december-couple-love

Δεκέμβριος 2017: Μηνιαίες προβλέψεις για τα ερωτικά σας

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 01/12/17, 15:30
Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2017 για τα 12 ζώδια

Kριός

Αυτός ο μήνας σας πάει τρελά και κυριολεκτικά θα σας απογειώσει!
Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Νέα Σελήνη, όλοι κι όλες, στον πύρινο Τοξότη, σας δίνουν το σήμα για να ξεκινήσετε τις… αταξίες!
Έχουμε και λέμε: δεσμευμένοι κι ελεύθεροι Κριοί, θα έχετε διάθεση ανεβασμένη, η περιέργειά σας, θα χτυπήσει κόκκινο (δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό, αλλά πάμε παρακάτω), δεν θα αφήσετε τίποτα και κανέναν στην ησυχία του, θα προσπεράσετε πολλά πράγματα και δεν θα κολλήσετε σε λεπτομέρειες (γι’ αυτό και μόνο, σας δίνω extra πόντους!) και, εν ολίγοις, θα περάσετε έναν Δεκέμβριο τρέλα…
Επιμένω εγώ στην τρέλα, και ξέρω το γιατί! Ο Ερμής, ναι μεν θα είναι στον Τοξότη, τον τσαχπίνη, αλλά κουβαλώντας την λόξα του και την κόνξα του ανάδρομα (εκεί ήθελα να καταλήξω!), θα μας τα κάνει ολίγον τι, μπάχαλο. Αυτά είναι τα στυφά νέα. Τα γλυκά νέα είναι ότι το μπάχαλό του, θα είναι παντελώς ευχάριστο και δε θα σας πειράξει σε τομείς νευραλγικούς. Οι δεσμευμένοι, θα χάσετε κάπου την μπάλα με τα ανοίγματα και τις υποσχέσεις που θα δώσετε στο έτερο ήμισυ, ενώ οι singles, αν κάνετε νέες γνωριμίες, απλά θα τις κρατήσετε σε αναμονή λίιιιιιιιιιιγο παραπάνω, για να περάσει και να προσπεράσει ο ανάδρομος (στις 22 του μήνα, θα μπορείτε επιτέλους να πείτε «φτου ξελευθερία») κι όλα ζάχαρη θα πάνε!
Το συνονθύλευμα πλανητών στον φιλικό Τοξότη θα δώσει μια γερή ώθηση σε όλους τους Κριούς, για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, τους τομείς δράσης σας, αλλά θα σας ανοίξει κι η όρεξη για τα πολλά και τα μεγάλα. Οι δεσμευμένοι (πάλι εσείς), θα έχετε όρεξη για διασκέδαση, χαλάρωση, θα σας πιάσει και μια διαβολεμένη τεμπελιά, αλλά αν εξαιρέσω και πάλι το δαχτυλάκι του ανάδρομου, δεν βλέπω λόγο να πιεστείτε ή να αγχωθείτε ψυχολογικά.

Ταύρος
Όμορφα και… σεξουλιάρικα θα κυλήσει ο μήνας για εσάς και με ωραίες περιπέτειες!
Ξεκινάω με κάτι καυτό! Τον Δία και τον Άρη στον Σκορπιό (στείλτε φιλάκι!) που σας κοιτάζουν στα μάτια με βλέμμα λάγνο, γεμάτο πόθο! Οι ελεύθεροι Ταύροι, ξεκινήστε από τώρα να χειροκροτάτε, ο Άρης σας φέρνει νέες γνωριμίες, που στόχο θα έχουν… το πιστό, αχνιστό σεξ! Ναι, μπορείτε να κάνετε σεξάκι, αλλά, μην έχετε αυταπάτες ότι αυτό θα σας οδηγήσει σε μια καινούργια σχέση! Κι όχι γιατί δεν το επιτρέπει ή δεν το θέλει ο Άρης, αλλά γιατί ο μήνας έχει μια έκπληξη που ακούει στο όνομα «ανάδρομος Ερμής». Σταματάμε το χειροκρότημα και ξεκινάμε μπινελίκια.
Οι δεσμευμένοι, με τον Άρη στον Σκορπιό, θα πάθετε ζήλεια -αλλά επειδή είναι περαστικός και φευγάτος ο πλανήτης- θα την περάσετε ελαφρά και θα την ξεπεράσετε! Μην μπείτε στον κόπο να ψάξετε να δείτε τι φταίει, οι ψύλλοι που θα σας μπουν στα αφτιά θα φταίνε, αλλά μια φορά, σας βλέπω τον καβγά να τον ρίχνετε (ή τον καβγά θα ρίξετε ή το ταίρι σας στον Καιάδα)… Μπρρρρρ….
O μήνας έχει πολύ Τοξότη, με Ήλιο, Ερμή, Νέα Σελήνη και Αφροδίτη στο ζώδιό του. Σε γενικές γραμμές, είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλο αυτό το μάζωμα στον Τοξότη θα βάλει κυριολεκτικά φωτιά στο κρεβάτι σας. Σεξ, σεξ και πάλι σεξ, για όλο το μήνα, για όλους τους Ταύρους, ανεξαρτήτως δέσμευσης!
Κι εκεί που όλα σας φαίνονται ρόδινα, τσουπ, στις 3 του μήνα, ο Ερμής, αρχίζει να παίρνει ανάποδες… Βασικά, θα σας έλεγα να τον αφήσετε να σκούζει κι ό,τι θέλει ας κατεβάσει. Οι singles Ταύροι προσέξτε μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι. Κοινώς, κάντε σεξάκι, αλλά μην πάτε σώνει και καλά να βγάλετε σχέση από το κρεβάτι. Τουλάχιστον, όχι αυτόν τον μήνα αλάνια μου! Κάντε υπομονή να περάσει ο ανάδρομος (παρεμπιπτόντως, τελειώνει τη ζημιά του στις 22 του μήνα) και μετά, όλα δικά σας!
Οι δεσμευμένοι θα επηρεαστείτε κι εσείς (σιγά μην σας ξέχναγε η χάρη του), αλλά με πλάγιο τρόπο. Προσέξτε πώς θα δουλεύει το μυαλουδάκι σας κατά τη διάρκειά του και μην αφεθείτε να κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, διότι αντί να καταλήξετε στο κρεβάτι, σας βλέπω να καταλήγετε σε ψυχίατρο με τόση θεωρία συνομωσίας που θα πλέξετε μόνοι σας τον Δεκέμβριο!
Για εσάς όμως, ειδικά, έχω και καλά νέα βρε! Προς τα τέλη του μήνα, που ο Ήλιος, η Αφροδίτη αλλά και ο Κρόνος, θα περάσουν στον Αιγόκερω, θα αισθανθείτε σούπερ όμορφα! Θα το δείτε πως και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, θα σας δώσει άλλο κράτημα κι άλλον αέρα. Πολλά θα μπούνε στο μυαλό σας και στη ζωή σας σε τάξη, ενώ η καλή σας ψυχολογία θα αρχίσει να κτίζεται κι αυτό θα φαίνεται προς τα έξω!
Χίλια καλά να έχει ο μήνας σας υπέροχά μου Ταυράκια! Σας εύχομαι να περάσετε πανέμορφα τις γιορτινές ημέρες!
Με τον Άρη και τον Δία στον Σκορπιό, οι singles, πείτε «αλληλούια» και ξαμοληθείτε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, για να βρείτε και να κάνετε το σεξάκι το καλό, το ωραίο, το παθιάρικο! Οι δεσμευμένοι μην ξαμοληθείτε (κατά προτίμηση), απολαύστε το υπεύθυνα με το άλλο σας μισό (το οποίο εύχομαι από καρδιάς να έχει τις ίδιες άγριες ορέξεις με εσάς).
Η Πανσέληνος, που θα γίνει στις 3 του μήνα στους Διδύμους, θέλει απλά να σας υπενθυμίσει τα καθήκοντά σας και τη ρουτίνα σας (λες κι υπήρχε περίπτωση να τα ξεχάσετε και να θέλατε). Κοινώς, εκτός από κάποιο εγκεφαλικό παίδεμα (θα γεμίσει το κεφαλάκι σας από ένα σκασμό σκέψεις που θα τρέχει η μια πίσω από την άλλη, λες και κυνηγιούνται μεταξύ τους), δεν πρόκειται να σας δώσει κάποιο σημαντικό γεγονός.
Τα πάντα, αυτό το μήνα, είναι θετικά Κριαράκια μου για εσάς! Δεσμευμένοι και singles θα έχετε υπέροχες στιγμές να ζήσετε και πολλά να κάνετε! Λιγάκι προσοχή με τον ανάδρομο κι όλα πρίμα θα πάνε!

Δίδυμοι
Σούπερ κι ωραία επί εκατό, θα κυλήσει ο Δεκέμβριος για εσάς, με πολύ έρωτα, πολύ πάρε-δώσε και πολλά λόγια!
Η Πανσέληνος του μήνα, στις 3, θα λάμψει από το ζώδιό σας (αυτά είναι!). Αυτό από μόνο του, είναι μια καλή αρχή, αφού θα στρέψετε το κέντρο της προσοχής σας σε εσάς τους/τις ίδιους/ες! Ωραία ασχοληθήκατε τόσους μήνες με τους άλλους και τις ανάγκες τους, καιρός να κανακέψετε λιγάκι και τον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι ιδιαίτερα, αυτή την Πανσέληνο, θα την αισθανθείτε στο πετσί σας γερά, αφού δεν αποκλείω και να σας πάρει το παράπονο ή να γκρινιάξετε και λίγο (εγώ, μαζί σας!) για να διεκδικήσετε από τον έτερο ήμισυ την προσοχή και τις φροντίδες που αξίζετε.
Με τον Δία και τον Άρη στον Σκορπιό να σας κοιτάνε με απορία, εσείς θα αδράξετε την ημέρα και όλο το μήνα θα έχετε δυναμικό λόγο στα καθημερινά σας ζητήματα, πράγμα που θα σας γεμίσει ενέργεια και θα σας κάνει πιο…. ελκυστικούς/ες!
Και πάμε τώρα και στο ψητό! Τοξότης από δω, Τοξότης από κει, όλος ο μήνας είναι γεμάτος με δαύτον! Κι εκεί που η φατσούλα σας, πάω στοίχημα, έχει πάρει ξινή όψη, σας λέω ότι ο Τοξοτάκος θα σας τα πει μέλι! Με ένα σκασμό πλανήτες να περνούν από εκεί, εσείς θα έχετε πολλές κι απανωτές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και πολύ, μα πολύ παιχνίδι! Φυσικά κι από τις ευκαιρίες, θα περάσετε στην δράση -και πολύ καλά θα πράξετε- αλλά μην πάρετε πολλές στροφές. Γιατί; Επειδή ο Ερμής, θα ξεχαρβαλωθεί (κοινώς θα γίνει ανάδρομος), από τις 3 μέχρι τις 22 του μήνα. Οφείλω να σας πω ότι αυτό από μόνο του, ως γεγονός, δεν είναι ικανό να σταματήσει το απίστευτο αλισβερίσι που θα έχετε. Απλά, το μόνο που θέλω από εσάς, είναι να κρατήσετε πρόσωπα, τηλέφωνα και διευθύνσεις, όμως να μην τα χρησιμοποιήσετε ακόμα. Αφήστε να τελειώσει τα ανάποδά του και μετά χτυπήστε στο ψαχνό!
Οι δεσμευμένοι θα περάσετε σε γενικές γραμμές μούρλια και θα ξεσπαθώσετε αρκετά. Για να μην σας πω ότι θα το ρίξετε έξω, σε βαθμό κακουργήματος! Κι όταν λέω «έξω», εννοώ ότι οι πόρτες σας θα είναι ανοιχτές (θα έχετε μεγάλα κέφια) και παίζει να φάτε και κανένα φλερτάρισμα εκεί που δεν το περιμένετε. Προσέξτε όμως το πώς θα αντιδράσετε γιατί με τον Ερμή τον κακούργο, δεν αποκλείεται να πιαστείτε στα πράσα και ποιος σας ξεπλένει μετά… Αχ! Κατά τα άλλα, αν επιλέξετε να είστε φρόνιμα, αλλά χαρωπά, παιδάκια, θα κάντε ένα σεξάκι… Τέλειο! Ιδιαίτερα όσο ο μήνας βαδίζει προς το τέλος του, εσάς η λίμπιντο θα ανεβαίνει και μάλιστα, θα έχετε κι ωραίες στιγμές που θα σας δέσουν με το ταίρι σας ακόμα περισσότερο!
Μην μασάτε επειδή ο μήνας έχει έναν ανάδρομο Ερμή! Μην ακυρώσετε τα τόσα δώρα του, για μια παραφωνία. Στο κάτω-κάτω, σιγά τα λάχανα! Λες και δεν τον έχετε ξαναδεί μπροστά σας! Φερθείτε του με ευγένεια και στείλτε τον στο καλό!

Καρκίνος
Με εσάς θα ξεκινήσω από τα πολύ καλά νέα του μήνα: ο Δίας και ο Άρης, θα βρίσκονται στον Σκορπιό που σας αγαπάει πολύ και μαντέψτε τι δώρα σας φέρνουν; Πολύ φλερτάκι, πολύ σεξάκι, ωραία ανεβασμένη διάθεση για διασκέδαση, ανάληψη ρίσκου και πολλές γνωριμίες (αισθηματικού περιεχομένου)! Ιδιαίτερα με τον Άρη, να βάζει όλη τη δυναμική του σε αυτούς τους τομείς, οι singles, δε θα μπορείτε να σταματήσετε το φλερτάρισμα, ενώ θα το καλοδέχεστε, όσο τίποτα άλλο! Οι δεσμευμένοι, θα αρχίσετε επιτέλους να νιώθετε λίιιιιιιιγο πιο χαλαροί/ες κι όσο ο Δίας θα περπατάει κι άλλο μέσα στον Σκορπιό, θα αφήσετε λιγάκι τα χαλινάρια κι ίσως μάλιστα καταφέρετε να αγνοήσετε πολλά από τα μικρά πράγματα που σήμερα σας κάνουν να θυμώνετε και να αναστατώνετε -ως εκ τούτου- την οικογενειακή σας γαλήνη!
Το ολόγιομο Φεγγάρι στις 3 του μήνα, που θα λάμψει από τον γείτονά σας, τον Δίδυμο, θα σας δώσει την ευκαιρία να πατήσετε για λίγο, έστω, το «pause» και να κάνετε μια μίνι ενδοσκόπηση για να μπορέσετε να δείτε τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί και δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε, σε σχέση με τους άλλους γύρω σας. Οι δεσμευμένοι, θα νιώσετε την Πανσέληνο πιο έντονα, από όσο οι singles, αφού πολλές σκέψεις, που θα έρχονται από βαθιά μέσα σας, θα βρουν το δρόμο προς την επιφάνεια. Ευτυχώς για εσάς, ο Δίδυμος, θα τις περιορίσει στο εγκεφαλικό κομμάτι και δεν θα σας παιδέψουν ψυχολογικά, επομένως, μην σκιάζεστε!
Ξέρετε τι άλλο έχει ο μήνας, εκτός από μια ωραία Πανσέληνο; Και πολύ Τοξότη! Ήλιος, Αφροδίτη, Νέα Σελήνη κι Ερμής θα είναι στον Τοξότη φορτίζουν με θετική ενέργεια την καθημερινότητά σας, ενώ, παράλληλα, θα σας δίνουν πάσες για να βάλετε πολλά και πολλούς σε τάξη! Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα βοηθήσετε πολύ το ταίρι σας και θα αναλάβετε πολλά πράγματα για λογαριασμό του. Μην φοβόσαστε, δεν θα αισθανθείτε βάρος, ή κάτι παρόμοιο. Ο Τοξότης δεν είναι παιδί για να κουβαλάει φορτία! Οι singles, δεν αποκλείω, να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω της εργασίας σας ή μέσω κάποια ρουτίνας που ακολουθείτε καθημερινά ή τακτικά (πχ στο σούπερ μάρκετ).
Μαντέψτε όμως! Ο μήνας έχει κι Ερμή στραβό (λέγε με ανάδρομο), επομένως μην ορέγεστε έρωτες και δεσμεύσεις. Από τις 3 μέχρι τις 22 του μήνα, κεφάλια μέσα και μάτια ερμητικά κλειστά! Μην μου αρχίστε τις γκρίνιες και μην πάτε να την βγείτε πλαγίως. Με τον Ερμή τον ανάποδο μαζευόμαστε, δεν κάνουμε συναισθηματικές επενδύσεις, θα φαλιρίσουμε! Μόλις όμως ο ανάδρομος τελειώσει κι ο Κρόνος θα έχει μπει στον Αιγόκερω, κάποιοι από εσάς θα χαμογελάσουν διάπλατα και με καλό λόγο! Αλλά, αυτό είναι κάτι που θα σας αποκαλύψω τον ερχόμενο μήνα!
Μέχρι τότε, να είστε ευτυχισμένα Καρκινάκια και να περάσετε τις πιο όμορφες γιορτές που έχετε ποτέ ονειρευτεί! Χρόνια σας πολλά και με το καλό, θα τα πούμε ξανά… του χρόνου!

Λέων
Σούπερ θα είναι ο μήνας για εσάς, με τον Τοξότη να λάμπει στο ουράνιο στερέωμα και να σας δίνει πάσες για να σκοράρετε τρελά, όλο το Δεκέμβριο! Υπάρχουν καλύτερα νέα από αυτά; Κι ενώ οι περισσότεροι θα ψάχνονται, εσείς θα απολαύσετε, θα φλερτάρετε, θα σας φλερτάρουν, θα διασκεδάσετε και, κυρίως, θα λάμψετε!
Ήλιος, Αφροδίτη, Νέα Σελήνη κι Ερμής στον Τοξότη σας δίνουν το πράσινο φως για να δείτε με άλλα μάτια τον Δεκέμβριο. Έρωτας πολύς θα σας τριγυρνάει (σαν τη γρίπη, ένα πράγμα) και πολύ φοβάμαι ότι… θα κολλήσετε! Αλλά, θα περάσετε τόσο όμορφα! Να ξέρετε οι singles, ότι παίζει να ακούσετε λόγια πολλά, παχιά και μεγάλα, αλλά σας κόβω να έχετε ακόρεστη όρεξη για παιχνίδι, οπότε, δεν βλέπω να σας πειράζει. Πολλοί/ες από εσάς, θα πάτε για το σεξάκι κι όχι για τη σχέση, επομένως, μια χαρά θα σας κάτσει όλο αυτό το παιχνίδι που θα στηθεί γύρω σας και με επίκεντρο εσάς!
Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα αποκτήσετε μια δόση δράματος, αφού θα θελήσετε το έτερο ήμισυ, όχι απλά να σας πάρει στα σοβαρά, αλλά να σας κανακέψει κιόλας. Με μια δόση αστείου και μια σοβαρού, θα εκφράσετε τις ανάγκες σας με έντονο κι επιτακτικό τρόπο, όχι για να προκαλέσετε καβγά, αλλά γιατί θα σας πιάσει μια ακαθόριστα παραπονιάρικη και παιχνιδιάρικη διάθεση να ταράξετε τα νερά.
Κι έρχομαι τώρα και σας προειδοποιώ Λιονταράκια μου (και τα δεσμευμένα και τα ελεύθερα). Ο Ερμής, ο απαισιότατος, θα είναι ανάδρομος από τις 3 μέχρι τις 22 του μήνα και ενώ εσείς θα προσπαθήσετε να εκφραστείτε, να το ρίξετε έξω και να αγαπηθείτε, υπάρχει μια... περιπτωσούλα να τα πείτε κάπως περίεργα και να δρέψετε εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις από εκείνες που αρχικά επιθυμούσατε. Οι δεσμευμένοι/ες, θέλω να προσέξετε πολύ περισσότερο από τους singles, γιατί μπορεί αντί για χαριτωμένες ναζιάρικες γατούλες, να καταλήξετε να παίζετε μποξ με τον/την σύντροφό σας και μάλιστα για ασημαντότητες και βλακείες. Οι singles μην ζητήσετε τίποτα παραπάνω από σεξ, ενώ ξεχάστε το να κάνετε σχέση από one night stand. Με τον Ερμή ανάδρομο, αυτά είναι σοβαρά φάουλ. Ό,τι κάνετε, θα το κάνετε μετά τις 22, επομένως μέχρι τότε, παίζετε, αλλά δεν επενδύετε! Κατανοητό;
Ο Δίας κι ο Άρης στον Σκορπιό, θα προσπαθήσουν κάποια στιγμή να φέρουν εντάσεις στην οικογενειακή εστία των δεσμευμένων, ενώ οι singles απλά θα πρέπει να αποφύγετε διενέξεις με οικείο σας πρόσωπο.
Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 του μήνα, θα σας δώσει μια αίσθηση ελευθερίας, ξεγνοιασιάς, σαν να φεύγει ένα βάρος από πάνω σας, ενώ θα σας κάνει απείρως πιο κοινωνικούς ή θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να βγείτε και να πείτε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Αυτό είναι θετικότατο και για τους singles και τους δεσμευμένους, καθότι θα σας ανεβάσει την ψυχολογία και θα σας μπουστάρει όμορφα για την συνέχεια του μήνα!
Υπέροχα να περάσετε, όμορφα να κάνετε παιχνίδι και σας εύχομαι να τον απολαύσετε τον μήνα! Όσο για τον ανάδρομο Ερμή, ε, κάντε κι εσείς τα στραβά μάτια! Αφήστε τον να περάσει και να προσπεράσει και ρουθούνι να μην ανοίξει!

Παρθένος
Πολύ Τοξότη θα έχουμε αυτό τον μήνα, να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας ανοίγει την όρεξη για… καλοπέραση. Μην νομίζετε ότι εσείς θα γλυτώσετε από όλο αυτό το πανηγύρι. Αντιθέτως, αυτό τον μήνα βλέπω τη γιορτή να την… φέρνετε στο σπίτι σας.
Ας εξηγηθώ: οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα περάσετε όμορφα, θα θελήσετε να φτιάξετε πολλά πράγματα στο σπίτι σας (και δεν εννοώ τα ντουβάρια μόνο!), θα ισιώσετε πολλά στραβά στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας κι αυτό θα είναι ένα από δώρα του Τοξότη (μάλιστα, του Τοξότη, που δεν πολυσυμπαθείτε!). Θα γυρέψετε την ισορροπία, την αρμονία, την γλύκα και την ηρεμία που έχει να προσφέρει η εστία σας (δηλαδή η σχέση σας με το έτερο ήμισυ). Θα έχετε την ευκαιρία να μπαλώσετε πολλές τρύπες, ενώ ταυτόχρονα, η ανεβασμένη διάθεση του πύρινου Τοξότη, θα σας τονώσει, έτσι ώστε να μπορέσετε να εκδηλώσετε και πολλά συναισθήματα που για καιρό, δεν έβρισκαν διέξοδο και τρόπο έκφρασης.
Οι singles, με τον Άρη και τον Δία στον Σκορπιό (που μια χαρά σας ταιριάζει), θα οπλιστείτε με ένα πρωτόγνωρο θάρρος και θα πυροβολείτε στα ίσια όποιον/α δεν θα σας τα λέει καλά. Το ίδιο βέβαια να πω ότι ισχύει και για τους δεσμευμένους, αλλά με μεγαλύτερη ένταση θα το βιώσετε οι singles. Κι αυτό, επειδή, αντί θα φτιάξετε γέφυρες, αυτή την περίοδο θα πειραματιστείτε στο να τις... γκρεμίσετε. Από την μία αυτό -πρέπει να ομολογήσω- είναι καλό, γιατί θα ξεφορτωθείτε άπαξ και διά παντός άτομα τοξικά από τη ζωή σας. Από την άλλη, ποιος θα σας συναντήσει στο διάβα του και δεν θα σας φοβηθεί; Τόσο επιβλητικοί/ες!!!
Όλα τα Παρθενάκια (ελεύθερα και μη), θα προσέξετε ένα πράγμα αυτό το μήνα: τον Ερμή τον ανάποδο (λέγε με κι ανάδρομο), που ως επαγγελματίας ανακατωσούρας, θέλει απλά να μας κάνει τα νεύρα κρόσσια. Προτείνω να μην του δώσετε θάρρητα και για αυτό το λόγο οι δεσμευμένοι, προσέξτε το πώς θα εκφράζεστε μέσα στην εστία σας (στο σπίτι σας). Ενδέχεται πολλά να τα πείτε σωστά και να τα πάρουν λάθος ή να τα πείτε ανάποδα και κανένας να μην το πάρει χαμπάρι. Όπως και να έχει όμως, κάντε τους λογαριασμούς σας και μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από κλαυσίγελα κι αστεία μπερδέματα. Οι single,s πάλι, μιας και με τον Άρη στον Σκορπιό θα έχετε πάρει μια φόρα, προσέξτε μην σας πάρει η κατηφόρα. Ωραίος και sexy ο αέρας που θα σας δώσει ο Σκορπιός, αλλά ο Ερμής σαν μπει στην συνταγή, τα βλέπω τα πράγματα λίγο μπερδεμένα. Μην αρχίσετε να λέτε μεγάλα λόγια και προπαντός μη δώσετε υποσχέσεις σε κανέναν, αν δεν είστε 100% βέβαιοι/ες ότι θα τις κρατήστε. Αποφύγετε πάση θυσία το διαλυμένο σύμπαν του ανάδρομου και περιμένετε να περάσει (τελειώνει στις 22, άρα κρατηθείτε!).
Η Πανσέληνος στις 3, στον κοινωνικότατο Δίδυμο, θα σας κάνει καλό και θα σας δώσει μια ωραία ώθηση από τις αρχές κιόλας του μήνα! Θα δείτε πολλά σχέδιά σας να εκπληρώνονται και θα φουσκώσετε από ικανοποίηση!
Να δείτε ότι μια χαρά θα κυλήσει κι ο Δεκέμβριος, που στο τέλος του, με τον Ήλιο (αλλά και τον Κρόνο) να εισέρχεται στον Αιγόκερω, εσείς θα ξεφυσήξετε με ανακούφιση!

Ζυγός
Με την Πανσέληνο (στις 3) στον φιλικό σας Δίδυμο θα ξεκινήσει ο μήνας κι αυτά τα νέα είναι υπέροχα! Θα σας πιάσει μια περιέργεια για όλους και για όλα, δεν θα υπάρχει πέτρα που δε θα σηκώσετε, θα κάνετε τα πάντα φύλλο και φτερό και σαν να μην έφτανε αυτό, θα θελήσετε έντονα να φύγετε, να κάνετε ένα ταξιδάκι, έστω να πάτε μια μικρή εκδρομή! Γενικότερα, οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα θελήσετε να σπάσετε τη ρουτίνα σας, με το γεμάτο Φεγγάρι σύμμαχο, ενώ οι singles θα επιζητήσετε επιτακτικά μια ανανέωση, ένα νέο αέρα να φυσήξει στη ζωή σας!
Κι επειδή όλα έρχονται και δένουν, ο μήνας τι έχει;;; Πολύ Τοξότη φευγάτο και πύρινο, είναι η απάντηση! Ήλιος, Νέα Σελήνη, Αφροδίτη κι Ερμής γεμίζουν το ουράνιο στερέωμα με την παρουσία τους σε αυτό το ζώδιο. Για εσάς αυτό σημαίνει μεγάλη όρεξη για να κάνετε κάτι καινούργιο!
Οι δεσμευμένοι Ζυγοί, θα εκφράσετε στο έτερο ήμισυ μεταξύ αστείου και σοβαρού την πρόθεσή σας να κάνετε διάφορες αλλαγές στη ζωή σας, την καθημερινότητα σας, αλλά ταυτόχρονα, θα έχετε και στο νου σας να οργανώσετε καμία αποδρασούλα. Όλα αυτά είναι καλά και θεμιτά, για να μην σας πω ότι δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε πιο κατάλληλη στιγμή, αλλά κρατήσετε μια πισινή και δώστε μου δύο λεπτάκια να σας εξηγήσω το γιατί. Οι singles, θα περάσετε φάση που θα ψαχτείτε έντονα και θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο (ή στο κύκλο των φίλων σας). Κρατήστε κι εσείς την σκέψη και διαβάστε παρακάτω.
Δεν θέλω να μου κατσουφιάσετε, αλλά ενώ ο μήνας μοιράζει όλα τα χαρτιά σωστά και σας δίνει κι αβάντα, κάνει ένα στραβοπάτημα: ο Ερμής, από τις 3 μέχρι τις 22, θα είναι ανάδρομος και κάπου εδώ, πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μια νέα προοπτική. Μην σταματήσετε τη ζωή σας ή τα σχέδιά σας, επειδή του Ερμή του ήρθε να την δει... ανάποδα. Κάντε τα πλάνα σας, απλώς μην βιαστείτε να τα υλοποιήσετε, όσο αυτός έχεις τις στραβές του. Όλο αυτό που θα αισθανθείτε (την ανάγκη για αλλαγή και για ανανέωση) είναι σωστό και πρέπει να το κάνετε, για το δικό σας καλό. Οι δεσμευμένοι γιατί πρέπει επιτέλους να πάτε σε μια νέα σελίδα και οι singles γιατί πρέπει να ξαναμοιράσετε την τράπουλα, ώστε να ανανεώσετε τις ευκαιρίες που έχετε να κάνετε μια σωστή γνωριμία. Όχι όμως με τον Ερμή ανάδρομο. Ποτέ των ποτών!
Ο Άρης κι ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό και θα σας κάνουν πολύ δημιουργικούς/ες, μαχητικούς και διεκδικητικούς/ες! Οι δεσμευμένοι/ες ιδιαίτερα, θα νιώσετε κι ένα τσιμπηματάκι ζήλειας, ενώ θα πατήσετε πόδι και θα δείξετε σε όλους/ες, σε ποιον ανήκει ο/η καλός/η σας (σε εσάς, φυσικά!). Ίσως βγάλετε και νυχάκια, αλλά με τον Άρη στον Σκορπιό, όχι μόνο δεν σας αποτρέπω, αλλά σας δίνω και τις ευλογίες μου! Νυχιάστε ελεύθερα!
Ανεβασμένους/ες σας βλέπω το γιορτινό αυτό μήνα, με μια έντονη επιθυμία να κινηθείτε και να αλλάξετε πράγματα. Να το ξέρετε ότι ο Τοξότης θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτό κι αν καταφέρετε να αποφύγετε τις τρικλοποδιές του ακατανόμαστου Ερμή, θα περάσετε σούπερ!

Σκορπιός
Άρης και Δίας θα είναι στο ζώδιό σας για να σας κάνουν αντικείμενα -αλλά και σύμβολα- του σεξ (αυτά είναι!)! Κατευθείαν στο ψητό μπήκα, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, μιας κι αυτοί οι δυο πλανήτες έχουν αποφασίσει να εκτοξεύσουν την λίμπιντό σας στα ύψη και να σας χαρίσουν τέλειες στιγμές, μέσα κι έξω από το κρεβάτι. Αυτά διαβάζετε τώρα οι singles και τρίβετε τα χεράκια σας, έτσι δεν είναι; Και πολύ καλά κάνετε, τρέξτε κι αδράξτε την στιγμή! Μην περιμένετε να βρείτε καλύτερες συνθήκες. Όταν ο Άρης περνάει από το ζώδιό σας, όλοι και όλες, νιώθουν τον ηλεκτρισμό στον αέρα, αλλά εκείνοι/ες που ξέρουν και πώς να τον αξιοποιήσουν κιόλας είστε μονάχα εσείς!
Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί, προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε: ωραία κι άγια η ενέργεια του Άρη, αλλά με τον Δία παρέα φοβάμαι μην φτάσετε (και ξεπεράσετε) τα όρια της υπερβολής! Θα σας βγει μια (κατά)πιεστική διάθεση και σκέφτομαι τα άμοιρα ταίρια σας που δεν θα ξέρουνε από που θα τους έρθει (...η σφαλιάρα). Μήπως για το καλό της σχέσης σας να κατεβάζατε λιγάκι την ένταση και να τους δώσετε λιγάκι ουρανό, που λέει και το τραγουδάκι;
Για εσάς τους singles πάλι το όλο σκηνικό θα λειτουργήσει εντελώς αντίστροφα (ναι, τελικά η ζωή δεν είναι δίκαιη για τους δεσμευμένους!). Εσείς, αντί να χαμηλώσετε στροφές, πρέπει να τις αυξήσετε, όχι για κανένα άλλον λόγο, αλλά για να μπορέσετε να ακολουθείστε την λίμπιντό σας που θα έχει χτυπήσει ταβάνι! Σεξ, σεξ και πάλι σεξ θα έχει ο μήνας για εσάς (αν φυσικά το θέλετε και το επιζητείτε), ενώ αν ψάχνετε για σχέση, να… περιμένετε!
Ο μήνας ανήκει στον Τοξότη, μιας κι ένας σκασμός από πλανήτες θα βρίσκεται στο ζώδιό του. Γιατί σας το λέω όμως αυτό και πως σας αφορά; Για τον ίδιο λόγο που ενδιαφέρει όλους μας: ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 3 μέχρι τις 22 του μήνα (στον Τοξότη, ντε!) κι ό,τι μπορεί να γκρεμίσει, μπερδέψει, αναστατώσει, χαλάσει, αναβάλλει, θα το κάνει. Λέγοντας αυτό, να πω στους singles, ότι ο μήνας ενδείκνυται για σεξ, αλλά όχι για νέες γνωριμίες, ούτε και για να περάσετε μια υπάρχουσα γνωριμία στο επόμενο επίπεδο (αυτό της σχέσης). Μην ψάχνετε για δεσμεύσεις αυτή την περίοδο. Οι δεσμευμένοι μπορεί να γκρινιάξετε περισσότερο από πριν, αφού ο ανάδρομος Ερμής θα σας ξυπνήσει έντονα αισθήματα κτητικότητας και ζήλειας. Μιας και θα έχετε και τον Άρη στο ζώδιό σας να σας οπλίζει την πατούσα με κοφτερά νυχάκια, προτείνω να μην μπείτε στον πειρασμό να κάνετε καμία βλακεία, γιατί πρώτον θα είναι μεγάλη και δεύτερον, με τον Ερμή ανάδρομο, δεν ξέρω αν θα μπορέσετε να την μαζέψετε. Επίσης, μην επιτεθείτε στο ταίρι σας, μην δημιουργήσετε εντάσεις, μην ανοίξετε πληγές που δεν θα μπορέσετε να επουλώσετε και γενικότερα, μείνετε στο «ΜΗ» για το καλό όλων.
Δείτε την ευχάριστη πλευρά του μήνα: ο Δίας περπατεί στο ζώδιό σας, ο Άρης μπαίνει στον χορό, εσείς θα εκπέμπετε τρελά sexy vibes και θα έχετε πολλές προτάσεις (θα σας την πέσουν πολύ και πολλοί/ες, κοινώς), ενώ θα μπορέσετε να κάνετε ατελείωτο σεξάκι!

Τοξότης
Έχουμε και λέμε: Ήλιος, Αφροδίτη, Νέα Σελήνη, Ερμής, θα κάνουν πέρασμα από το ζώδιό σας, ενώ ο Κρόνος ο «κακός» θα σας αφήσει επιτέλους στην ησυχία σας προς το τέλος του μήνα και πλέον ποιος σας πιάνει! Πόση γοητεία μπορείτε να εκπέμψετε; Πολλή και προς όλες τις κατευθύνσεις είναι η σωστή απάντηση! Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να λάμπουν από το ζώδιό σας υπάρχει περίπτωση να σας αντισταθεί κανένας; Single Τοξοτάκια μου θα έχετε φοβερές ευκαιρίες μέσα στον μήνα για να πιάσετε στα δίχτυα σας εκείνον/η που θα σας κάνει κλικ. Χωρίς να το προσπαθήσετε ιδιαίτερα, θα γίνετε πόλος έλξης, ενώ θα το δείτε και μόνοι/ες σας, ότι θα περάσετε και μια φάση που θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας (και μπράβο σας!). Οι δεσμευμένοι Τοξότες, θα το βιώσετε κι εσείς αυτό το τελευταίο, ενώ παράλληλα θα νιώσετε πολύ όμορφα για τη σχέση σας με το έτερο ήμισυ, που θα είναι κι εκείνο σε τρελά κέφια!
Η Πανσέληνος τώρα του μήνα, θα γίνει στις 3, φάτσα-κάρτα απέναντί σας, στο ζώδιο των Διδύμων. Κι όχι, δεν θέλω γκρίνιες! Ξέρετε τι όμορφα θα περάσετε με το ολόγιομο Φεγγάρι να φωτίζει τη σχέση σας και να ανεβάζει στον έβδομο ουρανό τον/την σύντροφό σας; Θα βρίσκεστε σε ένα ωραίο συννεφάκι (έστω και για λίγο) και δεν θα θέλετε να τελειώσει το όνειρο! Οι singles, αν κινηθείτε σβέλτα μέχρι τις 3 του μήνα, μπορεί να κάνετε μια σούπερ γνωριμία ή να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα (δηλαδή να κάνετε σταθερή σχέση) με άτομο που ΗΔΗ γνωρίζετε.
Γιατί έγραψα την λέξη «ΗΔΗ» με κεφαλαία; Ε, γιατί από τις 3 μέχρι τις 22, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος (με τις υγείες μας). Άρα, δεσμευμένοι κι ελεύθεροι δεν θα κάνετε τίποτα καινούργιο, τίποτα που δεν έχετε ήδη δοκιμάσει (και είναι πετυχημένο), όσο ο Ερμής παίρνει ανάποδες. Ιδιαίτερα οι singles, μην μου πείτε «μα έχω Αφροδίτη στο ζώδιό μου, πάω για έρωτα!». Ούτε που να το σκεφτείτε! Φτύστε το! Φτου κακά! Μετά τις 22, κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Δίας, αλλά μέχρι τότε, σκύψτε το κεφάλι, σφυρίξτε αδιάφορα και μη του δώσετε αφορμές για να ξεσπάσει πάνω σας, ΟΚ;
Α, ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό (παρέα με τον Δία), επομένως, αν αισθανθείτε πολλές σκέψεις μαζεμένες να κάνουν αγώνα δρόμου στο κεφάλι σας, ενώ παράλληλα καμία από αυτές δεν θα σας οδηγεί πουθενά, μην τρομάξετε, δουλειά του θα είναι. Οι δεσμευμένοι, ιδιαίτερα, μην τον αφήσετε να σας σαμποτάρει την ψυχολογία, ενώ οι singles θα νιώσετε κάτι τσιμπήματα στην λίμπιντό σας που θα είναι όλα δικά σας! Αν το επιθυμείτε, το σεξάκι χωρίς δεσμεύσεις θα είναι σούπερ λύση για αυτό το μήνα!
Η Νέα Σελήνη θα γίνει στις 18 του μήνα στο ζώδιό σας και θα σας δώσει αφορμές για να βάλετε νέους προσωπικούς στόχους. Φτάνουμε και στο τέλος της χρονιάς, ε, δεν θέλει και πολύ μυαλό: θα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ενδοσκοπήσετε και να βάλετε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας για το Νέο Έτος!

Αιγόκερως
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που φοριέται πολύ ο Τοξότης, η ατμόσφαιρα θα είναι χαρωπή κι ανεβασμένη κι εσείς θα περάσετε κυριολεκτικά σε άλλη φάση!
Έχουμε και λέμε: Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη σας στέλνουν πολλά φιλάκια από τον Τοξότη, ενώ ταυτόχρονα σας προσδίδουν μια απρόσμενη γλύκα και σας κάνουν πιο δεκτικούς στα συναισθήματα και πιο αισθαντικούς.
Οι δεσμευμένοι, ενώ θα σκίζεστε για να ικανοποιήσετε τους πάντες και τα πάντα, με την Πανσέληνο στις 3 του μήνα στους Διδύμους, δεν αποκλείω να κατεβάσετε ρολά, να το κλείσετε το μαγαζάκι και να κοιτάξετε σοβαρά την πάρτη σας. ΟΚ, αυτό το τελευταίο ακούστηκε «κάπως», αλλά θέλω να πω ότι σας βλέπω να μαζεύετε πολλά μέσα σας αυτό το μήνα, που για κάποιο λόγο αρχικά, δεν θα θελήσετε να τα επικοινωνήσετε (κακώς, και θα σας πω παρακάτω το γιατί), ενώ στη συνέχεια θα έχετε τον ασυμμάζευτο.
Οι singles, πάλι, θα νιώσετε περισσότερο ευάλωτοι/ες συναισθηματικά από όσο έχετε αισθανθεί ολόκληρο το έτος. Δεν ξέρω πόσοι/ες θα στραβομουτσουνιάσετε με αυτό, αλλά νομίζω ότι αν το κάνετε, εσείς θα βγείτε χαμένοι/ες. Κι εξηγούμαι: δεν είναι κακό που και που να χαμηλώνετε τις άμυνες (δεν σας λέω να τις καταργήσετε, απλά να χαμηλώσετε την ένταση) και να δείχνετε ένα πρόσωπο πιο γλυκό, πιο προσιτό και πιο δεκτικό παραέξω. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, θα βιώσετε έναν έντονο εσωτερικό διάλογο, που δεν αποκλείεται, να σας βγάλει από κάποια αδιέξοδα. Αυτά είναι καλά νέα, γιατί έτσι ανοίγετε και την πόρτα σε πρόσωπα που παλαιότερα, θα τους δείχνατε κόκκινη κάρτα από τα αποδυτήρια. Με άλλα λόγια, παίζει να γνωρίσετε πολύ τρυφερά και αξιόλογα άτομα!
Και πάμε στο ψητό τώρα για όλα τα Αιγοκεράκια: ο Ερμής στον παιχνιδιάρη Τοξότη, θα πάρει ανάποδες στροφές, δηλαδή, θα είναι ανάδρομος από τις 3 μέχρι τις 22 του μήνα. Εντάξει, το ξέρω ότι σας γυρίσαν τα ματάκια ανάποδα, κανείς μας δεν χαίρεται, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας! Έλεος! Υπολογίστε ότι κάποια πράγματα θα συμβούν απρογραμμάτιστα και κάποια άλλα δεν θα συμβούν καθόλου. Ε, και;
Οι singles, με τον Δία και τον Άρη στον Σκορπιό, θα έχετε τρελές αβάντες να γνωρίσετε καινούργια άτομα (αυτό κολλάει σε ό,τι σας έγραψα πιο πάνω), ΑΛΛΑ, δεν θέλω με τον Ερμή ανάδρομο να κάνετε τίποτα παραπάνω από…. αναγνωριστικές πτήσεις. Για να τα κάνω λιανά, μην πάτε ένα βήμα παρακάτω, αν ο Ερμής δεν έρθει στα ίσα του πρώτα, ΟΚ;
Οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε να δείτε τον Κρόνο να μπαίνει στο ζώδιό σας και να σας δίνει άλλα… κρατήματα! Ποιος θα σας συναντήσει και δεν θα σας φοβηθεί! Θα δείτε πως η σχέση σας θα αρχίσει σιγά-σιγά να αλλάζει δυναμική υπέρ σας, αλλά προσέξτε καλά μου Αιγοκεράκια, να μην το παρακάνετε!

Υδροχόος
Και τι μήνας θα είναι αυτός! Γεμάτος με πάνω και κάτω, αλλά για εσάς κυρίως, ένας μήνας γεμάτος με έντονες στιγμές!
Το ολόγιομο Φεγγάρι θα σας χαμογελάσει (κυριολεκτικά) στις 3 του μήνα, από το ζώδιο του φιλικού σας Διδύμου. Φλερτ πολύ θα πέσει και πολλές καρδιές θα σκιρτήσουν για χάρη σας. Όμως, το πιο ευχάριστο όλων είναι ότι αρκετοί/ες από εσάς θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, με μια γνωριμία που έγινε στο προηγούμενο διάστημα. Κάντε το και μάλιστα βιαστείτε, υπάρχει λόγος! Οι δεσμευμένοι να περιμένετε να περάσετε πολύ όμορφα στις αρχές του μήνα, με τη διάθεση και την λίμπιντό σας ανεβασμένη, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, απλά γιατί… έτσι!
Διατηρήστε αυτό το ωραίο συναίσθημα και πάρτε το μαζί σας γιατί ο μήνας στο μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και έναν Ερμή πρόσχαρο μεν, ανάδρομο δε. Ο Ερμής, ο Ήλιος, η Αφροδίτη κι ο Κρόνος, όλοι αυτοί, θα μας στέλνουν φιλάκια από τον Τοξότη, αλλά ο μόνος που πάντα κάνει την κουτσουκέλα του είναι ο Ερμής! Λέγοντας αυτό, θα έρθω και να συμβουλεύσω τους singles, που σύντομα θα αποκτήσουν ταίρι (αυτό που έγραψα πιο πάνω), βιαστείτε και μην περιμένετε να γίνει ο Ερμής ανάδρομος για να πάρετε την απόφαση. Μπορεί να ακούγεται λίγο εκβιαστικό όλο αυτό, αλλά αν με ακούσετε και μέχρι τις 3 του μήνα πείτε το «ναι», έχετε πολλές πιθανότητες να με μακαρίζετε, ενώ αν το κάνετε με ανάδρομο, οι πιθανότητες να θέλετε να βαρέσετε το όμορφο κεφαλάκι σας στον τοίχο αυξάνονται κατακόρυφα. Έχω όμως και καλά νέα: ο Ερμής ξε-στραβώνει, στις 22 του μήνα, επομένως, μια – δυο μέρες μετά, τα πράγματα μπαίνουν πάλι σε νορμάλ ροή κι έτσι θα ψάχνουμε για άλλο άλλοθι για ό,τι πάει... στραβά από τότε και μετά!
Οι δεσμευμένοι μην μου φρικάρετε. Εσείς θα την βγάλετε σχετικά ανώδυνα. Με τον Τοξότη να κόβει βόλτες στον ουρανό, θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας, θα ανοιχτείτε, θα βγείτε με φίλους, θα κάνετε καινούργιους και κάπου εδώ έρχομαι εγώ για να σας νουθετήσω κι εσάς. Το να βγείτε με τους φίλους σας και τον/την καλό/η σας είναι ωραίο και θεμιτό. Το να κάνετε νέες γνωριμίες πάνω στην έξαψη της ιλαρής παρεΐστικης ατμόσφαιρας είναι φάουλ. Το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω. Μην προσπαθήσετε μεταξύ 3 και 22 του μήνα να φτιάξετε καινούργιες καταστάσεις ή να κάνετε καινούργιους φίλους. Απλά απολαύστε την Αφροδίτη στον Τοξότη που θα σας φτιάξει ωραία ατμόσφαιρα για να διασκεδάσετε (πραγματικά να διασκεδάσετε) με το έτερο ήμισυ και ξεχάσετε όλα τα υπόλοιπα.
Για το τέλος σας άφησα τον Άρη τον Σκορπιό. ΟΚ, το ξέρω, δεν είναι η καλύτερή σας, αλλά πριν διαμαρτυρηθείτε, να σας πω ότι το... παλικάρι θέλει απλά να σας δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην δουλειά σας και τίποτα παραπάνω. Άντε, οι singles μπορεί να κάνετε σεξ με πρόσωπο από το χώρο εργασίας, ενώ οι δεσμευμένοι ούτε που να το σκέφτεστε! (το ξέρω, η ζωή είναι άδικη για εσάς, θα την μαλώσω εκ μέρους σας)!

Ιχθύες
Όλα θα πάνε καλά τον γιορτινό αυτό μήνα, θα το δείτε κι εσείς!
Θα σας βάλω στο κλίμα, ξεκινώντας από την Πανσέληνο που θα γίνει στους Διδύμους (ναι, σε αυτούς τους διπλούς τύπους), στις 3 του μήνα και το μόνο που θέλουν, είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι να σας γεμίσουν με όμορφες οικογενειακές στιγμές και μια αίσθηση πληρότητας στο κομμάτι του σπιτιού και της φαμίλιας σας! Ω, μα είναι τόσο γλυκό αυτό το ξεκίνημα, που πιστέψτε με, θα το εκτιμήσετε στην πορεία του μήνα. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε όμορφα, θα κάνετε πολλές συζητήσεις με το έτερο ήμισυ και με την οικογένειά σας, αλλά επίσης, ενδέχεται και να ακούσετε ένα καλό νέο από τον/την σύντροφό σας σχετικά με την εργασία του/της! Δεν είναι εκπληκτικό το Φεγγάρι αυτό;;;
Οι singles, με τον Δία και τον Άρη στον σούπερ σέξι Σκορπιό (ΟΚ, πανηγυρίστε ελεύθερα), θα δείτε… καλύτερες νύχτες! Κι όχι ό,τι κι ό,τι! Εδώ μιλάμε για τον μάστερ του είδους να σας δίνει το ελεύθερο να χτυπήσετε προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά ακούστε και το πιο ωραίο: θα χτυπηθείτε κι εσείς από όλες τις κατευθύνσεις! Πολύ απλά, θα γίνετε στόχος στενού μαρκαρίσματος από πρόσωπο που έχει… πονηρές διαθέσεις! Μα δεν είναι υπέροχο αυτό από μόνο του;
Οι δεσμευμένοι, αν αναρωτιέστε πώς θα εκμεταλλευτείτε τον καυτό αυτόν Άρη, στον φιλικό σας Σκορπιό, σας το λέω από τώρα ότι μπορείτε κάλλιστα να γίνετε κομματάκι πιο περιπετειώδεις, παρέα όμως με το άλλο σας μισό. Και για να ξηγηθούμε όμορφα, όταν λέω «περιπετειώδεις», δεν εννοώ να πάτε για σκι φορώντας ένα πέδιλο ή να ξαμοληθείτε στα δάση να διαλέξετε έλατο παρέα με τις αρκούδες. Εννοώ να βάλετε λίγο αλατοπίπερο παραπάνω και να ανεβάσετε τη θερμοκρασία στη λίμπιντο του/της καλού/ης σας! Κουνήστε λιγάκι το δαχτυλάκι σας ντε! Φτιάξτε κατάσταση κι ας ξεβολευτείτε κομματάκι! Μη φοβόσαστε, η ρουτίνα θα είναι εκεί που την αφήσατε, αλλά για μια νύχτα, τουλάχιστον, αφεθείτε στον Άρη στον Σκορπιό! Ξέρει ο άτιμος τι κάνει!
Επίσης, να μην ξεχάσω να σας πω ότι ο μήνας έχει (αναμενόμενα βέβαια) και πολύ Τοξότη! Τοξότης από δω, Τοξότης από εκεί, μια φορά, δεν τον γλυτώνετε. Κι αν πιστεύετε ότι δεν ταιριάζει με την αύρα σας, άντε και να συμφωνήσω οριακά, αλλά αυτόν ειδικά τον μήνα, δεν είναι ο Τοξότης που θα σας στραβώσει το στόμα, αλλά ο Ερμής ο ανάδρομος, ο στραβοπερπατημένος (ξεκινάει τα τρελά του στις 3)! Πριν σας πάρει από κάτω, να σας πω ότι στις 22 του μήνα θα συνέλθει και θα επιστρέψει στα συγκαλά του, αλλά μέχρι τότε, φαντάζομαι έχετε ήδη μαντέψει τι θα σας πω: οι singles, μην ερωτευτείτε άτομο που έχει εξουσία ή μεγαλύτερη θέση στη δουλειά από εσάς. Δεν είναι έρωτας, είναι μια βλακεία και μισή, που έχει μαγειρέψει και σερβίρει ο ανάδρομος. Οι, δε, δεσμευμένοι, ετοιμαστείτε να νταντέψετε κάποιο πρόσωπο από την μεριά της οικογένειας του/της καλού/ης σας. Τίποτα σπουδαίο, απλά μπορεί να εκτροχιαστείτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι όλο.
Μην σφίγγεστε, μην αγχώνεστε. Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα που δεν έχετε ξαναβιώσει!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε