heart-wallpaper-water

04/12/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 04/12/17, 13:49
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Λογικό είναι όταν κινείσαι με ταχύτητα να μη βλέπεις και πολλά γύρω σου γι’ αυτό, ρίξε λίγο τους ρυθμούς σου, γιατί δεν αποκλείεται αυτός/η που ψάχνεις να είναι ήδη δίπλα σου και να μην τον/ην έχεις προσέξει. Από την άλλη, το ότι ακούς διάφορα για το άτομο που σε ενδιαφέρει, δε σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας. Μπορεί να είναι απλά φήμες, γι’ αυτό μη βιάζεσαι να αντιδράσεις και να πάρεις αποφάσεις γιατί μετά θα μετανιώσεις.
Αν είσαι σε σχέση, με τον Ερμή ανάδρομο πλέον, το να αποπειραθείτε να διευθετήσετε ένα γραφειοκρατικό θέμα που θα εμφανιστεί θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο, αφού είτε θα σας λείπουν τα απαραίτητα έγραφα είτε θα προκύψει πρόβλημα και θα αναγκαστείτε να το αναβάλλετε.

Ταύρος
Οι ανάγκες σου είναι αυξημένες, το ίδιο και οι επιθυμίες σου, ελέω Δία, όμως, προκειμένου να τις ικανοποιήσεις κάπου μπλοκάρεσαι, με αποτέλεσμα να λειτουργείς... μονοκόμματα. Κινήσου πιο έξυπνα κι ευέλικτα και με την επιμονή, αλλά και την εύνοια που έχεις δε θα χάσεις. Σήμερα πάντως θα ακούσεις πολλά, στα οποία όμως καλό θα ήταν να μην κρεμαστείς, όχι επειδή το άλλο άτομο δεν έχει καλές προθέσεις, αλλά γιατί κάτι μπορεί να στραβώσει και η εξέλιξη να μην είναι αυτή που θέλεις.
Αν είσαι σε σχέση, ο καινούργιος μήνας φέρνει μαζί του και ένα σωρό οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Κινηθείτε συνετά, αλλά όχι τσιγκούνικα! Μη λυπάστε τα χρήματα που δίνετε για τις προσωπικές σας ανάγκες και από την άλλη να πληρώνετε αδιαμαρτύρητα διπλάσια ποσά σε λογαριασμούς.

Δίδυμοι
Η Σελήνη, μέχρι το βράδυ, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, καλώντας σε να ανανεωθείς, όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά κυρίως εσωτερικά. Ίσως λοιπόν να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που δε σε αφήνουν να εξελιχθείς ή σου δημιουργούν μιζέρια. Επίσης, τα flashback σου που θα είναι πολλά, εξ αιτίας του ανάδρομου Ερμή, δε σε βοηθούν συναισθηματικά να πάρεις τα πάνω σου, ιδίως όταν θυμάσαι τις παλιές καλές στιγμές σου με κάποιον/α πρώην σου, γι’ αυτό βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου και να μην τα σκέφτεσαι.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος, αντί να ψάχνεις τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σου, να πας μια νοερή βόλτα στα παλιά, τότε που πρωτοερωτευτήκατε με το ταίρι σου, για να βρεις τι ήταν αυτό που σε τράβηξε πάνω του και να αφήσεις τον εαυτό σου να ξανανιώσει τα ίδια συναισθήματα.

Καρκίνος
Από υποσχέσεις έχεις ακούσει πολλές, αυτό που σου λείπει από ένα πρόσωπο που θέλεις είναι οι πράξεις κι ίσως είναι ο λόγος που σήμερα θα πέσεις συναισθηματικά. Βλέπεις τον καιρό να περνά και νιώθεις ότι η κατάσταση μεταξύ σας παραμένει στάσιμη, ενδεχομένως να αναρωτηθείς αν θα αλλάξει ποτέ, θα προχωρήσει στο στάδιο που επιθυμείς ή έτσι θα κυλήσει. Αυτό σίγουρα που μπορείς να κάνεις είναι να του δώσεις λίγο χρόνο ακόμα κι αν δεις ότι δε γίνεται τίποτα, να στραφείς αλλού.
Αν είσαι σε σχέση, είναι λογικό να μη συμπίπτουν πάντα οι επιθυμίες σου με αυτές του συντρόφου σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έπαψε ο ένας να υπολογίζει τον άλλον. Αποδέξου το και μην ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα. Το να κάνει ο καθένας σας ό,τι τον ευχαριστεί περισσότερο, σας κρατά και τους δυο ικανοποιημένους.

Λέων
Με την κοινωνικότητά σου αλλά και την ξεχωριστή παρουσία σου δεν είναι δύσκολο να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που θέλεις. Το θέμα όμως είναι να βρεις ένα τρόπο να το κάνεις να σε πλησιάσει κιόλας. Αν όμως βλέπεις ότι δεν πιάνει, τότε να κάνεις εσύ την κίνηση. Μια φιλική προσέγγιση πάντα είναι προτιμότερη κι ίσως σε ξεμπλοκάρει, όταν το έχεις στο μυαλό σου έτσι, αντί να σκέφτεσαι το πόσο σου αρέσει και αν θα ανταποκριθεί θετικά ή θα σε απορρίψει.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κάνεις το ταίρι σου να σου εκφράσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του για να ξέρεις πώς θα βελτιώσεις τη σχέση σας. Δώσε την απαραίτητη προσοχή, ενδεχομένως βάζοντας πιο πίσω τον εαυτό σου για λίγο γιατί ό,τι μάθεις θα είναι χρήσιμο για την εξέλιξή της.

Παρθένος
Πολλά θα είναι τα διλήμματά σου σήμερα, κυρίως αν βρίσκεσαι μεταξύ δύο ατόμων και δεν μπορείς να επιλέξεις. Αλλά μόνο η καρδιά σου μπορεί να σε βοηθήσει να διαλέξεις σωστά κι όχι το μυαλό σου. Αν, μάλιστα, το συζητήσεις με κάποια δικά σου πρόσωπα, θα μπλεχτείς ακόμα περισσότερο, αφού ο καθένας θα λέει το κοντό του και το μακρύ του. Προσπάθησε λοιπόν να ηρεμήσεις, να αφουγκραστείς το μέσα σου κι ανάλογα πράξε. Αν το... κεφάλι σου όμως προβάλλει κάποιες ενστάσεις, λάβε τες υπόψη σου.
Αν είσαι σε σχέση, είναι πολλά αυτά που θέλεις σήμερα να κάνεις, αλλά όσο κι αν οργανωθείς, δε θα τα καταφέρεις, εξ αιτίας του ανάδρομου Ερμή. Αποδέξου το και μην αγχώνεσαι, ούτε να εκνευρίζεσαι γιατί πιθανότατα θα βγάλεις όλη την ένταση στο ταίρι σου και θα τσακωθείτε.

Ζυγός
Καλό θα ήταν σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν τυχόν σε απασχολεί. Γενικά, όσο αφήνεις τα πράγματα έτσι, τόσο χειρότερα γίνονται και θα έρθει η στιγμή που η άλλη πλευρά είτε θα το παρακάνει, επαναλαμβάνοντας κάτι που σε ενοχλεί είτε θα απομακρυνθεί, θεωρώντας ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Σε όποια περίπτωση από τις δύο κι αν ανήκεις, φρόντισε να ξεδιαλύνεις το τοπίο.
Αν είσαι σε σχέση, έχεις σχεδιάσει τι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, αλλά το αναβάλλεις από φόβο μην τυχόν και δημιουργήσεις ένταση. Ωστόσο, δεν μπορείς συνεχώς να τα σκέφτεσαι και να μην τα λες, γιατί έτσι συνεχίζεται μια κατάσταση που δε σου αρέσει.

Σκορπιός
Τα πράγματα στα ερωτικά σου μπορεί να μην έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα ή να υπάρχει μια συγκεκριμένη κατάσταση που σε προβληματίζει και δεν ξέρεις πώς να τη χειριστείς, σίγουρα όμως δεν είναι απάλευτα, με τον Δία στο πλευρό σου. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ακούσεις το αλάθητο ένστικτό σου, αν βρίσκεσαι σε δίλημμα για το αν θα αποδεχτείς ή όχι μια πρόταση από ένα πρόσωπο που σε ελκύει. Στο κάτω-κάτω, αυτή την περίοδο συλλέγεις εμπειρίες, γιατί να αρνηθείς μία ακόμα;
Αν είσαι δεσμευμένος/η, αυτή τη στιγμή δεν έχεις μεγάλο περιθώριο οικονομικά να κινηθείς όπως θέλεις, αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες υποχρεώσεις. Το να μην το αναφέρεις όμως στο ταίρι σου και απλά να αρνείσαι κάθε τι που σου προτείνει κάνει κακό στη σχέση, αφού δε γνωρίζει το λόγο κι ο νους του πάει σε διάφορα.

Τοξότης
Μέχρι το βράδυ θα είναι η Σελήνη στους Διδύμους και 7ο οίκο σου αλλά νιώθεις ότι σαν να χάνεις λίγο-λίγο την επικοινωνιακή άνεση που είχες. Δεν είναι βέβαια αφύσικο με τον Ερμή πλέον ανάδρομο στο ζώδιό σου. Έχε υπόψη σου λοιπόν, ότι όσον αφορά σε καινούργια ερωτικά ξεκινήματα θα αντιμετωπίσεις διάφορες δυσκολίες, γι’ αυτό μην αναλώνεις την ενέργειά σου άσκοπα, προσπαθώντας να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν έτσι όπως θέλεις. Ηρέμησε κι άφησέ τα να εξελιχθούν μόνα τους κι όπου πάνε.
Αν είσαι σε σχέση, θα εξαντλήσεις την εφευρετικότητά σου στις δικαιολογίες, προκειμένου να αποφύγεις είτε να πάρεις θέση σε ένα θέμα που έχει προκύψει με το ταίρι σου ή επειδή δεν έκανες κάτι που σου ζήτησε. Να ξέρεις πάντως ότι η αλήθεια, αν λεχθεί με χιούμορ, σώζει πάντα την κατάσταση.

Αιγόκερως
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχει η Δευτέρα σου, τα τηλέφωνα και οι συζητήσεις δε θα σταματούν, όπως επίσης και λάθη ή επικοινωνιακά προβλήματα, προκαλώντας σου άγχος και πονοκέφαλο. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεσαι μάλλον σε βολεύει να κρατιέσαι απασχολημένος/η για να μη σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του πρόσφατου παρελθόντος σου. Να ξέρεις όμως ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις ή να το διαγράψεις τελείως και να πας παρακάτω.
Αν είσαι σε σχέση, έχεις διάφορους λόγους που θέλεις να αναβάλλεις μια κουβέντα με το ταίρι σου. Είτε γιατί δεν αισθάνεσαι έτοιμος/η να θίξεις ένα ευαίσθητο θέμα είτε γιατί πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή, αλλά ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Πρέπει όμως να γίνει και μάλιστα σύντομα.

Υδροχόος
Μάλλον έχεις αρχίσει να ενδιαφέρεσαι παραπάνω απ’ όσο υπολόγιζες για ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα και η συνειδητοποίηση αυτή κάπου θα σε κάνει να τα χάσεις. Ωστόσο, το ζήτημα είναι αν θέλεις να υπάρξει κάτι περισσότερο μεταξύ σας. Αν έχει... όλες τις προδιαγραφές και πιστεύεις ότι θα ταιριάζατε σαν ζευγάρι, κάνε κάποιες κινήσεις για να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Η σημερινή μέρα βοηθά στο να κάνεις μια σχετική απόπειρα προσέγγισης και να δεις και τις δικές του προθέσεις.
Αν είσαι σε σχέση, κάποια προβλήματα συνεννόησης με το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσουν μια προσωρινή ένταση, αλλά σίγουρα δεν θα είναι αιτία καβγά. Αν όμως υπάρχουν πράγματα που σε τρώνε και δεν τα έχεις αναφέρει, τότε μπορεί μια μικρή αφορμή να οδηγήσει σε τσακωμό.

Ιχθύες
Το να ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα είναι μια συνηθισμένη σου μέθοδος, προκειμένου να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για ό,τι σε ενδιαφέρει, χωρίς να φανεί. Όμως την ίδια τακτική μπορεί να εφαρμόζει σε σένα κι ένα πρόσωπο και μάλιστα δεν αποκλείεται ήδη να έχει καταφέρει να μάθει αυτά που ήθελε. Γι’ αυτό, αν σου αρέσει και επιθυμείς να προχωρήσει η κατάσταση μεταξύ σας, κάνε την αρχή και -έστω κι έμμεσα- δώσε του να καταλάβει τι επιδιώκεις. Το να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο δεν εξυπηρετεί πουθενά.
Αν είσαι σε σχέση, προσπαθείς να αντιμετωπίσεις ένα θέμα, αλλά από φόβο μήπως κάνεις τα πράγματα χειρότερα, επιλέγεις να πετάς μισόλογα ή υπονοούμενα στο σύντροφό σου, κάτι που προφανώς δεν τον βοηθάει να καταλάβει τι συμβαίνει και με το δίκιο του θα εκνευριστεί.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε