complicity-couple-cute-love

01/12/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 01/12/17, 14:13
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Η Αφροδίτη περνά στον κολλητό σου, τον Τοξότη, οπότε κάθε διάθεση για μυστήρια, έλεγχο και μεθοδευμένες κινήσεις θα σου φύγει. Θα σε χαρακτηρίζουν ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός και το αισιόδοξο πνεύμα και είσαι αποφασισμένος/η να διασκεδάσεις αυτήν την περίοδο, να γελάσεις και να χαρείς. Οι πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες στα μέρη που συχνάζεις, ακόμα και σε ένα ταξίδι, είναι μεγάλες, όπως επίσης και ένας έρωτας με πρόσωπο από άλλη χώρα ή διαφορετικής κουλτούρας. Το σίγουρο είναι ότι οι περιπέτειές σου θα είναι αρκετές.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, εκτός από τη βελτίωση των συγγενικών σας σχέσεων ή τη θετική εξέλιξη κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων, είναι πολύ πιθανό αυτήν την περίοδο να ανοίξετε επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή έχουν τέτοιες διασυνδέσεις.

Ταύρος
Η Αφροδίτη εγκατέλειψε τον 7ο οίκο σου, αλλά δε θα σε στενοχωρήσει, αφού μπαίνοντας στον Τοξότη η διάθεσή σου αυτόματα θα γίνει πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη. Θα ξεκολλήσεις για λίγο από απαιτήσεις και «συμβόλαια αιώνιας αγάπης» που ζητούσες, καθώς θα καταλάβεις ότι το παν είναι να κοιτάξεις το πώς θα περάσεις τώρα καλά και όχι το να σκας για το τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Θα παίξεις, θα ελκύσεις και θα έχεις τις κατακτήσεις σου, όμως παρά τις όποιες πιέσεις που τυχόν σου γίνουν, δε θα βιαστείς να καταλήξεις, μιας και οι επιλογές σου θα είναι αρκετές.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις εύνοια στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο και ίσως βάλετε μπροστά με το ταίρι σου κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον, όμως καλό θα ήταν να μην ξανοιχτείτε πολύ γιατί υπάρχει κι ο ανάδρομος. Επίσης θα φροντίσεις να χαλαρώσεις και μέσα στη σχέση σου, ξεχνώντας κάποιους περιορισμούς ή συντηρητική στάση.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη μπαίνει στον 7ο οίκο σου, τον Τοξότη και αυξάνει τη διάθεσή σου να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με καινούργια και συναρπαστικά άτομα. Θα περάσεις ωραία, θα φλερτάρεις και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για νέες ερωτικές περιπέτειες και φλερτ που θα σε βάλουν σε εγρήγορση. Ωστόσο, η επιπολαιότητα και η υπερβολή θα είναι επίσης φαινόμενα, με τα οποία θα έρθεις αντιμέτωπος/η που ορισμένες φορές θα σε ενοχλήσουν. Σταθερή κατάσταση όμως δύσκολα θα δημιουργήσεις, τουλάχιστον όσο είναι ανάδρομος ο κυβερνήτης σου, Ερμής.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, στη σχέση σου θα βιώσεις αρκετές όμορφες στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά σαν ζευγάρι, αλλά θα έχεις και μια σχετική χαλαρότητα και με δεδομένο ότι θα σε περιτριγυρίζουν πολλοί και πολλές, δεν αποκλείεται να αρχίσει να παίζει το μάτι σου. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις ασφαλείς... αποστάσεις.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, φτιάχνει τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και να χαλαρώσεις τους εντατικούς σου ρυθμούς. Από ψυχολογικής άποψης θα είσαι, επίσης, στα καλύτερά σου, αφού όλα θα τα βλέπεις πιο αισιόδοξα. Εφ’ όσον θα είσαι πιο ευδιάθετος/η και πιο ανοιχτός/η στις προσεγγίσεις, θα έχεις και τα τυχερά σου στα ερωτικά, ενδεχομένως με ένα πρόσωπο μέσα από χώρο που επισκέπτεσαι συχνά ή τη δουλειά σου, που θα σε προσεγγίσει με χαρακτηριστική άνεση.
Αν είσαι σε σχέση, θα φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, αλλά από διατροφή μπορεί να τα κάνεις... μούσκεμα, αφού δεν αποκλείεται να σου ανοίξει η όρεξη και να μη μπορεί το ταίρι σου να σε συμμαζέψει, όσο κι αν προσπαθήσει. Καλό θα ήταν όμως να μην ξεφεύγεις συχνά από το μέτρο.

Λέων
Η Αφροδίτη στον φιλικό σου, Τοξότη, ενισχύει το φλογερό σου ταμπεραμέντο, σε ενθουσιάζει και σου δίνει μεγάλη ενέργεια. Θα έχεις την τάση να παίξεις, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις, ενώ η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πλέον δεδομένη. Αφού θα κυκλοφορείς συχνότερα κι όπου και αν βρεθείς, θα συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον πάνω σου, είναι λογικό να σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για καινούργια φλερτ και γνωριμίες. Οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο είναι πολύ καλές, αλλά σχέσης-σχέσης όχι ακόμα.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, αρκετά έντονη θα είναι η κοινωνική σας ζωή, με πολλές προτάσεις για εξόδους, ενώ πάρτι και μαζώξεις σε σπίτια φίλων θα διανθίσουν με ευχάριστες στιγμές τη συγκεκριμένη περίοδο, που θα την χαρείτε στο έπακρο και θα μπείτε γρήγορα σε εορταστικό mood.

Παρθένος
Μπορεί ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη, στον 4ο οίκο σου να προκαλέσει διάφορες καταστάσεις απείρου κάλους στο σπίτι και την οικογένειά σου, όμως θα σε κάνει να γελάσεις, θα σου φτιάξει το κέφι και γρήγορα θα αρχίσεις να βλέπεις πιο ανάλαφρα διάφορες καταστάσεις, ακόμα και στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται να θέλεις κι εσύ να κάνεις τις τρέλες σου, να παρατήσεις σχέδια και προγράμματα και να το ρίξεις στην καλοπέραση, βγάζοντας προς τα έξω μια αρκετά χαλαρή εικόνα τύπου «πέρα βρέχει», που όμως θα ελκύσει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και θα αυξήσει τα φλερτ.
Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αγορές στο χώρο σας ή κάποιες αλλαγές, λόγω ενδεχομένως και των γιορτών, που θα συμβάλλουν στον εξωραϊσμό του. Παρά την κούραση που θα νιώσετε, για να τα φτιάξετε όλα όπως τα θέλετε, αλλά και τα εμπόδια του Ερμή ανάδρομου, τελικά θα τα καταφέρετε και θα χαρείτε με το αποτέλεσμα.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη αλλάζει τελείως το κλίμα στα ερωτικά σου και θα καταλήξεις ότι το μόνο που δε θέλεις είναι να βασανίζεσαι και να ταλαιπωριέσαι. Θα γίνεις ακόμα πιο εξωστρεφής και χαμογελαστός/η κι όσο βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο που θα ταιριάζει με τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου θα νιώθεις ωραία. Ταξίδια κι εκδρομές είναι πιθανά και τα φλερτ επίσης, αλλά όσο αφορά στα πρώτα, απόφυγε μέρη που δεν έχεις ξαναεπισκεφτεί, καθώς τα προβλήματα δε θα λείψουν. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σου άτομο που θα σε ενθουσιάσει και να ξεκινήσετε συχνή επικοινωνία.
Αν είσαι σε σχέση, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα θέματα που απέφευγες να θίξεις στο παρελθόν, τώρα θα τα συζητήσεις με μεγαλύτερη άνεση και μάλιστα οι φόβοι σου ότι μπορεί να διαταραχθεί η ισορροπία και το ήρεμο κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα εκλείψουν.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη σε παράτησε και πήγε στον 2ο οίκο σου, στον Τοξότη, αλλά πήρε μαζί της τις κρυφές σου αγωνίες και τα έντονα πάθη, οπότε δε θα στενοχωρηθείς ιδιαίτερα. Ίσα – ίσα που θα αρχίσεις να απελευθερώνεσαι, να αναζητάς καινούργιες περιπέτειες και εφ’ όσον ο ερωτισμός σου θα κτυπήσει κόκκινο, οι σεξουαλικές σου επιθυμίες θα αυξηθούν. Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και δε θα ξέρεις προς τα πού να στραφείς και τι να επιλέξεις. Το μόνο προβληματάκι είναι ο Ερμής ανάδρομος που θα δυσκολέψει τη σταθεροποίηση της κατάστασης. Πάντως, κάποιες στιγμές που θα ζήσεις θα είναι μοναδικές.
Αν είσαι σε σχέση, μια οικονομική πρόταση που θα φέρει αύξηση των εσόδων σου είναι πιθανό να σου γίνει, ωστόσο, βάλε ένα φρένο στην όρεξη του συντρόφου σου για αγορές και σπατάλες γιατί όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος δε θα οριστικοποιηθεί. Μετά, ρίξτε το... έξω.

Τοξότης
Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχεσαι τον Δεκέμβριο, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, προσφέροντάς σου χαρούμενες στιγμές, αισιοδοξία και κυρίως ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και σε συνδυασμό με το κέφι και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου, οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πολλές. Κανείς και καμιά δε θα μπορέσει να σου αντισταθεί, ενώ μια πιθανή αλλαγή στην εμφάνισή σου θα ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές σου. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά, αλλά αν προσδοκάς κάτι πιο σταθερό, περίμενε μέχρι να φύγει ο ανάδρομος από το ζώδιό σου.
Αν είσαι σε σχέση, ο έρωτάς σου για το ταίρι σου θα ξαναφουντώσει και θα αποφασίσετε να αφήσετε στην άκρη θέματα του παρελθόντος και διαφωνίες που σας ταλαιπώρησαν και να δώσετε περισσότερη σημασία σε αυτά που σας ενώνουν. Ωστόσο, επειδή θα είσαι το επίκεντρο, μείνε μακριά από ανούσια φλερτ γιατί ενδέχεται να έχετε και πάλι εντάσεις.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου δεν φέρνει μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου, αλλά ό,τι κι αν συμβεί αυτήν την περίοδο θα είναι παρασκηνιακό και θα κρατηθεί μακριά από τα φώτα. Είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο που δε θα είναι ελεύθερο ή θα θέλει κάτι ανάλαφρο, μια περιπέτεια, που όμως δε θα σε χαλάσει, αφού κι εσύ θα βρίσκεσαι στην ίδια φάση. Δεν αποκλείεται, επίσης, στον εργασιακό σου χώρο να γεννηθεί ένα ειδύλλιο που ενδεχομένως να μην προχωρήσει, λόγω της δικής σου στάσης να μην μπλέκεις δουλειά και ευχαρίστηση.
Αν είσαι σε σχέση, ευνοείσαι στον τομέα της εργασίας και ενδεχομένως να φανεί έμπρακτα η εκτίμηση των άλλων προς το πρόσωπό σου, η οποία ίσως έχει τη μορφή αναβάθμισης ή μπόνους που θα ικανοποιήσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου και κάπως θα σταματήσει κι η γκρίνια του για τον χρόνο που καταναλώνεις δουλεύοντας.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου σε κάνει αρκετά κοινωνικό/η και με διάθεση να βγαίνεις και να διασκεδάζεις συχνότερα. Παρέες και ομάδες θα έχουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ, εφ’ όσον θα κυκλοφορείς περισσότερο, είναι επόμενο να παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται όμως κι ένας φίλος ή μια φίλη σου να αναπτύξει ερωτικά αισθήματα για σένα που, όντας ανοιχτός/η σε προκλήσεις, μπορεί να δοκιμάσεις την τύχη σου μαζί του. Άλλωστε εσένα τα «φιλικά» παιχνίδια σε πάνε.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, η δημιουργία μιας καινούργιας παρέας ή η ενασχόλησή σας με ένα νέο ενδιαφέρον θα δώσει φρέσκο, αναζωογονητικό αέρα στη σχέση σας, καθώς θα συμμετέχετε με όρεξη, θα μοιράζεστε περισσότερο χρόνο μαζί και ταυτόχρονα θα περνάτε καλά.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα διώξει ανασφάλειες, δισταγμούς και διλήμματά σου και θα σου δώσει μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να παίρνεις πια πιο επιπόλαια τα ερωτικά σου, να καταφύγεις σε κάποιες υπερβολές, προκειμένου να κερδίσεις την προσοχή των άλλων ή η υπεραισιοδοξία σου να σε κάνει απρόσεκτο/η με αποτέλεσμα, σε περίπτωση που ψάχνεις για κάτι σταθερό στη ζωή σου, να πέσεις στο ακατάλληλο πρόσωπο. Αν όμως κινείσαι με το σκεπτικό του «μια ζωή την έχουμε» και δε σε ενδιαφέρει το μέλλον, αλλά το παρόν, σίγουρα θα περάσεις μια χαρά.
Αν είσαι σε σχέση, αλλάζει προς το καλύτερο η διάθεσή σου και έτσι θα παίρνεις πιο χαλαρά, ακόμα και επαγγελματικά θέματα. Ωστόσο, με τον Ερμή ανάδρομο, έχε υπόψη σου ότι τα λάθη παραμονεύουν. Πάντως, μιας κι ο σύντροφός σου θα είναι πιο κεφάτος, θα σου μεταδίδει την αισιοδοξία του και έτσι θα μπορείς να ηρεμείς και να χαίρεσαι κάποιες όμορφες στιγμές μαζί του.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε