12-signs-zodia-symvola

27/11/17: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 27/11/17, 10:10
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Μια πλασματική εικόνα

Κριός
Απόσυρση από το προσκήνιο
Γενικά
Σήμερα ενδέχεται να «ευλογηθείς» με ένα προφητικό όνειρο ή να βιώσεις κάτι που θα σε ανυψώσει πνευματικά ή θα σε φέρει πλησιέστερα στον «εσωτερικό» εαυτό σου. Από την άλλη πλευρά όμως, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητα σου στον «έξω κόσμο», αφού είναι πιθανό να ακυρωθούν μια σειρά από προγραμματισμένα ραντεβού, ιδιαίτερα επαγγελματικής φύσεως. Επιπλέον ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας ίωσης-αλλεργίας, που θα σε αναγκάσει να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μάλλον θα δυσκολευτείς να διαλέξεις αυτόν ή αυτήν που πραγματικά σου ταιριάζει κι είναι προτιμότερο να μείνεις στο… παιχνίδι, χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να προκύψουν «αναταράξεις»!

Ταύρος
Έχεις το «πάνω χέρι»
Γενικά
Ο Δίας απέναντί σου ενδυναμώνει την θέση σου και σε βοηθά να αποκτήσεις πρόσβαση σε πρόσωπα ή κύκλους που έχουν «τα γένια και τα χτένια»! Ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από μια συνεργασία ή σε μια ακραία περίπτωση από την διχόνοια στους κόλπους των ανταγωνιστών σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς θέτει ένα ουσιαστικό θέμα εμπιστοσύνης ή αξιοπιστίας τόσο στις φιλίες σου, όσο και στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, που δείχνει «πολύ καλή για να είναι αληθινή». Εσύ όμως «κάνε το καλό και ριξ ‘το στο γυαλό»!
Ερωτικά
Αν θέλεις να είσαι «άτρωτος/η» από οτιδήποτε μπορεί να φθείρει ή να «δηλητηριάσει» μια σχέση, δεν έχεις παρά να πιστέψεις σε αυτήν και τον άνθρωπό σου, αφού σε αυτήν την φάση οι γνώμες των άλλων είναι λανθασμένες ή παραπλανητικές.

Δίδυμοι
Όνειρα κι ελπίδες
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σου δίνει το δικαίωμα να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα κι ολόκληρο τον κόσμο, μην κάνεις όμως το… λάθος να πιστέψεις ότι όλα αυτά μπορεί να πραγματοποιηθούν άμεσα. Αν μάλιστα το πάρεις πολύ «ζεστά» και επενδύσεις σε αυτό, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα των οραμάτων ή των καλών προθέσεών σου και να σε εκμεταλλευτούν κάποια συμφέροντα. Στον αντίποδα βέβαια, πρόσεξε μήπως άθελά σου παρασύρεις εσύ κάποιον/α σε μια λανθασμένη επιλογή.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε εξωθεί να αναλάβεις ένα… ρίσκο, που όμως μπορεί να «σου βγει». Ουσιαστικά ευνοείσαι περισσότερο σε μια νέα γνωριμία, αντίθετα αν είσαι ήδη σε μια σχέση, με τον Κρόνο απέναντί σου ίσως πιεστείς τόσο ώστε να… αποχωρήσεις!

Καρκίνος
Μια κατά λάθος επιτυχία!
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς ανεβάζει στα ύψη την ψυχολογία σου, πέρα όμως από τα ωραία λόγια και τις δράσεις εμψυχωτικού χαρακτήρα, καλό είναι να επικεντρωθείς και στις πνευματικές αναζητήσεις σου, προσδίδοντας τους έναν δημιουργικό περιεχόμενο, είτε στο φιλοσοφικό, είτε στο καλλιτεχνικό πεδίο. Όσο για τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται να συνοδευτούν από ακυρώσεις ή κακές συνεννοήσεις, ίσως όμως τελικά να πρόκειται για το καλό σου, έστω και κατά λάθος, οπότε άσε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να παρέμβεις!
Ερωτικά
Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, το κλίμα είναι θετικό για σένα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τον άνθρωπο σου σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για κάτι… αγαπησιάρικο!

Λέων
Επεκτατικές τάσεις
Γενικά
Ο Δίας στον Σκορπιό ανοίγει την «κάνουλα» των παροχών-ευκολιών σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να βοηθήσεις κόσμο και σαν αντάλλαγμα το σύμπαν θα σου στείλει κάτι, όχι όμως άμεσα αλλά όταν το χρειαστείς πραγματικά. Αντίθετα όμως αν επικεντρωθείς σε –υποτίθεται- κερδοφόρες ή επενδυτικές δράσεις, το τελικό αποτέλεσμα θα σε διαψεύσει, ιδιαίτερα αν εμπιστευθείς άκριτα κάποιους «ειδήμονες», που απ’ ότι φαίνεται δουλεύουν για την… τσέπη τους!
Ερωτικά
Η φαντασία σου σε ταξιδεύει σε ευτυχισμένες καταστάσεις, αν όμως είσαι μόνος/η και θελήσεις να υλοποιήσεις άμεσα τα όνειρά σου, το πιθανότερο είναι να μείνεις με την προσπάθεια, αφού σε πρακτικό επίπεδο είναι πολλά τελικά αυτά που… δεν θα γίνουν!

Παρθένος
Εικονική πραγματικότητα
Γενικά
Με την Σελήνη στους Ιχθύς να σε… παραπλανεί σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου, καλό είναι να αποφύγεις τις συνεργασίες, αφού όσα σου «τάζουν» δεν θα πραγματοποιηθούν. Επιπλέον είναι πιθανό να εξαπατηθείς από άτομα που ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται τις καλές προθέσεις των άλλων, προς ίδιον όφελος, ξέροντας το πώς να κρύβουν καλά τους πραγματικούς σκοπούς τους. Από την άλλη πλευρά μπορείς να «τρέξεις» τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου, αφού η έμπνευση και η διαίσθησή σου είναι στα «πάνω» τους.
Ερωτικά
Σε μια ημέρα όπου κυριαρχούν τα ψέματα και οι εξιδανικευμένες καταστάσεις, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να… λες σε όλα ναι, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού σου, ότι σίγουρα η αλήθεια απέχει πολύ σε σχέση με αυτά που σου παρουσιάζονται.

Ζυγός
Εμψυχωτικός ρόλος
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο πονόψυχο/η απέναντι σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ίσως μάλιστα ο εμψυχωτικός ρόλος σου να αποδειχθεί καταλυτικός για να βγουν από το «τέλμα» που έχουν πέσει. Ωστόσο στα επαγγελματικά σου κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων «πονηρών», γι’ αυτό ας επαγρυπνείς. Εδώ μάλιστα, ισχύει το… γνωστό «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι»! Παράλληλα φαίνεται να χρειάζεσαι ξεκούραση και περισσότερο ύπνο, ώστε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να αποτοξινωθείς.
Ερωτικά
Ουσιαστικά, διαθέτεις την δυναμική για να αποκτήσεις όποιον/α θελήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και την σωστή επιλογή, πολύ περισσότερο που για την ώρα φαίνεται ότι είναι δύσκολο να υπάρξει μια φυσιολογική ροή στις σχέσεις σου.

Σκορπιός
Δημιουργικό μεγαλείο!
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε ευνοεί οικονομικά και κοινωνικά και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου. Ίσως μάλιστα να φανείς εξαιρετικά τυχερός/η σε κάποια πράγματα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να φθάσεις στο αποκορύφωμα της δημιουργικής σου έκφρασης και δεν έχεις παρά να «αφεθείς» στην διαίσθησή σου. Στον αντίποδα όμως φαίνεται να τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μένει να δεις αν θα είσαι εσύ που θα υποπέσεις σε «φάουλ» ή το ταίρι σου!
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να κρύψεις οτιδήποτε θα μπορούσε να αποδειχθεί «ενοχλητικό» για τις σχέσεις σου. Επιπλέον είναι πιθανό να «δραπετεύσεις» σε μια αγκαλιά από το παρελθόν, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί τελικά να εκτεθείς… ξεχνώντας τα «αθώα» ψέματά σου!

Τοξότης
Αγαπά ο θεός τον κλέφτη, αγαπά όμως και τον νοικοκύρη!
Γενικά
Με την Σελήνη στους Ιχθύς, καλείσαι να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κόσμο ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα». Πρόσεξε ωστόσο μήπως χαθούν ή κλαπούν κάποια αντικείμενα και κατηγορηθείς εσύ χωρίς να φταις ή αντίθετα ρίξεις το φταίξιμο σε κάποιον/α αθώο/α. Επιπλέον, η ημέρα δεν συνιστάται για την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων, ενώ καλό είναι να τσεκάρεις για ενδεχόμενες διαρροές. Παράλληλα, ένα οικείο σου πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη ή θεραπεία.
Ερωτικά
Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο μιας μυστικής συνάντησης ή επαφής με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, φαίνεται όμως ότι η υπερβολική εξιδανίκευση της κατάστασης θα σου δημιουργήσει προσδοκίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αιγόκερως
Μην πιέζεις τις καταστάσεις
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύς θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ωστόσο οι περισσότερες από αυτές θα γίνουν επί… ματαίω! Επιπλέον, μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις, όπου κυριαρχούν τα ψέματα και οι «εκ του πονηρού» δράσεις ή να ταλαιπωρηθείς με «ανεξιχνίαστα» τεχνικά προβλήματα. Φρόντισε λοιπόν να επαγρυπνείς αλλά και να μην επιμείνεις σε πράγματα που δεν σου «βγαίνουν», αφού το… σύμπαν γνωρίζει καλύτερα από σένα! Αντίθετα, ευνοούνται οι πνευματικές και καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου.
Ερωτικά
Κάποιος/α από το περιβάλλον σου, μπορεί εκούσια ή ακούσια να παίξει έναν «ύποπτο ρόλο» στην ζωή σου, προβαίνοντας σε «εκμυστηρεύσεις» για πράγματα που απέχουν πολύ από το να είναι αληθινά. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας».

Yδροχόος
Στήριξη από ισχυρούς
Γενικά
Ο Δίας στον Σκορπιό σου προσφέρει νέες δυνατότητες για να επεκτείνεις την δράση και την επιρροή σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι όντως σε κάποιες περιπτώσεις η πίστη «μετακινεί βουνά», αρκεί βέβαια να μην πρόκειται για ένα οικονομικό θέμα, αφού εκεί απλά δεν «το ‘χεις», ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια σημαντική αγορά ή επένδυση. Μπορεί ωστόσο να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει.
Ερωτικά
Μπορείς το ίδιο αποτελεσματικά να εμφανίσεις στους άλλους μια εξωραϊσμένη πλευρά του εαυτού σου, όσο και να πιστέψεις σε μια αντίστοιχη που σου παρουσιάζεται. Επιπλέον είναι πιθανό να ξαναβρεθείς με μια παλιά σου αγάπη.

Iχθύες
Κοντά στο θαύμα!
Γενικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να αναδείξεις τα δημιουργικά προσόντα σου, αφού δεν υπάρχει για σένα… τίποτα που να μην μπορεί να γίνει, ίσως μάλιστα να εμπνευστείς και κάτι πολύ μεγάλο! Επιπλέον, ο εμψυχωτικός σου ρόλος μπορεί να «αναστήσει και πεθαμένους», ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα! Από την άλλη πλευρά όμως, φρόντισε ώστε να μην παρασυρθείς σε μια ανθυγιεινή φυγή από την πραγματικότητα ή σε πρακτικές που εξαπατούν είτε τους άλλους, είτε τον... εαυτό σου!
Ερωτικά
Άστοχα σχόλια και παραπλανητικές κρίσεις μπορεί να σου αφήσουν μια λανθασμένη εντύπωση για ένα πρόσωπο, που σίγουρα η ζωή και οι επιλογές του δεν έχουν καμία σχέση με όσα λέγονται ή… φαντάζεσαι! Εμπιστεύσου λοιπόν την διαίσθησή σου και μόνον.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε