Love-couple-grass

30/11/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 30/11/17, 12:43
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Η αντίθεση του κυβερνήτη σου, Άρη, με τον Ουρανό σου βάζει φιτιλιές. Εκεί που θα είσαι ήρεμος/η και χαλαρός/η, δεν αποκλείεται να ξεσηκωθείς συναισθηματικά. Κάτι θα σε σπρώξει να κάνεις μια κίνηση, χωρίς να υπολογίσεις κανόνες και συνέπειες, για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είναι, επίσης, πιθανό να υποκύψεις στο επίμονο φλερτ ενός άλλου που μέχρι πρότινος είχες ενδοιασμούς. Πάντως είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη περίπτωση, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα η... κάψα σου θα φύγει και να στραφείς αλλού.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ένα ξαφνικό ξέσπασμα του συντρόφου σου θα σε πιάσει απροετοίμαστο/η. Καλό θα ήταν πάντως πριν περάσεις στην αντεπίθεση, να δώσεις λίγο προσοχή στα λεγόμενά του, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες που οφείλεις να λάβεις υπόψη σου, αν θέλεις να βελτιωθεί περισσότερο η σχέση σου.

Ταύρος
Ήδη είχες αρχίσει να νιώθεις στενόχωρα, οπότε μετά από διάφορα που θα συμβούν, θα περάσεις από την αναμονή στη δράση, έστω και λίγο απότομα γιατί πλέον βλέπεις ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν στην κατεύθυνση που θέλεις και αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν κάνεις κάτι τώρα, θα χάσεις μια μοναδική ευκαιρία. Το να παίξεις φουλ επίθεση για να κάνεις την ανατροπή κι ό,τι γίνει μπορεί να μην το έχεις σαν χαρακτήρας, όμως ίσως είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσεις από το να κάθεσαι και να περιμένεις.
Αν είσαι σε σχέση, μια ξαφνική αναστάτωση στη δουλειά σου θα σε επηρεάσει αρνητικά και ενδεχομένως όλη σου την ένταση να τη βγάλεις στο ταίρι σου και μάλιστα σε άκαιρη στιγμή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πεις πράγματα που έχεις μεν μέσα σου, αλλά δεν ήθελες να αναφέρεις.

Δίδυμοι
Με την αντίθεση Άρη – Ουρανού θα συνειδητοποιήσεις πόσο έχεις κουραστεί ψυχολογικά από τα σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου ζωή και δεν αποκλείεται να ξεφορτωθείς ένα πρόσωπο που το κρατάς, χωρίς να σου προσφέρει τίποτα ή να απελευθερωθείς από διλήμματα που σε ταλαιπωρούν και να βρεις μια άλλη διέξοδο. Ακόμα κι αν ήσουν έτοιμος/η να καταλήξεις σε ένα άτομο, το πιο πιθανό είναι να αναθεωρήσεις. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι αν ακολουθήσεις τη «συμβατική» πλευρά, μετά από λίγο θα μετανιώσεις.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις τη σχέση σου γιατί νιώθεις να σε πνίγει η μιζέρια και η βαρεμάρα. Ωστόσο, το να λειτουργήσεις αιφνιδιαστικά για να ξυπνήσεις το ταίρι σου από το λήθαργο που έχει πέσει δεν είναι ό,τι καλύτερο γιατί θα προκαλέσεις τις αντιδράσεις του.

Καρκίνος
Η αντίθεση Άρη – Ουρανού σου υπενθυμίζει ότι αν δεν αναλάβεις δράση, δε διεκδικήσεις και δε ρισκάρεις, δεν πρόκειται να δεις την αλλαγή που θέλεις στα ερωτικά σου. Το θέμα όμως είναι να ξεπεράσεις τον φόβο του αγνώστου, όσο ισχυρός κι αν είναι και να στραφείς προς καινούργια άτομα, ακόμα και αλλιώτικα από σένα, καθώς μέσα από τις διαφορές σας θα μπορέσεις να δώσεις και να πάρεις πράγματα. Ακόμα, σου δίνει τη δυνατότητα να τελειώσεις μια κατάσταση που πλέον κρατιέται από συνήθεια κι όχι από τα συναισθήματα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, οικογενειακά θέματα θα αναστατώνουν τη σχέση σου και εκεί που είχατε δημιουργήσει μια ευχάριστη κατάσταση, θα περάσετε σε εντάσεις και διαμάχες. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσο κι αν το θέλεις, δε θα μπορέσεις να παραμείνεις αμέτοχος/η και να μην πάρεις θέση.

Λέων
Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει... κρίση με την αντίθεση Άρη – Ουρανού κι αν τα έχεις μαζεμένα σε ένα πρόσωπο και δεν είχες μιλήσει μέχρι τώρα, δεν αποκλείεται μια έκρηξή σου. Το θέμα βέβαια είναι να μην ξεφύγεις, πάνω στα νεύρα σου και πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις γιατί να το ξέρεις ότι μπορεί να μην υπάρχει επιστροφή. Εκτός αν δε θέλεις πλέον να έχεις καμία επαφή μαζί του. Αν όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός σου, αλλά επιδιώκεις να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, τότε πρέπει να έχεις τον έλεγχο.
Αν είσαι σε σχέση, μια έντονη διαφωνία με τον σύντροφό σου, αναφορικά με το χειρισμό μιας υπόθεσής σας είναι μη αναμενόμενη και ενδέχεται να καταλήξει σε τσακωμό. Το θέμα όμως είναι να βρεθεί μια λύση κι όχι να αναλωθείτε σε αλληλοκατηγορίες γιατί έτσι δεν θα καταλήξετε πουθενά.

Παρθένος
Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού ένα ξαφνικό γεγονός θα σε αναστατώσει και θα σε αναγκάσει να αλλάξεις άμεσα τα σχέδιά σου όσον αφορά στα ερωτικά σου, κάτι που εννοείται ότι θα σε δυσαρεστήσει. Όμως, θα καταλάβεις από... πρώτο χέρι ότι πλάνα που αφορούν σε τέτοια θέματα δεν μπορείς να καταστρώνεις. Από την άλλη, αν εσύ δεν κάνεις την κίνηση να ξεφορτωθείς ένα πρόσωπο και το κρατάς στη ζωή σου, παρά το ότι δε σε καλύπτει συναισθηματικά, γιατί δεν είσαι σίγουρος/η αν είναι προς το συμφέρον σου, πιθανόν να γίνει από την πλευρά του.
Αν είσαι σε σχέση, ένα έκτακτο έξοδο ενδεχομένως να σας κινητοποιήσει και σας αναγκάσει να στραφείτε προς άλλη κατεύθυνση που μέχρι πρότινος απλά έπαιζε σαν μικρή πιθανότητα για να καλύψετε την... τρύπα. Αυτό που χρειάζεται πάντως είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι για να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό.

Ζυγός
Λίγο πριν σε εγκαταλείψει ο Άρης αποφασίζει να αντιπαρατεθεί με τον Ουρανό και θα σε ταρακουνήσουν για τα καλά στα ερωτικά σου, υπενθυμίζοντάς σου ότι οφείλεις να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο ή... τελειωμένο. Ενδεχομένως να σπρωχτείς να πάρεις μια απόφαση που τόσο καιρό απέφευγες, να κάνεις μια αιφνιδιαστική κίνηση για να κερδίσεις το πρόσωπο που θέλεις ή να αλλάξεις στάση. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να παραμείνεις αδρανής και να κάθεσαι να παρακολουθείς τις εξελίξεις αλλά να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να τελειώνεις με κάποια κακώς κείμενα της σχέσης σου, αντί να τα ανέχεσαι και να κάνεις υπομονή είναι το νο 1 αίτημα της σημερινής μέρας και να είσαι βέβαιος/η ότι αν δε δράσεις, τα προβλήματα θα έρχονται και θα ξαναέρχονται, ταράσσοντας τις πολύτιμες ισορροπίες σου.

Σκορπιός
Τόσο καιρό ενδεχομένως να δρας υπογείως, για να στρώσεις το έδαφος στα ερωτικά σου και μάλλον ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθείς. Μπορεί να μη σου αρέσει γιατί δεν ήσουν έτοιμος/η ή δεν είχαν γίνει όλα έτσι όπως τα ήθελες αλλά οι σημερινές συνθήκες δε σου αφήνουν κανένα χρονικό περιθώριο, αφού λίγο αν καθυστερήσεις ακόμα, θα χάσεις το άτομο που θέλεις. Δεν αποκλείεται, με μια αιφνιδιαστική κίνηση, να βγεις μπροστά και να το διεκδικήσεις πλέον ανοιχτά, μην αφήνοντάς το να αντιδράσει.
Αν είσαι σε σχέση, η συγκεκριμένη περίοδος είναι αρκετά ερωτική για σένα και το ταίρι σου όσο όμως φουντώνουν τα πάθη κι οι επιθυμίες σου, τόσο πιο έντονα είναι και τα συναισθήματα ζήλειας που σε κατακλύζουν και σήμερα ίσως κάποια από αυτά έρθουν στην επιφάνεια.

Τοξότης
Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού θα αντιληφθείς ότι όσο δεν κολλάς πουθενά, δεν πας να βολευτείς και δε θεωρείς κανένα πρόσωπο δεδομένο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αντίθετα, αν λειτουργείς με το παραπάνω σκεπτικό, οι ανατροπές και οι δυσάρεστες εκπλήξεις θα είναι αρκετές. Πάντως, είναι πολύ πιθανό σήμερα, να εισβάλλει κάποιος/α στη ζωή σου που θα τον/ην ερωτευτείς κεραυνοβόλα και θα κινηθείς αστραπιαία για να τον/ην κατακτήσεις, χωρίς καν να το σκεφτείς δεύτερη φορά.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια ένταση με το ταίρι σου, ενδεχομένως και εξ αιτίας ενός φιλικού σου προσώπου, είναι πιθανή σήμερα. Δεν αποκλείεται να κατηγορηθείς ότι ξεσηκώνεσαι ή επηρεάζεσαι από αυτό και μετά λειτουργείς αντιδραστικά στη σχέση σου ή κάνεις ό,τι σου κατέβει, χωρίς να νοιάζεσαι.

Αιγόκερως
Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού και να ήθελες να παραμείνεις ψύχραιμος/η και υπομονετικός/η, όπως πάντα, δε θα μπορούσες σήμερα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να ξεσπάσεις, βάζοντάς τα και με τον εαυτό σου που κάθεσαι κι στενοχωριέσαι για μια υπόθεση που έχει τελειώσει και με την τύχη σου γιατί ό,τι κυνηγάς δε σου κάθεται και ό,τι δε θέλεις, γίνεται. Η λύση πιθανόν να είναι να σταματήσεις να νοιάζεσαι τόσο πολύ για τα ερωτικά σου γιατί τα καλύτερα έρχονται πάντα εκεί που δεν τα περιμένεις.
Αν είσαι σε σχέση, έχεις πάψει να ελπίζεις για κάποια πράγματα στα επαγγελματικά σου καθώς όποια αλλαγή έχει γίνει τελευταία δε σε ευνόησε. Ίσως ο σύντροφός σου να μην μπορεί να καταλάβει την απάθεια που θα δείξεις σε μια ακόμα ανατροπή, αλλά θα του εξηγήσεις ότι πλέον μόνο το θετικό μπορεί να σε εκπλήξει.

Υδροχόος
Με την αντίθεση του Άρη με τον κυβερνήτη σου, Ουρανό, θα βγάλεις μια προκλητικότητα στη συμπεριφορά ή το λόγο σου που μάλλον θα εκνευρίσει, παρά θα γοητεύσει, ένα πρόσωπο που θέλεις να κερδίσεις. Δε, οι διακηρύξεις σου περί ελευθερίας και αυτονομίας στη σχέση θα είναι τόσες, που σίγουρα, ακόμα κι αν ήταν έτοιμο να πέσει στην αγκαλιά σου, θα το κάνουν να το ξανασκεφτεί. Γι’ αυτό μην το τραβάς πολύ, εκτός αν σκοπός σου είναι να το τσιγκλήσεις για να δεις τις αντιδράσεις του, που τότε θα τα καταφέρεις περίφημα.
Αν είσαι σε σχέση, μια ένταση με ένα μέλος του συγγενικού σας περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή κι ενδεχομένως να φέρει και τη διακοπή των επαφών σας. Από την άλλη, μια ζημιά στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό ή το μεταφορικό σας μέσο θα αναστατώσει την καθημερινότητά σας.

Ιχθύες
Στα ερωτικά σου θέματα το απρόβλεπτο παίζει πολύ τώρα τελευταία κι είναι πιθανό σήμερα με την αντίθεση Άρη – Ουρανού να ισχύσει το ρητό «αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα» που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει ότι με άλλο άτομο προσδοκούσες να ζήσεις μοναδικές στιγμές, αλλά δε φαίνεται να γίνεται κι άλλο θα εμφανιστεί μπροστά σου, πρόθυμο να στις προσφέρει. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αντιδράσεις σου γιατί αν επιμείνεις στο πρώτο που συναισθηματικά έχεις κολλήσει, θα χάσεις το δεύτερο που βέβαια είναι 50-50...
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως σε πιάσει μια υπερβολή και φέρεις την καταστροφή, βγάζοντας στο σύντροφό σου κάποια συναισθήματά σου ή ανησυχίες σου. Ωστόσο, έτσι μπορεί να θορυβηθεί, αφού δεν είχε υποψιαστεί ότι πιέζεσαι τόσο τον τελευταίο καιρό και να λάβει σοβαρά υπόψη του ό,τι του πεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε