zodia-symvola-mple

27/11-3/12/17: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 27/11/17, 13:20
Τι σας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα;

Κριός

Την εβδομάδα αυτή, νιώθετε να φεύγει από πάνω σας ένα βάρος, γιατί απελευθερώνεστε από τη μυστικότητα κι από οτιδήποτε σας ωθούσε να εφαρμόζετε στρατηγικές στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και κάνετε πράγματα που σας ταιριάζουν. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και μαζί με τον Ήλιο, σας βοηθούν να επεκταθείτε και να μην ασχοληθείτε με θέματα που δε σας ταιριάζουν και δεν είναι ξεκάθαρα. Προσπαθείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας κάνοντας νέες επενδύσεις, αναζητώντας χορηγίες ή τακτοποιώντας διάφορες εκκρεμότητες.
Motto της εβδομάδας: Εκφράστε την αλήθεια σας όταν σας ζητηθεί ή όταν κρίνετε πως βοηθάει.

Ταύρος
Παρ’ όλο που ο Δίας είναι στον άξονα σας και σας δίνει ευκαιρίες, δυνατότητες εξέλιξης και σας κάνει να αισιοδοξείτε, εσείς δυσλειτουργείτε. Διανύετε μια περίοδο αδράνειας στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, η οποία σας οδηγεί σε τέλμα και νιώθετε την ανάγκη να διεκδικήσετε την ατομική σας ελευθερία. Ο Ταύρος, δεν αφήνει εύκολα τη σιγουριά και τη σταθερότητα, αλλά αν δεχτείτε αυτή την πρόκληση, το σύμπαν θα σας ευνοήσει. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, είστε πιο αισιόδοξοι, κάνετε όνειρα και σας παρουσιάζονται ευκαιρίες.
Motto της εβδομάδας: Μη φοβηθείτε να αρπάξετε τις ευκαιρίες, κυνηγήστε τις και σίγουρα θα ανταμειφθείτε.

Δίδυμοι
Αφυπνίζεστε, αναζητάτε την αλήθεια και προσπαθείτε να βγείτε από το σκοτάδι. Έχετε κουραστεί και θέλετε μια αλλαγή. Οι Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου βιώνετε έντονες πιέσεις κι ο Κρόνος, σας «αναγκάζει» να δράσετε με βάση την ηθική και να αφήσετε πίσω σας παλιές πρακτικές. Είστε τυχεροί αυτό το διάστημα, γιατί παρ’ όλο που εμφανίζονται συνεχώς νέες προκλήσεις μπροστά σας, λειτουργούν θετικά. Αποδεχτείτε τη συμπεριφορά της οικογένειας σας, διαχωρίστε με αγάπη τη θέση σας, χωρίς να απομακρυνθείτε. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στον Τοξότη, σας φέρνουν τύχη, ελπίδα και σας δίνουν κουράγιο να προχωρήσετε.
Motto της εβδομάδας: Διαθέτετε υψηλή αντίληψη, βρείτε τις λύσεις και λειτουργήστε με πειθαρχία κι ωριμότητα.

Καρκίνος
Προσπαθείτε να μη χάσετε τον έλεγχο και τη δύναμη σας, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να βρείτε την αληθινή σας ταυτότητα κι αντί να προοδεύετε, να πηγαίνετε πιο πίσω. Η εμπιστοσύνη, η ελευθερία κι η ξεχωριστή αξία κάθε ανθρώπου, είναι έννοιες στις οποίες χρειάζεται να δώσετε προσοχή, γιατί θα είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Είστε ευαίσθητοι, από την άλλη όμως, πολύ εύκολα μπορεί να απομυθοποιήσετε κάποιον και πρέπει κάπως να ισορροπήσετε αυτήν την κατάσταση. Στα οικονομικά να βάζετε μικρούς στόχους ώστε, να τους πετυχαίνετε και να προχωράτε παρακάτω.
Motto της εβδομάδας: Μην αφήνετε τη φιλοδοξία σας για προβολή και κοινωνική καταξίωση να καλύψει τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Λέων
Η αναδρομή στο παρελθόν έκλεισε τα τραύματα και τώρα μπορείτε να βιώσετε το παρόν πιο εύκολα. Είστε απελευθερωμένοι, μπορείτε να νιώσετε την αξία σας και να ανοίξετε και πάλι τα φτερά σας. Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται, κληρονομικές ή οικονομικές δοσοληψίες φαίνεται πως τελειώνουν με θετικό τρόπο και έτσι δημιουργείται μια νέα πραγματικότητα για εσάς. Ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείτε πλήρως από το παρελθόν, να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας.
Motto της εβδομάδας: Ακολουθήστε τα όνειρα σας χωρίς δισταγμό.

Παρθένος
Δοκιμάζετε να απελευθερωθείτε από τις σκέψεις και τα συναισθήματα που σας δημιουργεί η ανάγκη σας να σας εγκρίνει ο κοινωνικός περίγυρος. Σας διακατέχει ένα στοιχείο επαναστατικότητας κι έχετε αρχίσει να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τους συνεργάτες αλλά και τους συγγενείς σας. Οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα επιβαρυνθείτε από την παρουσία κάποιου ηλικιωμένου συγγενή σας κι ίσως αισθανθείτε τύψεις πως δεν τον φροντίζετε όπως πρέπει. Σύντομα όμως θα καταλάβετε πως δε μπορείτε να βάζετε πάντα σε προτεραιότητα τους άλλους έναντι του εαυτού σας.
Motto της εβδομάδας: Είστε πιο κοινωνικοί, ανοίγετε το σπίτι σας κι εκτιμάτε την καλή ζωή.

Ζυγός
Διαπραγματεύεστε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο Άρης, σας έχει δυναμώσει και σας δείχνει το σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, γίνεστε πιο θετικοί και συγχωρητικοί με τον εαυτό σας. Σας παρουσιάζονται πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε δυνατές και πετυχημένες συνεργασίες, αρκεί να χρησιμοποιήσετε σωστά τις κοινωνικές σας σχέσεις. Οι σχέσεις με Δίδυμο και Τοξότη, θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.
Motto της εβδομάδας: Μπορείτε να αντιληφθείτε τον εαυτό σας σε σχέση με τους άλλους από διαφορετική οπτική κι αυτό είναι το καλύτερο δώρο για σας.

Σκορπιός
Παρ’ ότι η Αφροδίτη φεύγει σε λίγες ημέρες από το ζώδιο σας, εξακολουθεί να έχει ισχυρή επιρροή πάνω σας. Δεν ευνοεί μόνο την ερωτική σας ζωή, αλλά σας ανοίγει και νέους δρόμους στα επαγγελματικά. Είναι σημαντικό να δράσετε άμεσα και γρήγορα για να καταφέρετε όσα δε μπορέσατε ως τώρα. Τολμήστε, πάρτε ρίσκα και χρησιμοποιήστε την τεράστια ενέργεια σας με τρόπο ενωτικό, για να μη δημιουργήσετε έχθρα κι αντιπαλότητα. Μέσα σας υπάρχει μια πάλη, γνωρίζετε ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε, είναι απαραίτητο όμως, να μην είστε σκληροί κι άκαμπτοι με τον εαυτό σας.
Motto της εβδομάδας: Μη φοβηθείτε να κάνετε την επανάστασή σας και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Τοξότης
Μπορείτε πλέον να χαμογελάτε, αφού ο Ήλιος κι η Αφροδίτη ακολουθούν τα χνάρια σας κι επαναφέρουν τη ζωντάνια και την αισιοδοξία. Ο Κρόνος, παραμένει στο ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να απελευθερώνεστε και να ζείτε την ουσία των πραγμάτων. Ωριμάζετε, αποκτάτε σοφία και περιορίζετε την τάση σας για υπερβολή. Μην επικεντρώνεστε στο παρελθόν και σε ό,τι άσχημο περάσατε κι ασχοληθείτε με ότι μπορείτε να κάνετε από δω και πέρα. Η Αφροδίτη σας φέρνει δώρα, χαρά κι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση.
Motto της εβδομάδας: Δουλέψτε με πρόγραμμα, στόχο κι οργάνωση και θα δείτε μεγάλες αλλαγές.

Αιγόκερως
Όλα σας ωθούν να αναλάβετε τη δική σας ευθύνη για την πραγματικότητα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτή η διαδικασία, γιατί σας αλλάζει εντελώς τα σχέδια, ωστόσο ξεκαθαρίζει τα πράγματα και βιώνετε την αλήθεια. Αποδεσμεύεστε από το παρελθόν με ομαλό κι όμορφο τρόπο, γεγονός το οποίο σας δίνει μεγάλη ώθηση να προχωρήσετε και να «ξεκλειδώσετε» πόρτες που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Μια επαγγελματική σχέση που είχατε καλλιεργήσει εδώ και καιρό σας δικαιώνει.
Motto της εβδομάδας: Αναλάβετε ευθύνες, χωρίς ενοχές.

Υδροχόος
Είστε σε καλύτερη φάση κι απελευθερώνεστε από ένα τραυματικό κομμάτι του παρελθόντος. Το πλανητικό σύστημα σας βοηθά να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Πλέον, μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να μη σας επηρεάζουν τόσο. Είστε σε φάση ανόδου, θέλετε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, επιζητάτε το κέρδος, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ύλη και δεν αρκείστε μόνο στη διαφύλαξη των ιδεών σας. Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να συνδυάσετε αρμονικά το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.
Motto της εβδομάδας: Επιβληθείτε στα συναισθήματα σας, αρνητικά ή θετικά, κι έτσι θα μπορέσετε να βιώσετε μια καλύτερη πραγματικότητα.

Ιχθύες
Έχουν γίνει αλλαγές και έχετε έντονη ανάγκη να βγείτε από τη δυστυχία με κάθε τρόπο. Είναι η στιγμή όπου «ξυπνάτε» και οι καταστάσεις είναι ξεκάθαρες πλέον μπροστά σας. Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, επηρεάζει κυρίως εσάς που γεννηθήκατε αρχές του δευτέρου δεκαημέρου και είτε βουλιάζετε μέσα στο χάος των σκέψεων σας μεταξύ ονείρου και οράματος, είτε έχετε έμπνευση και βοηθάτε τους γύρω σας αλλά και εσάς σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτήν την εβδομάδα, οι σχέσεις σας εξελίσσονται, γίνεστε πιο κοινωνικοί αναζητώντας τη χαρά, τις όμορφες στιγμές και τα αισιόδοξα μηνύματα.
Motto της εβδομάδας: Διατηρήστε την ανθρωπιά σας, την ηρεμία και την καλοσύνη σας.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε