zodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 11/12/17, 11:12

Κριός

Γενικά

Σήμερα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν σημαντικές εκμυστηρεύσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να «γκριζάρει» την καθημερινότητά σου, μέσα από δυσάρεστες εικόνες ή «μοιραίες» εξελίξεις. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα οικονομικά σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις «τρύπες» αλλά και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις. Φρόντισε ωστόσο να μην «απλώσεις εκεί που δεν φτάνεις» και απλά μεγαλώσεις τα… χρέη σου!

 

Ερωτικά

Μια ερωτική-σεξουαλική πρόκληση μπορεί να σε αναστατώσει αλλά πριν ενδώσεις σκέψου ότι μπαίνεις σε «χωράφια» που δεν ορίζεις και τελικά δεν αποκλείεται να μπλέξεις άσχημα. Επιπλέον, κρυφές καταστάσεις ή απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια με κίνδυνο να αποσυντονιστείς πλήρως.

 

Ταύρος

Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μη βιαστείς όμως να καταλήξεις, αφού στην πορεία πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο. Παράλληλα βέβαια, στον οικονομικό τομέα, ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι δε γίνεται να πετύχεις αυτό που θέλεις χωρίς να κάνεις κάποιες ουσιαστικές παραχωρήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί» κι αν αντιληφθείς τέτοιες προθέσεις, «πάρε το καπελάκι σου» και μην υπογράψεις τίποτα.

 

Ερωτικά

Το σεξαπίλ σου… καλά κρατεί αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, καλό είναι να μην κρίνεις πρόσωπα και πράγματα επιφανειακά αλλά να «διαβάζεις» τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια υπερβολικά θετική συμπεριφορά απέναντι σου, ώστε να μην «πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος»!

 

Δίδυμοι

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε φέρνει προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία, κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου. Ίσως πάλι θελήσεις να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, που δρα αδιαφανώς, το βέβαιο όμως είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς εύκολα. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό διευρύνει τις επαγγελματικές επιλογές σου και σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση αλλά καλό είναι να θυμάσαι ότι σε αυτήν την φάση δεν «μετράει» τόσο το ποιος/α έχει τα προσόντα αλλά ποιος/α διαθέτει τις πιο δυνατές «άκρες»!

 

Ερωτικά

Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος εξελίξεων για να ανοίξει ο… επόμενος και σε μια τέτοια περίοδο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένας απολογισμός κι ένα «ξεκαθάρισμα» σε σχέση με όλα αυτά που ίσως θα ήθελες να συμβούν αλλά τελικά δεν σε αντιπροσώπευαν.

 

Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα τα πράγματα δείχνουν κάπως σκούρα και ξεκινώντας από την υγεία σου δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από δερματικά ή ορμονικά προβλήματα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί δυσάρεστες εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και σε σχέση με ζώα ή φυτά που έχεις στην επίβλεψή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σε αποζημιώσει, μέσα από γόνιμες επαφές και συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και με ένα οικονομικό όφελος προερχόμενο από καθαρή τύχη!

Ερωτικά

Με τον Δία «μπάρμπα» είναι… δύσκολο να μην έχεις αυτό που ζητάς, είτε σου προκύψει τυχαία, είτε μέσα από μια δική σου προσπάθεια. Από εκεί και ύστερα όμως καλείσαι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου και κυρίως να μην πέσεις στην «παγίδα» της ζήλειας και των εμμονών.

 

Λέων

Ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να εμπλουτίσεις ή να επεκτείνεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου, ώστε να ικανοποιήσεις πλήρως τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους διακεκριμένους επισκέπτες σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας σε οδηγεί σε μια δύσκολη απόφαση, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα στο συμφέρον σου και τα συναισθήματά σου, ίσως μάλιστα να σου τεθεί ένα μάλλον εκβιαστικό δίλημμα. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

 

Ερωτικά

Φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας νέας πορείας, απαλλαγμένης από εμμονές ή «φαντάσματα», κάτι βέβαια που μπορεί να συνδυαστεί με το τέλος μιας ιστορίας, η οποία αν μη τι άλλο αποδείχτηκε εξαιρετικά «διδακτική» σε σχέση με τα όρια ή τις επιθυμίες σου.

 

Παρθένος

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σου καθιστά σαφές ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» γι’ αυτό διάλεξε το σωστό στρατόπεδο! Επιπλέον, σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό σε «πονάει», αφού έχει να κάνει με «δικούς σου» ανθρώπους. Ωστόσο σε πιο πρακτικό επίπεδο θα προχωρήσεις σε ένα ξεκαθάρισμα στον προσωπικό σου χώρο. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια είδηση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις.

 

Ερωτικά

Με τον Πλούτωνα στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, μπορεί να νιώσεις ότι οι ασφαλιστικές δικλείδες σου καταρρέουν η μια μετά την άλλη, με κίνδυνο να γίνεις «έρμαιο των παθών σου»! Όχι πως θα περάσεις άσχημα αλλά δεν αξίζει τον κόπο να «χάσεις» τον εαυτό σου.

 

Ζυγός

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου αλλά και σε εργαλεία ή συσκευές, που δεν σου κάνουν πια. Επιπλέον, μπορεί να μελετήσεις σε βάθος ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μυηθείς σε κάτι, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, αναμένονται κακοτυχίες και ταλαιπωρία. Ίσως, πάλι, μάθεις ή δεις κάτι δυσάρεστο Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, φέρνοντας επιπλέον έσοδα, ενώ μπορεί να προβείς σε μια συμφέρουσα ρύθμιση.

 

Ερωτικά

Αν νιώσεις ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», δεν έχεις παρά να πάρεις τις αναγκαίες αποφάσεις, εκείνες δηλαδή που θα σε απελευθερώσουν οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που σε είχαν εγκλωβίσει. Στον αντίποδα, όμως, «παίζει» μια καταλυτική νέα γνωριμία.

 

Σκορπιός

Γενικά

Η τύχη δεν σου λείπει, ωστόσο ο Δίας στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, ώστε να υλοποιήσεις στην πράξη το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Παράλληλα όμως, φαίνεται πως κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει συναισθηματικά και οικονομικά. Επιπλέον ο ενεργός Πλούτωνας σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα «κλείσεις τα μάτια», προκειμένου να καρπωθείς οφέλη ή αν θα απέχεις από όλα αυτά. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να λάβεις έγκαιρα κάποιες διαφωτιστικές πληροφορίες.

 

Ερωτικά

Τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», χωρίς όμως να υπολογίζεις τις διαθέσεις των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει προστριβές ή παρεξηγήσεις. Καλό είναι λοιπόν να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που ξέρεις ότι θα ανταποκριθεί θετικά στις προσδοκίες σου.

 

Τοξότης

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας «απειλεί» να σε ρίξει στη μαύρη κατάθλιψη, μέσα από όχι ευχάριστα συμβάντα ή το οριστικό τέλος μιας υπόθεσης που θα προτιμούσες να εξελιχθεί διαφορετικά. Επιπλέον, εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις μεθόδους που θα ακολουθήσεις ή θα σου προταθούν. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σου αποκαλύπτει μυστικά και σε ενημερώνει για κινήσεις που γίνονται «πίσω από την πλάτη σου», προστατεύοντάς σε. Επιπλέον σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

 

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν ευνοούν την δημιουργία μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να περιορίσει αισθητά τις ελευθερίες σου, παρά τις «εφήμερες» απολαύσεις που θα σου προσφέρει. Ίσως μάλιστα η «δουλειά» να είναι «στημένη» με σκοπό να εκτεθείς!

 

Αιγόκερως

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να προσέξεις τα νώτα σου κι ένα πρόσωπο που «σου σκάβει το λάκκο». Επιπλέον, καλείσαι να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό και να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με τη διατροφή σου. Ωστόσο, αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη. Παράλληλα όμως, με τον Δία στον Σκορπιό, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να συμβάλλει θετικά στις υποθέσεις σου, ενώ ανάλογες βοήθειες μπορείς να πάρεις κι από έναν συλλογικό φορέα, οπότε μην κάνεις τον/την… δύσκολο/η!

 

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να την «δέσεις» περισσότερο, μέσα από «ψαξίματα» και εξομολογήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να… περιμένεις τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, αφού για την ώρα οι πιθανότητες «επισημοποίησης» μιας σχέσης είναι μηδαμινές!

 

Υδροχόος

Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα σχέδιά σου, φαίνεται μάλιστα ότι θα «σου σταθεί» ένα ισχυρό πρόσωπο, αλλά καλό είναι να επιβεβαιώσεις την υπεροχή σου μέσα από την παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου κι όχι μόνο με «λόγια του αέρα»! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα καταφέρεις να «κλέψεις» τις εντυπώσεις. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε στενοχωρήσει με τα όσα συμβαίνουν στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να πρόκειται και για «απαράδεκτους» χειρισμούς από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να απομακρυνθείς.

 

Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία δεν είναι αυτό που δηλώνει, ούτε προσφέρεται για μια σχέση απαλλαγμένη από εμμονές και ζήλειες. Επιπλέον, ίσως κληθείς να δώσεις λύσεις σε «καυτά» προβλήματα φίλων και γνωστών, βάζοντας τα δικά σου θέματα σε «δεύτερη μοίρα».

 

Ιχθύες

Γενικά

Σήμερα σε περιτριγυρίζουν άτομα που έχουν κατά κάποιο τρόπο «λερωμένη την φωλιά τους», καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους πιθανόν να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό βάζει ένα όμορφο περιτύλιγμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα σου διευκολύνει την ζωή

 

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, υπάρχουν μεν οι προϋποθέσεις για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς», ίσως μάλιστα να σε προσεγγίσει κι ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά πρόκειται για μια κατάσταση που κρύβει παγίδες και μάλλον δεν θα έχει ευχάριστη κατάληξη.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε