loving-couple-wind

28/11/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 28/11/17, 12:20
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο σε καλεί να οργανωθείς, όχι μόνο σε πρακτικές σου υποθέσεις αλλά και στα ερωτικά σου. Να μετριάσεις τον ενθουσιασμό και την ταχύτητά σου και να δείξεις προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Κάθε απόφαση ή κίνηση που θα κάνεις, οφείλεις να την έχεις μελετήσει και να έχεις υπόψη σου ότι σήμερα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ό,τι πεις να είναι συγκεκριμένο και συνειδητό, ώστε να μην αφήσεις περιθώρια παρερμηνείας. Πάντως κάτι που θα μάθεις για ένα πρόσωπο που σου αρέσει θα σου φανεί χρήσιμο.
Αν είσαι σε σχέση και έχετε κάποια θέματα με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή με διάφορες υπηρεσίες, είναι η κατάλληλη μέρα να τα διευθετήσετε όλα και να τα κλείσετε οριστικά. Το να κάνεις μια πολιτισμένη συζήτηση, θέτοντας συγκεκριμένες απόψεις σου στο ταίρι σου είναι απαραίτητη.

Ταύρος
Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου είναι άκρως επιβοηθητική, καθώς μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν και στα ερωτικά του. Είναι η ιδανική μέρα να μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά ενός προσώπου που σου αρέσει και να δεις αν όντως είναι το κατάλληλο για σένα, ανεξάρτητα από τα συναισθήματα που σου προκαλεί. Έτσι κι αλλιώς, «τέλειο» κανένα δεν είναι, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να διεκδικήσεις εκείνον/η που είναι πιο κοντά στα δικά σου πρότυπα. Σκέψου, λοιπόν, καλά και κυρίως μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.
Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ο σύντροφός σου να σε πιέζει για μια αγορά ή να δώσετε χρήματα για κάτι που υποστηρίζει ότι σας χρειάζεται, ωστόσο, αυτές τις μέρες, δε θέλεις να ξοδέψετε για το οτιδήποτε δε θεωρείς αναγκαίο. Ενδεχομένως μάλιστα να έχεις κάνει και το πλάνο σου, οπότε αν δεν πειστείς, θα αρνηθείς.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου, Ερμής συναντά τον Κρόνο στον 7ο οίκο σου, τον Τοξότη κι εκτός του ότι μπορεί να σου δημιουργήσει μια μελαγχολία ή να αισθανθείς άσχημα για μια πρόσφατη συμπεριφορά σου, ενδεχομένως να αναγκαστείς να παραμερίσεις τα όποια συναισθήματά σου και να λειτουργήσεις με κύριο γνώμονα τη λογική σου. Το πιο πιθανό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι αν δεν ξέρεις τι θέλεις από έναν άνθρωπο ή αλλάζεις γνώμη ανάλογα με τη φορά του αέρα, θα περνάς καλά για λίγο, αλλά μετά πάλι δε θα είσαι ευχαριστημένος/η.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα δημιουργηθεί ένταση στη σχέση σου, καθώς θα μπει ένα φρένο σε κάποιες απαιτήσεις ή μεγαλόπνοα σχέδιά σου από τον σύντροφό σου, προσγειώνοντάς σε στην πραγματικότητα κι επισημαίνοντάς σου ότι δεν είναι εποχή για ανοίγματα.

Καρκίνος
Θα ρίξεις το βάρος στα εργασιακά σου θέματα, αφού αυτά προέχουν σήμερα και θα βάλεις στην άκρη τα ερωτικά σου, άλλωστε θα νιώσεις κουρασμένος/η ή ότι δεν έχεις τη διάθεση ή τα κίνητρα για να κυνηγήσεις το οτιδήποτε. Επίσης, εφ’ όσον τώρα έχεις πιο καθαρό μυαλό, καλό θα ήταν να ξεδιαλύνεις και τα πράγματα με ένα πρόσωπο που βλέπεις ότι έχουν πάρει λάθος κατεύθυνση ή τουλάχιστον δεν πηγαίνουν εκεί που θέλεις εσύ. Φρόντισε να κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου, κρατώντας ταυτόχρονα την ψυχραιμία σου.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, σήμερα μπορεί να καταστρώσεις ένα σχέδιο για να βελτιώσεις τη δουλειά σου ή να αναλάβεις ένα επιπλέον καθήκον που θα σε επιβαρύνει χρονικά και ενεργειακά, προκαλώντας δυσαρέσκεια στο ταίρι σου. Εν τούτοις, θα είναι προσωρινό και όχι μόνιμο ή τουλάχιστον... έτσι θα του πεις.

Λέων
Σαφώς το συναίσθημα είναι εκείνο που καθορίζει τα ερωτικά και απ’ αυτό έχεις αρκετό. Ωστόσο, με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου θα συνειδητοποιήσεις ότι για να φτάσεις στην επιτυχία και να κατακτήσεις την καρδιά του προσώπου που αγαπάς, θα χρειαστεί κινηθείς οργανωμένα και με σύστημα. Γι’ αυτό θα υπολογίσεις όλα τα στοιχεία που έχεις μέχρι τώρα στη διάθεσή σου και με βάση αυτά θα φτιάξεις ένα σχέδιο δράσης. Όμως, έχε κατά νου ότι θα σου πάρει αρκετό χρόνο και θα ρίξεις... δουλίτσα μέχρι να τα καταφέρεις.
Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου και να δεις με το σύντροφό σου πώς μπορείτε να διευθετήσετε ψύχραιμα ένα ζήτημα που θα παρουσιαστεί και αφορά είτε σε ένα παιδί είτε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο γιατί το παν είναι να καταλήξετε σε μια κοινή στάση.

Παρθένος
Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου δεν σου επισημαίνει κάτι που δε γνωρίζεις. Ίσα – ίσα που έρχεται να επιβεβαιώσει ως ένα βαθμό τις θέσεις και τις απόψεις σου, όσον αφορά στα ερωτικά και τον τρόπο που λειτουργείς, που πρακτικά σημαίνει ότι πρώτα βάζεις το μυαλό και μετά την καρδιά. Αυτό όμως σίγουρα δεν σου εξασφαλίζει την επιτυχία, αφού όπως θα διαπιστώσεις σήμερα, εσύ καλά τα ορίζεις τα πράγματα, αλλά είτε τα κριτήριά σου δεν είναι σωστά είτε στην πορεία ανακαλύπτεις ότι το άτομο που έχεις επιλέξει είναι κάπως... προβληματικό.
Αν είσαι σε σχέση, οικογενειακά θέματα ή εργασίες κι αλλαγές του σπιτιού που είχατε σχεδιάσει με τον σύντροφό σου θα απασχολήσουν αρκετό από τον χρόνο σας και είναι πιθανό στην μεν πρώτη περίπτωση να αναγκαστείτε να κρατήσετε μια πολύ αυστηρή στάση στη δεύτερη να τα αναβάλλετε, αφού θα εμφανιστούν διάφορα προβλήματα.

Ζυγός
Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που είτε είναι μεγαλύτερό σου ηλικιακά είτε αρκετά ώριμο και μετρημένο στη συμπεριφορά του. Θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα συζητήσεις μαζί του κι αρκετά θέματα κι ίσως σου περάσει από το μυαλό ότι με ένα τέτοιον άνθρωπο θα μπορούσες να κάνεις μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο. Στο... κεφάλι σου τα φτιάχνεις όλα πολύ ωραία, αλλά αν δε «μιλάει» στην καρδιά σου, δε γίνεται να μείνεις μαζί του για καιρό. Κράτα ωστόσο μια επαφή μαζί του γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Αν είσαι σε σχέση, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι αυξημένες, ενδεχομένως και το ημερήσιο πρόγραμμά σας φορτωμένο, αλλά θα πρέπει να βρίσκετε λίγο χρόνο και για σας γιατί αν ασχολείστε μόνο με δουλειές που πρέπει να γίνουν και υποχρεώσεις, θα σας καταπιεί η ρουτίνα.

Σκορπιός
Σαφώς επηρεάζεσαι στον ερωτικό τομέα από τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου, αφού εσύ ζεις σε καθεστώς... Δία, αυτήν την περίοδο. Αυτό που κυρίως όμως σου συνιστά είναι το να προσέχεις... για να έχεις. Το ότι έχεις εύνοια δε σημαίνει ότι γλιτώνεις κι απ’ όλους τους μπελάδες και τα προβλήματα, ούτε ότι δεν μπλέκεις με λάθος άτομα, που ενδεχομένως να τρώνε αρκετό από τον χρόνο σου. Κι επειδή το πάθος σου είναι έντονο και μπορεί να σε αποπροσανατολίσει από τον οποιοδήποτε στόχο σου, καλό θα ήταν να το ελέγχεις.
Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή κάνετε έναν διακανονισμό, έτσι ώστε κάποια στιγμή να ξεμπερδεύετε οριστικά με συγκεκριμένες υποχρεώσεις. Επίσης, ίσως σας επιστραφεί ένα μέρος χρημάτων που είχατε δανείσει ή να καταφέρετε να ολοκληρώσετε μια πώληση που τραβούσε καιρό.

Τοξότης
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου στο ζώδιό σου σήμερα σε ωθεί να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τόσο σε κάποιες προσωπικές σου επιδιώξεις, όσο και στα ερωτικά σου. Το να μη λειτουργείς με συναισθηματικές εξάρσεις και άκρατο ενθουσιασμό, δε σου κάνει κακό, αφού όταν είσαι ξεσηκωμένος/η, δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου και συνήθως καταλήγεις σε... τούμπες. Μέτρησε, λοιπόν, τα υπέρ και τα κατά, γιατί έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου και δεν μπαίνεις σε καμιά ταλαιπωρία. Είναι δύσκολο για σένα, αλλά όχι κι ακατόρθωτο.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα κληθείς να αναλάβεις πιο υπεύθυνο ρόλο στη σχέση σου, να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις που καιρό απέφευγες ή δεν είχαν χρειαστεί μέχρι τώρα. Σίγουρα πάντως θα ανέβεις και στα μάτια του συντρόφου σου, αφού θα δει ότι πλέον αντιμετωπίζεις τα πράγματα με σοβαρότητα.

Αιγόκερως
Δεν επηρεάζεσαι τόσο με τη σύνοδο Ερμή-Κρόνου, αφού πάνω-κάτω στο πνεύμα της κινείσαι στα ερωτικά σου. Το πιο πιθανό είναι να επαναφέρει μια κατάσταση του πρόσφατου παρελθόντος σου, που παραμένει άλυτη και να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις οριστικά τα πράγματα με ένα πρόσωπο. Ίσως εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου, αλλά έχεις κι ένα δίκιο, αφού με τα καμώματά του δεν έχεις άλλη υπομονή. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλεις να τρως άδικα χρόνο με περιπτώσεις που δε σου προσφέρουν καμία προοπτική.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να μην κρατάς μέσα σου όσα σε ενοχλούν και να τα συζητάς με το ταίρι σου, γιατί μόνο μέσα από διάλογο θα λυθούν κάποια θέματα της σχέσης σας. Η μέρα σου δίνει αυτή τη δυνατότητα και βοηθά να γίνει μια κουβέντα, χωρίς συναισθηματική φόρτιση.

Υδροχόος
Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε κάνει πιο σοβαρό/η και συνειδητοποιημένο/η όσον αφορά στο τι χρειάζεσαι στην ερωτική σου ζωή. Σαφώς και λόγω χαρακτήρα, δε μπορείς να μπεις σε καλούπια, ωστόσο το να κινείσαι με συγκεκριμένα κριτήρια, θα σε βοηθήσει να βρεις πιο γρήγορα αυτόν ή αυτήν που ψάχνεις. Σήμερα πάντως ενδέχεται να γνωρίσεις, μέσω του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, ένα γοητευτικό πρόσωπο, αλλά αρκετά μεγαλύτερό σου που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου, ίσως γιατί πιστεύεις ότι έχεις πολλά να μάθεις απ’ αυτό.
Αν είσαι σε σχέση, ίσως συναντηθείτε και συζητήσετε με κάποια πρόσωπα που έχουν τα μέσα ή τις κατάλληλες διασυνδέσεις που θα βοηθήσουν σε ένα εγχείρημά σας ή σε ένα ζήτημα που πρέπει να διευθετήσετε και μάλιστα σύντομα. Από την άλλη, πιθανόν ένα φίλος ή μια φίλη σας να χρειαστεί τη στήριξή σας.

Ιχθύες
Δε γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε, αλλά αυτό που πρέπει γι’ αυτό ενδεχομένως η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο να σου είναι κάπως δυσάρεστη, αφού έρχεται να σε βάλει προ των ευθυνών σου, ακόμα και στα ερωτικά σου και να σε αναγκάσει να κάνεις μια συγκεκριμένη επιλογή. Το σίγουρο είναι πάντως ότι αν βλέπεις ότι μια κατάσταση δεν τσουλάει, να μην ασχοληθείς άλλο μαζί της, γιατί θα φας χρόνο από τη ζωή σου και το αποτέλεσμα δε θα σε δικαιώσει. Αν, μάλιστα, το πρόβλημα είναι ο χαρακτήρας ενός προσώπου, να ξέρεις ότι όσο κι αν προσπαθήσεις, δε θα στρώσει.
Αν είσαι σε σχέση, επιπλέον ευθύνες ή καθήκοντα που θα αναγκαστείς να αναλάβεις σήμερα, θα εκνευρίσουν τόσο εσένα, όσο και τον σύντροφό σου, αφού όποιο πρόγραμμα είχατε κάνει δε θα ισχύει και θα χρειαστεί να αναβάλλετε μια δραστηριότητα ή έξοδο. Πάντως ο... περιορισμός θα είναι προσωρινός.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε