romantic-love-wallpapers-walk

27/11-3/12/17: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 27/11/17, 13:50
Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων αυτή την εβδομάδα;

Έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και υπάρχει μια τάση να βελτιωθούν οι προσωπικές σχέσεις. Έχουμε σημαντικά γεγονότα, αφού η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον άξονα Τοξότη Διδύμου, μαζί με την Αφροδίτη που μπαίνει στον Τοξότη φέρνουν αισιοδοξία, χαρά, τύχη, νέες φιλίες και ταξίδια για όλα τα ζώδια. Μη φοβηθείτε, κρατήστε την καρδιά σας προστατευμένη από την κακία και τον αρνητισμό, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε τη νέα αυτή κατάσταση.
#AstroLoveTip: Αναζητήστε πρώτα την αγάπη μέσα σας, έτσι ώστε μετά να μπορέσετε να τη δώσετε και στο σύντροφο σας.

Κριός
Ενώ φαίνεται πως η αντοχή σας τελειώνει, γίνεται η αλλαγή κι αφήνετε πίσω σας την ανασφάλεια, τη ζήλια και τις συναισθηματικές εμμονές. Με το Σκορπιό όλα είναι στο χέρι σας, αν διαλέξετε να παίξετε το ρόλο του θύματος, αυτή σχέση θα σας τραβήξει πίσω. Αν όμως, είστε ανεξάρτητοι όπως σας ταιριάζει, τότε μπορείτε να προχωρήσετε μαζί προς τα εμπρός. Ο Δίδυμος αυτή την περίοδο νιώθετε πως σας «κάνει νερά» κι ίσως να φτάσετε σε σημείο να τον παρακολουθήσετε. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και μαζί της σας φέρνει χαρά, αισιοδοξία κι ίσως μια νέα γνωριμία με έναν Τοξότη ή ένα Ζυγό. Με κάποιο τρόπο αναζητάτε διαρκώς ένα Ζυγό κι αυτός από την πλευρά του είναι σαν να σας καταδιώκει. Πολύ έντονα συναισθήματα μπορεί να βιώσετε και με έναν Καρκίνο.
#AstroLoveTip: Κάθε άρνηση ή πρόκληση, είναι για εσάς ένα ακόμα βήμα προς την αγάπη και την ευτυχία.

Ταύρος
Ζείτε μια ιδιαίτερη κατάσταση, γιατί από τη μια πλευρά δυσκολεύεστε επειδή νιώθετε να χάνετε την εύνοια και την προστασία που παίρνατε από το άλλο σας μισό κι από την άλλη αισθάνεστε ελεύθεροι κι ανεξάρτητοι κι αυτό σας κάνει πιο γοητευτικούς. Με τον Τοξότη η σχέση βελτιώνεται γιατί σας φτιάχνει τη διάθεση, σας δίνει χαρά και σας «ξεκουνάει» να κάνετε πράγματα. Προσπαθείτε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα στη σχέση που έχουν να κάνουν με ζητήματα ηθικής κι αυτό το διάστημα βλέπετε πως ίσως υπερβάλλατε κι είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε για να φτιάξετε το κλίμα και να περνάτε επιτέλους όμορφα, γιατί το έχετε ανάγκη. Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω και ξεφεύγοντας από το παρελθόν, μπορείτε να κερδίσετε τον έρωτα ενός Λιονταριού, ενός Υδροχόου ή ενός Σκορπιού.
#AstroLoveTip: Μην αρνείστε την αγάπη, δοθείτε στον έρωτα και μη φοβάστε το κόστος.

Δίδυμοι
Βρίσκεστε σε μια πολύ καλή στιγμή, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στον άξονα σας κι η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου γίνεται στο ζώδιο σας, γεγονός το οποίο σας κινητοποιεί και σας βάζει σε δράση. Κάνετε αλλαγές, διαπραγματεύσεις, επικοινωνείτε εντονότερα, δείχνετε ποιοι είστε και τι ακριβώς ζητάτε. Η Αφροδίτη στον ερωτικό τομέα δεν έχει μόνο θετική επιρροή, αλλά ίσως φέρει και μπερδέματα. Αν σχετίζεστε με Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα πώς να προχωρήσετε μαζί τους κι είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι. Μην παρασυρθείτε από λόγια, πρόσκαιρους τσακωμούς και κουτσομπολιά. Είναι προτιμότερο να αποσυρθείτε λίγο και να δείτε τα πράγματα με καθαρή ματιά, παρά να χαλάσετε μια σχέση η οποία πιθανότατα αξίζει πολύ, από λάθος πληροφορίες. Με το Σκορπιό έχετε μια βαθιά, αληθινή κι ιδιαίτερη σχέση, όπως με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω, οι οποίοι δεν είναι οι ευκολότεροι άνθρωποι, αλλά σας βοηθούν να εξελιχθείτε.
#AstroLoveTip: Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας απομακρύνει από την αγάπη αυτό το διάστημα.

Καρκίνος
Δοκιμάζεστε έντονα, κυρίως οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου από τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Έχει αλλάξει η καθημερινότητα σας κι ίσως χρειάζεται να αναβαθμίσετε τα συναισθήματα που νιώθετε για τον άνθρωπό σας και να τα αναγάγετε σε επίπεδο αιωνιότητας, δηλαδή να τον αγαπάτε παντοτινά. Δείχνοντας μεγαλύτερη προσοχή κι αγάπη στο ταίρι σας, ταυτόχρονα κάνετε αυτό το δώρο και στον εαυτό σας. Με το Λιοντάρι και τον Υδροχόο, θα χρειαστεί να «επεκτείνετε» την προσωπικότητα σας, να γίνετε πιο δεκτικοί και να αποδεχτείτε καταστάσεις που παλιότερα αρνιόσασταν. Μη ζητάτε να σας αγαπούν με το δικό σας τρόπο, ο καθένας αγαπά όπως μπορεί, γι’ αυτό να παρατηρείτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας κι όχι να παραπονιέστε πως δε σας αγαπούν. Ο Τοξότης σας απελευθερώνει λέγοντας αλήθειες που ίσως σας πονούν. Κρατήστε την ουσία από αυτό και μη στέκεστε στον τρόπο που σας τα είπε.
#AstroLoveTip: Να θυμάστε πως η εξέλιξη έρχεται μόνο μέσα από πιεστικές κι επίπονες διαδικασίες.

Λέων
Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι κάπου εδώ τελειώνει για εσάς. Απελευθερώνεστε ολοκληρωτικά από μια σχέση πολύ δεσμευτική, από την οποία πιστεύατε πως δε θα ξεφεύγατε ποτέ. Η Πανσέληνος σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας. Θα βρεθείτε με άτομα που θα δείξουν ενδιαφέρον για σας κι επιτέλους θα αποτινάξετε τελειωτικά τα τραύματα του παρελθόντος από πάνω σας. Η Αφροδίτη, ο Ήλιος, ο Ερμής κι η Πανσέληνος σας εκτινάσσουν και βλέπετε τον εαυτό σας με άλλο μάτι, τον αγαπάτε περισσότερο και νιώθετε τη δύναμη σας. Μην απογοητεύεστε αν ένα πρόσωπο δεν επιστρέψει, σημαίνει πως δεν ήταν για εσάς. Αν όμως επανέλθει τότε είναι ολοκληρωτικά κι αληθινά δικό σας. Τα Λιοντάρια του τρίτου δεκαημέρου έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά κι είστε απόλυτοι με τον Τοξότη και το Δίδυμο, στη συνέχεια όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν, αφού η αιτία της στεναχώριας σας δε θα υφίσταται πλέον.
#AstroLoveTip: Δώστε απλόχερα την αγάπη σας στο ταίρι σας, χωρίς να περιμένετε κάτι. Έτσι θα εξελιχθείτε ως άτομο κι ως χαρακτήρας.

Παρθένος
Πολλές φορές είστε με κάποιον από ανάγκη κι όχι αγάπη. Χρειάζεστε ένα σύντροφο για στήριγμα, να μην είστε μόνοι, γιατί δε νιώθετε αρκετά δυνατοί, οπότε κι υποχωρείτε. Τώρα όμως, έχετε καταλάβει αυτή την αδυναμία σας και το γεγονός πως σας αφαιρεί ανεξαρτησία και με τη βοήθεια της Πανσελήνου προσπαθείτε να το ξεπεράσετε. Δεν θα είναι εύκολο κι η πληροφόρηση που σας δίνεται χρειάζεται ειδική διαχείριση. Αν είστε με Ιχθύ, Δίδυμο ή Τοξότη, πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και να μην είστε επικριτικοί, γιατί θα είστε άδικοι. Οι Παρθένοι των πρώτων ημερών έχετε ένα πιο ελεύθερο και «τυχοδιωκτικό» πνεύμα κι ίσως σε ένα ταξίδι γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Ο Σκορπιός επανέρχεται πολύ δυναμικά στη ζωή σας κι αποφασίζετε να παντρευτείτε ή να συμβιώσετε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με έναν Καρκίνο.
#AstroLoveTip: Μην αφήνετε άλλους να σας μεταφέρουν γεγονότα και να σας λένε λόγια. Βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα, έστω κι αν χρειαστεί να απομονωθείτε για λίγο.

Ζυγός
Αφήνετε πίσω σας την πολιτική της μυστικοπάθειας, ιδίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό κι αποφασίζετε από κοινού να φανερώσετε τη σχέση σας, διότι πιστεύετε πως είναι σταθερή και σίγουρη. Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε, να επικοινωνήσετε και να κυκλοφορήσετε με το ταίρι σας, χωρίς τύψεις κι ενοχές. Έχετε πλέον απελευθερωθεί από τη ζήλια και την κτητικότητα. Με τον Τοξότη είναι πολύ σημαντικό να ανταλλάσσετε απόψεις για να παραμένει ζωντανή η σχέση. Ο Άρης συνεχίζει να επιδρά πάνω σας, κυρίως στους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντας μια άλλη διάσταση στα πράγματα και κάνοντας σας πιο δυναμικούς. Αν ο Κριός δεν αλλάξει τη συμπεριφορά του, είστε έτοιμοι να του απαντήσετε με μια πολύ θεαματική αποχώρηση από τη σχέση.
#AstroLoveTip: Τολμήστε να σηκώσετε το ανάστημα σας, «δείξτε τα δόντια σας» και διεκδικήστε το καλύτερο.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο σας, αλλά προτού φύγει ολοκληρωτικά σας προσφέρει κάποια δώρα. Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, στους οποίους χαρίζει μια έντονη τάση μαγνητισμού των άλλων. Έχετε τη δυνατότητα να έλξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κι η Αφροδίτη σας βοηθά να διακρίνετε αν το αγαπάτε ή θέλετε να του επιβληθείτε. Η Πανσέληνος μεταφέρει ένα δύσκολο μήνυμα για σας, αφού σας ωθεί να βγείτε προς τα έξω, να επικοινωνήσετε, να πάψετε να είστε εσωστρεφείς και να γίνετε πιο διαλλακτικοί. Ο Τοξότης κι ο Δίδυμος είναι σημαντικά πρόσωπα αυτή την περίοδο για σας. Επίσης, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας με τον Παρθένο, γιατί σας αγαπά και σας νοιάζετε.
#AstroLoveTip: Μη βλέπετε τις καταστάσεις μόνο από τη δική σας οπτική γωνία, αναζητήστε την αλήθεια και διακρίνετε την αγάπη από την ανάγκη.

Τοξότης
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και σας φέρνει μεγαλειώδη δώρα και σε συνδυασμό με την τάση σας να μεγεθύνετε τα πράγματα, ζείτε μέσα στην υπερβολή. Αφήνετε πίσω σας το παρελθόν, βγαίνετε από την απομόνωση, ανοίγεστε και προχωράτε σε νέους δρόμους. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος και μαζί με την Πανσέληνο στον άξονα σας, επηρεάζουν κυρίως όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες. Ο Ερμής σας επαναφέρει μια γνωστή πραγματικότητα και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ζυγίζετε τα γεγονότα και να είστε μετρημένοι στα λόγια σας. Έρχεστε κοντά με τον Παρθένο, τον Ιχθύ και το Δίδυμο, αλλά χρειάζεται προσοχή να διακρίνετε την αγάπη από την λύπηση, μη μένετε με κάποιον από συμπόνια. Η σχέση με τον Αιγόκερω παρ’ ότι δεν είναι εύκολη, επειδή έχετε κοινά σημεία και καλύπτει τις ανάγκες σας, είναι σταθερή και μπορεί να οδηγήσει σε οικογένεια.
#AstroLoveTip: Βάλτε όρια στη σχέση σας με σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου και στον εαυτό σας.

Αιγόκερως
Αναδεικνύεται μια νέα πραγματικότητα αναφορικά με το επικοινωνιακό κομμάτι σας. Κινείστε κεκαλυμμένα, δε σας αρέσει η νέα κατάσταση και δε θέλετε να τη γνωστοποιήσετε. Είστε σε κόντρα με το Δίδυμο και τον Τοξότη κι αυτό ίσως δημιουργεί συγκρούσεις στο οικογενειακό κι επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ταιριάζετε με αυτά τα ζώδια, χρειάζεται όμως να είστε πιο διπλωματικοί μαζί τους, χωρίς να θέλετε να τους επιβάλλετε την άποψη σας. Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, βιώνετε έναν έντονο ηλεκτρισμό με έναν Κριό, ο οποίος είναι πολύ διαφορετικός από τα δικά σας μέτρα και σταθμά, αλλά είναι τόσο δυνατή η αγάπη σας που προχωράτε μαζί, ίσως και μέχρι την οικογένεια.
#AstroLoveTip: Με το Ζυγό, το Δίδυμο, τον Τοξότη και τον Υδροχόο μην είστε απόλυτοι κι αδιάλλακτοι. Συζητήστε μαζί τους, υποχωρήστε αν χρειαστεί, ώστε να φτιάξετε τις συνθήκες που ταιριάζουν και στους δύο.

Υδροχόος
Ευτυχώς τελειώνει η περίοδος που υπήρχε κόντρα μεταξύ του εγώ σας και της αλήθειας. Πλέον προσπαθείτε να διαχειριστείτε με άλλο τρόπο μια σχέση τελματωμένη, την οποία όμως δε θέλετε να διαλύσετε. Η Πανσέληνος σας βοηθά να σκεφτείτε διαφορετικά, να αλλάξετε απόψεις και να ψάξετε να βρείτε λύσεις. Ανακαλύπτετε νέες παραμέτρους που βοηθούν τη σχέση σας με το Σκορπιό, τον Ταύρο και το Λιοντάρι, αλλά και με τον εαυτό σας. Μην παρασύρεστε από λόγια και καταστάσεις που περιγράφουν οι γύρω σας, ακούστε ότι έχουν να πουν και φιλτράρετε ποιοι μιλούν αντικειμενικά και ποιοι όχι. Με το Δίδυμο και το Ζυγό θα έρθετε πολύ κοντά, στην αρχή φιλικά και στη συνέχεια έντονα ερωτικά.
#AstroLoveTip: Ζητήστε τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεστε και που διαθέτουν την εμπειρία να σας συμβουλεύσουν ορθά.

Ιχθύες
Η Πανσέληνος δημιουργεί μια αναστάτωση αυτή την εβδομάδα. Αλλάζετε γνώμη και διαφοροποιείτε τη στάση σας απέναντι στον Τοξότη, το Δίδυμο και τον Παρθένο. Είστε συναισθηματικά μπερδεμένοι, επηρεάζεστε από άλλους κι αυτό επιδρά στη σχέση σας. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, λόγω της επιρροής του Ποσειδώνα έχετε αποσυντονιστεί. Πιθανόν να είστε παντρεμένοι και παράλληλα να ζείτε ένα μεγάλο έρωτα, τώρα θα υποχρεωθείτε να πείτε την αλήθεια για να αποφύγετε αρνητικές εξελίξεις. Όταν δεν είστε καλά δεν το λέτε στο σύντροφο σας κι ίσως προτιμάτε να ξεκινήσετε κάτι νέο, έστω και τηλεφωνικά, προκειμένου να εξάψετε τη φαντασία σας. Από την άλλη, αυτό το διάστημα ενισχύεται το καλό κομμάτι του εαυτού σας κι έτσι νιώθετε πιο δυνατοί και μπορείτε να λύσετε τα ζητήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία με έναν Κριό ή έναν Τοξότη. Επίσης, με το Ζυγό έχετε ένα όμορφο ταίριασμα κι αυτό σας κάνει πιο συντροφικούς.
#AstroLoveTip: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα κατά μέτωπο, πείτε την αλήθεια με ωραίο τρόπο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και τότε θα βελτιώσετε την πραγματικότητα που ζείτε.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε