love-heart-candy-wallpaper

04-10/12/17: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 04/12/17, 14:50
Μια εβδομάδα με ευχάριστες εκπλήξεις και πολλά δώρα ξεκινά.

Λίγο ή πολύ ευνοούνται όλα τα ζώδια, με τους πρωταγωνιστές να είναι οι Τοξότες, τα Λιοντάρια και οι Ζυγοί. Είναι ευκαιρία να περάσετε καλά, να ερωτευθείτε γιατί είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος και να πιστέψετε πως μπορείτε να βρείτε το άλλο σας μισό.
#AstroLoveTip: Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από την καθημερινότητα, να μη σας καταβάλλουν τα αρνητικά κι αναζητήστε με πάθος κι ένταση την αγάπη.

Κριός
Παίρνετε βαθιές ανάσες και σας πλημμυρίζει ένα όμορφο και πολύ αισιόδοξο συναίσθημα πως κάτι πολύ καλό θα συμβεί. Όντως θα συμβεί κάτι πολύ ωραίο και καλό, αρκεί να το πιστέψετε και να το διεκδικήσετε. Είναι μια καλή περίοδος για τα συναισθηματικά σας και νιώθετε πως είστε έτοιμοι να βρείτε το σύντροφο που θα σας ακολουθήσει για την υπόλοιπη ζωή σας. Η Πανσέληνος επιδρά πάνω σας και σας κάνει πιο θετικούς κι ανοίγεστε ευκολότερα στους άλλους. Ο Σκορπιός, αποτελεί ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στη ζωή σας, μπαινοβγαίνει συνεχώς κι ακόμα κι αν έχετε χωρίσει σας αγαπά, αλλά δεν ανέχεται τους περιορισμούς που το βάζετε, γι’ αυτό αν θέλετε να είστε μαζί, δώστε του χώρο. Η σχέση με τον Τοξότη και τον Δίδυμο είναι καλή, διότι είναι ευχάριστα άτομα και σας φτιάχνουν τη διάθεση.
#AstroLoveTip: Έχοντας θετική διάθεση κι αισιοδοξία, μπορείτε να «έλξετε» τα καλύτερα.

Ταύρος
Βρίσκεστε σε μια θετική φάση, ξυπνάτε από τον λήθαργο στον οποίο είχατε πέσει κι αποφασίζετε να αφιερώσετε χρόνο και ποιοτικές στιγμές στη σχέση σας. Με τον Τοξότη τα βρίσκετε γιατί είναι χαρούμενος κι αισιόδοξος άνθρωπος και δε χρειάζεται να φοβάστε πως το ελεύθερο ταπεραμέντο του σημαίνει ότι θα σας προδώσει. Αντίθετα σας κάνει καλό, αφού σας απελευθερώνει σεξουαλικά και σας μαθαίνει τον τρόπο να περνάτε καλύτερα. Οι δεσμευμένοι Ταύροι περνάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ακόμα κι αν υπάρχουν προβλήματα με έναν Παρθένο ή έναν Ιχθύ, ο Δίας σας βοηθάει να βρείτε λύσεις και να βγείτε από το τέλμα. Με τον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να τα βρείτε ένα πρόσωπο του στενού συγγενικού σας περιβάλλοντος.
#AstroLoveTip: Έχετε συνηθίσει να «βολεύετε» τους άλλους, μην τους καλομαθαίνετε γιατί δεν κάνει καλό ούτε σ’ αυτούς, ούτε σε εσάς.

Δίδυμοι
Είστε αλαφιασμένοι από την επιρροή της Πανσελήνου και προσπαθείτε να βρείτε το ρυθμό σας και να μπείτε σε μια σειρά. Βιώνετε μια αισιόδοξη κατάσταση αναφορικά με τα ερωτικά σας ή το γάμο σας και πιστεύετε πως όλα θα πάνε καλά. Αυτό όμως δε μπορεί να γίνει χωρίς τη συμβολή σας. Το βασικότερο είναι να είστε ειλικρινείς, ολιγόλογοι, διακριτικοί, να μην είστε περίεργοι κι ούτε καχύποπτοι. Επενδύστε στον εαυτό σας, να νιώθετε και να περνάτε καλά και τότε σίγουρα δε θα μείνετε μόνοι, παρά μόνο από επιλογή. Με τον Κριό και τον Ταύρο, είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να ανοίξετε τα χαρτιά σας, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.
#AstroLoveTip: Ακούστε προσεκτικά την καρδιά σας κι όχι το μυαλό σας, γιατί αυτό σας μπερδεύει.

Καρκίνος
Αυξάνονται οι πιθανότητες κι οι δυνατότητες να βγείτε από κάποιο πρόβλημα, αφού θα περάσετε μια όμορφη εβδομάδα, χωρίς να είναι απόλυτα «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σας. Αποκτά μια νέα ταυτότητα η προσωπική σας σχέση. Πιθανόν ο Τοξότης να σας βοηθήσει να βγείτε από τη μιζέρια της καθημερινότητας και να σας δώσει ένα νέο όραμα για τη ζωή, αρκεί να τον εμπιστευθείτε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Υδροχόο, παρ’ ότι εσείς νομίζετε πως δε σας δίνει σημασία, επειδή φαίνεται απόμακρος. Η περίοδος είναι ευνοϊκή κι ενδεχομένως να υπάρξει επιστροφή ενός Ταύρου ή ενός Σκορπιού.
#AstroLoveTip: Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για τους άλλους, παρατηρήστε τους καλά πριν αποφασίσετε. Διότι, παρερμηνεύετε τα πράγματα κι αυτό έχει επιπτώσεις στην ερωτική σας ζωή.

Λέων
Κερδίζετε τις εντυπώσεις, είστε οι τυχεροί αυτής της εβδομάδας κι όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς. Υπάρχουν νέα στοιχεία στη ζωή σας, μπαίνουν νέα πρόσωπα ή επιστρέφουν παλιά, αλλά με διαφορετική ταυτότητα. Πλέον είστε πιο χαρούμενοι και πιο αισιόδοξοι, βγαίνετε σιγά σιγά από την κρίση κι αυτό αποτυπώνεται στη σχέση σας με τη μορφή της ενότητας. Η επιστροφή ενός Ταύρου ή ενός Σκορπιού θα συμβεί με πολύ δυναμικό τρόπο κι από την πλευρά σας δε χρειάζεται να δείξετε εγκράτεια και να βάλετε τα όρια σας. Δίνετε μια μάχη να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να προσθέσετε και το ερωτικό, διότι όταν το Λιοντάρι δεν είναι καλά στην προσωπική του ζωή, δε μπορεί να είναι και δημιουργικό.
#AstroLoveTip: Μην ξεχνάτε τον εαυτό σας, για να είστε ευτυχισμένοι πρέπει να είστε εσείς πρώτα καλά. Όσο περισσότερο αυτοσεβασμό έχετε, τόσο περισσότερο σεβασμό κι αγάπη θα λαμβάνετε.

Παρθένος
Δοκιμάζετε την τύχη σας στην προσωπική σας ζωή. Για να κερδίσετε χρειάζεται να μη φοβηθείτε και να ρισκάρετε. Όλα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, να πείτε αλήθειες, όσο δύσκολο κι αν είναι κι αν είναι αναγκαίο να αψηφήσετε την επιθυμία της οικογένειας σας, που σας θέλει μόνους. Ξεφύγετε από τη μιζέρια, δείξτε ένα θετικό κι αισιόδοξο πρόσωπο, γίνετε πιο φιλόξενοι και πιστέψτε πως τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Μόνο τότε θα καταφέρετε να φτιάξετε τη σχέση σας με έναν Τοξότη ή έναν Δίδυμο, η οποία τον τελευταίο καιρό περνούσε κρίση.
#AstroLoveTip: Να είστε θετικοί κι αισιόδοξοι και να μη διστάζετε να κάνετε αλλαγές ή να παίρνετε ρίσκα.

Ζυγός
Δείχνετε τον καλύτερο σας εαυτό, χαλαρώνετε και έχετε πειστεί πως τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες κάνετε επανάσταση, αφού ο Άρης παραμένει στο ζώδιο σας κι ο Ουρανός σας δίνει μηνύματα ελευθερίας κι αυτονομίας. Εσείς θα πρέπει να τα συνδυάσετε και να τα εντάξετε ομαλά στη ζωή σας. Είναι μια πολύ θετική περίοδος για την προσωπική σας ζωή. Γνωρίζετε νέα άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ο Δίδυμος, ο Τοξότης κι ο Υδροχόος είναι άτομα που σας ταιριάζουν πολύ. Όμως, με τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο έχετε καρμική σχέση, που οδηγεί σε οικογένεια.
#AstroLoveTip: Μην είστε αναποφάσιστοι, μην περιμένετε να σας παρακινήσει κάποιος για να κάνετε το επόμενο βήμα. Αποφασίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και διεκδικήστε το.

Σκορπιός
Θέλετε να ξεδώσετε, να περάσετε καλά κι ίσως να κάνετε μερικές τρέλες. Αυτό το διάστημα ζηλεύετε χαριτωμένα, μιλάτε περισσότερο, διαχειρίζεστε τα πράγματα με χιούμορ, είστε πιο επικοινωνιακοί και δεν κλείνεστε στον εαυτό σας. Αυτό σας βοηθάει με ζώδια όπως ο Κριός, ο Δίδυμος, ο Λέοντας, ο Ζυγός κι ο Υδροχόος. Δε φανερώνετε τη σχέση σας με τον Ζυγό, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί θέλετε να είστε σίγουροι πως είναι σταθερή κι αξίζει. Ο Καρκίνος είναι σημαντικός για σας και ταιριάζετε πολύ.
#AstroLoveTip: Μην κρύβεστε πίσω από το συναίσθημα, ανοιχτείτε κι αφήστε περιθώρια στον άλλο να σας ανακαλύψει.

Τοξότης
Έχει επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σας, αφού η Αφροδίτη φέρνει τύχη κι εύνοια στην ερωτική σας ζωή. Σας δίνει το μήνυμα να ερωτευθείτε, να εμπιστευθείτε τους άλλους και να περάσετε όμορφα. Ακόμα κι οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, που επηρεάζεστε από τον Κρόνο, θα δείτε πως η Αφροδίτη θα σας φέρει ευκαιρίες. Από την πλευρά σας χρειάζεται να μην είστε χαοτικοί και να μην επεκτείνεστε παντού. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόσωπο που να μπορεί να σας συντροφεύσει για πάντα κι όχι να μπερδεύεστε σε εφήμερες καταστάσεις. Ένας Αιγόκερως μπορεί να σας συγκινήσει, διότι σας βγάζει στην επιφάνεια μια κρυμμένη φιλοδοξία.
#AstroLoveTip: Να θυμάστε πως μόνο με ένα άτομο μπορούμε να ταιριάζουμε απόλυτα. Γι’ αυτό να κρίνετε με την καρδιά και το πνεύμα.

Αιγόκερως
Αναζητάτε με τον τρόπο σας να μπείτε ξανά στο παιχνίδι, χωρίς όμως να τα καταφέρνετε. Ωστόσο περνάτε καλά, αφού φλερτάρετε με κάποιο πρόσωπο χωρίς να είναι μια σταθερή σχέση, αλλά κι από την πλευρά σας αυτό το διάστημα φαίνεται να μην έχετε την ανάγκη για κάτι μόνιμο. Αν είστε σε γάμο, ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, δεν περνάτε καλά και προσπαθείτε να ανανεωθείτε φλερτάροντας με ένα νεότερο άτομο, χωρίς όμως να θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται έντονα, αλλά εσείς θεωρείτε πως είναι επιπόλαιος. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να τα προδικάζετε.
#AstroLoveTip: Αν δε νιώθετε έτοιμοι να δεσμευτείτε μην το κάνετε και καταπιέσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε και να φλερτάρετε, χωρίς να σοβαρεύετε την κατάσταση.

Υδροχόος
Ζείτε τη στιγμή, απελευθερώνεστε από τις δυσκολίες και προσπαθείτε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Έχετε την εξυπνάδα και την ευτυχία να διασκεδάζετε με φίλους και παρέες και να επιδιώκετε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Αναζητάτε τρόπους για να ξεδώσετε, ώστε να μη σκέφτεστε τα οικονομικά βάρη που έχετε και τις αμφιβολίες για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Πιθανόν ένα φιλικό πρόσωπο, όπως ένας Τοξότης ή ένας Δίδυμος να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση και να δημιουργήσετε σχέση. Μην αρνηθείτε τον Κριό, ενδιαφέρετε αληθινά και βαθιά για εσάς.
#AstroLoveTip: Διαθέτετε εσωτερική δύναμη κι οξεία αντίληψη, γεγονός που σας βοηθά να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και να δίνετε τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθύες
Εντυπωσιάζεστε από τα νέα δεδομένα που είναι πολύ θετικά για εσάς και τους γύρω σας. Επεκτείνεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά, κάνετε ανοίγματα κι αυτό ωφελεί την ερωτική σας ζωή, η οποία το τελευταίο διάστημα ήταν σε τέλμα. Πλέον αισιοδοξείτε, είστε πιο χαρούμενοι και κάνετε γνωριμίες. Ενδεχομένως να είστε μπερδεμένοι, αναφορικά με ποιον θα επιλέξετε για σύντροφο μεταξύ ενός Τοξότη ή ενός Διδύμου και τελικά να αποφασίσετε να κάνετε σχέση με έναν Ζυγό. Είστε σε μια φάση που έχετε την ανάγκη να περνάτε καλά, χωρίς να εγκλωβίζεστε σε μια μόνιμη σχέση.
#AstroLoveTip: Φλερτάρετε, βγείτε έξω, μπείτε στο παιχνίδι, αλλά προσέξτε να δεσμευτείτε με πρόσωπα που αξίζουν και σας ταιριάζουν.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε