zodiac-signs-symbols-golden

05/12/17: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 05/12/17, 12:27
Τι προβλέπει το ζώδιό σας για σήμερα;

Συναισθηματικά κριτήρια

Κριός
Προσωρινή αναστάτωση
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ακόμη όμως κι αν πολλά από αυτά που θα συμβούν δεν σου αρέσουν, πρόσεξε μήπως προβείς σε κινήσεις, που, αντί να λύσουν το όποιο πρόβλημα, θα το επιδεινώσουν. Επιπλέον, οι συνθήκες παραπέμπουν στην ανανέωση του προσωπικού σου χώρου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να σοβαρευτείς και να κάνεις ασκήσεις… υπομονής, αφού αναμένεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή μπλοκαρίσματα στις συναλλαγές σου.
Ερωτικά
Το γενικό κλίμα δεν είναι θετικό και προς στιγμή μπορεί να νιώσεις σαν «φτερό στον άνεμο». Ωστόσο, μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά και μην προβείς σε σπασμωδικές ενέργειες, αφού είναι ικανές να δημιουργήσουν από μόνες τους ένα θέμα που δεν υπάρχει.

Ταύρος
Μην πιέζεις τις καταστάσεις
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε αναγκάζει να ξεχάσεις για λίγο τις ανέσεις σου και σε καλεί να είσαι τυπικός/η και προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να εντείνει τις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας να υπάρξουν και διαστήματα πλήρους απραξίας, που θα σου επιστρέψουν να ανασυγκροτηθείς και να επανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Σε κάθε περίπτωση, θα περάσεις καλύτερα, αν ακολουθήσεις τη ροή των πραγμάτων και αν δεν πιέζεις τις καταστάσεις.
Ερωτικά
Από την μια πλευρά είσαι ή γίνεσαι περιζήτητος/η, από την άλλη όμως φαίνεται να αδιαφορείς για τα… εύκολα και να επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο που μάλλον θα σου δυσκολέψει τη ζωή! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια σεξουαλική δυσλειτουργία.

Δίδυμοι
Πιέσεις και… ζόρια!
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη αναδεικνύει πιέσεις και προβλήματα, ενώ σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η, έως αρνητικός/η, στην προοπτική μιας συνεργασίας. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθείς σε ένα μάλλον πληκτικό περιβάλλον, στα πλαίσια μιας υποχρέωσής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να «κυνηγήσεις» μια οικονομική προοπτική, ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς σου. Βέβαια, μπορεί να υπάρξουν και καταστάσεις εν δυνάμει προβληματικές, αν αντί για το ένστικτό σου ακολουθήσεις τις συμβουλές των άλλων.
Ερωτικά
Ο Κρόνος απέναντί σου σε παραπέμπει σε προβλήματα σχέσεων, αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, συμβουλεύοντας άλλους/ες για το τι οφείλουν να πράξουν. Αν πάλι σου προκύψει μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να «πέσεις» σε πρόβλημα, οπότε… άστο καλύτερα!

Καρκίνος
Μεγάλη κυκλοθυμία
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα, αλλά όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να «φορτσάρεις» και να πετύχεις κάτι σπουδαίο σε σύντομο χρόνο, άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις βραχυπρόθεσμους στόχους. Επιπλέον, αναμένεται μια συναισθηματική αστάθεια, ικανή να επηρεάσει το σύνολο των δράσεών σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να είσαι και τυπικά εντάξει στη δουλειά σου, έστω κι αν κάποιοι άλλοι τα έχουν… φορτώσει στον κόκορα!
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες δείχνει άτοπο το να προσπαθείς να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, αφού τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν με «κινηματογραφική» ταχύτητα. Προσπάθησε πάντως να μη δώσεις υπερβολική διάσταση ούτε στα θετικά, ούτε στα αρνητικά.

Λέων
Αστάθμητοι παράγοντες
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε πιέζει να ασχοληθείς με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, καλείσαι να περιορίσεις στο ελάχιστο τις «χαλαρές» στιγμές σου, δίνοντας προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο οφείλεις να προσέξεις περισσότερο οτιδήποτε αφορά στην σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου, δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε αστάθμητους παράγοντες ή σε ένα παρασκήνιο που θα σε εμποδίσει να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο κύρους ή μιας κάποιας ηλικίας, τότε… κάτι πάει κι έρχεται! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, μη «δένεις» τίποτα, αφού το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν θα τη χαρείς όσο θα ήθελες.

Παρθένος
Νοικοκύρεμα
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια σχετική με ένα οικείο σου πρόσωπο. Ευνοεί, ωστόσο, ένα ξεσκαρτάρισμα αντικειμένων στον χώρο σου ή εργασίες «νοικοκυρέματος». Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στις τρέχουσες φιλίες σου, στον αντίποδα όμως όλα συνηγορούν σε μια ανανέωση ή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο να σε συναρπάσει, είτε με τις απόψεις του είτε με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να «στοχεύσεις» σε ένα πρόσωπο που σε βοηθά ή σε κατατοπίζει γύρω από πρακτικά θέματα, συνδυάζοντας έτσι το… τερπνόν μετά του ωφελίμου! Ίσως μάλιστα η πρώτη επαφή σας να γίνει μέσα σε μια παρέα ή φιλική συνάθροιση.

Ζυγός
Σε πολλά ταμπλό
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μάλλον παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο, αλλά μπορεί να σου «βγουν». Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο, ενώ, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες μεταπτώσεις στη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη αναδεικνύει τεχνικά προβλήματα που επιδρούν αρνητικά στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Φαίνεται να υπάρχουν αρκετά ανοικτά «μέτωπα» κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει περισσότερο, ίσως όμως να υπάρξουν και επικοινωνιακές δυσκολίες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται προστριβές και παρεξηγήσεις.

Σκορπιός
Οικονομικό άγχος
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις, ίσως μάλιστα να πρόκειται για την κάλυψη αναγκών που δεν είναι δικές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα ωφεληθείς από μια πώληση ή αξιοποίηση παλαιών αντικειμένων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει πιο «ζεστό/η» στις πνευματικές αναζητήσεις σου, όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, αναμένεται να προκύψουν εμπόδια, που θα θέσουν σε δοκιμασία την υπομονή, αλλά και τις ικανότητές σου.
Ερωτικά
Η προσωρινή αδυναμία σου να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς αυτά που θα ήθελες, μπορεί να σε κάνει πιο άτολμο/η ή διστακτικό/η. Αλλά, αν περιμένεις να πάρεις κάτι, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Επιπλέον, το άγχος μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά την σεξουαλικότητά σου.

Τοξότης
Προβλήματα, που αναζητούν τη λύση τους
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο φιλότιμο/η και λεπτολόγο/η, κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο τόσο σε μια εξονυχιστική μελέτη στοιχείων ή δεδομένων, όσο και σε εργασίες της… υπομονής! Παράλληλα βέβαια, στις εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται εμπλοκές και καθυστερήσεις, εκτός κι αν πασχίσεις για μια υπόθεση που δεν είναι δική σου, δίνοντας τις αναγκαίες λύσεις. Επιπλέον, η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, ακόμη όμως κι αν χάσεις κάτι, θα αποζημιωθείς από μια νέα επιτυχία ή κατάκτηση.
Ερωτικά
Φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν και πολλά-πολλά, αν όμως επιμείνεις… ερωτικά, τότε ο υπερβάλλων ζήλος σου δεν θα έχει τα αποτελέσματα που προσδοκάς, οπότε… κόψε ταχύτητα και «μη δίνεις τα άγια στα σκυλιά»!

Αιγόκερως
Αίσθημα ευθύνης
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως βρεθείς ενώπιον αντιδράσεων που ναι μεν δεν έχουν λογική, αλλά δε μπορείς και να τις προσπεράσεις. Ωστόσο, μη βιαστείς να τις πάρεις «ζεστά» ή να βασιστείς σε αυτές, αφού σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν από μόνα τους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη αυξάνει το αίσθημα ευθύνης σου κι είναι πιθανό να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής.
Ερωτικά
Ένα ραντεβού ή μια υπόθεσή σου μπορεί να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελες, ίσως όμως να πρόκειται και για το… καλό σου! Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που μεν θα σε στενοχωρήσει, αλλά θα σου διαλύσει και τις όποιες αυταπάτες τρέφεις.

Yδροχόος
Φροντίδα για την υγεία σου
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε πιέζει να «θυσιαστείς» στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, αν όμως αφήσεις τα πράγματα στους άλλους, το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη, φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες και τον προγραμματισμό στη δουλειά σου, εξ αιτίας συμπεριφορών ή επιλογών που υπαγορεύονται από το συναίσθημα και δεν υπακούουν σε κανόνες. Εσύ, ωστόσο, οφείλεις να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής.
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση, η όποια συναισθηματική «γκίνια» προκύψει, έχει να κάνει με κριτικές άλλων προς το πρόσωπο σου και βέβαια έχεις το… ελεύθερο να «μετρήσεις» τα πράγματα ανάλογα με την εκτίμηση που τρέφεις σε εκείνους/ες που παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου.

Iχθύες
Επιπλέον καθήκοντα
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει προβλήματα στη δουλειά σου και στη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο ή να σε «φορτώσει» με επιπλέον καθήκοντα. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να δώσεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο τονίζει τον ερωτισμό σου, αλλά και τις δημιουργικές εμπνεύσεις σου, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς σου δράσεις και τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο» είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολλά «σκαμπανεβάσματα», ικανά να σε απορρυθμίσουν συναισθηματικά.
Ερωτικά
Η Σελήνη σου παρέχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, τόσο στις πιο προσωπικές σου επαφές, όσο και γενικότερα τις κοινωνικές. Σε κάθε περίπτωση όμως, η ισοτιμία των σχέσεών σου φαίνεται να πάσχει, αφού ο ένας εκ των δύο θα έχει το «πάνω χέρι» κι ο άλλος θα… υπηρετεί!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε