επιθυμίες σου.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Η Σελήνη και η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλουν σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα γίνεται το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Παράλληλα, ο Δίας και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου παρέχουν εργασιακές ευκολίες αλλά και ευκαιρίες για να πετύχεις το καλύτερο με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια Πρόσεξε μόνον κάποιες διατροφικές καταχρήσεις που θα σε κάνουν να… υποφέρεις!

Ερωτικά

Τα συναισθήματά σου είναι μάλλον αβέβαια ή κυμαινόμενα, ανάλογη όμως μπορεί να είναι η κατάσταση και στην… απέναντι πλευρά, οπότε αν στοχεύεις σε μια «νορμάλ» σχέση, ας μην αναλάβεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αυτό που θέλεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Ο Δίας και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθούν να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς αποδοτικά ή απλά να διασκεδάσεις! Επιπλέον, ίσως πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη και η Δήμητρα στον Λέοντα πιθανόν να συμβάλλουν στη βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα. Αν μάλιστα κάνεις μια έρευνα αγοράς, τα αποτελέσματά της θα σε εντυπωσιάσουν!!

Ερωτικά

Η ημέρα είναι «γόνιμη» για ερωτικά παιχνίδια κι ίσως βιώσεις όμορφες όσο και έντονες καταστάσεις με μια νέα γνωριμία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μην αντέξεις κάποιους περιορισμούς που σου θέτει, με συνέπεια να «δώσεις στόχο»!

 

Λέων

Γενικά

Η Σελήνη και η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνουν να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου, ενώ αν απευθυνθείς στο κοινό σου, θα λάβεις την δέουσα ανταπόκριση. Παράλληλα, ο Δίας και η Αφροδίτη στον Σκορπιό υποστηρίζουν κάθε δράση σου σχετική με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να περιέλθει στην κατοχή σου ένα κληροδότημα.

Ερωτικά

Φαίνεται ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται για σένα αλλά διστάζει να κάνει το «μεγάλο βήμα», εξ αιτίας του… δέους που προκαλείς! Δεν έχεις λοιπόν παρά να δείξεις το πιο «χαλαρό» σου πρόσωπο, ώστε να τον/την κερδίσεις και να μην χάνετε τον χρόνο σας!

 

Παρθένος

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να εντρυφήσεις σε κάποια… μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις. Επιπλέον όμως, μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, ικανή να ακυρώσει κάποιες από τις δραστηριότητές σου. Παράλληλα, η παρουσία της Δήμητρας στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να σχεδιάσεις προσεκτικά και «εν κρυπτώ» το πλάνο σου, ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις στις αρκετά σημαντικές συσκέψεις που έπονται αλλά και να εξασφαλίσεις την άτυπη υποστήριξη από έναν ισχυρό παράγοντα.

Ερωτικά

Θα έχεις την ευκαιρία να «διαπραγματευτείς» μυστικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μακάρι όμως να ήταν όλα θέμα λογικής. Κι επειδή δεν πρόκειται για δουλειά, καλό είναι να ξεκινήσεις από το τι νοιώθεις κι όχι από την «χρησιμότητα» μιας σχέσης.

 

Ζυγός

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, η Δήμητρα στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου αποκαλύψει μέσω φίλων, μικρά μυστικά για την ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, φαίνεται πως τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο κι αν κάνεις μια ορθολογική διαχείριση θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Ερωτικά

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά που ευχαριστούν εσένα κι εκείνα που «πρέπει» να κάνεις για να ικανοποιήσεις τους άλλους, σήμερα όμως μάλλον… πρέπει να βάλεις πρώτες τις δικές σου επιθυμίες!

 

Σκορπιός

Γενικά

Με τον Δία στο ζώδιό σου έχεις πλέον την τύχη που χρειάζεσαι κι επειδή η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαγγελματικών επαφών, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, η Δήμητρα στο ίδιο ζώδιο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για το έργο και την δράση σου.

Ερωτικά

Ο Δίας σε έχει πάρει «εργολαβικά» υπό την προστασία του και μπορείς να υπολογίζεις σε αυτόν, αφού όσο «μπερδεμένος/η κι αν νοιώθεις ή όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια, τελικά θα γίνει αυτό που επιθυμείς ή σε… συμφέρει!

 

Τοξότης

Γενικά

Η Σελήνη και η Δήμητρα στον Λέοντα διευρύνουν σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μη διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλουν θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αλλάξει πολλά σε μια νομική υπόθεσή σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό σε… προειδοποιούν να περιορίσεις τις διατροφικές καταχρήσεις σου αλλά και να μην ξεκινήσεις άμεσα κάποια δίαιτα, αφού το πιθανότερο είναι να αποτύχει.

Ερωτικά

Μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι που ενώ εσύ αποποιείσαι το «διπλό παιχνίδι», τελικά βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την άλλη πλευρά! Ψάξε λοιπόν προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα στη ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, εκτός πια κι αν δεν σε… νοιάζει!

Αιγόκερως

Γενικά

Η Σελήνη και η Δήμητρα στον Λέοντα σε ωθούν να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος κατόπιν διαπραγμάτευσης. Φαίνεται μάλιστα πως η σωστή δικτύωση ή πληροφόρησή σου είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό σου ανοίγουν νέους δρόμους σε κοινωνικό επίπεδο, γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή φορείς, επιδιώκοντας μια συνεργασία σε επαγγελματική βάση.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον φυσικό 11ο «οίκο» σου εξομαλύνει την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η ίσως προκύψει κάτι… εξαιρετικά «ενδιαφέρον»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα ερωτικό δίλημμα και μάλιστα με άτομο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Υδροχόος

Γενικά

Με την συνδρομή της Αφροδίτης και του Δία στον Σκορπιό πολλά είναι εκείνα που μπορούν να βελτιωθούν στη ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης! Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Παράλληλα, η Σελήνη και η Δήμητρα στον Λέοντα προωθούν μια επωφελή συνεργασία ή συμφωνία, ίσως όμως να σημάνουν την διάκριση ενός «δικού σου» ανθρώπου, μέσα από την οποία θα λάβεις κι εσύ το μερίδιό σου!

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κύρους, που θα σου φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον κι ανεξάρτητα με το αν σε πρώτη φάση η επαφή σας θα εξαντληθεί σε συζητήσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος, φαίνεται να υπάρχει και συνέχεια!

 

Ιχθύες

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως για ένα διάστημα προβληματιστείς ή νοιώσεις μια αβεβαιότητα, τελικά όμως όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις, οπότε δεν συντρέχει ουδείς λόγος ανησυχίας. Επιπλέον, η Δήμητρα στο ίδιο ζώδιο θα σου δώσει την ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, με θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Σκορπιό θα φέρουν κοντά σου ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις σου και με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού.

Ερωτικά

Αν αποφασίσεις να «κυκλοφορήσεις» είναι βέβαιο ότι θα… πέσεις πάνω σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μια εκ των οποίων θα σου δείξει απροκάλυπτα το πόσο του/της αρέσεις. Επειδή ωστόσο το άγνωστο κρύβει και κινδύνους, μην το πάρεις και τόσο… αψήφιστα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε