Animated-Love-Wallpapers-zaria

29/11/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 29/11/17, 12:45
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Η Σελήνη, από χθες το βράδυ, έχει περάσει στο ζώδιό σου, βοηθώντας σε αρκετά να ξαναμαζέψεις την ενέργειά σου και να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου. Η διάθεσή σου να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στην ερωτική σου ζωή ενισχύεται, ενώ με τη δυναμική σου παρουσία και την έντονη σεξουαλικότητά σου δεν πρόκειται να μείνει ασυγκίνητο κανένα άτομο. Αρκετοί/ες θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Κι εσύ όμως με τη σιγουριά που νιώθεις, δε θα διστάσεις να «χτυπήσεις», αν βρεις κάποιον/α που σου αρέσει.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες στη σχέση σου και να συμβάλλεις, ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να ανανεωθεί το ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ σας είναι το πιο εύκολο και φυσικά το ταίρι σου θα «αγκαλιάσει» κάθε σου προσπάθεια.

Ταύρος
Προτιμάς να καταπιαστείς με διάφορες δουλειές σήμερα, είτε νοικοκυριού ή άλλες που ήθελες να κάνεις και όλο ανέβαλες, εξ αιτίας διάφορων υποχρεώσεων, παρά να ασχοληθείς με ένα πρόσωπο και τα πήγαινε-έλα του στη ζωή σου που κοντεύουν να σε τρελάνουν. Όμως, αν εσύ είχες μια πιο «σκληρή» στάση απέναντί του και δεν το άφηνες να... αλωνίζει ανενόχλητο, τώρα δε θα είχε αυτή τη συμπεριφορά. Μάλλον πρέπει να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους γιατί όσο το αναβάλλεις, τόσο πιο πολύ τραβιέται το σχοινί.
Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα στη δουλειά σου δεν είναι κι ήρεμο και παρότι δε θα συμβεί κάτι ανοιχτά, θα σου δημιουργηθεί μια ένταση και μετά θα νιώσεις τόσο εξαντλημένος/η, που δε θα έχεις όρεξη για το οτιδήποτε, εκτός από το να χαλαρώσεις στο σπίτι, παρέα με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Δίδυμοι
Ενδεχομένως να βρεθείς με μια ομάδα ή με την παρέα σου που θα σε βοηθήσει, μέσα από τη συζήτηση που θα έχετε ή την πλάκα σας, να αποσπάσεις την προσοχή σου από ένα πρόσωπο που θέλεις, αλλά δεν έχεις. Αν τυχόν όμως τους μιλήσεις γι’ αυτό θα καταλάβεις ότι μάλλον το έχεις πάρει εγωιστικά το θέμα κι επιμένεις τόσο κι όχι αισθηματικά. Επίσης, είναι πιθανό ένα καινούργιο άτομο, γνωστός ή φίλος κάποιου/ας από την ομήγυρη να κάνει την εμφάνισή του και να τραβήξει κατευθείαν την προσοχή σου.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να έχεις κανονίσει... εργένικη μάζωξη με τους κολλητούς σου που έχεις καιρό να δεις. Το καλό είναι ότι αύριο εργάζεστε και δεν θα το παρακάνετε. Μπορεί να αργήσετε λίγο, να πείτε τα δικά σας, να το διασκεδάσετε, αλλά μετά ανανεωμένος/η θα επιστρέψεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

Καρκίνος
Θα ανεβάσεις σταδιακά τις ταχύτητές σου γιατί βλέπεις ότι ο χρόνος τρέχει και φοβάσαι ότι όσο παιδεύεις τα πράγματα, χάνεις σημαντικές ευκαιρίες στα ερωτικά σου. Το θέμα είναι να συγκρατήσεις τις παρορμήσεις σου και να μην κάνει κάποια σπασμωδική κίνηση, προκειμένου να κερδίσεις το χαμένο έδαφος με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, γιατί το πιο πιθανό είναι το αποτέλεσμα να μη σε δικαιώσει. Εσύ έχεις τους δικούς σου ρυθμούς, οπότε καλό θα ήταν να τους ακολουθήσεις γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις αυτά που επιθυμείς.
Αν είσαι σε σχέση, επαγγελματικά θέματα θα σε στρεσάρουν αρκετά, οπότε από ένα σημείο και μετά το μόνο που θα είναι στο μυαλό σου είναι το πότε θα γυρίσεις στο σπίτι σου να χουχουλιάσεις με το ταίρι σου και να απολαύσεις γαλήνιες, αλλά και ερωτικές στιγμές.

Λέων
Συχνά, ο ενθουσιασμός που σε καταλαμβάνει, αν έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που ταιριάζουν στο «κοινωνικό» προφίλ που ψάχνεις, σε κάνει να μη βλέπεις κάποια συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτήρα τους, οπότε καλό θα ήταν να κόψεις λίγο ταχύτητα και να γίνεις πιο προσεκτικός/η. Η συχνή τριβή θα σου δείξει αν η εικόνα μπροστά σου είναι αληθινή ή ένας ρόλος που ίσως στην πορεία να μη σου αρέσει. Κι εδώ είναι που κολλάει η παροιμία «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά», γι’ αυτό χαλάρωσε και γνώρισέ τα καλύτερα.
Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να κάνετε μια κουβέντα με το ταίρι σου αναφορικά με ένα πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος γιατί έχεις αρχίσει να εκνευρίζεσαι με τη συμπεριφορά του και τις συνεχείς παρεμβάσεις του στη σχέση σας και χάνεται η υπομονή σου.

Παρθένος
Θα έχεις λίγο... φόρα σήμερα, με αποτέλεσμα σε κάποια θέματα να λειτουργήσεις κάπως επιθετικά. Ιδιαίτερα αν υποψιαστείς ότι ένα άτομο δεν είναι ειλικρινές απέναντί σου, θα ζητήσεις άμεσα εξηγήσεις. Αν, δε, διαισθανθείς ότι είχες δίκιο, τότε θα διακόψεις κάθε επαφή μαζί του και θα πας για άλλα. Δεν έχεις πλέον ούτε υπομονή, ούτε ανοχή, καθώς αισθάνεσαι ότι τόσο καιρό, προσπαθώντας να μην αδικήσεις, τελικά έβγαινες εσύ ο/η χαμένος/η. Πάντως, μια έντονη έλξη μπορεί να δημιουργηθεί με κάποιον/α που θα γνωρίσεις.
Αν είσαι σε σχέση, η διαπίστωση ότι ενδεχομένως τις τελευταίες μέρες έχεις ξοδέψει παραπάνω χρήματα απ’ όσα υπολόγιζες δε θα σου αρέσει και δεν αποκλείεται να τα βάλεις τόσο με τον εαυτό σου και τη χαλαρότητα που επέδειξες, όσο και με το ταίρι σου και τις απαιτήσεις του.

Ζυγός
Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Κριό, σε αναγκάζει να βάλεις επιτέλους ένα τέλος στα διλήμματά σου και να πάρεις άμεσες πρωτοβουλίες και αποφάσεις που αφορούν στα ερωτικά σου. Η γοητεία σου είναι έντονη κι οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται αυτόν τον καιρό αρκετές, για να βάλεις ένα τέλος στη μοναξιά σου, όμως, κάτι ο Άρης στο ζώδιό σου, κάτι τα κολλήματα που έχεις από φυσικού σου, σε εμποδίζουν να λειτουργήσεις αυθόρμητα και να κάνεις αυτό που θέλει η καρδιά σου. Αν τα ξεφορτωθείς όλα αυτά, η επιτυχία δε θα αργήσει να έρθει.
Αν είσαι σε σχέση, κάλλιστα μπορείς να καταφέρεις το ταίρι σου να κάνει ό,τι θέλεις, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τον κατάλληλο τρόπο. Αν, αντίθετα, του το ζητήσεις επιτακτικά, ακόμα κι αν έχεις δίκιο, ιδιαίτερα σήμερα, όχι μόνο δε θα σε λάβει υπόψη του, αλλά ενδέχεται και να θυμώσει.

Σκορπιός
Παρότι θα σου δημιουργηθεί μια πρόσκαιρη ανησυχία, όσον αφορά στην πορεία των ερωτικών σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου αλλά και το ανεβασμένο ηθικό σου. Γνωρίζεις, άλλωστε, πως όταν θέλεις κάτι πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρεις κι αυτό από μόνο του είναι ισχυρό κίνητρο για να εντείνεις τις προσπάθειές σου να κάνεις δικό σου το πρόσωπο που σου αρέσει. Βέβαια, αν πρόκειται για κάποιον/α που βρίσκεται στο χώρο της δουλειάς σου ή σχετίζεται με αυτή, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.
Αν είσαι σε σχέση, το φορτωμένο με δουλειές πρόγραμμά σου μπορεί να σε αγχώσει και να αυξήσεις κατακόρυφα τους ρυθμούς σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις, με αποτέλεσμα το υπόλοιπο της ημέρας να είσαι «πτώμα». Ωστόσο, είναι μια καλή ευκαιρία να σε κανακέψει λίγο περισσότερο το ταίρι σου.

Τοξότης
Το κέφι, το χιούμορ και η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου επανέρχονται και λογικό είναι με τέτοια συμπεριφορά να κερδίσεις εντυπώσεις και καρδιές, όχι μόνο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, αλλά κι ενός ατόμου που σου αρέσει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εφ’ όσον το επικοινωνιακό χάρισμα το έχεις, να το προσεγγίσεις ευθέως και να του κάνεις μια πρόταση, στην οποία θα ανταποκριθεί άμεσα. Να έχεις, δε, υπόψη σου ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο πιο ειλικρινής είσαι, τόσο περισσότερο θα εκτιμηθείς.
Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη, το ίδιο και τα επίπεδα της ενέργειάς σου οπότε δε θα αφήσεις το βράδυ να περάσει ανεκμετάλλευτο. Τα πειράγματα και τα πονηρά υπονοούμενά σου θα προετοιμάσουν το ταίρι σου για το τι να περιμένει απόψε.

Αιγόκερως
Θα έχεις κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μια μπορεί να θυμώνεις για την κατάληξη μιας ερωτικής ιστορίας και μια να σε πιάνει το παράπονο. Ωστόσο, σύντομα θα ανακτήσεις τον έλεγχο. Θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις το κουράγιο και την ψυχική δύναμη, που χρειάζεται, να το ξεπεράσεις σύντομα και να ξαναριχτείς στον αγώνα, προκειμένου να αποκτήσεις ό,τι σου αξίζει. Έτσι κι αλλιώς εσύ στα δύσκολα τα πας πολύ καλύτερα, οπότε οι πιθανότητες να πετύχεις το στόχο σου μετά από μια... αποτυχία είναι πολύ περισσότερες.
Αν είσαι σε σχέση, μια αναμπουμπούλα στο σπίτι σας, ενδεχομένως από απρόσκλητους επισκέπτες, φιλικά πρόσωπα ή της οικογένειας είναι πολύ πιθανή κι αν στην αρχή ενοχληθείς, επειδή ο σύντροφός σου φαίνεται να το διασκεδάζει, μετά θα πειστείς να συμμετέχεις κι εσύ, οπότε θα σου περάσει.

Υδροχόος
Μια καινούργια γνωριμία σήμερα που θα γίνει είτε μέσω γνωστών είτε σε ένα μέρος που συχνάζεις μπορεί να σε ενθουσιάσει και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα, μόλις διαπιστώσεις ότι και το συγκεκριμένο άτομο είναι των ίδιων φιλελεύθερων αντιλήψεων και πεποιθήσεων για τις σχέσεις και τον έρωτα. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσετε άμεσα επικοινωνία είτε από το διαδίκτυο είτε τηλεφωνικά, η οποία όσο περνούν οι μέρες θα γίνεται σε καθημερινή βάση, ενώ οι πιθανότητες να προκύψει ειδύλλιο είναι μεγάλες.
Αν είσαι σε σχέση, ο αυθορμητισμός κι η ειλικρίνειά σου είναι στοιχεία που εκτιμώνται από το ταίρι σου, καμιά φορά όμως, το να κρατάς για σένα κάποια πράγματα και να μην τα συζητάς μαζί του, αν δεν είσαι σίγουρος/η για το πώς θα τα εκλάβει, σε γλυτώνει από εντάσεις.

Ιχθύες
Η έλξη σου σήμερα θα είναι έντονη και με το ιδιαίτερο στιλ σου πολλοί και πολλές δε θα μείνουν αδιάφοροι/ες από την παρουσία σου. Επόμενο είναι να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου, όμως πρόσεχε τη συμπεριφορά σου για να μην φτάσεις σε υπερβολές. Επειδή έχεις ταλέντο να μπλέκεις σε διάφορες καταστάσεις, φρόντισε να μη δώσεις με τον τρόπο σου αέρα σε ένα πρόσωπο που μετά θα σου είναι δύσκολο να κόψεις. Φλέρταρε, αλλά εμμέσως ή αμέσως, κάνε γνωστές τις προθέσεις σου για να αποφύγεις κάθε πιθανή παρεξήγηση.
Αν είσαι σε σχέση, αν θέλεις να απολαύσεις ένα όμορφο αλλά κι ερωτικό βράδυ με το σύντροφό σου, καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε συζήτηση που ίσως προσπαθήσει να κάνει που αφορά σε δάνεια, λογαριασμούς που εκκρεμούν και χρήματα γιατί λογικό είναι να χαλάσει τελείως το κλίμα κι η διάθεσή σας.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε