love-matches-wall

27/11/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 27/11/17, 12:30
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Η Δευτέρα σου δημιουργεί διάφορες ευαισθησίες, σου φέρνει μνήμες στο μυαλό που ενδεχομένως να σου προξενήσουν μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση. Δεν αποκλείεται από έναν συνειρμό να ξαναθυμηθείς ένα πρόσωπο που είχατε μια ερωτική ιστορία στο πρόσφατο παρελθόν και τελείωσε λίγο άδικα και να πέσεις ψυχολογικά. Πιθανόν να είναι κι η αφορμή όμως να κάνεις ένα διάλειμμα από την ενεργό δράση και να ψαχτείς περισσότερο. Μπορεί να ανακαλύψεις πολλά που ίσως σε βοηθήσουν στο άμεσο μέλλον.
Αν είσαι σε σχέση, ένα μπερδεμένο ζήτημα της δουλειάς σου ή μια κίνηση που θα πέσει στην αντίληψή σου ίσως σε εκνευρίσει και είναι πιθανό αν πει ή κάνει κάτι ο σύντροφός σου, σαν παράπονο ή που θα το θεωρήσεις άκυρο να ξεσπάσεις πάνω του. Προσπάθησε όμως να ηρεμήσεις και μην τσακωθείς μαζί του.

Ταύρος
Όλα μια χαρά σου πάνε κι αν χαλαρώσεις λίγο, να απολαύσεις την προσοχή που παίρνεις και το φλερτ που σου γίνεται, χωρίς να ανησυχείς, αν θα κρατήσει ή τι θα γίνει αύριο, τότε τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα στα ερωτικά σου. Από τη στιγμή που βλέπεις ότι έχεις πέραση, κοινωνικοποιήσου περισσότερο. Να βγαίνεις συχνότερα, να είσαι ανοιχτός/η σε καινούργιες γνωριμίες, ώστε να αυξάνεις όσο το δυνατό πιο πολύ τις επιλογές σου. Μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα έχεις τις ευκαιρίες που ψάχνεις.
Αν είσαι σε σχέση, η συμπεριφορά ή κάτι που θα ξεφύγει από ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σου δημιουργήσουν αρκετές αμφιβολίες για το αν είναι ειλικρινές απέναντί σου ή όχι. Ίσως μάλιστα το συζητήσεις και με το ταίρι σου, που όμως θα είναι της άποψης να το αφήσεις προς το παρόν και να μην πεις τίποτα.

Δίδυμοι
Αυτό που σε ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών και ενώ ένα κομμάτι σου δεν θέλει να είσαι μόνος/η, ένα άλλο θεωρεί ότι είναι η καλύτερη λύση, όχι μόνο γιατί έχεις αρκετά μέτωπα ανοικτά και δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις ενός σταθερού δεσμού, αλλά και γιατί κάνεις ό, τι σου αρέσει, χωρίς να λογοδοτείς κάπου ή να περιορίζεσαι. Όπως και να έχει πάντως, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σε φλερτάρει διακριτικά.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ενδεχομένως να είσαι σε δίλημμα και να μην ξέρεις τι να κάνεις με μια εξέλιξη που αφορά στη σχέση σου. Επειδή η κατάσταση είναι θα είναι λίγο τεταμένη, θα προτιμήσεις να μη μιλήσεις για να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά, ωστόσο, δεν θα μπορείς να προσποιηθείς και ότι είσαι και ξέγνοιαστος/η.

Καρκίνος
Σίγουρα έχεις αυξήσει τις επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο, έχεις αρκετές προτάσεις και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα άτομο. Ωστόσο, τα κριτήριά σου μεταβάλλονται συνεχώς και με δεδομένο ότι δεν ελκύεις αποκλειστικά τα «σωστά» πρόσωπα, αλλά και τα λάθος, οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός/η και να μην «πιάνεσαι» απ’ ό,τι ακούς, αλλά από αυτά που γίνονται. Η διαίσθησή σου θα σε προστατέψει από κακοτοπιές, αν βέβαια την ακολουθήσεις.
Αν είσαι σε σχέση, οι υποψίες σου ότι κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο βάζει λόγια στον σύντροφό σου ή τουλάχιστον τον επηρεάζει αρκετά, σε σημείο μετά από κάθε τους επικοινωνία, να σου κάνει διάφορα παράπονα ή να σου ζητάει πράγματα μπορεί σήμερα να επιβεβαιωθούν.

Λέων
Η αισιοδοξία δε σε έχει εγκαταλείψει, σήμερα μάλιστα θα συμβούν διάφορα μικρά που θα σου ανεβάσουν κι άλλο τη διάθεση και θα ανατροφοδοτήσουν την ελπίδα σου ότι από δω και στο εξής τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν ανοδική πορεία και στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να προκαλέσει την περιέργειά σου ένα πρόσωπο αρκετά γοητευτικό ίσως εξ αιτίας του χαμηλού του προφίλ και να προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις για να το γνωρίσεις περισσότερο. Μια έλξη πάντως θα υπάρχει μεταξύ σας.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να δεχτείς ένα μικρό δώρο από το ταίρι σου, αν ένδειξη της αγάπης του για σένα, κάτι που θα σε συγκινήσει αρκετά και βέβαια θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να του το ανταποδώσεις... σε είδος, οπότε το βράδυ σας προβλέπεται πολύ ερωτικό.

Παρθένος
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, στους Ιχθύς φορτίζοντάς σε συναισθηματικά και κάνοντάς σε να νιώθεις αρκετά μπερδεμένος/η όσον αφορά στα ερωτικά σου. Από τη μια μπορεί να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι καλύτερα που τελείωσε σύντομα η ιστορία ανάμεσα σε σένα κι ένα πρόσωπο, από την άλλη η καρδιά σου δε θα συμφωνεί, αφού θα αισθάνεσαι ότι σου λείπει κι αν ήταν δική σου η απόφαση να τη διακόψεις, θα το μετανιώσεις. Αύριο όμως πιθανόν να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται τις τελευταίες ημέρες να ήσουν κάπως απορροφημένος/η με τις δουλειές σου και να μην προλάβαινες να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στο σύντροφό σου αλλά σήμερα ίσως περάσετε μαζί τη μέρα σας και κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Ζυγός
Τα ερωτικά σου το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, κυρίως γιατί το σκαμπανέβασμα είναι τόσο έντονο που δεν μπορείς να κρατήσεις την ισορροπία για πολύ. Όλη αυτή η κατάσταση σε επηρεάζει και συναισθηματικά γι’ αυτό σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς αφ’ ενός να ξαναβρείς την ηρεμία σου και αφ’ ετέρου να σκεφτείς λίγο τα τελευταία γεγονότα μπας και καταφέρεις να βγάλεις μια άκρη. Να ξέρεις όμως ότι όσο πιο πολύ τα παιδεύεις, τόσο περισσότερο θα μπλέκεσαι.
Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις μια ανεξήγητη κούραση να σε κατακλύζει ή μια ψυχολογική πίεση και δε βλέπεις την ώρα σήμερα να τελειώσεις τις δουλειές σου και να τρέξεις κατευθείαν στην αγκαλιά του συντρόφου σου για να αποφορτιστείς και να βρεις ξανά την ηρεμία σου.

Σκορπιός
Ξεκινάς τη βδομάδα με όρεξη και καλή διάθεση, άλλωστε δεν έχεις κάποιο λόγο να ανησυχείς ή να μην αισθάνεσαι όμορφα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δεις διαφορετικά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. ρίχνοντας περισσότερο βάρος στα συναισθήματα που σου προκαλεί, παρά σε κάποια άλλα στοιχεία. Παρ’ όλα αυτά και λόγω της φύσης σου, κάποιες αμφιβολίες για τον χαρακτήρα και την πιστότητά σου θα συνεχίσεις να τις έχεις αλλά δεν είναι αρκετές για να σε αποτρέψουν από το να μην επιχειρήσεις να το κατακτήσεις.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να μην έχετε τη διάθεση ή τη δυνατότητα να πάτε κάπου με το ταίρι σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι οι δυο σας. Αν μάλιστα φτιάξετε και μια ωραία ατμόσφαιρα, τότε θα ξαναζωντανέψετε τον έρωτά σας.

Τοξότης
Ενδεχομένως να είσαι στον δικό σου κόσμο και να μη σε αφορά τίποτα από αυτά που γίνονται γύρω σου, παρά μόνο τα θέματά σου που θέλεις να λύσεις και να προχωρήσεις παρακάτω τη ζωή σου. Από το απόγευμα και μετά όμως, θα σε πιάσει μια μελαγχολία, θα γίνεις πιο συναισθηματικός/η, ίσως γιατί θα νιώσεις την ανάγκη ενός ανθρώπου δίπλα σου που θα σου παρέχει αγάπη και φροντίδα. Δεν αποκλείεται βέβαια να είναι η διάθεση της στιγμής και μέχρι αύριο να αλλάξεις γνώμη, αλλιώς θα ξεκινήσεις την... αναζήτηση από απόψε.
Αν είσαι σε σχέση, θα αρχίσεις να μπαίνεις σε γιορτινό mood και ενδεχομένως να κάνεις δυο τρεις δουλειές στο σπίτι που χρειάζονται προκειμένου να προετοιμάσεις κάπως το χώρο. Δεν αποκλείεται όμως το ταίρι σου να θεωρήσει ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για στολισμούς και τελικά θα φύγει κι η δική σου διάθεση.

Αιγόκερως
Μπορεί να νιώθεις ότι δεν τα πας καλά με τα συναισθηματικά ζητήματα, όμως μάλλον δεν θέλεις να αποδεχτείς κάποια πράγματα κι αυτό το κάνει πιο δύσκολο για σένα. Αν παραμέριζες για λίγο το μυαλό σου και προσπαθούσες να τα δεις με τα μάτια της καρδιάς, ενδεχομένως να μην βρισκόσουν σε... διχασμό. Ιδιαίτερα με ένα πρόσωπο που είσαι μια στο «ναι» και μια στο «όχι», αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, οφείλεις να παραδεχτείς ότι αν δεν αισθανόσουν τίποτα, θα είχε λήξει ήδη το θέμα και θα είχες πάει για άλλα.
Αν είσαι σε σχέση, σήμερα δε θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σου ούτε για το πιο απλό θέμα της καθημερινότητας, κάτι που θα σου δημιουργήσει έναν προσωρινό εκνευρισμό, μετά όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι και τόσο φοβερό και κάπως θα ηρεμήσεις.

Υδροχόος
Κάποιες κρυφές επιθυμίες σου θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα, που δεν πρέπει να τις αγνοήσεις αλλά να προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις. Το ζητούμενο είναι να βαδίσεις σύμφωνα με τη διαίσθησή σου γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν κι αλλιώς μπορεί να δείχνει ένα άτομο κι αλλιώς να είναι στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως μην υποτιμήσεις κανέναν/καμία, γιατί δεν αποκλείεται να σου δυσκολέψει απίστευτα τη ζωή, και πριν πει το «ναι», και μετά.
Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να έχεις κάνει με το σύντροφό σου κάποια πλάνα για μια αγορά ή οικονομική κίνηση, αλλά θα διαπιστώσετε ότι θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν ή θα χρειαστεί να τα επανεξετάσετε καθώς θα εμφανιστούν κάποια νέα δεδομένα που θα πρέπει να υπολογίσετε.

Ιχθύες
Και σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την ανάγκη σου να ζήσεις, όμορφες, ρομαντικές στιγμές. Ενδεχομένως να ψάξεις, έστω και ασυναίσθητα, τον ιδανικό σύντροφο που θα έχει την εμφάνιση αλλά και τις αρετές που θα σε έκαναν ευτυχισμένο/η. Το σίγουρο είναι πάντως ότι με την ευγενική σου παρουσία και τη θετική ενέργεια που εκπέμπεις, θα κερδίσεις τις καρδιές πολλών ανθρώπων, αν αποφασίσεις να κυκλοφορήσεις. Τώρα, το να βρεις αυτό που αναζητάς είναι κάπως δύσκολο, αφού το καθένα έχει τα ελαττώματά του.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον που θεωρείς απαραίτητο προκειμένου και εσύ να νιώθεις καλά και να προσφέρεις στη σχέση σου, αλλά και ο σύντροφός σου, ιδίως αν ξέρεις ότι είναι φορτωμένος με αρκετές υποχρεώσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε