heart-love-soap

07/12/17: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 07/12/17, 12:46
Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός

Ο ερωτισμός κι η ενέργειά σου είναι στο φουλ και νιώθεις το αίμα να ξανακυλά καυτό στις φλέβες σου. Δεν θα μπορείς με τίποτα να μείνεις κλεισμένος/η στο σπίτι, όχι μόνο γιατί θέλεις να βγεις και να διασκεδάσεις αλλά γιατί αισθάνεσαι ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα να ζήσει καινούργιες περιπέτειες, να παίξεις και να φλερτάρεις. Στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει και το να βρεις αυτό το άτομο που θα σε ξεσηκώσει γι’ αυτό θα κανονίσεις μια βραδινή εξόρμηση σε μέρος όπου μαζεύεται πολύς και καλός κόσμος.
Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να τα ρίξεις όλα πίσω από την πλάτη σου να πάρεις το ταίρι σου και να πάτε κάπου να ξεσκάσετε. Ενδεχομένως να μην έχετε πολλές επιλογές αλλά ό,τι κι αν επιλέξετε, ακόμα και μια ταινία στον κινηματογράφο ή μείνετε στο σπίτι οι δυο σας θα περάσετε όμορφα.

Ταύρος
Οι πλανήτες σου δίνουν ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, αλλά πρέπει να αρχίσεις να τις εξετάζεις πιο προσεκτικά και να ξανοίγεσαι κι εσύ όσο μπορείς γιατί όσο παραμένεις μαζεμένος/η, περνούν αναξιοποίητες. Σήμερα πάντως θα αισθάνεσαι πιο έντονη την ανάγκη να βγεις, να γνωρίσεις κόσμο, να τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου και θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει. Ωστόσο, μη θαμπώνεσαι από τη λαμπερή εικόνα του, κοίτα και κάτω από την επιφάνεια.
Αν είσαι σε σχέση, όσο κι αν επιμείνει ο σύντροφός σου, δε θα καταφέρει να σε πείσει να κάνετε κάποιες δουλειές νοικοκυριού ή αλλαγές στο χώρο σας, γιατί νιώθεις κουρασμένος/η και προτιμάς να αράξεις, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα ωραίο δείπνο αφήνοντας τα υπόλοιπα για το σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι
Θα καταφέρεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό και αρκετά άτομα θα σε πλησιάσουν γιατί θα θέλουν να σε γνωρίσουν περισσότερο. Θα κινηθείς με άνεση, θα κάνεις χιούμορ, θα εκφραστείς, θα διασκεδάσεις αλλά μέχρι εκεί. Οι προοπτικές που έχεις είναι για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να αυξήσεις τις επαφές σου αλλά και τις ερωτικές επιλογές σου, όχι όμως για να δημιουργήσεις μια σχέση. Άλλωστε κι εσύ μάλλον προτιμάς αυτή την περίοδο να μην εμπλακείς συναισθηματικά γι’ αυτό και δεν κάνεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να σε πιέζει ο σύντροφός σου να κάνετε κάτι το σαββατοκύριακο, να βάλετε λίγο διασκέδαση στη ζωή σας ή να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και θα το σκεφτείς σοβαρά γιατί κι εσύ έχεις αρχίσει να βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια.

Καρκίνος
Όσα όμορφα, ακριβά ή εντυπωσιακά ρούχα κι αν φοράς, αν δεν βγάζεις μια σιγουριά, αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου δε θα κερδίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Η αυτοπεποίθηση σου δίνει άλλο αέρα και λειτουργεί σαν αφροδισιακό στο αντίθετο φύλο. Γι’ αυτό, τόλμησε, δείξε τι θέλεις και κάνε γνωστές τις προθέσεις σου. Άλλωστε πιο πολλά κινδυνεύεις να χάσεις αν δεν κάνεις τίποτα και δε θα σου μείνει κι απωθημένο. Εκτός αυτού, αν τα καταφέρεις να το κατακτήσεις, θα χαρείς περισσότερο.
Αν είσαι σε σχέση, μια αστάθεια στα οικονομικά σου θα σε αγχώσει αρκετά αλλά έτσι κινδυνεύεις να χάσεις όμορφες στιγμές από την ερωτική σου ζωή με το ταίρι σου. Ξέχνα για λίγο τα έξοδα και τους λογαριασμούς σου και απόλαυσε αυτά που έχεις γιατί αυτά είναι πιο σημαντικά.

Λέων
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ευνοείσαι αρκετά σήμερα και πρέπει να το εκμεταλλευτείς για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό στα ερωτικά σου. Έχεις και την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, οπότε η τύχη είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό επιβάλλεται απόψε να κυκλοφορήσεις. Η πέρασή σου είναι δεδομένη, προτάσεις και φλερτ θα έχεις αρκετά και από σένα εξαρτάται αν θα κυνηγήσεις κάτι περισσότερο. Πάντως, δεν αποκλείεται να επιχειρήσεις και μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σου, αν θεωρείς ότι έτσι θα αυξήσεις τις μετοχές σου.
Αν είσαι δεσμευμένος/η, ο σύντροφός σου σε αγαπάει και γνωρίζει τι αξίζεις, άσχετα αν δεν στο λέει συχνά ή δεν το δείχνει με εντυπωσιακές πράξεις. Μπορείς όμως σήμερα να του υποδείξεις τον τρόπο για να... παραδειγματιστεί, βγάζοντας εσύ τη συναισθηματική γενναιοδωρία σου και δίνοντάς του απλόχερα αγάπη.

Παρθένος
Η έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης θα σε προβληματίσει, καθώς δείχνει να έχει φρενάρει και ενδεχομένως να μην ξέρεις και τον λόγο. Το βέβαιο είναι ότι συμβαίνουν διάφορα που σε κρατάνε άγρυπνο/η τα βράδια, γι’ αυτό θέλεις να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλιώς δεν μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω. Αντί όμως να περιμένεις από αυτό, ίσως θα έπρεπε να ρίξεις τον εγωισμό σου και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία.
Αν είσαι σε σχέση, το πρόγραμμα εργασιών σου θα είναι φορτωμένο κι ενδεχομένως κατά το πρώτο μισό της ημέρας να αγχωθείς αρκετά. Ωστόσο, θα καταφέρεις να κλείσεις υποθέσεις σου, έστω και με κόπο, να ξενοιάσεις και να μπορέσεις να απολαύσεις το βράδυ με το ταίρι σου, κάνοντας μαζί του όλα όσα σας ευχαριστούν.

Ζυγός
Θα πάρεις τα πάνω σου σήμερα κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις κι άλλο τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα που έχουν πολλά να σου «δώσουν», είτε μέσω των διασυνδέσεών τους είτε λόγω της θέσης τους. Πιθανή είναι κι η γνωριμία σου με ένα καινούργιο, αρκετά γοητευτικό άτομο σε μια βραδινή σου έξοδο ή σε μια κοινωνική εκδήλωση, όπου θα βρεθείς. Δεν αποκλείεται όμως στην αρχή να ξεκινήσει ως μια φιλική επαφή και μετά από ένα διάστημα να αρχίσει να σε βλέπει ερωτικά.
Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να πάτε κάπου οι δυο σας με το ταίρι σου ή να συναντηθείτε με κάποιους φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Μάλιστα, εκτός του ότι θα ευχαριστηθείτε αρκετά, μπορεί, μέσα από την κουβέντα, εμφανιστεί μια νέα προοπτική για συνεργασία ή μια κοινή προσπάθεια.

Σκορπιός
Μπορεί να φαίνεται ότι στον σεξουαλικό κυρίως τομέα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κινείται και... φύλλο. Η έλξη σου είναι δεδομένη και οι προτάσεις σου αρκετές, ωστόσο, θα χρειαστεί να κοντρολάρεις κάπως μια υπερβολή που σε πιάνει ώρες-ώρες αλλά και να μειώσεις λίγο τις προσδοκίες σου γιατί ο πήχης σου ξαφνικά έχει ανέβει πολύ και είναι μάλλον δύσκολο -όχι απίθανο- να βρεθεί το πρόσωπο εκείνο που θα τον ξεπεράσει. Εφ’ όσον... πας για τα πολλά, θα κάνεις υπομονή!
Αν είσαι σε σχέση, ένα επαγγελματικό θέμα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και ενδεχομένως να δημιουργήσει κι ένταση στο χώρο, εξ αιτίας έντονων διαφωνιών για τη στρατηγική επίλυσης που θα ακολουθηθεί. Το «κακό» της υπόθεσης είναι ότι αργότερα θα ξεσπάσεις στο ταίρι σου, με μια ασήμαντη αφορμή.

Τοξότης
Μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να κάνει χαλάστρα στα ερωτικά σου με τα διάφορα που προκύπτουν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς ότι υπάρχει κι η Αφροδίτη που κάνει τη δουλίτσα της, τουλάχιστον όσον αφορά στο να γίνεσαι αυτόματα συμπαθής όπου κι αν βρεθείς και να γνωρίζεσαι με αρκετό κόσμο. Σήμερα, θα εισπράξεις ένα μέρος των δώρων της, αφού όχι μόνο θα υπάρξει ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αλλά θα ξεκινήσει και μια επικοινωνία. Τώρα αν θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, θα φανεί άμεσα.
Αν είσαι σε σχέση, πολλές ιδέες θα έχεις για το τι θα ήθελες να κάνετε με το ταίρι σου όχι μόνο το σαββατοκύριακο αλλά και τις γιορτές και θα τις συζητήσεις μαζί του. Ωστόσο, μέχρι και τις 23/12 που θα είναι ανάδρομος ο Ερμής θα υπάρξουν πολλές μετατροπές στα σχέδιά σας κι ίσως ακυρωθούν κιόλας.

Αιγόκερως
Η ισορροπία ποιότητας και ποσότητας είναι λίγο δύσκολο να επιτευχθεί, οπότε καλό θα ήταν να συμβιβαστείς με την ιδέα και ανάλογα να κινηθείς στα ερωτικά σου. Αυτό που κυρίως θα πρέπει να σε απασχολήσει είναι να καταλάβεις ότι για να παραμένεις ζεστός/η στο παιχνίδι, οφείλεις να διαχειριστείς τις επιλογές που έχεις, μέχρι να... αλλάξουν ή να γίνουν περισσότερες. Προσπάθησε λοιπόν να απολαύσεις το τώρα και ό,τι αυτό σου προσφέρει και μην σκέφτεσαι το τι θα γίνει μετά ή αν θα το έχεις κι αύριο.
Αν είσαι σε σχέση, ένα αρκετά ερωτικό βράδυ προμηνύεται το αποψινό και μάλιστα ο σύντροφός σου θα επιστρατεύσει όλη τη γοητεία και την... τέχνη του για να σε κάνει να ξεχάσεις ένα ζήτημα με τα οικονομικά σου που έχει προκύψει τώρα τελευταία και σε αγχώνει.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Λέοντα, θα συγκεντρώνεις επάνω σου το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και με δεδομένο ότι οι κατακτήσεις σου όσο πάνε κι αυξάνονται δεν αποκλείεται, αν κυκλοφορήσεις, να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει. Από την άλλη, θα γίνει ακόμα πιο εύκολο να ελκύσεις αυτόν/η που έχεις βάλει στο μάτι κι ίσως ανακαλύψεις στην πορεία ότι κι εκείνο σε ήθελε, αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να σε πλησιάσει. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα διασκεδάσεις και μάλλον δε θα φύγεις μόνος/η.
Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να σε πιάσει το αντιδραστικό σου και να αρνηθείς μια πρόταση του συντρόφου σου για απόψε, πριν καν την ακούσεις. Μπορεί να είναι κάτι που θα κάνει καλό και στους δύο, αλλά θα σου αρέσει κιόλας, γι’ αυτό μη χαλάς την βραδιά χωρίς λόγο.

Ιχθύες
Πάνω απ’ όλα είσαι αισιόδοξος/η και παρότι τα πράγματα στα ερωτικά σου δεν κυλούν με την ταχύτητα που επιθυμείς, δε χάνεις το κουράγιο και το κέφι σου, πιστεύοντας ακράδαντα ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Με ανυψωμένο το ηθικό σου και το πλατύ σου χαμόγελο, αν βγεις το βράδυ, είναι πιθανό να ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με το στιλ του ή κάποιο άλλο μέσα από τη δουλειά σου που θα σε δει με άλλο μάτι. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου προτείνει και έξοδο.
Αν είσαι σε σχέση, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα διατροφικό πρόγραμμα όσο έχεις ακόμα το περιθώριο, πριν τις γιορτές, αλλά για να καταφέρεις να το τηρήσεις θα χρειαστείς και τη βοήθεια του συντρόφου σου, όχι μόνο για εμψύχωση, αλλά για να μην μπαίνεις σε πειρασμό, με αυτά που θα τρώει. Εκτός και αν τον πείσεις να σε ακολουθήσει.

Πηγή: astrology.gr