astrology-zodiac

Τι λένε τα άστρα σήμερα για το ζώδιό σου

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 14/12/17, 12:13

Κριός

Γενικά

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε καλεί να «ξεπορτίσεις», αφού θα συναντήσεις και «διακεκριμένα» άτομα, με τα οποία θα περάσεις όμορφα και δημιουργικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, αλλά αυτήν τη φορά φαίνεται πως είναι για καλό, αφού ο Δίας στηρίζει κάθε επενδυτικό εγχείρημά σου. Τα σχέδιά σου μπορεί να προχωρήσουν και οι προοπτικές σου να ευοδωθούν, γι’ αυτό μη διστάσεις να πάρεις και μερικές πρωτοβουλίες, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση δείχνουν κάπως ριψοκίνδυνες.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα εντυπωσιάσεις τους άλλους με τα προσόντα σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει πια, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

 

Ταύρος

Γενικά

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά όχι μόνον να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με το σπίτι και τα οικονομικά σου, αλλά και να διακριθείς μέσα από διαμεσολαβήσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα καρπούς. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να «λάμψεις» σε μια κοινωνική εκδήλωση, είτε γίνει στον χώρο σου είτε αλλού. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει, αφού τελικά οι ποικίλες «καραμπόλες» θα σε ευνοήσουν.

Ερωτικά

Η Σελήνη απέναντί σου σε δυσκολεύει στο να καταλήξεις κάπου οριστικά, ενώ ανάλογα… μη πειστικές είναι και οι ένθερμες εκδηλώσεις των άλλων απέναντί σου, αφού υποκρύπτουν μια κάποια επιπολαιότητα. Όλα αυτά όμως δε σε εμποδίζουν να χαρείς τη ζωή σου!

 

Δίδυμοι

Γενικά

Η Δήμητρα στον Λέοντα καθιστά νούμερο ένα προτεραιότητά σου τη δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσω αυτών πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου, αλλά τελικά θα διαπιστώσεις ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτα! Σε κάθε περίπτωση μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να επικοινωνήσεις τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς σου, ενώ δεν αποκλείεται να «κλείσεις» κι ένα ταξίδι.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα! Από εκεί και ύστερα βέβαια, ενδέχεται να διαπιστώσεις ότι πρόκειται για μια υπόσχεση, που η εκπλήρωσή της «κολλάει» σε αντικειμενικές δυσκολίες.

 

Καρκίνος

Γενικά

Τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα, η Δήμητρα στον Λέοντα φαίνεται πως δουλεύει για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συμφωνία, η οποία ανοίγει τους ορίζοντές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδεχομένως να συμβάλλει σε συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα», αν όμως δεν πάρεις τα πράγματα και τόσο στα σοβαρά, όλα θα περάσουν χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, υποσχέσεις, διεκδικήσεις και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά συνιστούν ένα… πρόβλημα, είτε για σένα είτε για το ταίρι σου!

 

Λέων

Γενικά

Η ημέρα προσφέρεται για να προωθήσεις το έργο σου, αλλά και να αναδειχθείς και το μόνο που παραμένει σαν ερωτηματικό είναι το κατά πόσο θα δώσεις μια προοπτική στο πλεονέκτημά σου ή απλά θα «καθίσεις» επάνω στις δάφνες σου! Επιπλέον, με την Δήμητρα στο ζώδιό σου μπορεί να συναντηθείς με άτομα που θα συμβάλλουν θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό παραπέμπει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει», αλλά δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

Ερωτικά

Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα "θέλω" και τα "πρέπει" σου.

 

Παρθένος

Γενικά

Η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωσή σου, αλλά και στην αποκάλυψη κάποιων σημαντικών πληροφοριών ή παραμέτρων γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα με οικονομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, ίσως μάθεις πολλά για μια θεραπεία ή ένα πρόγραμμα διατροφής. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φρόντισε όμως να μη χάνεις τον χρόνο σου με ανούσιες υποθέσεις και… κουτσομπολιά, αλλά να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα.

Ερωτικά

Μέσα από τις εργασιακές σχέσεις σου μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία, που σε πρώτη φάση θα εξελιχθεί κρυφά από τα… αδιάκριτα βλέμματα! Ακόμη, οι πιθανότητές σου είναι εξ ίσου καλές, αν κινηθείς σε χώρους που συχνάζουν γιατροί, αισθητικοί και νοσηλευτές.

 

Ζυγός

Γενικά

Με την Δήμητρα στον Λέοντα, οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται και μια σημαντική γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα σχέδιά σου, οπότε μη διστάσεις να ξανοιχτείς, όταν έρθει η στιγμή! Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν τη διάδοση των ιδεών σου και τη δημοσιοποίηση ενός έργου, μέσα από έναν σύλλογο ή φορέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή και δεν αποκλείεται να τα ξοδέψεις όλα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου.

Ερωτικά

Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου συστήσει ένα πρόσωπο, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η υπόθεση θυμίζει… συνοικέσιο, δεν αποκλείεται να έχει ευτυχή κατάληξη. Από την άλλη, μπορεί να κάνεις κι εσύ ανάλογες εξυπηρετήσεις!

 

Σκορπιός

Γενικά

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε καλεί να εκτεθείς στο κοινό, προκειμένου να κερδίσεις την αποδοχή του, με ό,τι άλλο συνεπάγεται αυτό. Αλλά και η Σελήνη στο ζώδιό σου κινείται σε ανάλογη κατεύθυνση, φέρνοντάς σε μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις και, παρά την μερική και προσωρινή αβεβαιότητα για την εξέλιξη των πραγμάτων, όπως θα διαπιστώσεις τελικά, το σύμπαν σε στηρίζει! Έτσι, όχι μόνον δεν πρέπει να ανησυχείς για τη συνέχεια, αλλά αντίθετα να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, όντας/ούσα βέβαιος/α ότι οι κόποι σου θα αμειφθούν στο πολλαπλάσιο!

Ερωτικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου πότε σε ανεβάζει στους «εφτά ουρανούς» και πότε σε ρίχνει στα… πατώματα! Ακόμη όμως κι αν συμβεί το δεύτερο, μην αποθαρρυνθείς, αφού τέτοια ευκαιρία να ζήσεις στο έπακρο τα συναισθήματά σου δεν θα ξαναβρείς εύκολα!

 

Τοξότης

Γενικά

Το «παιχνιδιάρικο» πνεύμα σου και η προσωπική σου γοητεία συμβάλλουν στο να καταφέρεις ευκολότερα τους στόχους σου, αλλά και στην επιβεβαίωση της επιρροής σου σε άτομα ή κύκλους που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά να πετύχεις μια συμφωνία από την οποία μπορείς να κερδίσεις πολλά, ίσως μάλιστα να «ανοίξεις τα φτερά σου» και στο εξωτερικό. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού μια προσωρινή αδιαθεσία μπορεί να «σε πάει πίσω».

Ερωτικά

Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής σου. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να περάσεις καλά, είτε με τον άνθρωπό σου είτε απλά με μια καλή παρέα.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Με την Δήμητρα στον Λέοντα, μια συμφωνία που φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πλευρές μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν εναλλακτικές, μέσω φίλων ή γνωστών, που έχουν τις κατάλληλες «άκρες». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και μέσα στο… σωρό θα βρεις σίγουρα και πρόσωπα που αξίζουν το ενδιαφέρον σου. Το μόνο αρνητικό είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.

Ερωτικά

Το να μπλέξεις τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις δεν είναι βέβαια και ό,τι το ασφαλέστερο, αλλά σε αυτήν τη φάση φαίνεται ότι μπορείς να πετύχεις το «δύο σε ένα». Να θυμάσαι όμως ότι όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης και μάλιστα όχι και τόσο μακρινή.

 

Υδροχόος

Γενικά

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον τομέα τους και δεν αποκλείεται να συνάψεις μια σημαντική συνεργασία ή συμφωνία που θα σου λύσει τα χέρια σε πολλά ζητήματα. Επιπλέον, η ανάδειξη του έργου σου σε φέρνει σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση, ίσως μάλιστα βραβευθείς ή τιμηθείς γι’ αυτό. Αλλά και η Σελήνη στον Σκορπιό συμβάλλει στην πρόοδό σου, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις απόψεις ή αντιλήψεις που αντίκεινται στις δικές σου.

Ερωτικά

Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε στο παρελθόν μια «αμφίσημη» σχέση, λίγο ερωτική, λίγο φιλική, λίγο απ’ όλα δηλαδή κι αν συμβεί αυτό, είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

 

Ιχθύες

Γενικά

Με την Δήμητρα στον Λέοντα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά σου, αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που ενδεχομένως να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, το στιλ και η προσωπική γοητεία σου μπορούν να ανοίξουν εύκολα «πόρτες» και μένει μόνο το πώς θα αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό πιθανόν να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων σου προς… κάθε κατεύθυνση!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να αρκεστείς στα φλερτ και τις φιλοφρονήσεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε